2009 Kasm Anneleri

ne olmuş yaa hiç geçmişe bakmadan dalıyorum bu aralar:uhm:

benımde okuyacak vaktinm olmuyor cersuya nolmus kızlar

ben de şimdi okudum yaa
hastaneye yatmıştı isalden dolayı meğersem bağırsaklarında yara varmış delinme bile olabilirmiş, kolon tedavisi olması gerekiyomuş galiba wcden çıkamıyomuş kan geliyomuş sürekli ama bebiş iyimiş inş. sağ salimm geçer

inşalah geçer canımya ikisinede bişeycik olmaz inşallahopuyorumnanaktan

ayyy inş.yaaa kuzum şu son günlerinde neler yaşıyor:gitme:

aynen canım benimde öle oluyokaydirigubbakcemile3ortaya toplanıyo annem ben hamileliğimin başında sölüyodu sen netarafa dönersen dön bebişinde döner diyodukayıyo yanii herhalde anamkaydirigubbakcemile3
bişeler yapıyoo benimkide içerde ama ne olduğunu anlayamıyorum tabii
heç yerinde durmuyo yaaa sürekli tekmeliyoo

Allah Allah hepsi farkli yerde duruyo bu bebelerin. benimkide cok yukarda degil, hatta asagimi iniyo diye bakip duruyorum.:uhm:
hepsi cins bunların kaydirigubbakcemile3 benimkide geçenlerde aşağı düşecekmiş gibi geliydiii

kızlar ben daa şimdi gördüm cersunun durumunu yaaa çok üzüldüüm bağırsaklarında sorun çıkmış yaa noldu acep ya teli olan falan var mıı??
evet yaa acep daha düzelmedimi

ayy unimm gülüm sende çok sey yaşamısın heee :sinifsinif::sinifsinif:
neyse rabbim kucağımızda göstersin artık meleklerimiizzzi :Saruboceq:

ayyy melek annemm bu halimize çok şükür cnm yaaaa :Saruboceq::Saruboceq:
poyrazımızı kucağında göstersin rabbimm :Saruboceq:

hee normal o canım takma kafanaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:gitme::gitme: ayyy wannaaam senin naz da nazlanmış haaa :sinifsinif::sinifsinif:
rabbim kucağında göstersinn :Saruboceq:

kızlar ben daa şimdi gördüm cersunun durumunu yaaa çok üzüldüüm bağırsaklarında sorun çıkmış yaa noldu acep ya teli olan falan var mıı??

yaaa bende çok merak ediyom telini istemeyi heç akıl etmemişim yaaaa :mymeka::mymeka:

selam karular nasılsınız ben geldüm

slm fatoo opuyorumnanaktan
ancakmı geldin gıı bende anca geldimm :kedi:

inşallah sağ salim atlatırlar bebişide kendiside çok geçmiş olsun

hoşgeldin kopuk gacıııı:roflol::roflol:

heee bi bu eksikti kopuk gacı heeee
kız meğer net kablosu kopmuş alttaki babannede eşarbını bağlamış kaobloya ortalığıda karuşturdu netin kablosuna başkası kablo bağlamış diye gelip baktılar yaptılar bakalım ne olcek yine kopacemmi

kız temizlik yaptım evi topladım süpürdüm yerleri paspasladım kışlık halıları serdim sonra bankaya gitttim işim vardı geldim toz alamadım yav yoruldum akşam oldu onuda yarın hallederim artık

para balyalamaya mı gittin kıs bankaya:jeyyar::roflol:

hoşgeldin mureda naptın gıı gittinmi sağlık ocağına

net kablosuna eşarbını ne diye bağlamış gııı

yuhh nan eşarbını mı bağlamış ne zannetmiş bu kabloyu gııı:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…