Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gozle gorunuyomu simdiden catlayan yerler?
demez mi kiz.:roflol:
karar ver artik be. gobegini severken ne diyon nasil sesleniyosun?lülülülülülü
bebiş diyoruz halk arasında :roflol:
göbüşü severken de kızııımm diyoomm
tubik nan yazdııımm tabiiki Nestereen kaydirigubbakcemile3
artik adini koyda adiyla seslen. cocuk gelcek bi kac hafta sonra, alissin simdiden.zemuszemus
falla yaa adına alışsa iyi olcaktıı :1no2:
ooff bilmiyoom
ben de topic açem bari hilal mi olsun bilge mi diyee
artik adini koyda adiyla seslen. cocuk gelcek bi kac hafta sonra, alissin simdiden.zemuszemus
bende yazdim, Arife.kaydirigubbakcemile3
ben gidiyooommmmm yuppiii
ayaklarim morarmis:1shok:
görünce §ok oldum cok assa sallandirdim ondan mi acaba
ayaklarim morarmis:1shok:
görünce §ok oldum cok assa sallandirdim ondan mi acaba
nasil morarmis ya? :1shok: cok mu belli olucak sekilde?
niye morardı ki acaba:1shok:
yat uzan bakalım geçecek mi
ayy felekat bişeymiş hemde dr a gittim baş ağrısı felanda oldu korktum benim dru aradım kbb ye git dedi gittim baktılar bişe çıkmadı dr canını bişeye sıktınmı deyüü sordu yok sıkmadımda ama bi problem yokmuş geçer dedicanım tansiyonla ilgili bilmiim ama o kulak tıkanması denem iğrenç şey baa da oluyo aradaa ooooff çok gıcık normalmiş o herşey gibi :roflol:
vallahi ayrı şehirlerde sormama rağmen aynı fiyat verdilersgk anlasmalı benim soylediğim hastanelerde canım fiyatları farklı hep
sgk anlasmalı olmayanlarda dedigin gibi 4 5 bin tl
benim oğluşunda kafası sağda duruyoo ama dr duruşla alakalı heç bişe dimedi daha çok erken benceslm kasım anneleri kafam çok karışık şu doğumdan dolayı yaa dr bebeğin ters dedi başı sağda poposu yanda dedi başı aşağıda olması lazım dedi ama abartmadı dediğinden dolayı buzamanlar geliyomuş başı aşağıya bebişin başı sağda kenya arkadaşımında dediği gibi kaburgaba batıyo canım yanıyo gibi acıyo çok tuaf oluyo tahmini doğum tarihi vermedi bebişin başı aşağıda değil buyüzdenmi yoksa alakası yokmu hemde 7.ayın bitmiş 8.ayından gün almışsın dedi
geçmiş olsun canım dikkat et kendine hoplayıp zıplama ve evi en kısa zamanda zehirletin canım ya bi daha seni korkutmasınlarkızlar moralim cok bozuk yaa
dün gece banyo yaptım tam cıkarken arkamdan siyah bişi gecti bi dondumki bi fare
ne yapacagımı sasırdım banyodan kendimi nasıl attıgımı bilmiyorum esim kostu geldi fare var diyorum inanmıyo
eline ıstakayı aldı banyoda fare kovalıyor kapıları kapattık sonra fare nerden kactı dersiniz giderden neyse gideri kapattık
rahat rahat dolasırken evde birde dolabın yanından bir karaltı gecti bi o tarafa bi bu tarafa kosturuyo kafayı yedim esim saka sandı
en sonunda mutfakta camasır makinasının altına kactı bir turlu cıkmıyor esim makinayı calıstırdı cunku makinanın içine bir girerse makinanın butun devrelerini parcalar
tuhaf sesler gelmeye basladı makinadan tıkır tıkr eyvah dedik makinayı mahvetti
esim sonunda makinayı kaldırdı birde ne gorelim fare sizlere omur olmus ayyy o kadar tedirginimki butun kapılar kapalı duruyorum
yaa bu nasıl bişi nasıl o su giderinden cıkabiliyo nasıl oraya girebiliyo ya beni ısırsaydı ayyyy en kısa zamanda evin herkosesini ilaclamak lazımmm
kızlar demin tam yazdım yolluyordum ki netten düştüm yazdıklarımda boşa gitti tabii şoklardaydım bebişimiz 2.900 grm ve başı oldukça aşağıda yüzünü göremedik ama başını rahat heraket ettirebildiği için doğum kanalına yerleşmemiş daha 37 haftaya uyumlu çıktıı doktor kaç keez ölçtüü e bu gidişle doğum beklediğimizden erken olabilir dedii 15 gün sonraya nst verdii lansinoh kremide ozaman geldiğinde yaziyim memeyii uyardığı için erken doğuma sebebiyet veriyor dedi el uyuşmalarım için 40 ın çıktığında geçer dedii şimdi magnezyum veririm ama oda doğumu 40 haftasından snraya sarkıtıyor problem yaşarız dedii amcamın kızından konuştukdoğumu zor olmuştu ya ebeler erkenden suyunu patlattı başı yanlış geldi oyüzden dedii istiyosan direk sezeryan yapalım dedii gülüştük ve bolca yürüyüş önerdii
hayırlı olsun iyi günlerinde kullansınsonrasında da park yatak aldık köye koyucaz ya çok güzeldii yatağı flan içinde 230 a geldii ben hala şklardayım kızlar doğuma çok az kaldııı
günde 3 çok değilmi normalde günde 1 miş ama çok kramp girdiğinde iç dedi drmasallah bebisine3 hafta önden gidiyo demek
magnezyum dogumu geciktiriyomuymus:uhm: benim doktor günde 3 kez magnezyum önerdi bana kramplar ve kasilmalara karsi iyi gelio diye
delikafadulden anaa o naal iş gıı sen her ay çatalamı yatayonn Allahtan burdaki drlar da heçç yapmii ilk ay bakmışlardı bide son ay bakılırsa yeter işte :hulya:hee yapiyo valla önce yatiriyo catala cati muayenesi vajinal muayene yapio sonra ultrason yapio benim doktorum....tiksinc oluyo ama sokuyo parmaklarini iceri karnimdan bastiriyo kasiklarimi yokluyo..hem iyide oluyo bir yandan mantar neyin olsa allah korusun görür yani
hoşgeldin perde asmak için tepelerde gezersen öle olur çatlak gaciiislm canikolar...
napıyosunuz geçmişe bakamadım çok ilerlemiş yine....
benim belim iyice kötü oldu arife gününden beri böyleyim ve hiç düzelme yok :sinifsinif::sinifsinif: