zaten paralar benim üzerimeydi nan araba için yarısını çekip verdim kocişin üzerine olsun nan benim daha ehliyetim yok araba onun üstüne kalan para benim üstüme olsun dedim eşitlik yaptım yane
ben gidemem öle
noterlere neyn uğraşamam beeee
sağol muredacım kocaman değilmi ama kızımın ismini koydum şimdikmzemuszemus
heee balyaladığım parayı yarısını kocişin üzerine yatırmaya gittim araba için
ben bilmiyodum valla hem 2tane oldum:uhm:
zaten paralar benim üzerimeydi nan araba için yarısını çekip verdim kocişin üzerine olsun nan benim daha ehliyetim yok araba onun üstüne kalan para benim üstüme olsun dedim eşitlik yaptım yane
ben gidemem öle
noterlere neyn uğraşamam beeee
aldık nan sonunda edoş çok şükür sağol canım inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olurmaşallah pek dadluuu opuyorumnanaktan
aldınızmı nan fatooooo kaydirigubbakcemile5
hadee kazasız belasız cnm beniimmmmm :Saruboceq:
bende oldum cnm benim dr.mutlaka ol dedii zemuszemus
kız benim adamda heç bişey almaz kendi üstünee nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanitelefon,internet falan da dahill kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi araba,para falan iyidee bunnarıı kendi alsa eyi olu nann :roflol::roflol::roflol:
aldık nan sonunda edoş çok şükür sağol canım inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur
nan senin adamda hepten şaşurdu öle herbişeylen uğraşamam ben yavvva.s
çok rahat etceniz fatom inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
kız benim üstüme ama hepsi otomatik ödemede ben bişelen uğraşmımkiii :roflol::roflol:
bide onun işleri oluyo hep ilk alınırken öle alındı iştee :hulya::hulya:
krispicim hayırlı olsun ben siz araba derken ben bebek arabası zannettim meğer gerçek arabaymışkaydirigubbakcemile3
allah seni kahretmesin kız
kenyada
öle sanmıştı
sağol canım allah razı olsun kazasız belasız inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
zeren kızz banada oluyo bide sanıyomki sinek falan girmiş evee öle tiki tiki bakınıyom etrafaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tansiyonun düşmüş olabilir canım dinlen bakalım geçecek mi
benimde arada oluyo kesin tansiyon düşüyo olabilir bence
inşallah edoşum inşallah bi gelsede arabayı görsem katologta gördüm emme canlısını görem yavvv
evet bi garip oluyo insan vallaa...
kız edaaa bak tansiyonumuz düşüymüş bacım.. dikkat edelim bari bi taraflarda bayılıp kalmıyak
allah korusun kızz ama ne bilem pek tansiyonumda düşmez benim yaaa :uhm:
önce dyim kii ayy sinek sonra bakimm koloniiii halindee :roflol::roflol::roflol: yok diim bu sinek deelll :roflol::roflol:
ay cersuya üzüldüm yaa cok gecmısolsun bıran önce ıyı olur ınsallah :Saruboceq:
hamile kalis hikayeleri yazilmis. cok duygulandim cunku ikinci melegim icin cok ugrastik.
oglum dunyaya geldikten sonra herseyiyle tek basima ilgilenmek o kadar zordu ki uzun bir sure ikinci dusunmedim bile. 2005 yilinda spiralimi cikartinca tamam dedim artik istiyorum, oglumda kardes cok istiyordu. sadece 1-2 ay denedik olmayinca erteledik. 2006 yilinda 2. ayda hamile kaldim. sevindim, sasirdim, endiselendim. ogluma dogum gununde hediye olarak soyledik kardesi olacagini. ogrendikten 2 hafta sonra doktora gittim. dusuk olabilir dedi, bir kac gune dusugum basladi. yikildim, bogure bogure agladim, geceler boyu uyumadim. bu aciyi sadece yeni bir bebek durdurabilirdi. hic korunmadan denedik. 3 ay sonra psikolojim bozuldu esime ara verelim dedim.
2007 temmuz ayinda yeniden basladik calismalara ve ben ilk aydan kaldim. bu sefer buruk bir sevincle bekledim. 7.hafta, 8.hafta, 9. hafta bebegi goremediler. bos gebelikmis. 10.hafta kurtaj. bir kez daha yikildim.
bu arada fsh degerim yukseldi. hormonlarim alt ust oldu. deniyoruz deniyoruz olmuyor. yumurta kaliten dusuyor dedi doktor. 2008 eylul ilk asilama denedik, kimyasal gebelik. Ekim ayinda hemen ikinci asilama denedik, tuttu. yine buruk bir sevinc. bhcg anormal degerler gosterince normal degil dediler. ogrendikten 6 gun sonra ikinci kurtaj.
tamam artik yeter dedim, esim tup bebegim lafini zaten ettirmiyor, bu kadar ustune gitme diyor. bende Rabbim'e biraktim. hersey senden Rabbim dedim. ikinci kurtajdan 3 ay sonra ben cok uzuluyorum diye esim yaza dogru tup bebekde deneriz. aklimizda kalmasin dedi. nasil sevindim. Rabbim o kadar buyuk ki o ay melegimiz geldi. adetim gununde gelmeyince ya hamileyim yada kesin menapoza girdim dedim. ilk idrarla yaptigim testte ikinci cizgiyi gorunce aglaya aglaya esimi uyandirdim. tekrar kaybetmek istemiyorum. Yalvaririm Rabbim bebegimizi bize bagislasin dedim.
Insallah sorunsuzca kucagimiza almayi nasip eder. ilk gunden beri agzim yuregimde. cok uzun oldu, idare edin artik.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?