evet ben de çok sıcağa alıştırmak da istemiyorummmevet bencede taşınmasam daha iyi
ama bebiş için çok sıcak olması gerekmiyoo diye biliyorum çünkü başaka bi yere gittiğinde yüksek ısıyı bulamayınca hasta olabilirler
işle gıı kolay gelsin çabucak bitirirsin inşallah
sağol ebişim iyiym sen nasılsın
burdan gitme ihtimalimiz de var ikide bir de ev taşıyamam zor geliy bu halde yaa
cnmm geçmiş olsun başladık hastanelere dökülmeye abovv benm dr teee nerde:)) bul bulabilirsen gece vakti... gidene kaa geçer benm sancı zatiiikislaaaar selam napiyonuz? gece bel ve kasik agrisinda öldüm.. kocis hastaneye götürdü.. evde karnim tas gibiyken.. nst ye girince yumusacik oldu.. benim kizin bana bi garezimi var ne anlamadim.. bi tane bile sanci cikmadi nst de.. aleti cikardilar.. tas kesildi karnim yine.. doktor eliyle ovunca gecti yalanci sanci bunlar dedi.. alttan muayne etti rahim agzi yumusamis dedi cok az aciklikta vardi.. rahim boynu 2,5tan 1,8cm olmus.. bebisimin basi kanala cok yakinmis.. 2387gr olmus zilli kizim.. hersey yolunda yani cok sükür ama dikkat et 3 hafta daha icerde tutsak iyi olur dedi.. emme duygusu gec gelisiyormus cünkü.. bide magnezyumu yavas yavas kesmemi söyledi.. sanciyi anlamazsin sonra dedi..
bizden bu kadar yine dogurmadan geldim.. istersen yatiralim dedi yok dedim..orda kalsam dahada stres olcam.. ben eve gideym dedim.. karnimda haala adet sancisina benzer agrilarim var.. ( gerci suan hamis olmasan adet döneminde olcaktim bunla bi ilgisi varmidir acaba?
açıklık da var hee inş çabuk doğurcan gibi geldi bana
hayırlısı
ben de magnezyumu arttırdım kızzzz kollarım bacaklrım ağrıy gene
ya kızlar benim bu ara midem bulanıoo cok nası iş anlamadım hamilelik bitit kusmalar basladı
he aynen ben de ilk 3 ay ne bulandım ne kustum
bi aydır felaket midem bulanıyo yaaaa
ben de diyodum millet gider mersine ben giderim tersine:)))
abov başladı tekmelemeye oğlannnn