kizlar selam cok fazla duramicam.. ama bisey sormam lazim.. hamisken sac kestirdinizmi? benimkiler acaip uzadilar ve ben bu ne sekilde idare edemiyorum artik.. dogumdan sonrada 40gün kesemicez lohusayiz diye.. bu kkoca kari laflari benim canimi sIkIyor.. ne kadar inanmasamda kafami karistiriyor?
canliz kiz sen kestirdinmiCADIARZU
yok anam oraylan bura arasında dağlar kadar fark var bacım ay napim doktorum orda başka yere gidemem bu saatten sonra sanırım 2000 tl burası o da bağkurlu fiyatı özel fiyatı daha pahalıdırkrispi canımın içi ben gidiyodum istanbul bahçelievlerdekine.doğum fiyatları baya bi uçuktu.şimdi vandakine gidiyom oda senin işine yaramaz bacım
aysecim bende inanmıyorum bu safsataya ama kestiremedim genedeee :kedi::kedi:
kk nın çok bilmiş hatunları yawwww domates çorbasını sütsüz yapsam olurmu.ya son kalan sütü içmiş bulunmaktayımda.veeeeee ben bu çorbayı ilk defa yapcam hele bi el atın gııııııııopuyorumnanaktan
ben hic sut katmam zaten.
canım bi tarif ediver beeeee.kız kociş gözünü kapatıp domates almış ne edeceksem o kadar domatesi.neyse kullan kullan azalttım ama son nefeslerini vermek üzereler hemen kullanmam lazımda çorba edem dedim.
ben domates salcasiyla yaparim ama. hic domatesli yapmadim, istersen yazayim. ama sen domatesleri tuketmek istiyorsun galiba. o zaman baska bisi yapican.
domates çorbası sütlümü olimiş ben süt neyn koymuyom yaaaa
dilmuh rendele domatları buzluğa koy sos yaparsın lazım olur
canım bi tarif ediver beeeee.kız kociş gözünü kapatıp domates almış ne edeceksem o kadar domatesi.neyse kullan kullan azalttım ama son nefeslerini vermek üzereler hemen kullanmam lazımda çorba edem dedim.
domates çorbası sütlümü olimiş ben süt neyn koymuyom yaaaa
dilmuh rendele domatları buzluğa koy sos yaparsın lazım olur
üff kizlar ya insan inanmasada sonra cok laflar cok etkiliyor ne bileyim.. sizlerde inanmiyosunuz ama kestirmiyosunuzda.. gecen kuaför kadinda dedi.. eskilerin bi bildigi varmiski böyle bisey söylenmis dedi.. ben olsam kestirmem dedi.. annemde diyor inanmasanda 2 ay daha sabret diye.. karar veremiyorum.. ben asla inanmam hurafelere ama cevre cok etkiliyor sanirim.. kasta aliyoruz agdada yapiyoruz hem kökten aliyoruz.. saci ucundan kestiriyoruz.. bebegin ömrüyle akliyla ne ilgisi varsa..
bugün bende yapacam çorba. benim kociş te tarla dometesi diye 1 kasa alıp gelmişti 1 aydır yiyoz valla. son 5-6 tane kalmış bitirem dedim.
az sıvı yağla 2 kaşık unu kavuruyon. 1 kaşık salça ekliyon. sonra robottan geçirilmiş domatesi ekliyon. istersen bu arada blendrlada şöyle bi karıştır topak olmasın diye. su ekliyon 1 litre kadar pişiriyon. tuzu karabiberide pişmeye yakın eklersin.
ben böyle yapıyom canım süt koymam ben zaten
üff kizlar ya insan inanmasada sonra cok laflar cok etkiliyor ne bileyim.. sizlerde inanmiyosunuz ama kestirmiyosunuzda.. gecen kuaför kadinda dedi.. eskilerin bi bildigi varmiski böyle bisey söylenmis dedi.. ben olsam kestirmem dedi.. annemde diyor inanmasanda 2 ay daha sabret diye.. karar veremiyorum.. ben asla inanmam hurafelere ama cevre cok etkiliyor sanirim.. kasta aliyoruz agdada yapiyoruz hem kökten aliyoruz.. saci ucundan kestiriyoruz.. bebegin ömrüyle akliyla ne ilgisi varsa..
hah, bak buda iyi fikir.
canım ben kestirdim. hatta kendim kestim saçımı:) haftaya bi daha kestirecem doğumda rahat edeyim diye.
Şeniz Şeniz hah süpersin bacım şimdi kalkıp yapcam.benimkide tarla domatesi almış iki koca poşet.geri az kaldı 10 tane falan onuda artık çorba falan bitircem.buzlukta yer yok yoksa çoktaaaaaan atmıştım buzluğa.
bide canımın içi sonradan katılaşıyomu.şimdi yapcam kociş akşam geliyodaŞeniz
Kedi 79 sende 22 sine al gününü yan yana odalarda yatarız artık:)
kk nın çok bilmiş hatunları yawwww domates çorbasını sütsüz yapsam olurmu.ya son kalan sütü içmiş bulunmaktayımda.veeeeee ben bu çorbayı ilk defa yapcam hele bi el atın gııııııııopuyorumnanaktan
kız edoş nolimişki saç kestirince benimkilerde uzadıda gidip kestirecedim
kız buzlukta var domateslerim olmasada yer yokki minicik buzluk
ya evet benim saçlar acayip uzadı uzundu zaten şimdi dahada uzun doğumda nasıl uğraşcaksam.şimdi bile uğraşamıyom yaaaa.banyodan sonra kuruması taranması.offf bide dalgalı benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?