bende ayın 2 sinde o zaman 8 i doldurmus olucam
hadi bakalım hayırlısı herseyin sıkıldım hamilelikten artık :kedi:
bebiş gelsin canımın sıkıntısı gecsin opuyorumnanaktan
en az 2 hafta sonra tabi
bu topicte nasibimiz kalmadı garii
ebiş diidi baştan kızını alcam deyüü emme o da kaçtıı
nedek damadı başka topiclerden bulcaz :roflol: :roflol:
canım ben ilk başta chicconun 0+ oto koltuunu almaya karar vermiştim
sonra vazgeçtim ana kucağı aldık kraftın
hem evde duracak hem taşınacak hem arabaya da bağlanıyo
oto koltuğunu biraz daha geçince alalımki daha büyük yaşlara kadar kullanabilsin diye düşündük
şu anda bebek arabası almıyoz kışın zaten lazım olmaz diye düşündük gerçi alışveriş merkezleri bizi bekli kızımla ama :roflol: gerektiğinde alırız gerekmezse de yazın bastonlardan alırız onlar hafif daha rahat diye düşündük
bi de bu aldıımız ana kucağı kraftın bebek arabasına da monte oluyo onu da geçen ahlatlıbelde birinde gördükk :roflol:
canım ben tam eylül 29da 8. ayımı dolu dolu bitirmişim
artık soranlara 8 aylık diyebülürüünn
zaten 1 ay 5 günüm kaldı gıı sata göre yani 9. aya girmişiz şu an 9. aydayız akannehir
canim beklenen dogum tarihinden 10 gün geri cek, cikan tarihten de 4 hafta geri cek..ozaman hangi aydan kac hafta aldgin cikiyo ortaya...
bak mesela benim beklenen dogum tarihim 22 kasim 10 gün geri cekince 12 kasimda 10.aya baslamis oluyoruz...12 ekimde de 9.aydan gün almaya baslicaz...
su anda sekizinci ayin bitmesine 12.gün kalmis oluyo..
böyle hesaplarsan kafan karismaz..
Ben aldım canım İnglesina nın anakucagı, bebekarabası ve oto sabitleyicisi olan setini aldım. Memnunum diyemem henüz daha kullanmadım nede olsa ama aldığımdan beri seyredip duruyorum hosuma gidiyo:)
:1shok: korktum haaaa....sagol canim
kisa ama can yakici oluyo..sanki birisi elini icime sokmus icerde vuruyo, kurcaliyo gibi:kedi:
böyle basin agrir da zon zonk eder ya öyle bi sizlama hissediyorum ....askam 3 kez oldu gecti insalah bidaha olmaz...
anaam ben de karıştırdım şimciiii ben hangi aydayım ayolllcanım ben tam eylül 29da 8. ayımı dolu dolu bitirmişim
artık soranlara 8 aylık diyebülürüünn
zaten 1 ay 5 günüm kaldı gıı sata göre yani 9. aya girmişiz şu an 9. aydayız akannehir
hmm bu hesaba göre yaparsak; 17 kasımdan 10 gün geri gel 7 kasım, 7 ekimde 9. aya mı girmiş olcam hee? doğru mu anlamışım?canim beklenen dogum tarihinden 10 gün geri cek, cikan tarihten de 4 hafta geri cek..ozaman hangi aydan kac hafta aldgin cikiyo ortaya...
bak mesela benim beklenen dogum tarihim 22 kasim 10 gün geri cekince 12 kasimda 10.aya baslamis oluyoruz...12 ekimde de 9.aydan gün almaya baslicaz...
su anda sekizinci ayin bitmesine 12.gün kalmis oluyo..
böyle hesaplarsan kafan karismaz..
aman canım söyle ha ihmale gelmez normalse de normal der en azındancanım şişme falan yok onu araştırdım netten biliyorum gebelik zehirlenmesimi acaba diye akşam netten bende çok araştırdımda.ama şişme falan hiç yok.bide zaten tansiyonumu yükseltecek şeyler kesinlikle yemiyorum zaten.önümüzdeki hafta dr um kendi muaynehanesine gideceğiz 4 boyutlu için o zaman tekrar söyleyeceğim.......
slm kzılar bizz geldik ya bende ilk defa bu sabah kasık ağrısıyla uyandım inledim biraz sonra uyumuşum neydi o öle ya korktum valla:umursamaz:
hayır benimki 40. haftada gelsinn iznim yanacük nan yoksa :roflol: :roflol:
Kartanesi bende chicco ve krafttın bebek arabasına baktım onlarda travel set diye otokoltuğu dahil onlar hoşuma gitti ama karar veremedim. Bebek arabasının üstüne oturtuluyor koltuk çok güzel ayrı ayrı almaktanda hesaplı oluyor. Bahsettiğim oto koltuğu senin dediğin anakucağımı oluyo ben onları karıştırıyorum senin aldığının resmi varmı ?
bende ayın 2 sinde o zaman 8 i doldurmus olucam
hadi bakalım hayırlısı herseyin sıkıldım hamilelikten artık :kedi:
bebiş gelsin canımın sıkıntısı gecsin opuyorumnanaktan
en az 2 hafta sonra tabi
ay inş canım ama çevremdekilere bakıyorum veya doğum hikayelerini okuyorum da herkes erken doğuruyor tırsıyorum ya ne kadar kalırsa o kadar iyi karnımızda.zamanında gelsinler tabi canım benimki işin esprisi sonra bu zamanlarınızı cok arayacaksınız diyorlar :roflol:
doktorum artık genelde 40 haftayı dolduruyor bebekler dedi
sizinkide doldurur dedi sorunun yok dedi hayırlısı bakalım
sancı olunca bol su iççez he bunu da öğrendim:))slm kızlar nasılsınız?dünde tetenas aşımın ikinci dozunuda oldum ne olur ne olmaz bir an önce vurulayımda zaten bu ayın 15 de vurulmam lazımdı geçikmiştim..akşam önce kasılma sonra kasıgımda sızı sancı oldu valla 2 saatte tırstım 1 buçuk litre suyu kafama dikip içtim hemde yemekten sonra sırf sancı artmasın diye..kızlar bol su için sancıyı engelliyor 24 saat kalsa bile kar kardır diyor doktorum ama ben karmakarışık oldum.biizm kız çok beklemeyecek gibi sıkıyorum kendimi telkin ediyorum 36 dan sonra gelcek diye bari o zmana kadar dayan diye..ama suan yazarken bile ara ara sancı oluyor gibi anlamadım ya ..geçmişe dönüp bakmadım yok degilmi yaramazlık...
inş cnmmm Şenizsağol sekercik inş. bizde böyle anlamadan gireriz doguma
9 kasimdan 10 gün geri cekince 31 ekimde 9.ayini bitirmis oluyosun 9.ayin baslama günüde 1 ekim oluyo yani yarin 9.ayina basliyosun:lepi:9 kasım beklenen dogum tarihim 10 gun geri cekip cıkan tarihten 4 hafta cekersem 29 eylülde 9. aya girmiş oluyorum o zaman:kedi:
slm kızlar nasılsınız?dünde tetenas aşımın ikinci dozunuda oldum ne olur ne olmaz bir an önce vurulayımda zaten bu ayın 15 de vurulmam lazımdı geçikmiştim..akşam önce kasılma sonra kasıgımda sızı sancı oldu valla 2 saatte tırstım 1 buçuk litre suyu kafama dikip içtim hemde yemekten sonra sırf sancı artmasın diye..kızlar bol su için sancıyı engelliyor 24 saat kalsa bile kar kardır diyor doktorum ama ben karmakarışık oldum.biizm kız çok beklemeyecek gibi sıkıyorum kendimi telkin ediyorum 36 dan sonra gelcek diye bari o zmana kadar dayan diye..ama suan yazarken bile ara ara sancı oluyor gibi anlamadım ya ..geçmişe dönüp bakmadım yok degilmi yaramazlık...
evet canını bişeye sıkarsan tansiyon çok çabuk fırlıyoooocnm ama tansiyon yükselmesi önemlidir şişme yok değil mi özellikle yüzde?
bence drna bi daha söyle hatta tel et
tansiyonunu yükseltecek bişeyler mi yedin?
tuzu azalt
üzülme hiç stres yapma o da yükseltir
len olsun onuda kapat özel aramalarakız bu şirket hattı ne bilem yaa
gerçi hiç özelden arayan yok amaa :1ninca:
hadee dinlen canım bende yatsam eyii olcekaslında ayaklarım şişti sarkıtmaktanoff benim yine belime agri girdi fazla kalamiyorum pc basinda
cikayim biraz gelirim yine
ayyy nasıl bişeyler yaaa bunlarsagol canim
kisa ama can yakici oluyo..sanki birisi elini icime sokmus icerde vuruyo, kurcaliyo gibi:kedi:
böyle basin agrir da zon zonk eder ya öyle bi sizlama hissediyorum ....askam 3 kez oldu gecti insalah bidaha olmaz...
bak bende bi erkek anası olacam ona göreeebu topicte nasibimiz kalmadı garii
ebiş diidi baştan kızını alcam deyüü emme o da kaçtıı
nedek damadı başka topiclerden bulcaz :roflol: :roflol:
canım sen arada git ölçtür tansiyonunu eğer yüksek çıkıyosa haftayı beklemecanım şişme falan yok onu araştırdım netten biliyorum gebelik zehirlenmesimi acaba diye akşam netten bende çok araştırdımda.ama şişme falan hiç yok.bide zaten tansiyonumu yükseltecek şeyler kesinlikle yemiyorum zaten.önümüzdeki hafta dr um kendi muaynehanesine gideceğiz 4 boyutlu için o zaman tekrar söyleyeceğim.......
hoşgeldinn anaaa erken mi başladık kızlar biz bu sancılara ağrılaraslm kzılar bizz geldik ya bende ilk defa bu sabah kasık ağrısıyla uyandım inledim biraz sonra uyumuşum neydi o öle ya korktum valla:umursamaz:
9 kasimdan 10 gün geri cekince 31 ekimde 9.ayini bitirmis oluyosun 9.ayin baslama günüde 1 ekim oluyo yani yarin 9.ayina basliyosun:lepi:
doktorlar her ayi 31 de cekse 30 da cek´se 30 günlük periyodlardan hesapliyolar..cünkü mesela bir hafta 7 gün bir ayda 4 hafta var yani 28 günde bri ay bitmis olur böyle hesap edersek oda cok adah uzun bir zamana denk geliyosengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?