2009 Kasm Anneleri

he ya iyi olmazmı bacım süper olur.elyafla süper olur kıııııııııız.oturur üstünde yuvarlanır hem halıdan daha sağlıklı süper yani.

he kızlar yaa valla cok mutlu oldum özlemişim kusumu
bidahaki randevumuz 15 gun sonraya
bende hep zayıf gibi düşünüyodum galba baklavalar yaradı bayramda :)
ben mutfaktayım gelicem optum sizi
tamam canmm
ayy az kilo almışın ama bebeğin iyi maşallah :))
ay ben de gidem görem yavrumu yav özledim çok geçen seferki dr göstermedi bi şey...

kız izleme moralin bozulur ben haber izlemiyom bebeğimin canı sıkılmasın die her izlediğimde birilerine söylenip duruyorum piskolojim bozuluyo vallla
ama dünya pek fenaya doğru gidiyo
elimizden geldiğince doğru değerlerle yetiştircez Allah korkusu koymaya çalışcaz kalplerine bol bol okutacağız biz de okuyacağız büyüklerimizden yardım alacağız ve bol bol Allaha dua edeceğiz. düzgün çevreler içinde tutmaya çalışacağız evlatlarımızı. biz yaparız o yapmasın mantığına girmicez hiç, yanlarında sigara bile içilmesine izin vermicez mesela.
sürekli gözümüz üstünde olcak ama o bunun farkına varamıcak uzaktan takip etçez

çok zor kızlar
Allah yardımcımız olsun

cnm kapa tv yi bebeğin de duyuyor her şeyi unutma:)

evet tabiki bırakmam bebeğimi dışarı.. hele öyle şeker toplamaya falan bırakıyolar ya çocukları çok kızıyorumlmaz: ne kadar art niyetli insan var ama aileler hiç umursamıyo anlaşılan

sağol canım inşallah güzel günlerde kullanırız

he nan aldık sonuda
teşekkür ederim perşembe görecem anca arabayı henüz görmedim

haklısın aslında kapattım gitti haberlerivereliniortak

he ya iyi olmazmı bacım süper olur.elyafla süper olur kıııııııııız.oturur üstünde yuvarlanır hem halıdan daha sağlıklı süper yani.

heee fikir edoştan elyaf fikri yane
oyun halısı fikri de anamdan çıktı

battaniyeleri sersek de ince gelir oturcak uzancak yatırcaz filan altında sağlam bişi olur hem bu bebek kusar filan koltuğa bile koysak altında bişey olmalı pudifik bişi:)))

ayy dondu ayaklarım yaaaaaa çorap da var ama parmak uçlarım sızlıyyyy
battaniye var sözde
aman kociş aradı daha gelmiymiş hay bu adamın patronu yaaaa altıbuçukta gelcek biri varmış buraya getircekmiş onu daha da gelmemiş bekliy bizimki aç bilaç oralardaaaa ben nasıl yerim şimdi kociş gelmeden? onsuz boğazımdan geçmiy ye dedi yaaaa

sende sag tarafında kaburganda hissetmiyomuydun tekmeleri ben o taraftan cok hissediyorum eger öleyse donmustur seninkiside
yaa idrar torbasına cok baskı yapıyor kafasıyla benim gecen ayda bası asagıdaydı bebişin bigun cok sidetli bişi hissetmiştim sanırım dondu demiştim ve kontrlde doktor donmus demişti bilmiyorum artık hissettigim o muydu
ayy valla yaa kök söktürcekler herhal :)

evet tabiki bırakmam bebeğimi dışarı.. hele öyle şeker toplamaya falan bırakıyolar ya çocukları çok kızıyorumlmaz: ne kadar art niyetli insan var ama aileler hiç umursamıyo anlaşılan

bacım hergün bi tane doğuruyolar sonra sahip çıkmıyolar ne olacak.hele burdakiler bi garip.geçenlerde çarşıya çıktık kadın bebek arabasını çekiyo sanki pazar arabası çekiyo böyle arkadan arkadan.dedim içi boştur kesin anaaaaam bi baktım içinde bebek var.bide bunu ana yolun ortasında yapıyo.ne rahat hatunlar var bi görsen kafayı yiyom ben

sağol canım benim inş. degişmez sorun yasamayızda normal olur dogumumuz
opuyorumnanaktan

ay ewet ya bizim eski mahalleler gibi olsa neyse ama artık öyle deil kiii
millet bişi olmaz diyo ne rahat yaaaa
alaaaaaahım nefes alamıyom ne zaman incek benim bebiş aşağı yawwwww.
ay canım((

bende nefes darlığı pek olm uyo bebek aşağıya da inmedi ama göbekten bellidir aslında:)))
accık aşağıda diyo görenler.

kız ben hem çorap hem patik giyiyom sende patik giy.bide terlik var ayağımda anca ısınıyo valla.
offff benim kocişte işte yawwww.yarın sabah gelcek uyuyamıyom o işteyken amaaaan.

benim kuşumda yukarı baskı yapıyo.. tıkanıyom kız.. tıslaya tıslaya iş yapıyom kociş gülüyo bazen tıkandın gene diyokaydirigubbakcemile3

bende uykuda yapıyormusum o tıslamayı hızlı ve yetistiremicek gibi nefes alıyormusum eşim uyandırıyo bişi oluyo diye :)

slm kızlar bizzz geldik ne var ne yok yemek yeme faslı bitti evime gidicektimde vazgeçtim sizlerle konuşmayı tercih ettim eşim gelene kadar

benim kuşumda yukarı baskı yapıyo.. tıkanıyom kız.. tıslaya tıslaya iş yapıyom kociş gülüyo bazen tıkandın gene diyokaydirigubbakcemile3

he ya komik oluyo.

ohh ne güzel canım yaa.bu nefes alamamak çok gıcık bişey.

maşallah asyamızaaa :lepi::lepi:
sevindim valla kenyacımm rahatla artık sende düşünme doğum moğumm kaydirigubbakcemile3

bu arada bebişimize polar mont aldık bide arkadasalrına hediye aldık bebek gormeye gidicez bakalım :)
müsait olunca eklerim birtanede nevresim takımı aldık cok güzel :)

ayy montunu sevisinler minicik kız montudamı varrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…