slm kızlar nasılsınız?
kartanesi geçen gün sordum nedenine gelince sürekli girip yazamıyorum eskisi gibi haliylede sık yazımı görmüyor olabilirsiniz ama arada girip mümkün oldugunca sohbete katılmaya iletişim kurmaya çalıştım ama sanırım bunu beceremedim çogu zaman (bir kaç kişi dışında )slm bile almayan vermeyen o kadar çok kişi oldukii..bu duygu bana acaba yazdıklarım görünmüyormu yada kaale almıyorlar gibi hissettirdi ve bu yüzden en sonunda dayanamayıp yazdım...her seferinde geçtim gittim ama artık bende kaldıramadım..belki komik gelebilir ama ben hamile kalamayacagımı düşünürken kaldıki böyle bir sayfada benimle aynı aylarda dogum yapacak bayanlarla tanışmak fikri o kadar uzak geliyordu ki buna hiç bir zaman sahip olamayacagımı düşünüyordum rabbim şükür bir bebk nasip etti bana ama sanırım burada uzun süreli bir arkadaşlık kurmayı nasip etmedi sanırım....
sizleri tanıdıgım için mutluyum...ne olursa olsun..hayırlısı ile dogum yapmanızı hayırlısı ile sorunsuz büyütmenizi nasip etsin rabbim...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
lütfen bana kızmayın..yazıyı okuyup es geçebilirsiniz kafanızı meşgul etmenize gerek yok..ama ben paylaşmak istedim ..küs olarak dgl sadece güzel dileklerle ayrılmak istedim..kendinize iyi bakın..hoşçakalın..:a015: