:1shok: korktum haaaa....
hmm bu hesaba göre yaparsak; 17 kasımdan 10 gün geri gel 7 kasım, 7 ekimde 9. aya mı girmiş olcam hee? doğru mu anlamışım?
slm kızlar nasılsınız?dünde tetenas aşımın ikinci dozunuda oldum ne olur ne olmaz bir an önce vurulayımda zaten bu ayın 15 de vurulmam lazımdı geçikmiştim..akşam önce kasılma sonra kasıgımda sızı sancı oldu valla 2 saatte tırstım 1 buçuk litre suyu kafama dikip içtim hemde yemekten sonra sırf sancı artmasın diye..kızlar bol su için sancıyı engelliyor 24 saat kalsa bile kar kardır diyor doktorum ama ben karmakarışık oldum.biizm kız çok beklemeyecek gibi sıkıyorum kendimi telkin ediyorum 36 dan sonra gelcek diye bari o zmana kadar dayan diye..ama suan yazarken bile ara ara sancı oluyor gibi anlamadım ya ..geçmişe dönüp bakmadım yok degilmi yaramazlık...
kız ne kaa güzel bi göbüş o öyleeee:) yesinler içindekini...ay bende gel artık diyom bebişe gelde karnım boşalsın seni ordan değil burdan seveyim diyommmkaydirigubbakcemile3
ayy ben o kaa içemiyorum yaaa elimde şişeler ama iç tuvalete koş modunda geçmiy günlerrrkenya sagol.. şekercik valla kasım kasım kasılıyoruz sanırım artık bize sıra gelmeye başladı galiba..suyu her doktor söylüyor günde 4 litreye kadar su veriyorlar valla elimde büyük şişe ile dolanıyorum..
iyiyz canım herkeste var o mide bulantısı doğuma hazırlıkmışselam kızlar...napıyosunuz, keyifler iyi mi??
geçmişe bakamadım...inş bi yaramazlık yoktur...
bende çok fena mide bulantısı başladı bu ara...bi de nefes alamıyorum... ayy biraz önce ölüyorum sandım kafamçokkarıştı
korkma sekerim yalanci agri bunlar kaydirigubbakcemile2cabuk geciyolar..gercek sanci devamli kesintirz olurmus...
bu arada dogru hesaplamissin..7 ekimde 9.ayin basliyo
canim gecmis olsun kasilmalar hepimizde oluyo yaamirmirmirmir
okadar cok su icince karnin cok fazla gerilmiyomu peki..ben suyu bir seferde cok icince karnim ortadan yarilcakmis gibi hissediyorum
Canım onların fiyatları nasıl onlara bakmadım internette resim falan varmı görmek için ?
Slm kıslar ya bu şeker işini kim çıkardı ya ben daha yatağını ayarlayamadım yavruşumun iş çıkarıyonuz boyna ama gene heveslendim şincik bu şekerleri hastaneye gelenleremi eve gelenleremi vericez ben nerden bulucam böle süslüsünüklava:
biz çıkardık wanna başlattı bizde devamettik ne var yanee
ben daha heç bişe almadım ama kapı süsü veşekerlerini ayarladım bile
haftayada bütün eşyalarını alacam inşallah
bende yardımcısı kaydirigubbakcemile3
ay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
allan sapığı kimse artıkkk sinir oldum yaaa kötükedihüso
selam kızlar...napıyosunuz, keyifler iyi mi??
geçmişe bakamadım...inş bi yaramazlık yoktur...
bende çok fena mide bulantısı başladı bu ara...bi de nefes alamıyorum... ayy biraz önce ölüyorum sandım kafamçokkarıştı
Bu ikilinin üstüne birde oto sabitliyicisini aldım toplam 1.050 ödedim hatta bu linkteki mağazadan aldım ve çok ilgilendiler sağolsunlar.
YENİ !! 2009 İnglesina ZİPPY Travel Sistem
ay kızlaar yaa öğlen yemeğine gittim zaten böle bi halsizlik bi sıcak basması vardı üzerimde
sonra telim çaldı
bilinmeyen numara bi erkek sesi, işte tahmine t kimim falan diyo salak salak yok tahmin falan edemedim dedim yenge desem dedi ne bilem kim tanıyamadım sesi eşimin abilerinden birinin ismini dedi ben de abisi sandım ama hala anlamaya çalışıyom çünkü ne konuşma ne ses benziyo
şimdi bi de oysa diye konuşuyom bi yandan işte işe devam ediyom bilmemne falan diye ama garibime gitti yani ölesine konuşmak için aramaz çünkü abisi
sonra ya ben de senle özel bişe konuşcaktım demesinmi ee diyom sonra müsait olurmusun ama ayıp bişey erkeksel bi rahatsızlığım var yardımcı ol falan demeye başladı dedim siz kimi arradınız yanlış oldu heralde yoo doru diyo kimi aradınız diyom sölemedi de bişe soora kapattı ama beni varya resmen ter bastı yaaa
allan sapığı kimse artıkkk sinir oldum yaaa kötükedihüso
türkler öyle önce yenge menge sonra.....
hersey behlül ün sucukaydirigubbakcemile3
kartanesi bende onu anlamaya calısıyorum 32 36 hafta arasına doktorun biri 9. ay diyo kalan 10 gunluk sureyide 10.aydan alıyoruz diyo
o zaman biz 34 ve 35 li haftalarda oldugumuza gore kac aylık hamle oluyoruz :uhm:
gerci bir onemi yok artık bebişler gelicek ama insanın kafasını karıstırıyolar
yasadıgım kasılmaların sancıların ne oldugunu anlamaya calısıyorum
selam kızlar biz geldik hastaneden yok yok yine masallah bu son ay mahfetti beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
he tırsıyok da itiraf edemiyok sanırsammmmabooo:1shok: bula bula seni mi bulmus erkeksel sorunlarini konusmak icin.klava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim, agri sizi olmadigi surece kasilmalarin olmasi iyi diyorlar. sadece simdilik gunluk hayatini etkileyecek kadar olmamali.
sanirim yavas yavas hepimiz tirsmaya basladik.kaydirigubbakcemile3
noldu kızzzzzzselam kızlar biz geldik hastaneden yok yok yine masallah bu son ay mahfetti beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet canım bende ona gidiyprum mustafa bey cok iyi bir doktor muahanesi falan yok zaten sadece gelişimde calıısıo benm sağlık karnem özellerde geçmio canım ücretli hasta olarak gidiyorum bugün baska doktora ortopediste gittim sağ kolumdaki ağrı sebebiyle jel verdi kolluk verdi kullanma kolunu dio nası olcaksa iltihap varmıs ordan mustafa beye gittim hem ilaçları sormak için hemde mide bulantım için oda bi laç daha verdi offffffffffffff son y orunsuz gesin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr:sinifsinif::sinifsinif:kartanesi geçmiş olsun ne bu erkeksel sorunmuş yuh ya ne insanlar varmış..nehiriver hayırdır kuzum sıklaşınca hastane ziyaretleri insana sıkıntı basıyor..ablama sordum gelişimdeki mustafa çelikkol mu ne diye bir doktora gidiyormuş senden o doktora gidiyordun memnundun degilmi sen özel olarakmı yoksa hastanedemi muane oluyorsun ona..
hg canımda noldu hayır olsun inşallah:uhm:
he tırsıyok da itiraf edemiyok sanırsammmm
he tırsıyok da itiraf edemiyok sanırsammmm
noldu kızzzzzz
hayrolaaa
ay ben de manyakmıyım neyim doğum öykülerini okuyup okuyup zırlıyorum
ne zorum varsa kendimeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?