ne olmuş yaa hiç geçmişe bakmadan dalıyorum bu aralar:uhm:
benımde okuyacak vaktinm olmuyor cersuya nolmus kızlar
ben de şimdi okudum yaa
hastaneye yatmıştı isalden dolayı meğersem bağırsaklarında yara varmış delinme bile olabilirmiş, kolon tedavisi olması gerekiyomuş galiba wcden çıkamıyomuş kan geliyomuş sürekli ama bebiş iyimiş inş. sağ salimm geçer[/QUOTE
Cersuya çok geçmiş olsun allahım en kısa sürede şifa verir inş...
ben de şimdi okudum yaa
hastaneye yatmıştı isalden dolayı meğersem bağırsaklarında yara varmış delinme bile olabilirmiş, kolon tedavisi olması gerekiyomuş galiba wcden çıkamıyomuş kan geliyomuş sürekli ama bebiş iyimiş inş. sağ salimm geçer
ben de şimdi okudum yaa
hastaneye yatmıştı isalden dolayı meğersem bağırsaklarında yara varmış delinme bile olabilirmiş, kolon tedavisi olması gerekiyomuş galiba wcden çıkamıyomuş kan geliyomuş sürekli ama bebiş iyimiş inş. sağ salimm geçer
bişeler yapıyoo benimkide içerde ama ne olduğunu anlayamıyorum tabiiaynen canım benimde öle oluyokaydirigubbakcemile3ortaya toplanıyo annem ben hamileliğimin başında sölüyodu sen netarafa dönersen dön bebişinde döner diyodukayıyo yanii herhalde anamkaydirigubbakcemile3
hepsi cins bunların kaydirigubbakcemile3 benimkide geçenlerde aşağı düşecekmiş gibi geliydiiiAllah Allah hepsi farkli yerde duruyo bu bebelerin. benimkide cok yukarda degil, hatta asagimi iniyo diye bakip duruyorum.:uhm:
evet yaa acep daha düzelmedimikızlar ben daa şimdi gördüm cersunun durumunu yaaa çok üzüldüüm bağırsaklarında sorun çıkmış yaa noldu acep ya teli olan falan var mıı??
ayyy edoşum ve şekercimm zaten bugün çok duygusalım okurken ağladım yazdıklarınızı... benim hamile kalma sürecim de sancılı oldu biraz....
biz de evliliğimizin 2. yılında birden gaza gelip hadi bebek yapalım dedik...yani 3 sene önce... ve ilk denemede reglim gecikti... test aldık hemen ...4. gün falandı ikinci çizgi silik de olsa belliydi... bir hafta falan dr. araştırdık işte... tam dr. randevumun olduğu gün sabah hazırlanırken birden karnım ağrımaya başladı...sonra tuvalete gittim damla damla kan geldi..annemi aradım korkma olur öyle şeyler ben de regl olmuştum üstüne falan dedi... neyse tam evden çıktık arabada sancılar artmaya başladı...trafik de sıkışıktı....o zaman bu kadar bilgili de diildim bu konularda...pek bi araştırma falan yapmamıştım zaten ilk seferde de olunca vakit olmadı neyse...dr.un muayenehanesine gittik eşim arabayı park ediyo ben de indim tam zili çalmak için kolumu kaldırdım birden içimden bişey koptu sanki öyle bişey geldiki aşağıdan kıpırdayamıyorum akıcak diye... içeri girdik bekleme salonu da baya kalabalıktı eşim nasıl bağırıyo dr. nerde dr. nerde diye ben ağlamaya başladım tuvalete gittim hemen bi baktım pıhtı falan gelmiş anladım tabi nolduğunu... sonra dr muayene etti işte bebek falan göremedi tabi... merak etme belki de bebk yoktu reglin gecikti falan dedi...sonra bhcg yaptırdı anlaşıldı ki o gün bizim bebiş düşmüş... mafoldumben o akdar çok ağladım ki anlatamam... tv.de falan bebek görsem komalık oluyodum ağlamaktan... dr. 3 ay sonra tekrar deneyin dedi ben aynı şeyi yaşarsam diye korkudan 2 sene bi daha bebek lafı etmedim... işimi değiştirdim acaip yoğun tempoda çalışmaya başladım ki düşünmiyim diye...cumt-pazar bile çalışıyodum akşam 8- 9 lara kadar... sonra geçen ağustos ayında yeniden deneyelim dedik işte dr.a falan gittik bütün testleri yaptırdık bi problem var mı vs diye...herşey normal çıktı allahtan...ama kendime söz verdim takıntı yapmıycam ona odaklanıp her ay beklemicem oluruna bırakıcam diye....6 ay sonra falan geldi işte minik meleğim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: reglimin gelmesine daha 5 gün vardı hissettim hamile olduğumu...eşime dedim akşam gelirken test al... ayy kıyamam bi baktım erkenden gelmiş elinde bi torba dolusu test yanlış falan olursa gene yaparsın diyo...suratı bembeyaz olmuş heyecandan... hemen koşup yaptık ki regl gecikmeden yapmak ne kadar mantıksız :) ama resmen 2. çizgi vardı inanamadık...biz de sarılıp ağladık banyoda mafoldumben sabah ilk idrarla denicem diye o gece hiç uyuyamadık sabah 6 da gene yaptım o zaman daha netti... allahım yaşadığım en mutlu gündü...o andan itibaren tüm bebek isteyenler için dua ediyorum:Saruboceq:
neyse çok uzattım galiba....kusura bakmayın...
canım ya çok duygulandım.Rabbım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasıp etsın.dünyanın en güsel duygularını yaşatıcaklar bize...herşey güsel olacak inşş...
bende gecen sene kasım ayında hamıle olduğumu öğrenmiştim.2 gün sonra düştü bebeğim ne olduğunu bile anlayamamıştım.bu hamıleliğimde kımselere bisüre sölemedik.bizimde idrar testinde hafif 2, çizgi vardı...eşim kesın hamılesın deyıp sevinip sarılıyodu.sonra ertesi günü hastaneye gittik.betahcg yaptırdık.eşim benden önce davranıp aldı sonucu.o gözlerindeki mutluluğu ömür boyu unutmam.Rabbım tüm isteyenlere nasıp etsın canımm....inş bizde hayırlısıyla kucağımıza alalım...
anam valla buara hep ardarda gelıyolar...az çok yardım ediyolar genede.gelene kadar ben temizlıkle,ne yemek yapsamla kafayı yıyorum...
kızlar yaa benim karnım çok garip oluyo hareket edince
geriye doğru yaslanırken veya ayttığım yerden kalkarken göbek deliğimin orası kabarıyo
sanki oğluşumun kafası orda gibi ilk defa böle oldu
niye oluyo anlamadım
hamile kalis hikayeleri yazilmis. cok duygulandim cunku ikinci melegim icin cok ugrastik.
oglum dunyaya geldikten sonra herseyiyle tek basima ilgilenmek o kadar zordu ki uzun bir sure ikinci dusunmedim bile. 2005 yilinda spiralimi cikartinca tamam dedim artik istiyorum, oglumda kardes cok istiyordu. sadece 1-2 ay denedik olmayinca erteledik. 2006 yilinda 2. ayda hamile kaldim. sevindim, sasirdim, endiselendim. ogluma dogum gununde hediye olarak soyledik kardesi olacagini. ogrendikten 2 hafta sonra doktora gittim. dusuk olabilir dedi, bir kac gune dusugum basladi. yikildim, bogure bogure agladim, geceler boyu uyumadim. bu aciyi sadece yeni bir bebek durdurabilirdi. hic korunmadan denedik. 3 ay sonra psikolojim bozuldu esime ara verelim dedim.
2007 temmuz ayinda yeniden basladik calismalara ve ben ilk aydan kaldim. bu sefer buruk bir sevincle bekledim. 7.hafta, 8.hafta, 9. hafta bebegi goremediler. bos gebelikmis. 10.hafta kurtaj. bir kez daha yikildim.
bu arada fsh degerim yukseldi. hormonlarim alt ust oldu. deniyoruz deniyoruz olmuyor. yumurta kaliten dusuyor dedi doktor. 2008 eylul ilk asilama denedik, kimyasal gebelik. Ekim ayinda hemen ikinci asilama denedik, tuttu. yine buruk bir sevinc. bhcg anormal degerler gosterince normal degil dediler. ogrendikten 6 gun sonra ikinci kurtaj.
tamam artik yeter dedim, esim tup bebegim lafini zaten ettirmiyor, bu kadar ustune gitme diyor. bende Rabbim'e biraktim. hersey senden Rabbim dedim. ikinci kurtajdan 3 ay sonra ben cok uzuluyorum diye esim yaza dogru tup bebekde deneriz. aklimizda kalmasin dedi. nasil sevindim. Rabbim o kadar buyuk ki o ay melegimiz geldi. adetim gununde gelmeyince ya hamileyim yada kesin menapoza girdim dedim. ilk idrarla yaptigim testte ikinci cizgiyi gorunce aglaya aglaya esimi uyandirdim. tekrar kaybetmek istemiyorum. Yalvaririm Rabbim bebegimizi bize bagislasin dedim.
Insallah sorunsuzca kucagimiza almayi nasip eder. ilk gunden beri agzim yuregimde. cok uzun oldu, idare edin artik.:kedi:
kızlar ben daa şimdi gördüm cersunun durumunu yaaa çok üzüldüüm bağırsaklarında sorun çıkmış yaa noldu acep ya teli olan falan var mıı??
selam karular nasılsınız ben geldüm
selam karular nasılsınız ben geldüm
nediin nan krispiii
bi geldin bi arazi oldun gııı
ben de şimdi okudum yaa
hoşgeldin kopuk gacıııı:roflol::roflol:
kız temizlik yaptım evi topladım süpürdüm yerleri paspasladım kışlık halıları serdim sonra bankaya gitttim işim vardı geldim toz alamadım yav yoruldum akşam oldu onuda yarın hallederim artık
net kablosuna eşarbını ne diye bağlamış gıııheee bi bu eksikti kopuk gacı heeee
kız meğer net kablosu kopmuş alttaki babannede eşarbını bağlamış kaobloya ortalığıda karuşturdu netin kablosuna başkası kablo bağlamış diye gelip baktılar yaptılar bakalım ne olcek yine kopacemmi
:gitme::gitme: ayyy wannaaam senin naz da nazlanmış haaa :sinifsinif::sinifsinif:
rabbim kucağında göstersinn :Saruboceq:
heee bi bu eksikti kopuk gacı heeee
kız meğer net kablosu kopmuş alttaki babannede eşarbını bağlamış kaobloya ortalığıda karuşturdu netin kablosuna başkası kablo bağlamış diye gelip baktılar yaptılar bakalım ne olcek yine kopacemmi
hoşgeldin mureda naptın gıı gittinmi sağlık ocağına
net kablosuna eşarbını ne diye bağlamış gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?