2009 Kasm Anneleri

ay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
allan sapığı kimse artıkkk sinir oldum yaaa kötükedihüso

CADIARZU
selam kizlar nasilsinizzzz
dün gece cok hafif vajinal kasilmalarim oldu anlamiyorum da normal sanci nasil oluyo diyye
allahtan cok fazla degildi 3 kez vurdu gecti...
siz nasilsiniz herkes ii mi

Geçmiş olsun canım hastaymışın dikkat et benimde sabah kasıklarım ağrıdı adet sancısı gibi anlamıyom bu zilliler süprüz yapmaz herhalde vajinama sancı bendede oluyo çişimi tuttup bırakıyor hareketi yapınca geçio ağırlaşınca aşağıya baskı mı yapıolar ne????CADIARZU

zaten bende tansiyonumun yükseldiğini hissediyorum.öyle bir ağrı oluyor çünki hemen limonlu su içiyorum 10 dk kadar sonra geçiyor sanırım o düşürüyor.sadece sizlerde de oluyormu merak ettim.

Ana manyağa bak ya sapıktır o sapık senimi buldu

canim mide bulantilari normal oluyo herkeste oluyo hemen hemen...dogumun yaklastiginin haberciisi
bas agrisi icinde bol bol dinlen masaj yap agran yerine gecer insallah

35. haftanın içindeyim hala yukarda ve ters. dönme şansı azmış bundan sonra bi de benim daha önce geçirdiğim bi rahatsızlıktan dolayı nefes darlığı problemimde var ama bakalım hiç belli olmaz.

sen dönmez diy endise etme son hafatsinda dönen bebekler bile var...sadece dönmez diye hemen sezeryana karar verme bence...nefes darligi normal dogumda problem yapabilir ama..
elektrikler gitti şimdi geldi bebek şekerlerimi bende aldım ama henüz hazırlamadım. şekerleri erken hazırlarsak bozulmazmı kızlar nezaman başlasak acaba
bende malzemelri aldim yapmadim daha duruyolar..ama badem sekeri bayatlayan bisey degilmis korkma bozulmaz
kızlar şeker için opya çekilebilecek bir link biliyormusunuz......................
google amcaya ya yaz ne modeller cikiyo görürsün

slm şeker
anam vajinal kasılma ne gıı bi de bu çıktı başımıza
yok anam ben bu işi çözemeden doğurcam herhall :roflol:
yasa bak anlarsin vajinal kasilma neakannehir acayip vuruyo kisa ama can yakici oluyo..sende olmuyomus ne güzel ne istiyosun daha..

he bi sen bi ben
nası olduğunu anlamadan doğurcaz :roflol: :roflol: :roflol:

amaaan sapık dolu etraf kız tanıdık olmasın o
bilinmeyen numaraları kapatan bişi vardı bi ara onlar seni aradımı telin çalmıyodu onlara da meşgul tonumu ne gidiyodu onu öğren de yap barii
abisi deeldir kızzz
ayy millet kfayı yedi heeee cinsellik diee klava:

kızlar şeker için opya çekilebilecek bir link biliyormusunuz......................

ay kötü olmazmısın canım yaaa bölelerinin patlatıcaksın kafasını gözünü :mymeka:Çok üzgünüm çoook

ay canım ya gerçekten bozulmazmı benim bir badem şekerim kaldı alınacak birde hastaneye çikolata alırsam bozulurlar diye korkuyodum.bide aniden gelirse oğğluşum diye tırsıyom

selam kizlar nasilsinizzzz
dün gece cok hafif vajinal kasilmalarim oldu anlamiyorum da normal sanci nasil oluyo diyye
allahtan cok fazla degildi 3 kez vurdu gecti...
siz nasilsiniz herkes ii mi

slm canım hosgeldin
bendede oluyor ama sol kasıgımda cok kısa suruyor -bunlar doguma hzırlık kasılmalarıymıs

amin canım yaa

boncuk cum bende tansiyon yükselmesi yok
benim genelde düşük gidiyo tansiyon
ama midem bulanıyo

canım ben zaten normalde düşük tansiyon taşıyorum sıkıntım yok ama şu ara sanırım yükseliyor sürekli tansiyona bağlı olduğunu düşünüyoum kesin çünki limonlu su içince normale dönüyor.aslında iki hafta önce kontrole gittiğimde dr a söylemiştim ama çok oralı olmadı.

ayy canım yaa daha geçiremedin mii
vallahi kayınbabam görümcem eltilerim kaynım hepsi grip dün görümcemin oğlunun doğum günü vardı gittik mecburen eşim kivreside ben kimseye yanaşmadım vallahi hatta kayınım bana yakın oturmuştu eşim "abi sen gripsin uzak dur ordan" dedi gülüştük
len bizde yedik öğlen yimeğimizi herif geldi yidi gitti bunlar tembel anam
senin kızda çok tembel çıktı haaaa
bizimkiler bile başladı sende tık yok
geçmiş olsun canım az az yee birden yklenme mideye eğer geçmezse dr a sor derim

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/292972-ekim-2009-bebeklerin-bebek-sekerleri-buraya.html

Son düzenleme:
Ana manyağa bak ya sapıktır o sapık senimi buldu

ayy evet yaa vallaa sinirlerim zıpaldı hee delimi nee
teli bi kapadım karşıdaki arkadaşların hepsi bana bakıyoo kafamçokkarıştı
baya da konuştun ya diyolar :roflol: nedem abisi falansa rezil olmayak diye havadan sudan konuştuydum yaa

alla allaaaaa sınırlı servis diooo
faturanızı ödemeyin zamanında soona da yok serviss sınırlı bilmem nee çakaaaalll :jeyyar:
sorma gıı ne şanssızım hee

ayy manyak mi neee sapik herif kapatsaydin ya keske hemen tanidigin biri olsa zaten geri arardi belli ki dalga gecmek istemis aptal:mymeka:

evet canim hastayim ama bugün azcik daha iyi hissediyorum...insallah zilliler erken gelmek istemezler benim doktotum her an kanaman olabilir dikkatli ol dediakannehir..evimi bile 2 3 günde bir süpürüyorum mümkün oldugunca is yapmiyorum..idrar baskisi normal canim benimki dgum pozisyonunda zaten idrar torbasina baski yapmasi cok normalmis..seninkide dogum pozisyonunda mi

zaten bende tansiyonumun yükseldiğini hissediyorum.öyle bir ağrı oluyor çünki hemen limonlu su içiyorum 10 dk kadar sonra geçiyor sanırım o düşürüyor.sadece sizlerde de oluyormu merak ettim.

benim tansiyonum bu zamana kadar hep normal cikti cok sükür yükselme yada düsme yasamadim ama bildigim bise y var limonlu su birden düsürebilir tansiyonunu..
tansiyon problemin olunca yükselince yada düsünce fark etmez sekerli su yap ic o en güzel tansiyon dengeleyen seymis...yavs yavas yerine getiriyomus tansiyonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…