2009 Kasm Anneleri

len bu arada evde yemek yok ben yarınki tatlının derdine düştüm haaaa tam kroyum nan :roflol:

vallahi tam süpersin cerenim gıı aşam yemeğini yapta yarın ki dadlı kalsada olur beaaaa
benim yimek kolay şincik geçip yapıverecem
aslında zorda buzlukta olduğu için kolay hemen çıkarıp pişircem delikafadulden
Allah razı olsun anamdan geçen gittiğimde yazık ben istiyom diye aşam aşam yaptıydık
opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam ya evdeki yoğurdun tarihi iki gün geçmiş bayada var dökmek istemiyom.ondan çorba yapsam bişey olurmuki.hani pişiyo ya

bişey olmaz gıı
tarihleri geçse bile ben yiyomm bozulmuyolar kii içine ne katıyolarsaa

aman canım bişe yemek istemiy o yüzden yemek yapasımda yok napeemmm laelaelaelaelae
tatlıya niyetlendim bi kerem hem geri dönüşüm yok şerbeti koydum falla 3 bardak şekeri ziyan edememmm gıııııııı sırnaşık şey

ayy ben tarihi geçtimi hemen atıyom falla olmaz olmaz bişi olcaaa tutar alahhhhhhh korusun nan gebeş gebeş manyadınız mı sizzzzz iki gr yoğurdu telef etmicum deyee delü bunna yaaaaaaa yasakkelime

anaaaaaaaaam beliiiiimmmm
nan bi poğaça yaptım un bitti yaa daha bişeyler daha yapem diyoduumm
oof herüf yaa o kaa da dedim bak arabayı bırak deyüü :mymeka:

adamım bizim hatından ses çıktı mı gıııııııııııı sositososito
yoh nan çıkmadı onun ştreşiynan sabah erkenden uyandım zati arar marar deyüüü
şimdi aramasın zatii araba yokk :gitme:
len bu arada evde yemek yok ben yarınki tatlının derdine düştüm haaaa tam kroyum nan :roflol:
aha al benden de o kaaa aaşama yemek yok yoruldum yapasım da gelmiii
datlu yapacadım milföy yok off yaaa herüfe diyem madem bunca saat gelmedi yimeeni yesin de gelsin baaneee :mymeka:
bişey olmaz gıı
tarihleri geçse bile ben yiyomm bozulmuyolar kii içine ne katıyolarsaa

ben de yiyomm -tatlicadiarzu-

kız dur sende atlama herşeyin üstüne manyakkkk senle tubanın bünyesi bir mi nan yoğurt ondan korksun :roflol::roflol::roflol:

kız iki gr olsa atcamda 4 kilo falan var ondan soruyom be.bak herkes yiyomuş ne olcek bende çorba yapam pişecek zatiiiii

kızlar buna bi baksanızaa ne kaa dadluu

Eklentiler

• $oyunnnbayask.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 20
Aaaa lütfen nöbetçi gruba benide yazın:)) Bende bayram boyu buradayım beklerim:) Ama sanki biri gelecekmiş gibi az sonra markete gidip eksikleri alıp Elif in tatlısından yapcam.cokacimcoook

kocam geldi kapti yine bilgisayari:mymeka:
ancak kalkti:dance:
bnde benim tatlimdan yapayrum:sm_cool:serbeti kaynattim sogumasini bekliyorum

cerincigim tereyagina azcik siviyag kat erit üstüne dök..benim o üstünde kullandigim yaprak bademdi hamurlara birazcik batirdim kizarinca kitir oluyo diye

Slm sekerlerrr a.s.
ben geldüm anamgildeyimm :lepi: çok şükür rahat geçti yolculuk..
bi ayakkabı alam dedim heç bişe gelmii ayağımaa anaaamm 1000 çift ayakkabı giydim en sonunda bi dene bulaildim dellendim valla laelaelaelaelae

kız iki gr olsa atcamda 4 kilo falan var ondan soruyom be.bak herkes yiyomuş ne olcek bende çorba yapam pişecek zatiiiii

yuhhhhhhhhhhhhh sende gözünü çıkarmışın haaaaaaaa
onu alırken aklın nerdeydi gıııııııı iki kişi 4 kg yoğurdu napcan ben valla ennn küçük yoğurtlardan alim anca bitii karuya bak mandıra satın almış nan :roflol::roflol::roflol:
kaç kazan çorba yapacanki o bitsin kızzzz dilmuhhh delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…