canım ben geçen hafta sordum ama medicalparkın her şubesi farklı oluyor ona göre göztepede normal 1400 sezeryan 2200 eepudral 650 süit oda farkı 450 bana çok geldi ama dr yüzünden oraya devam edicem sanırım. zaten ben işten ayrlınca ev taksitlerimizi bile ödeyemez duruma düşüyoruz Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah
sen mi yolladin tatlim?
hoşbulduk canımın içi nasılsın.bitmiş bebişinin hazırlıkları ohhhhh eline sağlık
canım benim benim sende özlettin kendini kaç gündür piyasada yoksun bittimi bebenin işleri felan hazırlıklar
sende her arayışında inatla belli değel de
doğum fiyatını merak ettimde ondan sordum canum
hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
anamm senin teyxe tam sopalık bi laf annamaddı heeeee :mymeka:
slm sekerim hoşgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nazlıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz
canım ben geçen hafta sordum ama medicalparkın her şubesi farklı oluyor ona göre göztepede normal 1400 sezeryan 2200 eepudral 650 süit oda farkı 450 bana çok geldi ama dr yüzünden oraya devam edicem sanırım. zaten ben işten ayrlınca ev taksitlerimizi bile ödeyemez duruma düşüyoruz Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah
Evet canımm opuyorumnanaktan
iyiyim birtanesi ne olsun oturdum sohpete özlemişim hepinizi ..Aylardır hepbirlikteyiz bakalım bebeklerimizden sonra nasıl olacak
Sağollll dilmuhumm Rabbim sağlıkla kullanmayıda nasip etsin Şeniz :Saruboceq:
canım benim benim sende özlettin kendini kaç gündür piyasada yoksun bittimi bebenin işleri felan hazırlıklar
sende her arayışında inatla belli değel de
doğum fiyatını merak ettimde ondan sordum canum
hoşgeldin cnmm opuyorumnanaktan
anamm senin teyxe tam sopalık bi laf annamaddı heeeee :mymeka:
slm sekerim hoşgeldinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nazlıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz
edaaaaaaaaaaaaaaaa kız sonunda beşiği kurduk ha.dedim edoşa diyemde laf etmesin bana dahakaydirigubbakcemile3
kız burdaki medicalparktada doğum 200+yatak mış.bahçelievler acayip pahalıydı yaaaaaa
kızlar aranızda medical park hastanesine giden varmı
ya sorma bacım yaaa buralar ateş pahası:1no2:
ohhh sonundaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yağızımında yatakı hazır artıkkkk :lepi::lepi::lepi::lepi:
ya sorma bacım yaaa buralar ateş pahası:1no2:
Bitti canım bugün genel temizlik olacaktı gelen giden olmadı kaldı böyle olsun varsın bende sizleri görmüş oluyorum bu sayede gerisi bitti çok şükür opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
kizlar selam cok fazla duramicam.. ama bisey sormam lazim.. hamisken sac kestirdinizmi? benimkiler acaip uzadilar ve ben bu ne sekilde idare edemiyorum artik.. dogumdan sonrada 40gün kesemicez lohusayiz diye.. bu kkoca kari laflari benim canimi sIkIyor.. ne kadar inanmasamda kafami karistiriyor?
canliz kiz sen kestirdinmiCADIARZU
kizlar selam cok fazla duramicam.. ama bisey sormam lazim.. hamisken sac kestirdinizmi? benimkiler acaip uzadilar ve ben bu ne sekilde idare edemiyorum artik.. dogumdan sonrada 40gün kesemicez lohusayiz diye.. bu kkoca kari laflari benim canimi sIkIyor.. ne kadar inanmasamda kafami karistiriyor?
canliz kiz sen kestirdinmiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?