selam kizlar nasilsinizzzz
dün gece cok hafif vajinal kasilmalarim oldu anlamiyorum da normal sanci nasil oluyo diyye
allahtan cok fazla degildi 3 kez vurdu gecti...
siz nasilsiniz herkes ii mi
zaten bende tansiyonumun yükseldiğini hissediyorum.öyle bir ağrı oluyor çünki hemen limonlu su içiyorum 10 dk kadar sonra geçiyor sanırım o düşürüyor.sadece sizlerde de oluyormu merak ettim.cnm slm
nehirde de vardı aynı şey bugün galba dr a sorcaktı
bende de var son zamanlarda midem bulanıyo hatta ben ilk aylar bulanmadı sonra bulanıyo ne ters insanım diyodum ama son zamanlarda mide bulanması normalmiş
baş ağrısını bilemicem tansiyonunu ölçtün mü onunla ilgisi olmasın?
ewet öyle de olabiliyoo
benm arkdş da son ana dek normal istedi bi terslik de yoktu emme bebek gelmedi günü geçti sancı yok açılma yok dr da sezaryenle aldı şimdi biz normal diyoruz ama ne olcağı belli olmaz ki
Allah kolayını nasip etsin sağlıkla doğuralım da napalım bi şekilde doğurcaz bunları:))))
kızlar şeker için opya çekilebilecek bir link biliyormusunuz......................
ay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
allan sapığı kimse artıkkk sinir oldum yaaa kötükedihüso
canim mide bulantilari normal oluyo herkeste oluyo hemen hemen...dogumun yaklastiginin haberciisikızlar hepinize selam bende geldim.üç gündür her öğünden sonra midem çok bulanıyor ve yine 3 gündür akşamları çok şiddetli baş ağrım oluyor bununla ilgili bi fikri olan varmı yada aynı durumda olan merak ediyorum da.(kusura bakmayın birden daldım ortaya ama)...şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
35. haftanın içindeyim hala yukarda ve ters. dönme şansı azmış bundan sonra bi de benim daha önce geçirdiğim bi rahatsızlıktan dolayı nefes darlığı problemimde var ama bakalım hiç belli olmaz.
bende malzemelri aldim yapmadim daha duruyolar..ama badem sekeri bayatlayan bisey degilmis korkma bozulmazelektrikler gitti şimdi geldi bebek şekerlerimi bende aldım ama henüz hazırlamadım. şekerleri erken hazırlarsak bozulmazmı kızlar nezaman başlasak acaba
google amcaya ya yaz ne modeller cikiyo görürsünkızlar şeker için opya çekilebilecek bir link biliyormusunuz......................
yasa bak anlarsin vajinal kasilma neakannehir acayip vuruyo kisa ama can yakici oluyo..sende olmuyomus ne güzel ne istiyosun daha..slm şeker
anam vajinal kasılma ne gıı bi de bu çıktı başımıza
yok anam ben bu işi çözemeden doğurcam herhall :roflol:
he bi sen bi benşekercim nehirin de midesi bulanii di dr.a gitti bugün sormaya gelirse sorarsınız
slm şeker
anam vajinal kasılma ne gıı bi de bu çıktı başımıza
yok anam ben bu işi çözemeden doğurcam herhall :roflol:
amaaan sapık dolu etraf kız tanıdık olmasın oay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
kızlar şeker için opya çekilebilecek bir link biliyormusunuz......................
ay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
ama sonucunu düşünürsen herşeye değer bee kenyam
ayy sancılar başlayınca bişe yememek mi lazımmış bak bunu duymamıştım
gerçi o acı içinde bişey mi yiyebileceğiz sanki
canim mide bulantilari normal oluyo herkeste oluyo hemen hemen...dogumun yaklastiginin haberciisi
bas agrisi icinde bol bol dinlen masaj yap agran yerine gecer insallah
sen dönmez diy endise etme son hafatsinda dönen bebekler bile var...sadece dönmez diye hemen sezeryana karar verme bence...nefes darligi normal dogumda problem yapabilir ama..
bende malzemelri aldim yapmadim daha duruyolar..ama badem sekeri bayatlayan bisey degilmis korkma bozulmaz
google amcaya ya yaz ne modeller cikiyo görürsün
yasa bak anlarsin vajinal kasilma neakannehir acayip vuruyo kisa ama can yakici oluyo..sende olmuyomus ne güzel ne istiyosun daha..
selam kizlar nasilsinizzzz
dün gece cok hafif vajinal kasilmalarim oldu anlamiyorum da normal sanci nasil oluyo diyye
allahtan cok fazla degildi 3 kez vurdu gecti...
siz nasilsiniz herkes ii mi
ewet öyle de olabiliyoo
benm arkdş da son ana dek normal istedi bi terslik de yoktu emme bebek gelmedi günü geçti sancı yok açılma yok dr da sezaryenle aldı şimdi biz normal diyoruz ama ne olcağı belli olmaz ki
Allah kolayını nasip etsin sağlıkla doğuralım da napalım bi şekilde doğurcaz bunları:))))
boncuk cum bende tansiyon yükselmesi yok
benim genelde düşük gidiyo tansiyon
ama midem bulanıyo
ayy canım yaa daha geçiremedin miisağol canım grip oldum canım yaaa ilaçta kullanmıyorum bal limon idare ediyoruz. birde işyerindeyim dinlenemediğim içinde uzadı sanırım.
sağol canım grip malesef bende yakalandım salgın var aman enese dikkat et. kimi duysam hasta.
senağlama
len bizde yedik öğlen yimeğimizi herif geldi yidi gitti bunlar tembel anamben öğlen yimeene gittim geldimm nan ne günaydınıı :mymeka:
geçmiş olsuunn
ben kasılmıyom işte baaneee :jeyyar::jeyyar:
ama bugün benim hatun kız kaburgama batıyo yaaa
cidden ben kasılmıyom galibaa :uhm: 40dan da mı geç gelecek nan buu
geçmiş olsun canım az az yee birden yklenme mideye eğer geçmezse dr a sor derimkızlar hepinize selam bende geldim.üç gündür her öğünden sonra midem çok bulanıyor ve yine 3 gündür akşamları çok şiddetli baş ağrım oluyor bununla ilgili bi fikri olan varmı yada aynı durumda olan merak ediyorum da.(kusura bakmayın birden daldım ortaya ama)...şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/292972-ekim-2009-bebeklerin-bebek-sekerleri-buraya.htmlkızlar şeker için opya çekilebilecek bir link biliyormusunuz......................
Ana manyağa bak ya sapıktır o sapık senimi buldu
faturanızı ödemeyin zamanında soona da yok serviss sınırlı bilmem nee çakaaaalll :jeyyar:alla allaaaaa sınırlı servis diooo
sorma gıı ne şanssızım heekasılıyo bu daa
ay benim kasığımda ağrı mağrı yok kasılmıyom herhal ben
tüh beee ben de oralarda servis beklerkene duymamışım dimekkiii
anam şu picama da saa bi nasip olmıcak herhal kafamçokkarıştı
nan cersu geldimidiii anaa pek merak ettim geçmişe bakem bii
sonra telim çaldı
CADIARZU
Geçmiş olsun canım hastaymışın dikkat et benimde sabah kasıklarım ağrıdı adet sancısı gibi anlamıyom bu zilliler süprüz yapmaz herhalde vajinama sancı bendede oluyo çişimi tuttup bırakıyor hareketi yapınca geçio ağırlaşınca aşağıya baskı mı yapıolar ne????CADIARZU
zaten bende tansiyonumun yükseldiğini hissediyorum.öyle bir ağrı oluyor çünki hemen limonlu su içiyorum 10 dk kadar sonra geçiyor sanırım o düşürüyor.sadece sizlerde de oluyormu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?