http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/316641-kizima-isim-ariyorum-4.html
hazır bu kaa kalabalık bulmuşken link veremde bi el atın
dubammm naber nanopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/316641-kizima-isim-ariyorum-4.html
martcım duygularımı yanstışmışsın sagol...demekki oluyor ne yapayım bende yzamasam bile takip ederim sizi pek ilgi çekiçi olmadıgımı bende farkındayım yani bende öyle düşünüyorum...neyse bende bugün doktora gidecem acayip gerginim..
canım öyle düşünme bunun çekicilikle ilgisi yok mesela ben yetiştiremiyorum genelde iki sayfadan aynı anda takip ediyorum birinden okuyup birinde yazıyorum ama olmuyo valla yetişmiyo bak bugün ne kaaa çenemiz düştü kimbilir kaç kişiyi es geçtim gene ama kırılmamak lazım ben de pek sevimli bi tip deelim ama olsun maksat dertleşmek yazmak cevap gelmese de önemi yok yanemartcım duygularımı yanstışmışsın sagol...demekki oluyor ne yapayım bende yzamasam bile takip ederim sizi pek ilgi çekiçi olmadıgımı bende farkındayım yani bende öyle düşünüyorum...neyse bende bugün doktora gidecem acayip gerginim..
ay allak bullak oldu kız kafam... hamarat bacım ben yapmıcam bugün:))) dünden var ama belkim çorba yaparım ben de kocam teee akşam geliy erken bana daha yaneeecanım sen tıka kulaklarını o çok konuşanlara.ya sen doktorunla konuş.zorunlu olmadıkça herşey yolunda olursa normal istiyorum ben de.adam manyakmı anlamayacakmı seni.ayy bu insanlar ne çok konuşuyo yaaaa.
kızlar net açık ben az mutfağa geçemde akşam için hazırlık yapam.yemeğim falan var ama çorba yapcam
söylüycem bakalım nazlış yaaa inş hayırlısı olur çok da ısrarcı olmak istemiyorum bi terslik yaşamak da var işin ucundaaaavar cnm olmazmı durumuzda anneside çok iyi az kaldı kavuşmalarına hepinize çok selamları var daha detaylı birkaqç sayfa ileriyede yazdım a.s. a.s. a.s.
Canım ekstra bir durum olmadıkça normal şeklinde gitsin herşey opuyorumnanaktan
Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kıs senin ismin elifse ne koyuyon
benim ilk favori ismim elifti ama yeğenimin ismi deyü koyamadım
bide naz konunca bebiş hep nazlı olumuş dediler nazı o yüzden iptal ettiydim ben de
ece ismi de çok hoş
baş harfiniz uysun gel ece koyalım:))
bizde de her şey yolunda tatlım
bizi habersiz bırakma
keyfine bak öptüm güle güle cnmopuyorumnanaktan
kendisini görüp beğendiysen iyidir o zaman
fiyatı gerçekten inmiş
55 ytl iyi değilmi kocişle konuşam da alam sen de beğendiysen cnm
bir tek çukur diye yorum yazmışlar o da 2 ay rahatsızlık verirmiş onuda yastıkla desteklerim zaten
ne güsel valla
güsel günlerde kullanırsınız inşallah
tabi fiyatı da ona göre olsa gerek
peki özelmi ücreti nedir sigortalıl olarak kimlere bakıyor ablam için soruyorum oda bir yere gidiyor ama kime bilmiyorum..iskenderunda oturuyor hamile geçen 3 günde hastanede yattı hatta..ama kan hapından başka bir şey vermemiş hatta bulantısı oldu bulantı ilacı bile vermemişti hastanede yattıktan sonra vermiş..neys ebana müsade..sen yaz komşum çagırdı yemek hazırlıyormuş beni çagırdı yemege..
Kitapların maşallahı var canım 4, sınıfta bizim bu sene daha ince hatta..Ama ders proğramları sayesinde azalıyor yükleri yinede bizimkiler taşıyor sonra belleri kopuyor öğretmen bazen uymuyor ders proğramına velilerde kızmıştı geçen sene bütün kitapları taşı getir götür zorduu..
Bana göre başarırsınız canım benim iyi bir yıl daha bizleri bekliyor olacak buna eminim
Çanta krizi kaydirigubbakcemile3 Neyseki hafta sonu gelecekmiş canım en azından sonrası sorun olmaz..
Dün akşam defterler alınacaklar belli oldu bizimde bugün kendi halledecek kuzucuk kaplama işini heryılseve seve yaparımda bu sene nasıl eğileceğiz nasıl olacak bilemiyorum kesin eşimden yardım taleplerim çok olacak kaydirigubbakcemile3 Hafta sonuna artık dediğin gibi hepsi yerimseniben
:roflol: :roflol: :roflol: Allahım yaa banada biri yaz tatili boş kalmamışsın dediiii ay yarabbimmm yok dedim ben okul sezonumdan doluydum Allahım nasıl seviyorlar kaçtık annem hemen okuldan çıkardı beni çocuklar biryandanda veliler biryandan yok doğum yakınlar amanda amanlar kaçtıkkk :lepi:
Valla bizim koca oğlan unutuyor bazen en çokta içlendiği anne kucağına çıkmayı özledim offf bende özledim yaa yuvarlanmayı oğluşumla az kaldıı :teytey:
anamm wannacım beyefendi eski çantayı istemiyo bide yenisi yok diye tantana haa
oyy allahım bizi nasıl günler bekliyoo kaydirigubbakcemile3
ayy bugünde çok iyi sayılmam ama alışmam gerekiyoo galiba evde oturmaya
zaten bugün ev işi bile yapmadım sürekli burdayım bi ara kalkıp yemek yaptım şimdide kociş gelir yemeğini yer gider ondan soora yine gelirim
Aynı gerginlik var bende yarın sabah gidecegim.
Offf birde korkuyorum adam ben kilo aldıkca kızıyo bende bugün sabahtan beri sanki dr a inat kahvaltı+2 dilim kek+ 1 paket cubuk kraker+ mantı yedim ve sonuc olarak çoooook pişmanım çooook:çok üzgünüm:
canım öyle düşünme bunun çekicilikle ilgisi yok mesela ben yetiştiremiyorum genelde iki sayfadan aynı anda takip ediyorum birinden okuyup birinde yazıyorum ama olmuyo valla yetişmiyo bak bugün ne kaaa çenemiz düştü kimbilir kaç kişiyi es geçtim gene ama kırılmamak lazım ben de pek sevimli bi tip deelim ama olsun maksat dertleşmek yazmak cevap gelmese de önemi yok yane
sen bugün ekstra germe kendini cnm sakin ol bebeğini düşün...
ay allak bullak oldu kız kafam... hamarat bacım ben yapmıcam bugün:))) dünden var ama belkim çorba yaparım ben de kocam teee akşam geliy erken bana daha yaneee
kolay gelsin sana
söylüycem bakalım nazlış yaaa inş hayırlısı olur çok da ısrarcı olmak istemiyorum bi terslik yaşamak da var işin ucundaaaa
Aynı gerginlik var bende yarın sabah gidecegim.
Offf birde korkuyorum adam ben kilo aldıkca kızıyo bende bugün sabahtan beri sanki dr a inat kahvaltı+2 dilim kek+ 1 paket cubuk kraker+ mantı yedim ve sonuc olarak çoooook pişmanım çooook:çok üzgünüm:
Nazlı utandırdın beni şincik sağol canım cvp için bazen görülebiliyomuşumzemuszemus
Ben yazdım tuğbacımm opuyorumnanaktanhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/316641-kizima-isim-ariyorum-4.html
Insallah hayirlisiyla atlatiriz bu seneyi. bakalim neler bekliyor bizi.
okuldaki veliler cok komik di mi?kaydirigubbakcemile3
canim bunlarin hepsi ileride basinizagelicekler iste.kaydirigubbakcemile3 okuyunda ona gore ayaginizi simdiden denk alin.kafamçokkarıştı
canim, yapma is mis birak bosver. uzat ayagini keyfine bak.zemuszemus
ben dün yazdıydımhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/316641-kizima-isim-ariyorum-4.html
bende habire bişeyler yapıp durom zattınay iyi olmana sevindim tatlım taçlarına bayıldım vallaa yakın olsak gelcem öğrenmeye cok güsel olmuslar güle güle kullannnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben sanırım torunuma koyarım artıkınkaydirigubbakcemile3Ece benim kızımın ismi çalmayın nayn!!!!!!klava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Benim ismim Nazlıııı ama hiç naz yapmıyorum hoş arada bir Naz yapma damarım tutuyor ama nadiren :roflol: Oda herkezte var zaten :jeyyar:
Bu arada bu tezi çürütmüş oldum dimi kaydirigubbakcemile3 :lepi:
Canım yaa gönlüne hangisi uyuyorsa onu al sen ama lütfen kumaşına vs bak olurmu dokunmasın tatlı kızına ..Bizler özeniyoruzda bu kadar şey yapıyoruz inanın bir hastane çıkışı belirli şeylerle bile büyüyor bebekler Rabbim gördüklerimizden geri bırakmasın :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
slm kızlar nasılsınız?
kartanesi geçen gün sordum nedenine gelince sürekli girip yazamıyorum eskisi gibi haliylede sık yazımı görmüyor olabilirsiniz ama arada girip mümkün oldugunca sohbete katılmaya iletişim kurmaya çalıştım ama sanırım bunu beceremedim çogu zaman (bir kaç kişi dışında )slm bile almayan vermeyen o kadar çok kişi oldukii..bu duygu bana acaba yazdıklarım görünmüyormu yada kaale almıyorlar gibi hissettirdi ve bu yüzden en sonunda dayanamayıp yazdım...her seferinde geçtim gittim ama artık bende kaldıramadım..belki komik gelebilir ama ben hamile kalamayacagımı düşünürken kaldıki böyle bir sayfada benimle aynı aylarda dogum yapacak bayanlarla tanışmak fikri o kadar uzak geliyordu ki buna hiç bir zaman sahip olamayacagımı düşünüyordum rabbim şükür bir bebk nasip etti bana ama sanırım burada uzun süreli bir arkadaşlık kurmayı nasip etmedi sanırım....
sizleri tanıdıgım için mutluyum...ne olursa olsun..hayırlısı ile dogum yapmanızı hayırlısı ile sorunsuz büyütmenizi nasip etsin rabbim...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
lütfen bana kızmayın..yazıyı okuyup es geçebilirsiniz kafanızı meşgul etmenize gerek yok..ama ben paylaşmak istedim ..küs olarak dgl sadece güzel dileklerle ayrılmak istedim..kendinize iyi bakın..hoşçakalın..:a015:
ayyy :)))
![]()
her gün bi dünya yesek zatii ohooo şişerdik iice kızzzz ama önemli olan şimdi bolca ceviz filan yemek çünkü beyni gelişiyyyy
canım öyle düşünme bunun çekicilikle ilgisi yok mesela ben yetiştiremiyorum genelde iki sayfadan aynı anda takip ediyorum birinden okuyup birinde yazıyorum ama olmuyo valla yetişmiyo bak bugün ne kaaa çenemiz düştü kimbilir kaç kişiyi es geçtim gene ama kırılmamak lazım ben de pek sevimli bi tip deelim ama olsun maksat dertleşmek yazmak cevap gelmese de önemi yok yane
sen bugün ekstra germe kendini cnm sakin ol bebeğini düşün...
ay allak bullak oldu kız kafam... hamarat bacım ben yapmıcam bugün:))) dünden var ama belkim çorba yaparım ben de kocam teee akşam geliy erken bana daha yaneee
kolay gelsin sana
söylüycem bakalım nazlış yaaa inş hayırlısı olur çok da ısrarcı olmak istemiyorum bi terslik yaşamak da var işin ucundaaaa
Veliler süper yaa hangi ara yaptık biz bu bebişleri gittik zayıfcacık geldik dombini :roflol:
canım kaç kilo aldın bu zamana kadar.benim dr da bana çok kızıyor ya artık strese giriyorum giderken.:sm_confused:
kız ben cevap verdim yaaaa görmedin miiiiiCanım aynen sana katılıyorum bende sık sık giriyom ama dahil olamayınca okumakla yetiniyom neyse deiğin gibi oda yetio çoğu sorumda havada arkadaşlaın canı sağolsun
kzı daha beğenemedin mi isim? baya seçenek vardı orda emmeeehttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/316641-kizima-isim-ariyorum-4.html
aynen canm yaa kociş de ne gerek var diyo alıştım da bu doktora nasıl gitçem başkasınaaacanım aynı sıkıntı panik bendede var aynı şeyi bende düşündüm acaba devletemi gitsem diye ama nee bilim.kafa karışık.....:uhm:
ne var kız isim kardeşi olurlar adaş olurlar:)Ece benim kızımın ismi çalmayın nayn!!!!!!klava:
bence üzülme hiç boş yere şekerim, canın istemiş yemişsin ben de bazen tutamıyorum bu doktorlara da neyse bana da kızıyo doktor ama hiç umrum deil valla ohh canm isteyince yiyorum diyet mi yapçam ayol alıyo çocuk benden ne yesem zatiiAynı gerginlik var bende yarın sabah gidecegim.
he kadın kısmısı accık nazlı olcak zatii olmasa olmazzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Benim ismim Nazlıııı ama hiç naz yapmıyorum hoş arada bir Naz yapma damarım tutuyor ama nadiren :roflol: Oda herkezte var zaten :jeyyar:
Bu arada bu tezi çürütmüş oldum dimi kaydirigubbakcemile3 :lepi:
Canım yaa gönlüne hangisi uyuyorsa onu al sen ama lütfen kumaşına vs bak olurmu dokunmasın tatlı kızına ..Bizler özeniyoruzda bu kadar şey yapıyoruz inanın bir hastane çıkışı belirli şeylerle bile büyüyor bebekler Rabbim gördüklerimizden geri bırakmasın :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5