ayy abisi deel tabiikii de benim bunu annamam biraz zaman aldıı :kedi:he bi sen bi ben
nası olduğunu anlamadan doğurcaz :roflol: :roflol: :roflol:
amaaan sapık dolu etraf kız tanıdık olmasın o
bilinmeyen numaraları kapatan bişi vardı bi ara onlar seni aradımı telin çalmıyodu onlara da meşgul tonumu ne gidiyodu onu öğren de yap barii
abisi deeldir kızzz
ayy millet kfayı yedi heeee cinsellik dieeklava:
hee gıı benim bu kız baştan da bele etiydi yaa herkes tekmeleri hissetti ben de tık yoktu :roflol:len bizde yedik öğlen yimeğimizi herif geldi yidi gitti bunlar tembel anam
senin kızda çok tembel çıktı haaaa
bizimkiler bile başladı sende tık yok
sağol canım yaagecmiş olsun kartanesi
ayy manyak mi neee sapik herif kapatsaydin ya keske hemen tanidigin biri olsa zaten geri arardi belli ki dalga gecmek istemis aptal:mymeka:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:kartanesi sebamed aldıydı daa ucuza aldı gııı lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:ay bu iş iice sidik yarışı oldu naann :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:hee gııııı :roflol::roflol: kuma gibi itişiyikkkk :roflol::roflol:
ay canımm annayamadımki baştan herif yenge diyoo manyak mı ne sapıklık yapacan ne yenge diinn
allam hep aşkı memnu yüzünden olii bunnar heee :roflol: :roflol:
geçmiş olsun naal oluyo oo gıı çok fazla acı hissedeyon muselam kizlar nasilsinizzzz
dün gece cok hafif vajinal kasilmalarim oldu anlamiyorum da normal sanci nasil oluyo diyye
allahtan cok fazla degildi 3 kez vurdu gecti...
siz nasilsiniz herkes ii mi
vallahi bişeler yapıı içerdeki arkadaş naal bi çalışma var anlamadımhe benimki çoktan başladı kaymaya sağdan sola filan balık yüzüyo sankim içimde ya çok güzel bi duygu kızlarrr:))
söyle söyle bananeeee
ewet canım hani doğumda herkes sonda monda diyy ya bağırsakların boşalması lazımmış her iki türünde de yapılıyomuş, o nedenle sancı başlayınca yemezsek içmezsek daha kolay oluyormuş kız sürekli acı olmıcak ki hem güçsüz de kalmamamız lazım arada gelip gitçek sancılar yavaş yavaş ve aralı başlayıp sonra şiddetlencek ve sıklaşacak işte sıklaşınca zor olacak
slm cnm herkes başladı kasılmaya hayırlsı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
:1shok:
anaaa sapıklarmı dadandı gııı anam özel numaralardan aramalara kapatsanaay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
allan sapığı kimse artıkkk sinir oldum yaaa kötükedihüso
canım tansiyon yüksekliği varsa git ölçtür tansiyonunuzaten bende tansiyonumun yükseldiğini hissediyorum.öyle bir ağrı oluyor çünki hemen limonlu su içiyorum 10 dk kadar sonra geçiyor sanırım o düşürüyor.sadece sizlerde de oluyormu merak ettim.
türkler öyle önce yenge menge sonra.....
hersey behlül ün sucukaydirigubbakcemile3
canım ben zaten normalde düşük tansiyon taşıyorum sıkıntım yok ama şu ara sanırım yükseliyor sürekli tansiyona bağlı olduğunu düşünüyoum kesin çünki limonlu su içince normale dönüyor.aslında iki hafta önce kontrole gittiğimde dr a söylemiştim ama çok oralı olmadı.
anaaa sapıklarmı dadandı gııı anam özel numaralardan aramalara kapatsana
ben kapattım vallahi heeç özel numaralar arıyamii beni
dengesiz herüf ahlaksız demedin miklava:
hayırlısıyla gelsinde hangi yöntemle geldiği çok muhim deel gııhee gıı benim bu kız baştan da bele etiydi yaa herkes tekmeleri hissetti ben de tık yoktu :roflol:
nan bu 40. haftayı geçirmese de sezeryan olmak zorunda kalmasak bari
ay canımm annayamadımki baştan herif yenge diyoo manyak mı ne sapıklık yapacan ne yenge diinn
allam hep aşkı memnu yüzünden olii bunnar heee :roflol: :roflol:
hee gıı siz gelmemiş diodunuz gacii gelip haber vermiş maşallahbu arada cersu gelmiş dün gece iyileştim yazmışş çok sevindiimm :sm_cool: :sm_cool:
sagol canimgeçmiş olsun naal oluyo oo gıı çok fazla acı hissedeyon mu
:
evet canim hastayim ama bugün azcik daha iyi hissediyorum...insallah zilliler erken gelmek istemezler benim doktotum her an kanaman olabilir dikkatli ol dediakannehir..evimi bile 2 3 günde bir süpürüyorum mümkün oldugunca is yapmiyorum..idrar baskisi normal canim benimki dgum pozisyonunda zaten idrar torba sina baski yapmasi cok normalmis
Canım bilmiyomki benimkini kafası enson aşağıdaydı ama tehlikeli durum yoktu ya 28 .ya 29 .haftadaydı pazartesi gidicem hem izne ayrılıyorum hemde bakalım bizim velet ne yapıo görücez
bu topicte nasibimiz kalmadı gariihayırlısıyla gelsinde hangi yöntemle geldiği çok muhim deel gıı
tabee gönül normal olsun istii emme kısmet
anamm çok deme bu kızın tembel olduğunu soora evde kalır haaa
hee gıı siz gelmemiş diodunuz gacii gelip haber vermiş maşallah
Allah bi daha göstermesin
canım ben ilk başta chicconun 0+ oto koltuunu almaya karar vermiştimSelam kızlar, rica etsem bana yardımcı olurmusunuz ?
Ben araştırıp duruyorum ama bu bebek arabası ve otokoltuğu konusunda ne alacağıma karar veremedim. Alan arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim.
kartanesi bende onu anlamaya calısıyorum 32 36 hafta arasına doktorun biri 9. ay diyo kalan 10 gunluk sureyide 10.aydan alıyoruz diyo
o zaman biz 34 ve 35 li haftalarda oldugumuza gore kac aylık hamle oluyoruz :uhm:
gerci bir onemi yok artık bebişler gelicek ama insanın kafasını karıstırıyolar
yasadıgım kasılmaların sancıların ne oldugunu anlamaya calısıyorum
kartanesi bende onu anlamaya calısıyorum 32 36 hafta arasına doktorun biri 9. ay diyo kalan 10 gunluk sureyide 10.aydan alıyoruz diyo
o zaman biz 34 ve 35 li haftalarda oldugumuza gore kac aylık hamle oluyoruz :uhm:
gerci bir onemi yok artık bebişler gelicek ama insanın kafasını karıstırıyolar
yasadıgım kasılmaların sancıların ne oldugunu anlamaya calısıyorum
cnm ama tansiyon yükselmesi önemlidir şişme yok değil mi özellikle yüzde?
bence drna bi daha söyle hatta tel et
tansiyonunu yükseltecek bişeyler mi yedin?
tuzu azalt
üzülme hiç stres yapma o da yükseltir
Selam kızlar, rica etsem bana yardımcı olurmusunuz ?
Ben araştırıp duruyorum ama bu bebek arabası ve otokoltuğu konusunda ne alacağıma karar veremedim. Alan arkadaşlar fikir verirseniz sevinirim.
canım ben tam eylül 29da 8. ayımı dolu dolu bitirmişim
artık soranlara 8 aylık diyebülürüünn
zaten 1 ay 5 günüm kaldı gıı sata göre yani 9. aya girmişiz şu an 9. aydayız akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?