ben eve gidince direk zıbarıp yattıım için yerde saç maç göremiim gıı :roflol: :roflol:
doguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?
biraz fiyat arastirmasi yapmaya basladim bayada pahalilar. bir gercekte kimse saklamiyo o seker veya cikolatalari. yiyip atiyo herkes, bende dusunuyorum nasil birsey olsun diye.
ben yapmıcaam için hiç fikrim yok ama bu eminönü tayfası o işi hallettidoguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?
biraz fiyat arastirmasi yapmaya basladim bayada pahalilar. bir gercekte kimse saklamiyo o seker veya cikolatalari. yiyip atiyo herkes, bende dusunuyorum nasil birsey olsun diye.
ben o killari gormim diye yerleri koyu laminant yaptirdim be. ayrica yerde ne var diye kafami yere egmedigim icin bende gormuyom.lülülülülülü
doguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?
bende araştırıyorum wannna magnetli bişeyler düşünüyorum buzdolabı süsü olarak kullanılabilir diye
ben yapmıcaam için hiç fikrim yok ama bu eminönü tayfası o işi halletti
ebişim de aldı malzemeleri de içinin çikolatasını nettiler bilmiyom
benim hala nikah şekerlerim var lavanta gerçi onnarı mı dağıtsamkii :roflol:
Hepsiburada.com : METALİA GM 300 SALLANABİLEN BÜYÜYEBİLEN 2 ÇEKMECELİ 1 DOLAPLI AHŞAP BEŞİK | Anne & Bebek & Çocuk
kızlar yaa bu beşikler çok ucuz çok mu dandirik acep yaa
niye yapmiyosun kiz? yap kizina cicili bicili. oglumda aldim bi kutu cikolata tuttum. o zaman boyle seyler cok yoktu. ama simdi yapim diyorum, zaten oglum benden hevesli yap diye.
bu eminonu tayfasi beni oldurcek zaten. neleri hallettiler nerdeyse belese.akannehir
Ben bebek şekeri konusunda çalışıyorum valla hatta bugün tepsimizi tamamlıycaz insallah, ben tepsi yapıyorumda kusum için. Haftasonundada çikolatasını ve badem şekerini alıcam ama onları henüz tepsiye yerleştirmiycem onlar bayatlamasın diye doğumdan hemen önce insallah:)
ben eve gidince direk zıbarıp yattıım için yerde saç maç göremiim gıı :roflol: :roflol:
ben o killari gormim diye yerleri koyu laminant yaptirdim be. ayrica yerde ne var diye kafami yere egmedigim icin bende gormuyom.lülülülülülü
ben kendim yapacağım canım yaa hatta tülünü hazır tüller varmış ondan aldımdoguma gittikce az zaman kalirken kimse bebek sekerlerini konusmuyo. nasil seyler dusunuyorsunuz?
yaa dağıtacak kimse yokkii ne bilem hiç heves etmedim hastaneye bi kutu çikolata alırız tamam dedimdi
arkadaşlar gelir bitek diye düşünüyomm
dimi yaa ayy çok ucuz ama görmeden de olmaz kiii:roflol::roflol:
canim guzele benziyor ama yakindan gormeden birsey diyemem bu tur seyler hakkinda. ancak fiyat super.:lepi:
ayyy, guzelce sunmak icin bide tepsi lazim dimi? akannehir
ben kapi susude istiyorum pembis pembis. bunlarin siparisini esime vericem, ben gidince oda bunlari halletsin ben gelene kadar. o kadar payi bulunsun hazirliklarda.kaydirigubbakcemile3
ben gün boyuu evde olduğum eçün hepsini görüyoom
bide bizim yerler seramik krem rengii çok gözel görünüyoo
ben kendim yapacağım canım yaa hatta tülünü hazır tüller varmış ondan aldım
ipler geçirilmiş pullu bi tül ipleri çekince kese oluyoo üzerine geçende baktım süs felan yoktuu bu sefer gidince yine bakacam ama siz oralardan daha kolay bulursunuz
eğer bulamazsamda şekerleri içine atıp oğluşumun ismini ve doğum tarihini yazacam o kadar dediğin gibi doğru düzgün kimse saklamıyacak ki
dimi yaa ayy çok ucuz ama görmeden de olmaz kiii
anaa bu ekim analarının bi de şeker topici varmış akannehir
o ayıcıklar süper yaa da ben tepsi göremedim ordaaa
hee ben de kapı süsü istiyodum yaa
yatak gercekten cok ucuz ama dedigim gibi gormek lazim yakindan.
kapi susude acik pembe cici birsey istiyorum oyle abartili birsey olmasin.
ben de sade bişey istiyom kapı süsü tüllü falan istemiyomm
ben bi küçük şirin sepet alacam mavi satenle süsletecem onun içinde tutacamBen bebek şekeri konusunda çalışıyorum valla hatta bugün tepsimizi tamamlıycaz insallah, ben tepsi yapıyorumda kusum için. Haftasonundada çikolatasını ve badem şekerini alıcam ama onları henüz tepsiye yerleştirmiycem onlar bayatlamasın diye doğumdan hemen önce insallah:)
ben o magnetlerden bulmadım yaa bende öle yapacadım emme yokbak o biraz kalici olabiliyor. buzdolabinin ustune konuyor oda insanlar koyarsa tabi.
gıı arkadaşlarına verirsin yeter ben gelen herkişe verecek olursam evin yolunu bulamamyaa dağıtacak kimse yokkii ne bilem hiç heves etmedim hastaneye bi kutu çikolata alırız tamam dedimdi
arkadaşlar gelir bitek diye düşünüyomm
ben kapı süsüde yaptım hem oğluma hemde haftaya dünyaya gelecek olan yiğenimeayyy, guzelce sunmak icin bide tepsi lazim dimi? akannehir
ben kapi susude istiyorum pembis pembis. bunlarin siparisini esime vericem, ben gidince oda bunlari halletsin ben gelene kadar. o kadar payi bulunsun hazirliklarda.kaydirigubbakcemile3
canım zor bişe değil hazır zaten tül kesilmiş ipler geçirmişler ipleri çekiyosun kese oluyobizim yerlerde acik renkti, bilirim gozune gozune girer. ama simdi zaten egilemiyorum, cok rahatsiz eden birsey gorursem esime sesleniyorum gel al diye. adam sanci falan tuttu saniyo.kaydirigubbakcemile3
keske elimden gelsede bende oturup yapsam sekerleri ama gelmiyo iste daha dogrusu benim tembelligimden gelmiyo. kimsenin saklamiycagi birseye cok vermekte istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?