2009 Kasm Anneleri

iyi hadi öyle olsunkaydirigubbakcemile3
hadi ben kaçtım kocişim geliyormuş hepiniz öpüldünüzŞeniz

sağol muredacım kocaman değilmi ama kızımın ismini koydum şimdikmzemuszemus

maşallah pek dadluuu opuyorumnanaktan

heee balyaladığım parayı yarısını kocişin üzerine yatırmaya gittim araba için

aldınızmı nan fatooooo kaydirigubbakcemile5
hadee kazasız belasız cnm beniimmmmm :Saruboceq:

ben bilmiyodum valla hem 2tane oldum:uhm:

bende oldum cnm benim dr.mutlaka ol dedii zemuszemus

kız benim adamda heç bişey almaz kendi üstünee nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanitelefon,internet falan da dahill kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi araba,para falan iyidee bunnarıı kendi alsa eyi olu nann :roflol::roflol::roflol:

aldık nan sonunda edoş çok şükür sağol canım inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur

nan senin adamda hepten şaşurdu öle herbişeylen uğraşamam ben yavvva.s

aldık nan sonunda edoş çok şükür sağol canım inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur

nan senin adamda hepten şaşurdu öle herbişeylen uğraşamam ben yavvva.s

çok rahat etceniz fatom inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

kız benim üstüme ama hepsi otomatik ödemede ben bişelen uğraşmımkiii :roflol::roflol:
bide onun işleri oluyo hep ilk alınırken öle alındı iştee :hulya::hulya:

krispicim hayırlı olsun ben siz araba derken ben bebek arabası zannettim meğer gerçek arabaymışkaydirigubbakcemile3

inşallah edoşum inşallah bi gelsede arabayı görsem katologta gördüm emme canlısını görem yavvv

zeren kızz banada oluyo bide sanıyomki sinek falan girmiş evee öle tiki tiki bakınıyom etrafaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet bi garip oluyo insan vallaa...

tansiyonun düşmüş olabilir canım dinlen bakalım geçecek mi

benimde arada oluyo kesin tansiyon düşüyo olabilir bence

kız edaaa bak tansiyonumuz düşüymüş bacım.. dikkat edelim bari bi taraflarda bayılıp kalmıyak

krispi hayırlı olsun canım arabanız.. kazasız günlerde kulanın

evet bi garip oluyo insan vallaa...

kız edaaa bak tansiyonumuz düşüymüş bacım.. dikkat edelim bari bi taraflarda bayılıp kalmıyak

allah korusun kızz ama ne bilem pek tansiyonumda düşmez benim yaaa :uhm:
önce dyim kii ayy sinek sonra bakimm koloniiii halindee :roflol::roflol::roflol: yok diim bu sinek deelll :roflol::roflol:

Kenyaaaa haber verr bırak geçmişiiiiiiiiiiii

canımmmm :teselli:
Allah ne zaman uygunsa o zaman veriyor işte...
inş sağ salim doğurcaz canım
ne zaman bıraktıysak umudumuzu kaybedip de olmuyo dediysek hatta test yapasımız bile gelmediyse tam o zaman hamile kalmışız ne tuhaf... demek hep stres kaynaklı imiş bu durum

kızzz dilmuh, kenya, napıyonuz aşağıdaaaaa
gelin

he krispi hayırlı olsun şekerim arabanız kazasız belasız günlerde kullanmayı Allah nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…