yok katılaşmaz ununu çok koyma 1 yemek kaşığı koy koyulaşmaz o zaman.
kız seninki yine 2 poşet almış benimki 1 kasa almış 20 kilo kadar. buzluğada atmam ben çok sevmiyom öyle. zor bitirdik. şimdi bi daha alcam diyo
Birşeyler yapasım var ama ne yapayım şaşırdım bugün örgüye devam edeyim diyorum yok böyle enteresan şeylerle uğraşasım var kaydirigubbakcemile3
Birşeyler yapasım var ama ne yapayım şaşırdım bugün örgüye devam edeyim diyorum yok böyle enteresan şeylerle uğraşasım var kaydirigubbakcemile3
benim tarif sütlü be gülümm kremalı domates oluy yaniii
anamm koca karılar diiiykii bebenin ömrü kısalıymışş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm 1 kaşık unu 1 kaşık tereyağı ile kavuruyorum domatesleri koyup az kavuruyorum sonra 1 brd.süt koyuyom ve istediğin koyuluğa göre su yerkende üstüne muhakkak kaşarrrr :lepi:
benim saçlar da belime yakın. üstüne kıvırcık. eşimde kızıyor kestirince. bende banyodan sonra ucundan ucunda kesiyom kendim. kıvırcık olduğu için bellide olmuyo
lohusa serbeti verecegin bardaklara tulden sus yap canim pembis pembis.kaydirigubbakcemile3
benimki dalgalı kesemiyomda anlaşılır.benim kocişte sevmiyo kısa saç.bekarken kısacıktı erkek gibi dik dik yapıyodum.evlendikten sonra izin vermedi.çıkarken baya bi bıkmış erkek gibi halimden kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: anaamm bu zeytin ne fenaaa bide onu çıkardı yaavvvv :roflol::roflol:
benim saclarimda hep uzun ve dalgaliydi. esim senelerce kisa kestir dedi. simdi 5 senedir kisa kullaniyorum. simdide uzat artik, uzun istiyorum diyo. adam beni sus bebegi saniyo herhalde saclariyla oynayacagi.kaydirigubbakcemile3
bu benim aklimdaydi zaten de, arka tarafimi kaldirip ugrasasim yok.:roflol:
:roflol::roflol:
bende kısa saç seviyom yaaa hergün yıkandığım için kullanışı çok kolay oluyo..
jölelerim ohh mis gibin olurrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alıver gııııı kaydirigubbakcemile3
bende yapamam valla el becerim heç yokturr :kedi:
heç bişeden geri kalmayım diiysen bastır parayı all :roflol:
aynen canim. hergun yikayip, hafif joleleyince 10 dk icinde hazir oluyosun.zemuszemus
valla aklima geldi, onun icinde bi tarafimi kaldirip carsiya gitmem lazim.:roflol:
ben zaten yumurta dayanmadan bisey yapmam. haftaya londraya gitmeden son haftam. hergun bisey yapmaya calisirim artik.mafoldumben
bızım burda normal 800 sezeryan 1250 canım gel burda dogur kız bende bagkurluyum bu ındıırmlı halı dıye bılıyorumcanım benim benim sende özlettin kendini kaç gündür piyasada yoksun bittimi bebenin işleri felan hazırlıklar
sende her arayışında inatla belli değel de
doğum fiyatını merak ettimde ondan sordum canum
ben kestırmedım :kedi: :kedi:kizlar selam cok fazla duramicam.. ama bisey sormam lazim.. hamisken sac kestirdinizmi? benimkiler acaip uzadilar ve ben bu ne sekilde idare edemiyorum artik.. dogumdan sonrada 40gün kesemicez lohusayiz diye.. bu kkoca kari laflari benim canimi sIkIyor.. ne kadar inanmasamda kafami karistiriyor?
canliz kiz sen kestirdinmiCADIARZU
aysecim bende inanmıyorum bu safsataya ama kestiremedim genedeee :kedi::kedi:
ayyy yok benimki almaz artık.çünkü iki kişi o kadar domates bitmiyo yazık atmakta istemiyom.sen yandım bacım kış gelene kadar domates yersin artık
ayyy geçen aynı şey banada oldu.bende evde biraz şu sakallı ipten vardı kalktım kırlent ördüm.çok cici oldu pembe bide benim koltuklarda krem ve siyah renk kattı gıııı.gene yapcam rengarenk hoşuma gitti valla
lohusa serbeti verecegin bardaklara tulden sus yap canim pembis pembis.kaydirigubbakcemile3
Canım yaa normaldede boş oturmuyorum hiç azıcık yatsam tamam bunalıma giriyorum hemen çalışırkende eve gelip çok şey yapıyordum Allahım boş bırakmasın zatenay ne güzel nazlıcım ne yapayım diye düşünüyorusn tabi temizlikte kaldı ben bir evde kalsam ne yapsam diye dşünecek bile zamanım kalmıyacağına eminim:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?