2009 Kasm Anneleri

ayyy yok benimki almaz artık.çünkü iki kişi o kadar domates bitmiyo yazık atmakta istemiyom.sen yandım bacım kış gelene kadar domates yersin artık

Birşeyler yapasım var ama ne yapayım şaşırdım bugün örgüye devam edeyim diyorum yok böyle enteresan şeylerle uğraşasım var kaydirigubbakcemile3

ayyy geçen aynı şey banada oldu.bende evde biraz şu sakallı ipten vardı kalktım kırlent ördüm.çok cici oldu pembe bide benim koltuklarda krem ve siyah renk kattı gıııı.gene yapcam rengarenk hoşuma gitti valla

ay şidmi arkadasımgelcek bana öle tatlı bi oğlusu varki onu sevcem ohhhhhhhhhhhhh

e bende sütsüz yapam dimi ben kalkıp başlayam bakalım nasıl olcak süpersin gıııııııı
benim saçlar da belime yakın. üstüne kıvırcık. eşimde kızıyor kestirince. bende banyodan sonra ucundan ucunda kesiyom kendim. kıvırcık olduğu için bellide olmuyo

benimki dalgalı kesemiyomda anlaşılır.benim kocişte sevmiyo kısa saç.bekarken kısacıktı erkek gibi dik dik yapıyodum.evlendikten sonra izin vermedi.çıkarken baya bi bıkmış erkek gibi halimden kaydirigubbakcemile3

Birşeyler yapasım var ama ne yapayım şaşırdım bugün örgüye devam edeyim diyorum yok böyle enteresan şeylerle uğraşasım var kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel nazlıcım ne yapayım diye düşünüyorusn tabi temizlikte kaldı ben bir evde kalsam ne yapsam diye dşünecek bile zamanım kalmıyacağına eminim:tomato:

benim saclarimda hep uzun ve dalgaliydi. esim senelerce kisa kestir dedi. simdi 5 senedir kisa kullaniyorum. simdide uzat artik, uzun istiyorum diyo. adam beni sus bebegi saniyo herhalde saclariyla oynayacagi.kaydirigubbakcemile3

benim saclarimda hep uzun ve dalgaliydi. esim senelerce kisa kestir dedi. simdi 5 senedir kisa kullaniyorum. simdide uzat artik, uzun istiyorum diyo. adam beni sus bebegi saniyo herhalde saclariyla oynayacagi.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
bende kısa saç seviyom yaaa hergün yıkandığım için kullanışı çok kolay oluyo..
jölelerim ohh mis gibin olurrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alıver gııııı kaydirigubbakcemile3
bende yapamam valla el becerim heç yokturr :kedi:
heç bişeden geri kalmayım diiysen bastır parayı all :roflol:

valla aklima geldi, onun icinde bi tarafimi kaldirip carsiya gitmem lazim.:roflol:

ben zaten yumurta dayanmadan bisey yapmam. haftaya londraya gitmeden son haftam. hergun bisey yapmaya calisirim artik.mafoldumben

aynen canim. hergun yikayip, hafif joleleyince 10 dk icinde hazir oluyosun.zemuszemus

bencedeee :lepi:
doğumdan hemen 10 gün sonra gidicem kuaföre hem boya yapıcam hem kesiim inşallahh :Saruboceq:

valla aklima geldi, onun icinde bi tarafimi kaldirip carsiya gitmem lazim.:roflol:

ben zaten yumurta dayanmadan bisey yapmam. haftaya londraya gitmeden son haftam. hergun bisey yapmaya calisirim artik.mafoldumben

anaam bu haftayı boş boş geçirdin haftaya kendini sıkıştırcan heeee :mymeka:
kaldır o popoyu artıkkkkk :mymeka::mymeka:

bızım burda normal 800 sezeryan 1250 canım gel burda dogur kız bende bagkurluyum bu ındıırmlı halı dıye bılıyorum
ben kestırmedım :kedi: :kedi:
aysecim bende inanmıyorum bu safsataya ama kestiremedim genedeee :kedi::kedi:

aynı ben :roflol: :roflol: valla cok ahamılenın sacını kestım amam kendım kestıremedım bırazda uzztcaktım ben bahane oldu yoksa cok oynarım ben sacımla kestıreyım dıyom bende sonra az kaldı dayan dıyom :roflol: :roflol:

geçmişşş çok uzun azcık baktım bendeee
durumuzz hast.çıkmışşş çooooookkkk sevindim yaaa maaşallahhh
karakız nasılda mutludur şimdi...

herkess iyidir inş.cersu dan bi haber varmı ??? en sın hastaneye gitmişti ama
sonra ne oldu kızlar geldi mi hiç???

hmm bak o ipten var geçen klozet takımı örmüştüm arkadaşla süsledik azıcık ip var bişiler düşünelim iyi olur
lohusa serbeti verecegin bardaklara tulden sus yap canim pembis pembis.kaydirigubbakcemile3

[

Ya wannam nekadar cici bunlar ama malzemem yok ((Normalde gidip şuşeker işinede bakacağım ama birde herşey süslü püslü nazara gelmeyelim canım sonra yaa eksik kalsın bişiler bence kalsın:)))))))Ben o süsleri kendime yapimkaydirigubbakcemile3
ay ne güzel nazlıcım ne yapayım diye düşünüyorusn tabi temizlikte kaldı ben bir evde kalsam ne yapsam diye dşünecek bile zamanım kalmıyacağına eminim:tomato:
Canım yaa normaldede boş oturmuyorum hiç azıcık yatsam tamam bunalıma giriyorum hemen çalışırkende eve gelip çok şey yapıyordum Allahım boş bırakmasın zaten

Boncuklarımda onlarla birşeylermi yapsam acaba :uhm:

Şu loğusa şerbeti yerine yeni çıkan limonatalar var çok hoşuma gidiyor onlar alsam 1 koli dağıtsam mevlütte olmaz mı yoksa şerbet şartmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…