tünaydın kıssslaaarrrrr ben hala hastayım yaa. kk yı açalı kaç saat oldu ancak yazabildim azda geçmişe bakam dedim ama pek beceremedim. ama doğuran yokok onu annadım zemuszemus nasılsınız bakalım. krispi canım Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin arabanızı hayırlı olsun. Darısı almak isteyenlere inşallah.
aseba canım dün akşam bendede aynı durum vardı. karnım kaskatıydı korktuk eşimle. her işimi bırakıp yattım epey bi uyuyamadım. kabul etmek istemesekte sanırım kasılıyoz biz yaaa. daha çok erken ama mafoldumben
ay o nefes darlığı yokmu nasıl hızlı hızlı nefes alıyom sankim yokuş çıkmışım gibibende reflüden ve nefes darlığından 6 ya kadar döndüm yatakta. uyku girmiyo gözüme geceleri, bu durum günlerdir böyle sinirlerimi zorluyo kızlar yaa
ben hasırlı tüllü pembe kese aldımm içine lavanta koycammm zemuszemus
50 tanesi 20 tl aldımm :jeyyar:
:roflol::roflol:yok kıs o kaa değil ama cidden çok büyüdü kociş bile diyor enes bu kadar değildi diye:roflol:he valla göbiş aldı gidi ben geçen düştüm bile önümü göremim artık:roflol::roflol::roflol:
kızlar kasılmak için erken değilll
doktorlar 28. haftadan itibaren kasılmalar başlar diyor
hepimiz geçtik 28. haftayııı
kızlar kasılmak için erken değilll
doktorlar 28. haftadan itibaren kasılmalar başlar diyor
hepimiz geçtik 28. haftayııı
:roflol::roflol:yok kıs o kaa değil ama cidden çok büyüdü kociş bile diyor enes bu kadar değildi diye:roflol:
ewet bu haftalarda çok normal artık tabii düzenli kasılma olursa önemli dikkat etmek lazım
kedicik geçmiş olsun canım neyin var:uhm:
ben de sade bişey istiyom kapı süsü tüllü falan istemiyomm
kız yoksam doğurimidin heeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3slm kızlarr ayy bu gece bagırarak uyandım valla kabus görüyorum artık gerci hamilelikte normalmis ama bi dahada uyu uyuyabilirsen işte saatlerce dondum yatakta uyudum sonunda
yok kız krispim bu defa dogurmuyodum :))
ama korkunc bi ruyaydı valla ayy aklıma geldikce korkuyorum
kızlar kasılmalar sizde sürekli oluyormu yani bebegin içeriye sıgmaması gibi ben artık cok rahatsız oluyorum bu durumdan
yok kız krispim bu defa dogurmuyodum :))
ama korkunc bi ruyaydı valla ayy aklıma geldikce korkuyorum
kızlar kasılmalar sizde sürekli oluyormu yani bebegin içeriye sıgmaması gibi ben artık cok rahatsız oluyorum bu durumdan
canım banada 2 gündür karabasan gibi bişi oluyo. kitleniyom yatakta nefes alamıyom hareket edemiyorum. kalkabildiğimde nefes nefese oluyorum :S
bazen benim karnımda kaskatı oluyo ama benim kız ters yine de kasılmalar başlayabilir mi kızlar ??
canım banada 2 gündür karabasan gibi bişi oluyo. kitleniyom yatakta nefes alamıyom hareket edemiyorum. kalkabildiğimde nefes nefese oluyorum :S
bazen benim karnımda kaskatı oluyo ama benim kız ters yine de kasılmalar başlayabilir mi kızlar ??
he kııı ama benim bebek en son başı yukarıdaydı dün yerleri paspasladım acep aşağımı indi aşağı basıyo bebek kaskatı kesiliyo taş gibi
sanırsam yerleri paspaslayınca oda aşağı indi:roflol::roflol::roflol:
benim karabasan deildi ne oldugunuda bilmiyorum ama nefees nefese kalıyorum valla
ayy ben yinede razıyım sükrediyorum bu halime
bi sancı girdimi işte o beni mahvediyo sürekli aynı yere sol kasıgıma giriyor
ayy dogururken bu sancının kimbilir kac katı olcak yaa
bebel ters olunca kasılma olmazmıki
benimkide en son tersti belki dönmüştür heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?