2009 Kasm Anneleri

kızlar kasılmak için erken değilll
doktorlar 28. haftadan itibaren kasılmalar başlar diyor
hepimiz geçtik 28. haftayııı

sağol kuşum allah razı olsun
allah almak isteyenlerede nasip etsin
senin nen var bende bu ara buralarda değeldimde habarım yok hastamısın canım geçmiş olsun

bende reflüden ve nefes darlığından 6 ya kadar döndüm yatakta. uyku girmiyo gözüme geceleri, bu durum günlerdir böyle sinirlerimi zorluyo kızlar yaa
ay o nefes darlığı yokmu nasıl hızlı hızlı nefes alıyom sankim yokuş çıkmışım gibi
ben hasırlı tüllü pembe kese aldımm içine lavanta koycammm zemuszemus
50 tanesi 20 tl aldımm :jeyyar:

nan lavantamı millete şeker yerine lavantamı dağatıcan nan pinti karu:roflol::roflol:

he valla göbiş aldı gidi ben geçen düştüm bile önümü göremim artık:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:yok kıs o kaa değil ama cidden çok büyüdü kociş bile diyor enes bu kadar değildi diye:roflol:
kızlar kasılmak için erken değilll
doktorlar 28. haftadan itibaren kasılmalar başlar diyor
hepimiz geçtik 28. haftayııı

ewet bu haftalarda çok normal artık tabii düzenli kasılma olursa önemli dikkat etmek lazım
kedicik geçmiş olsun canım neyin var:uhm:

slm kızlarr ayy bu gece bagırarak uyandım valla kabus görüyorum artık gerci hamilelikte normalmis ama bi dahada uyu uyuyabilirsen işte saatlerce dondum yatakta uyudum sonunda

demek enesden daha şişko olcek bebek he kaydirigubbakcemile3

yok kız krispim bu defa dogurmuyodum :))
ama korkunc bi ruyaydı valla ayy aklıma geldikce korkuyorum
kızlar kasılmalar sizde sürekli oluyormu yani bebegin içeriye sıgmaması gibi ben artık cok rahatsız oluyorum bu durumdan

canım banada 2 gündür karabasan gibi bişi oluyo. kitleniyom yatakta nefes alamıyom hareket edemiyorum. kalkabildiğimde nefes nefese oluyorum :S
bazen benim karnımda kaskatı oluyo ama benim kız ters yine de kasılmalar başlayabilir mi kızlar ??

Slm kıslar ya bu şeker işini kim çıkardı ya ben daha yatağını ayarlayamadım yavruşumun iş çıkarıyonuz boyna ama gene heveslendim şincik bu şekerleri hastaneye gelenleremi eve gelenleremi vericez ben nerden bulucam böle süslüsünüklava:

he kııı ama benim bebek en son başı yukarıdaydı dün yerleri paspasladım acep aşağımı indi aşağı basıyo bebek kaskatı kesiliyo taş gibi
sanırsam yerleri paspaslayınca oda aşağı indi:roflol::roflol::roflol:

benim karabasan deildi ne oldugunuda bilmiyorum ama nefees nefese kalıyorum valla
ayy ben yinede razıyım sükrediyorum bu halime
bi sancı girdimi işte o beni mahvediyo sürekli aynı yere sol kasıgıma giriyor
ayy dogururken bu sancının kimbilir kac katı olcak yaa

bebel ters olunca kasılma olmazmıki
benimkide en son tersti belki dönmüştür heeee

bilmem ki kasılmanın bebeğin olduğu yerle alakası olur mu ki
bence yoktur kızlar bu kasılma rahimle ilgili bişey bence
doğuma hazırlanıyoruz artık yavaş yavaş

slm kenyaaaaa
mevzey çıkardılar bi şeker derdi wannanın başının altından çıktı benden duymuş olma heeeeee

benim daha sancı falan yok bebek çok yukarda olduğu içindir belki bilmiyorum. doğum sancılarını tahmin etmek bile istemiyorum. ama sonucu çok güzel yaa bebeklerimiz kucağımızda :) gerçi bu gidişle sezeryan görünüyo benim ama ... hayırlısı

bebel ters olunca kasılma olmazmıki
benimkide en son tersti belki dönmüştür heeee

bilmiyorumki işte kanala girmeden o sancılar kasılmalar oluyo mu ki??

Yalancı doğum ağrıları:

Sıklığı, şiddeti bakımından düzensizdir
Dolaşma, masaj ve istirahatle geçebilir
Ağrı bel, kasık ve karında hissedilir
Rahim ucunda yumuşama ve açılmaya neden olmaz.

Gerçek doğum ağrıları:

Düzenlidir
Her durumda devam eder, geçmez
Ağrı bel, kasık ve karında her noktada aynı hissedilir
Yumuşama ve açılmaya neden olur
Evde yapılabilecekler:
Dolaşabilir ya da istirahat edebilirsiniz.
Duş alınabilir.
Masaj yapılabilir. Belden kalçaya doğru ve elin topuğu ile bel ve kalça üzerine basınç uygulamaları rahatlatıcı olabilir.
Valiz kontrol edilebilir.
Sık sık tuvalete gidilerek idrar yapılır.
Yapılması sakıncalı olanlar:
Ağrılar başladığında bir şey yenilmemelidir. Yemek yemek ya da Fazla miktarda sıvı almak kusmaya yol açabilir.
Gerekirse çok küçük miktarlarda sıvı alınabilir.
Biraz enerji verecek, ağızda eriyen şeker, çikolata yenilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…