2009 Kasm Anneleri

İyi akşamlar kıslar muhabbetin en koyusu var gene ya önceki sayfada okudum dok bebek kilo alsın sen alma dedi o nasıl olcekki bilen varsa bağa anlatsın he hacılar
bilsemmmm

he yaa seni andıydım ebişim

gıı o resimlerüü yenimi çekildin sen
bu arada siz ben buralarda yokken mi buluşmuşsunuz
yohh bacım 28. haftaydı o 7.ayda yani .. he canım sen yayladaydın gaalba face bak benim istersen buluşma resmimiz varr face de be nim isim e.c.k

canım benim sen daha iyi biliyon böle seyleri kızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buğdaymı aldırırmış bebişe kilo heee :kedi:
hee biri bağa dediydi ki eğer son aylar senin kilo almadan bebeğin kilo alması gerekirse buğday haşla ye dedilerdi bi de hurma çok ii gelirmişş bir insan sadece su ve hurmayla uzun yıllar yaşayabilirmişş

hani rsim çektilerdii naannn ne duubiş ne cerinn var ortalıktaaa bizi mi kekliy nan bunnar yohh çohk gesmişlerde alışveriş yapmışlarda hatta ne aldılarsa hamal tutmuşlardaa

hee biri bağa dediydi ki eğer son aylar senin kilo almadan bebeğin kilo alması gerekirse buğday haşla ye dedilerdi bi de hurma çok ii gelirmişş bir insan sadece su ve hurmayla uzun yıllar yaşayabilirmişş

aaaaa bilmidim vallaaa :1shok:
hurma aldımdı ben yicem kısmetseee zemuszemus

sağol cnmm 34+1 10 kg aldım bu gidişimde oğluş ne kadarmış soramadım ama 32. haftada 2.075 gr. idi oğluşum kilo alsın ben almii diye tikkat ediomm buğday haşladım şinci ondan yiyom 1 kase, akşamda balık yedim kızlaar başka ne yiyimm oğluşa kilo aldırsın die?
sağol bebeeemmm senin kadar olamam opuyorumnanaktan

yav senin dr. da amma antikaymış... 34 haftada 10 kg çok mu ki... ben de bugün gittim 8,5 kg almışım süper gidiyosun dedi...moral verdi bana...10,5 11 le tamamlarız bu gidişle falan dedi... seni gören 4,5-5 aylık hamile sanır dedi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama ben hile yaptım çok bol şeyler giymedim kaydirigubbakcemile3 tayt giydim üstüne de uzun ama dar kaydirigubbakcemile3i triko giydim...dedim çağla şikel modunda gidiyim :lepi: bol, desenli gömleklerle tuniklerle daha dombili görünüyorum... hatta annemler şişko diye gülüyolar :emir_bebek:

valla ben öyle çok da fazla özen göstermiyorum yediklerime... hergün mutlaka süt, yoğurt, peynir yiyorum ama balık yiyemiyorum hiç midem bulandığı zaman tiksindim hala geçmedi...yumurtayı da arada bir yiyebiliyorum...ve ne yazıkki bu ara çikolataya çok fena takıldım !!!

sağol cnmm 34+1 10 kg aldım bu gidişimde oğluş ne kadarmış soramadım ama 32. haftada 2.075 gr. idi oğluşum kilo alsın ben almii diye tikkat ediomm buğday haşladım şinci ondan yiyom 1 kase, akşamda balık yedim kızlaar başka ne yiyimm oğluşa kilo aldırsın die?
sağol bebeeemmm senin kadar olamam opuyorumnanaktan
anamm biz kilo almadan bebişe aldırmayı bilsek heeç kilo alırmıyık sanki senin dr sen kilo alma bebişin alsın diyene kadar naal yapacaanıda söleseydi
nasıl buğday yiyon gıı bulgur felan değil dimi
ana ben bundan soora hep buğday ve hurma yicim

yohh bacım 28. haftaydı o 7.ayda yani .. he canım sen yayladaydın gaalba face bak benim istersen buluşma resmimiz varr face de be nim isim e.c.k
gördüm gıı resimlerinizi aşk olsun ebişim ismini bilmez olurmuyum heeç
ne gözel buluşmuşsunuz gıı anam burda kimse yokki görüşem bende

yav senin dr. da amma antikaymış... 34 haftada 10 kg çok mu ki... ben de bugün gittim 8,5 kg almışım süper gidiyosun dedi...moral verdi bana...10,5 11 le tamamlarız bu gidişle falan dedi... seni gören 4,5-5 aylık hamile sanır dedi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama ben hile yaptım çok bol şeyler giymedim kaydirigubbakcemile3 tayt giydim üstüne de uzun ama dar kaydirigubbakcemile3i triko giydim...dedim çağla şikel modunda gidiyim :lepi: bol, desenli gömleklerle tuniklerle daha dombili görünüyorum... hatta annemler şişko diye gülüyolar :emir_bebek:

valla ben öyle çok da fazla özen göstermiyorum yediklerime... hergün mutlaka süt, yoğurt, peynir yiyorum ama balık yiyemiyorum hiç midem bulandığı zaman tiksindim hala geçmedi...yumurtayı da arada bir yiyebiliyorum...ve ne yazıkki bu ara çikolataya çok fena takıldım !!!

unim maşallah sen inceciksin cnm biz zaten kilolu başladıkk o yüzden ne kaa azda alsak göze batıy yanii laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
gerçi benim dr.da süpersin diyoo alkışlıyo beniii delikafaduldendelikafadulden daha çok alırım sanıyodu herhalde ben 6 kilo aldımm :utangac::utangac:
bende yemek olarak özen gösteriyom sayılmazz :kedi: balık yemeye çalışıyorum haftada bir sadece ama diğer seyleride yiyom yaa kaçamaklarım çok yaniii :kedi::kedi:

cn süt içerken yanında 23 tane yiyomm ben yani günde 7-8 tane yiyomm hem doğumu da kolaylaştırıyomuşş

tamam ebişim bendee yemeye çalışam mademm opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol: doru diyin nannn :roflol:
hee yalan mı gıııı bakk cevap hakkı doğdu emme birinden biri cesaret edip bişi diyemiyyy

falla ben de anlamadım 7. ay 6-7 kg la taamladım sorasını aniden aldım ama tansiyonum normal elim ayağım hiç şişmedii daha o yüsden endişelenmiyom ama dikkat et diyoo eğer tansiyonum yüksek çıksaymış şişseymişim yatırcakmış beni hastaneye gııımafoldumben sanırsamm eccük de korkiimde tikkaatt edim die yaptı

hee yalan mı gıııı bakk cevap hakkı doğdu emme birinden biri cesaret edip bişi diyemiyyy
falla ben de anlamadım 7. ay 6-7 kg la taamladım sorasını aniden aldım ama tansiyonum normal elim ayağım hiç şişmedii daha o yüsden endişelenmiyom ama dikkat et diyoo eğer tansiyonum yüksek çıksaymış şişseymişim yatırcakmış beni hastaneye gııımafoldumben sanırsamm eccük de korkiimde tikkaatt edim die yaptı

anaaa bu adamda abartmış nan :mymeka::mymeka: seni korkutsun diyemi yaptıkiiiiii :mymeka:

anamm biz kilo almadan bebişe aldırmayı bilsek heeç kilo alırmıyık sanki senin dr sen kilo alma bebişin alsın diyene kadar naal yapacaanıda söleseydi
nasıl buğday yiyon gıı bulgur felan değil dimi
ana ben bundan soora hep buğday ve hurma yicim

gördüm gıı resimlerinizi aşk olsun ebişim ismini bilmez olurmuyum heeç
ne gözel buluşmuşsunuz gıı anam burda kimse yokki görüşem bende
canısı sabah 1 yumurta hergün 500 ml süt sabah peynir gün içind e mutlaka yoğurt 1 kase sona kırmızı et haftada en az1 kez balık bol sebze yemeee yenecekk ayrıca günde sadece 1 kase aşurelik buğday ve en fazla 6-7 dene hurma abartmayacaz taaammıı?
nan sen de gel buluşak hacıı zaten bi gittin epey gelmedin öslediikkk walla
unim maşallah sen inceciksin cnm biz zaten kilolu başladıkk o yüzden ne kaa azda alsak göze batıy yanii laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
gerçi benim dr.da süpersin diyoo alkışlıyo beniii delikafaduldendelikafadulden daha çok alırım sanıyodu herhalde ben 6 kilo aldımm :utangac::utangac:
bende yemek olarak özen gösteriyom sayılmazz :kedi: balık yemeye çalışıyorum haftada bir sadece ama diğer seyleride yiyom yaa kaçamaklarım çok yaniii :kedi::kedi:

tamam ebişim bendee yemeye çalışam mademm opuyorumnanaktan
he falla bizim döt baş zaten deermen taşı kimin olduundan gram bile hemen farkoluyooo

kıslaar ben yatarrr öptüm hepinizi
iyiki varsınızz siziçook sefiyomm
iyi geceler canımm bizde seni seviik

hemde çook antikaymış vallahii
ben heeç dikkat etmez oldum yediklerime balığı bende yiyemeyomm çok nadir başka biri yaparsa yeyom oda kızartma olcek ee dışardanda kızartma yenmeyoo
mesela hergün süt içmez oldum aklıma gelirse içiyom yumurta nadiren yiyom ama peyniri heeç aksatmam vee bende çikolataya dadandım senin gibi
anaaa ben 12 ye ulaştım beaa kiloda dr heeç bişe dimedi gerçi bu dra yeni geçtim kaçla başladığımıda sormadı
cn süt içerken yanında 23 tane yiyomm ben yani günde 7-8 tane yiyomm hem doğumu da kolaylaştırıyomuşş
anaaa bende alamda yiyem bareee

aboo onnar gelince haber edin gıı özelden de ben arazi olam :1ninca: o kaa gidemezsiniz dedim nan başıma iş alacüümm :roflol: :roflol:
kaçma nan gel buryaaaa kaydirigubbakcemile
bu arada allahıma şükürler olsun kocişim açıköğretimi bitirmiş.sonuçlar açıklandıda.ayyy uzun dönem askerlikten kurtulduk yawwwww:zemuszemus
bende geçmişim dilmuhumm mezun oldum gııııı :teytey::hooray:
anam biz paşa paşa fotomozu çektikk face da yayınnadıkk sizde çekseydiniz de baksaydık nannn
bizde çektik herhaldee :dilcikar:
hani nan foto moto görmüom benn? kısııım biz dedikkiibuluşabilüsünüz cerin hanım hatın biri dedik referans oldukta öle görüştü sennenn bi keremmm yoosam gelmiodu gııııııııı:dilcikar:
(ahanda fitlemeye başladımm )
zapuk olan krispiydi nan :roflol: aramızı bozamazsın bi keree :dilcikar:
haklı kızcazz siz kalabalıktınıs korkmadınız ama savunmasız bir kuş korkabülüü
aramıza nifak tohumları saçamazsın yiwrımmmmmmmm yimezlerrrrrrrrrrr lülülülülülü
en kısa zamanda buluşup fatoya gitmek farz oldu nan :jeyyar:
hee gidelim nan fatonun bütün kışlıklarını yiyek cokacimcoook
hee ebişim gıı tuba yogsam bunnarlan buluşurmuydu heçç :roflol:
sapuk saniydıııı :roflol:

kıskanmayın nan :tomato:

canısı sabah 1 yumurta hergün 500 ml süt sabah peynir gün içind e mutlaka yoğurt 1 kase sona kırmızı et haftada en az1 kez balık bol sebze yemeee yenecekk ayrıca günde sadece 1 kase aşurelik buğday ve en fazla 6-7 dene hurma abartmayacaz taaammıı?
nan sen de gel buluşak hacıı zaten bi gittin epey gelmedin öslediikkk walla
he falla bizim döt baş zaten deermen taşı kimin olduundan gram bile hemen farkoluyooo

canım yakın olsam hemen gelürdüm emme yakın deel işte
ahhh ne vardı siz bu taraflarda olsaydınız ne gözel olurdu vallahi

bu dediklerini bi yere yazamda bende öle yiyem bakem nolcek
ee benim döt baş farklımı sankii

Back
X