hg canımselam kıslar
ben 21 yaşındayım22 benim yaş canım seninki.
ben 27 oldum yenii :kedi:
slm ebişimmmmm opuyorumnanaktan
ayy kızlar 2008 anneleri buluşmuş yaa nee kaaa güzel bi görüntü varr herkesin elinde bi araba içindede bebişii delikafaduldendelikafadulden
ayy seneye bu zaman bizim bebişlerde o kadar olcak yaaa :Saruboceq: çok ciciler çokkk :lepi:
hg canım
ben 21 yaşındayım
maşallah kızlar :lepi:
hehe o da iyiymiş kız hiç olmadı çağırırsınız bi taksi nolcakkkkayy sorma yaaa yarın götürcek kociş yaptırmaya
yaaaa korunma nedir bilmiyolar hergün bitane doğuruyolar sonrada işte neyse yaaa çok gıcık oluyom bende çok
ahhh canım ya sorma bugün bi anda oldu.yarın götürcek kociş bakalım ne derdi varmış arabanın.
bende diyomki kocişe tam zzamanını buldu bozulacak ne etcez ya bebiş gelmeye kalkarsa.olsun diyo ekip arabasıyla gideriizzzz.heeeeeeeeee oldu dedim.gerçi iki yıl önce istanbulda öss ye girecektim anaaam trafik polisinin arabasıyla gittik nan dedim diyceklerki suçluyu getirmişler sınava girsin diye komediydi millet ne oluyoz diye bekıyo.
ay eve ultrason alabilsek ne kaa güzel olurdu artık tv ye bağlardık her dk izlerdik bebeğiiiyooo niye bebiş aşağımı geldiki yok canımya kafası sağdaydıda hani bende şöle tahmin ediyom hıçkırıyo ayağı felan vuruyo olamazmı?öfffff nasıl anneyiz anlayamıyozki bişey bi cihaz olsada görsem yaaaaaaa:umursamaz:
he benim 31 şekercimkızlar yaşlarınız kaç?:kedi:
selam ebisimmmselam kıslar
körpe fidan:)))22 benim yaş canım seninki.
abovvv ben iice karta kaçmışım yaaaaaahg canım
ben 21 yaşındayım
hehe noldu:))) nası bi duyguymuş bakeeeem:)))ayyyyyyy gördüm bende çok güzeeeeeeeeel
kız sen benden daha küçükmüşün ya
ayyy biz de mi ööle olcazzzzzayy kızlar 2008 anneleri buluşmuş yaa nee kaaa güzel bi görüntü varr herkesin elinde bi araba içindede bebişii delikafaduldendelikafadulden
ayy seneye bu zaman bizim bebişlerde o kadar olcak yaaa :Saruboceq: çok ciciler çokkk :lepi:
as cnmben 27 oldum yenii :kedi:
slm ebişimmmmm opuyorumnanaktan
as canısıı nabeerr?slm canım
bis de buluşak naann seneye inşallaahhh gıı edoşş olmadı seneye ben arda yı aliim sağa geliim 10-15 günn (beleş tatil yaparun gı fenamı ) ne yüssüzüm demi?ayy kızlar 2008 anneleri buluşmuş yaa nee kaaa güzel bi görüntü varr herkesin elinde bi araba içindede bebişii delikafaduldendelikafadulden
hoşbulduk cnm benim yaş 28hg canım
ben 21 yaşındayım
hehe o da iyiymiş kız hiç olmadı çağırırsınız bi taksi nolcakkkk
ay eve ultrason alabilsek ne kaa güzel olurdu artık tv ye bağlardık her dk izlerdik bebeğiii
he benim 31 şekercim
selam ebisimmm
körpe fidan:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=11740
aha motifler:) bunları birleştircem işte
4,5 nolu tığ ile örüyorum çok çabuk bitiyy
abovvv ben iice karta kaçmışım yaaaaaa
hehe noldu:))) nası bi duyguymuş bakeeeem:)))
ayyy biz de mi ööle olcazzzzz
as cnm
as canısıı nabeerr?
bis de buluşak naann seneye inşallaahhh gıı edoşş olmadı seneye ben arda yı aliim sağa geliim 10-15 günn (beleş tatil yaparun gı fenamı ) ne yüssüzüm demi?
hoşbulduk cnm benim yaş 28
bis de buluşak naann seneye inşallaahhh gıı edoşş olmadı seneye ben arda yı aliim sağa geliim 10-15 günn (beleş tatil yaparun gı fenamı ) ne yüssüzüm demi?
he ya bende dedim kocişe bi taksinin numarasını alalımda dursun el altında ne olur ne olmaz
kız sorma taze fidanım amma son günlerde kendimi pek bi kart hissediyom.
maşallah kızlar yaşlarınıza rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin kurban olduğum bebiş ve kocişlerimizleopuyorumnanaktan
maşallah kızlar yaşlarınıza rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin kurban olduğum bebiş ve kocişlerimizleopuyorumnanaktan
nie kızzzz
ben ne edem o halde?
bastonla mı gezem ayolll
benm ruhum gençççç
şaka bi yana hamileliğin ağırlaşmasından kız o kart hissetmeler filan, kaç kilo taşıyoz ay kolay mııı
ben yazdım bi taksi nosu buzdolabının üstüne yapıştırdım nolur nolmaz kociş evde olur olmaz dedim
hayırlsı şekerim olmaz bişiii
dilmuhcum seninde küçük olmandandır osositososito
slm canısıı oğluş napioohehe o da iyiymiş kız hiç olmadı çağırırsınız bi taksi nolcakkkk
ay eve ultrason alabilsek ne kaa güzel olurdu artık tv ye bağlardık her dk izlerdik bebeğiii
he benim 31 şekercim
selam ebisimmm
körpe fidan:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=11740
aha motifler:) bunları birleştircem işte
4,5 nolu tığ ile örüyorum çok çabuk bitiyy
he hayal kurmak güzeldirvalla hamileliktende işte sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyom.sonra hayal kuruyom gelecek yaza zayıflamış olurum alırım oğlumu yanıma çıkarım tatile falan diyince moralim düzeliyo.seviyom hayal kurmayııııııııııı:kedi:
slm canım napsın aç kaldı deyü heralde sağ kasığımı oycak nerdeyse:))) ben de tınlamıyorum babası glsin de yicezzzzzslm canısıı oğluş napioo
he hayal kurmak güzeldir
insanı yaşatan hayalleridir demiş ya şair
yok ay kalmıcaz bööle heraldeee
tek dur bacım:)))
sen baktın mı motife
slm canım napsın aç kaldı deyü heralde sağ kasığımı oycak nerdeyse:))) ben de tınlamıyorum babası glsin de yicezzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?