ayyymaşallah kız bebeğine ne kaa büyümüş ben de haftaya pazartesi salı gibi gidicem daha karar vermedim ne gün gideceğime.
ne güzel ya doğum kanalına girmiş he hissediyomuydun peki?
benm bebek tam yan yatıyo ya keyif ehli mübarek
nedir bu kasım bebeklerinin yaramazlığı kök söktürcekler bizeeee
yok ay ne hamaratlığı :kedi: yeni evlendiğimde başladıydım sonra da koca koltuk nası bitircem die üşendiydim elbet bi işe yara diye tutuyodum bi kenarda yarıycakmış kalın bildiğin örgü ipi aldım işte bi de kalın şiş, onlarla minik motifler yaptım eskiden öyle minderler yapılıyodu bi boş bi dolu batarak, ayn ıonlardan işte minik kareler oluşuyordu devam edeyim diyorum sonra da birbirine gene o iplerle tuttururum koca bi yün örtü olur sonra da altına uygun renkte bir kumaş alır dikeriz arasında da elyaf iyi olur yumoş yumoş kızzzz oturur vlet üstünde en azından dimi halıda oturacağına iyidir diyom
tamam canmmhe kızlar yaa valla cok mutlu oldum özlemişim kusumu
bidahaki randevumuz 15 gun sonraya
bende hep zayıf gibi düşünüyodum galba baklavalar yaradı bayramda :)
ben mutfaktayım gelicem optum sizi
afiyet olsun edoş..
hayırlı olsun canım
yaaaa star haberi izliyom da sinirlerim bozuldu bee.. çocuk kaçırma olayları bu yıl çok artmış onu gösterdi..şimdi de ortaöğretim okulunun önünde uyuşturucu satıldığını ve çocukların çoğunun kullandığını gösteriyo... yavrularımızı nasıl koruycaz bu pisliklerden kızlar yaaamafoldumben
canım bende böyle haberleri izledikçe korkuyorum ne yapacaz diye.ama allah büyüktür ya öyle bebişleri başı boş sokaklara atmazsak bişey olmaz allahın izniyle.yaaaa bu kaçırılan çocukların çoğu sabahın köründe çıkıyolar sokağa akşama kadar anası hiiiiiiç umursamıyo.
biz sahip çıkacağız bilinçli olacağız hiç bişey olmaz o zaman korkma
sağol canım inşallah güzel günlerde kullanırızkııııız krispi araba mı aldınız ohhhhh güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
ayyyyy bizim arabada bugün bozuldu yawww motordan duman çıktı :sinifsinif: yapılana kadar evden çıkmayacam artık offfffffff
çatırdıııı arabanız hayırlı olsun tatlım kazasız belasızkullanamk nasıp etsın allah
kenyacım senınde mınınk kızına masallah ohh cok sevındım normal dogum yapcana hayırlısı ıle kurtuluruz ınşallah
kız izleme moralin bozulur ben haber izlemiyom bebeğimin canı sıkılmasın die her izlediğimde birilerine söylenip duruyorum piskolojim bozuluyo vallla
ama dünya pek fenaya doğru gidiyo
elimizden geldiğince doğru değerlerle yetiştircez Allah korkusu koymaya çalışcaz kalplerine bol bol okutacağız biz de okuyacağız büyüklerimizden yardım alacağız ve bol bol Allaha dua edeceğiz. düzgün çevreler içinde tutmaya çalışacağız evlatlarımızı. biz yaparız o yapmasın mantığına girmicez hiç, yanlarında sigara bile içilmesine izin vermicez mesela.
sürekli gözümüz üstünde olcak ama o bunun farkına varamıcak uzaktan takip etçez
çok zor kızlar
Allah yardımcımız olsun
cnm kapa tv yi bebeğin de duyuyor her şeyi unutma:)
he ya iyi olmazmı bacım süper olur.elyafla süper olur kıııııııııız.oturur üstünde yuvarlanır hem halıdan daha sağlıklı süper yani.
ayyymaşallah kız bebeğine ne kaa büyümüş ben de haftaya pazartesi salı gibi gidicem daha karar vermedim ne gün gideceğime.
ne güzel ya doğum kanalına girmiş he hissediyomuydun peki?
benm bebek tam yan yatıyo ya keyif ehli mübarek
nedir bu kasım bebeklerinin yaramazlığı kök söktürcekler bizeee
evet tabiki bırakmam bebeğimi dışarı.. hele öyle şeker toplamaya falan bırakıyolar ya çocukları çok kızıyorumlmaz: ne kadar art niyetli insan var ama aileler hiç umursamıyo anlaşılan
çatırdıııı arabanız hayırlı olsun tatlım kazasız belasızkullanamk nasıp etsın allah
kenyacım senınde mınınk kızına masallah ohh cok sevındım normal dogum yapcana hayırlısı ıle kurtuluruz ınşallah
alaaaaaahım nefes alamıyom ne zaman incek benim bebiş aşağı yawwwww.
ay ewet ya bizim eski mahalleler gibi olsa neyse ama artık öyle deil kiiievet tabiki bırakmam bebeğimi dışarı.. hele öyle şeker toplamaya falan bırakıyolar ya çocukları çok kızıyorumlmaz: ne kadar art niyetli insan var ama aileler hiç umursamıyo anlaşılan
ay canımalaaaaaahım nefes alamıyom ne zaman incek benim bebiş aşağı yawwwww.
heee fikir edoştan elyaf fikri yane
oyun halısı fikri de anamdan çıktı
battaniyeleri sersek de ince gelir oturcak uzancak yatırcaz filan altında sağlam bişi olur hem bu bebek kusar filan koltuğa bile koysak altında bişey olmalı pudifik bişi:)))
ayy dondu ayaklarım yaaaaaa çorap da var ama parmak uçlarım sızlıyyyy
battaniye var sözde
aman kociş aradı daha gelmiymiş hay bu adamın patronu yaaaa altıbuçukta gelcek biri varmış buraya getircekmiş onu daha da gelmemiş bekliy bizimki aç bilaç oralardaaaa ben nasıl yerim şimdi kociş gelmeden? onsuz boğazımdan geçmiy ye dedi yaaaa
benim kuşumda yukarı baskı yapıyo.. tıkanıyom kız.. tıslaya tıslaya iş yapıyom kociş gülüyo bazen tıkandın gene diyokaydirigubbakcemile3
benim kuşumda yukarı baskı yapıyo.. tıkanıyom kız.. tıslaya tıslaya iş yapıyom kociş gülüyo bazen tıkandın gene diyokaydirigubbakcemile3
ay ewet ya bizim eski mahalleler gibi olsa neyse ama artık öyle deil kiii
millet bişi olmaz diyo ne rahat yaaaa
ay canım((
bende nefes darlığı pek olm uyo bebek aşağıya da inmedi ama göbekten bellidir aslında:)))
accık aşağıda diyo görenler.
kız ben hem çorap hem patik giyiyom sende patik giy.bide terlik var ayağımda anca ısınıyo valla.
offff benim kocişte işte yawwww.yarın sabah gelcek uyuyamıyom o işteyken amaaaan.
slm kızlar ayy cok yorulmusum yaa gerci bitek ben yorulmadım yanımdakilerin hepsi yoruldu :)
bugun doktora gittik sancıları söledim normal artık dedi
tansiyonum ve kilomuda cok ii dedi 9 kilo olmus toplamda
bebişimize gelince 2400 gr olmus minik kızımız
suyum iyiymiş erken dogum riski yokmus
40 haftayı genelde dolduruyor artık bebekler dedi doktorum
nasıl dogum itediğimi sordu normal dedim en iyisi bebişin dogum kanalına girmiş dedi
sezeryanı asla önermiyorum sorun yoksa dedi
epidurali sordum eger dayanamazsan uygularız dedi
sakıncası varmı diye sordum sezeryan kadar sakıncalı deil dedi
yani bugun mutlu ve huzurlu bi şekilde ayrıldım doktordan
en cokta bebişime sevindim
bu arada usg cihazına bir tekme attıki doktorum masallah cok hareketli bir bebek olucak dedi :)
işte bu kadar yaa bak bak gecmişin içinden cıkılmaz bu nedir ayy okuyamadım valla
bu arada bebişimize polar mont aldık bide arkadasalrına hediye aldık bebek gormeye gidicez bakalım :)
müsait olunca eklerim birtanede nevresim takımı aldık cok güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?