2009 Kasm Anneleri

selam kızlar...napıyosunuz, keyifler iyi mi??
geçmişe bakamadım...inş bi yaramazlık yoktur...
bende çok fena mide bulantısı başladı bu ara...bi de nefes alamıyorum... ayy biraz önce ölüyorum sandım kafamçokkarıştı

:1shok: korktum haaaa....

hmm bu hesaba göre yaparsak; 17 kasımdan 10 gün geri gel 7 kasım, 7 ekimde 9. aya mı girmiş olcam hee? doğru mu anlamışım?

korkma sekerim yalanci agri bunlar kaydirigubbakcemile2cabuk geciyolar..gercek sanci devamli kesintirz olurmus...
bu arada dogru hesaplamissin..7 ekimde 9.ayin basliyo

canim gecmis olsun kasilmalar hepimizde oluyo yaamirmirmirmir
okadar cok su icince karnin cok fazla gerilmiyomu peki..ben suyu bir seferde cok icince karnim ortadan yarilcakmis gibi hissediyorum

ay bende gel artık diyom bebişe gelde karnım boşalsın seni ordan değil burdan seveyim diyommmkaydirigubbakcemile3
kız ne kaa güzel bi göbüş o öyleeee:) yesinler içindekini...
valla biz kasım anaları ne kaa güzeliz:)))
yok ay karnımda dursun daha diyom ben ama kociş de doğsun da sevelim kime benziy görelim diyip duruyo
ayy ben o kaa içemiyorum yaaa elimde şişeler ama iç tuvalete koş modunda geçmiy günlerrr
evet sıra bizde oleee:)) az kaldı ya kaç ay geçirdik kızlar burda hep beraber:))
iyiyz canım herkeste var o mide bulantısı doğuma hazırlıkmış
başımıza gelen her garipliği normal karşılıyoruz yaaa anne olmak ne acayip bi srüeçmiş herşey normal ayolll

ay ne bileyim sızı çok deyince... sıra bana da geliy:))
ayy ben daha 8in başındayım diye kasılıyodum ama haftaya 9. aya giriyorum he:))) haftaya dr a da gidicem tvekkeli ondan o zaman çağırdı herüf beni:)) ayda bi gidiyom zati
bundan sonra heralde 15 günde bi çağırır
benm dr rahat yaaa tam benlik ben biraz paniğim de bana böyle dr lazımdı:)

ben cikardim.kaydirigubbakcemile3

yalniz hicbir hazirligim yok, ben sekerin derdine dusmusum.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vereliniortak

:roflol::roflol::roflol::roflol:
soraydın kııı neymiş erkeksel sorunu töbe yarabbim töbneeeeeeeeeeeeeee
:roflol::roflol::roflol:

abooo:1shok: bula bula seni mi bulmus erkeksel sorunlarini konusmak icin.klava:

türkler öyle önce yenge menge sonra.....
hersey behlül ün sucukaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim, agri sizi olmadigi surece kasilmalarin olmasi iyi diyorlar. sadece simdilik gunluk hayatini etkileyecek kadar olmamali.

sanirim yavas yavas hepimiz tirsmaya basladik.kaydirigubbakcemile3

selam kızlar biz geldik hastaneden yok yok yine masallah bu son ay mahfetti beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kartanesi geçmiş olsun ne bu erkeksel sorunmuş yuh ya ne insanlar varmış..nehiriver hayırdır kuzum sıklaşınca hastane ziyaretleri insana sıkıntı basıyor..ablama sordum gelişimdeki mustafa çelikkol mu ne diye bir doktora gidiyormuş senden o doktora gidiyordun memnundun degilmi sen özel olarakmı yoksa hastanedemi muane oluyorsun ona..

he tırsıyok da itiraf edemiyok sanırsammmm
selam kızlar biz geldik hastaneden yok yok yine masallah bu son ay mahfetti beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
noldu kızzzzzz
hayrolaaa

ay ben de manyakmıyım neyim doğum öykülerini okuyup okuyup zırlıyorum
ne zorum varsa kendimeeeeeeeeeee

evet canım bende ona gidiyprum mustafa bey cok iyi bir doktor muahanesi falan yok zaten sadece gelişimde calıısıo benm sağlık karnem özellerde geçmio canım ücretli hasta olarak gidiyorum bugün baska doktora ortopediste gittim sağ kolumdaki ağrı sebebiyle jel verdi kolluk verdi kullanma kolunu dio nası olcaksa iltihap varmıs ordan mustafa beye gittim hem ilaçları sormak için hemde mide bulantım için oda bi laç daha verdi offffffffffffff son y orunsuz gesin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr:sinifsinif::sinifsinif:

hg canımda noldu hayır olsun inşallah:uhm:

saol biatem yukarda yazdım kısaca:sinifsinif:

he tırsıyok da itiraf edemiyok sanırsammmm

noldu kızzzzzz
hayrolaaa

ay ben de manyakmıyım neyim doğum öykülerini okuyup okuyup zırlıyorum
ne zorum varsa kendimeeeeeeeeeee

aha yazdım yukarı kolumda iltihap varmıs nası iş anlamadım :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…