kıs herkes ne kaa çok uğraşmış bebiş için ben eneste istediğim ay hamile kalmıştım
bu da zaten süpriz oldu bize
rabbimin işine bak yaaa bazılarını uğraştırıyor bazılarına istemeden şak diye veriyor allahım tüm isteyenlere istedikleri zamanda verir inş.:Saruboceq:
benim yamukluğuma bi açıklık getirecek yokmu
hah şimdi cuk oturdu kaydirigubbakcemile3
Aynı şey sürekli bendede oluyor hatta neredeyse son 7-8 haftadır, ve hiç degişmedi. Ama takmıyorum kafama, tespit ettim normal şartlarda göbek kaslarımın çalışması gereken zamanlarda oluyor, heralde artıkın kas mas kalmadığı için:)sengözlerimebaksanab
benim yamukluğuma bi açıklık getirecek yokmu
ben senin ilk geldiin günü hatırlıyom gııı
dedin kii daha 9 aylık bebemm var bi tane daha olcakmış kocam da istemiii çok üzgünüm diidinn :mymeka: neyse aramızda kalsın ensar duymasın :roflol:
bizim de valla allahın dediği olurmuş ya ööle oldu hiç düşünmezkene düşünüverdik annem için biraz da 1 ay geçti 2. ayda geldi bebiş gelmeseydi ben korunmaya başlıcaktım vazgeçtiydim
hee yaa ama artık diyorum allahım olmayanlara çok uğraşanlara ver bebiş inş.duam kabul olur:Saruboceq::roflol:kizim sen istisnasin. adam ceketini atsa hamile kaliyorsun.:roflol:
haa o zaman ben de yamuluyomm :roflol: :roflol:
ne yamıklııı laelaelaelaelae
dedim yaa yatarken kalkarken ve geriye yaslanırken gbüşüm ortaya toplanii
sipsivri oluyoo neden böle acaba
amaan allah korumuşşş :mymeka:hee yaaa ne çabuk geçti şimdi iyikide olmuş diyorum
ağlamalarımı gördükçe kociş aldıralım istersen diyordu yazık garibimde bana kıyamıyordu yaaa ahh ne günlerdi beee
o kasılma deel bebiş hareketi :roflol: ben kendimi beele avutuyom gaariihee yaa ama artık diyorum allahım olmayanlara çok uğraşanlara ver bebiş inş.duam kabul olur:Saruboceq::roflol:
dün gece ben bi yamuldum doğuracam zannettim haaa
kartanem bende senin gibi kasılıyorum yaa sancı yok sadece kasılma var:roflol:
yaw acep aynı şey mii yumurta gibi oluyoo resmen yaaaAynı şey sürekli bendede oluyor hatta neredeyse son 7-8 haftadır, ve hiç degişmedi. Ama takmıyorum kafama, tespit ettim normal şartlarda göbek kaslarımın çalışması gereken zamanlarda oluyor, heralde artıkın kas mas kalmadığı için:)sengözlerimebaksanab
sende mi gııhaa o zaman ben de yamuluyomm :roflol: :roflol:
ne yamuklugu bu?:uhm:
kıs bebiş oraya toplanıyor normal yaniii
daha ilk defa farkettim yaa çok tuhaf oluyo yaaahee o bende de oluyooo
eskiden göbemiz olmadıından farketmiyoduk ordaki kasların hareketi o cicimm zemuszemus
hee yaa allah korudu tabii adam bana üzülüyor ne dediini bilmiyordu işteamaan allah korumuşşş :mymeka:
o kasılma deel bebiş hareketi :roflol: ben kendimi beele avutuyom gaarii
hee o bende de oluyooo
eskiden göbemiz olmadıından farketmiyoduk ordaki kasların hareketi o cicimm zemuszemus
benimde oyle oluyor. hatta su an sanki ust kisimda birsey yok, alt tarafa toplanmis gibi.
benimde oyle oluyor. hatta su an sanki ust kisimda birsey yok, alt tarafa toplanmis gibi.
benimkide bu aralar mideme doğru yolculuk yapıyor ben aşağı inmesini beklerken o yukarı çıkıyorkafamçokkarıştı
benimkide yukarda gögüsümün tam orta yerinde sipsivri bi şekil alıyoo yaaa:1shok:
kızlar ben daa şimdi gördüm cersunun durumunu yaaa çok üzüldüüm bağırsaklarında sorun çıkmış yaa noldu acep ya teli olan falan var mıı??
inşallah kötü bişey yoktur canımya
kızlar ben daa şimdi gördüm cersunun durumunu yaaa çok üzüldüüm bağırsaklarında sorun çıkmış yaa noldu acep ya teli olan falan var mıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?