benim saclarimda hep uzun ve dalgaliydi. esim senelerce kisa kestir dedi. simdi 5 senedir kisa kullaniyorum. simdide uzat artik, uzun istiyorum diyo. adam beni sus bebegi saniyo herhalde saclariyla oynayacagi.kaydirigubbakcemile3
Şu loğusa şerbeti yerine yeni çıkan limonatalar var çok hoşuma gidiyor onlar alsam 1 koli dağıtsam mevlütte olmaz mı yoksa şerbet şartmı???
domates çorbasına süttemi katılıyormuş ilk defa duyuyorum nasıl oluyordur acep denemek lazım aslında
anaam bu haftayı boş boş geçirdin haftaya kendini sıkıştırcan heeee :mymeka:
kaldır o popoyu artıkkkkk :mymeka::mymeka:
Şu loğusa şerbeti yerine yeni çıkan limonatalar var çok hoşuma gidiyor onlar alsam 1 koli dağıtsam mevlütte olmaz mı yoksa şerbet şartmı???
kızlar lohusa şerbeti dağıtmak şart değil kiiii
biizim çevrede dağıtan hiç yok hiç görmedimmmm
bizde de adet değildir öyle dağıtmak
ben hiç dağıtmayı düşünmüyorum açıkçasıı
heleki mevlütte o kadar insanla nasıl başa çıkılır...
en mantıklısı eve bebek görmeye gelenlere oda yakın akrabalara felan dağıtmak...
nazlım bende anneme dedim alıveririz limonata deyüü olurmu hiççç diyo kendisiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herşeyin kolayı istiyosun diyo bende sen bilisin dedimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende ilk kez sizden sütsüz yapıldığını duydum iyimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben hep sütlü yapıyorum tavsiye ederim süper oluyoo opuyorumnanaktan
bende ilk kez sizden sütsüz yapıldığını duydum iyimii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben hep sütlü yapıyorum tavsiye ederim süper oluyoo opuyorumnanaktan
bu poponun burdan kalkmasi icin hepinizin netten cikip burda sayfalari doldurmamasi gerek. sonra kaciriyom kiz.kaydirigubbakcemile3
bende bi yandan ona bakiyorum. kiz onun kilolariyla bizimki bir mi? tabiki vericez bu kilolari. hele senin bir hafta icinde vermen lazim, kaynanan napar seni.:roflol:
:
bende şimdi elektrik süpürgesini,vileda kovasını ve toz bezlerini getirdim karşıma koydum
:roflol::roflol: psikolojik baskıyla bugün azcık işlenmem lazımmm:roflol:
az kaldı wannam doğumdan sonra yersin bol bol bende patates cipsi yemeyi özledim :kedi:
Acaip canım sıkılıdı, bir yandan gizli gizli ağlıyorum, bir yandanda bu mesajı yazarken elim ayagım titriyor
En iyi arkadaslarımdan biri, bebeği 8 aylık, sağolsun bebeğin bütün küçülenlerini vermişti bana şimdi tlf la konusurken, beşiğinide getirelim dedi. Bende aaa gerek yok park yatak aldım ben dedim.
Demez olaydım resmen telefonda azar işittim. Dövmediği kaldı. Neymiş park yatak alıyomusum ona haber vermiyomusum. Onda varmıs neden ona sormamısım.
Hayır zaten bir başıma her boka kosturuyorum bir yandan, bide sanki herseyi haber vermek zorundayım. Çocuğum zaten besleme cocukları gibi hiç bir b... yok doğru düzgün yani ne var cocuguma bir park yatak aldıysam?
günaydın kızlarr benim elim şişmiş bugun yaa hadi uyusması neysede bu agrı ve sislik kötü oldu yaa bişi kaldıramaz oldum
günaydın karılaaaaaaaaaaaaar nasılsınız.ayyyy uyudum geldim.teyzemin telefonuyla uyandım.ısrarla beni deli etmeye devam ediyo kendileri.
doktora soracakmışım doğum ne zamansa o zaman gelecekmiş.diyom yok adam bilmiyom diyo diyo versin bi tarih.herif erecekte normal doğumun ne zaman olduğunu söyleyeek.neyse sonuç itibariyle 3 aydır ben bunu bu karıya anlatamadımakannehir
valla her yerin adeti başka elifim.
izmirde mevlütte muhakkak olur lohusa serbeti zemuszemuszemuszemus
kızlar lohusa şerbeti dağıtmak şart değil kiiii
biizim çevrede dağıtan hiç yok hiç görmedimmmm
bizde de adet değildir öyle dağıtmak
ben hiç dağıtmayı düşünmüyorum açıkçasıı
heleki mevlütte o kadar insanla nasıl başa çıkılır...
en mantıklısı eve bebek görmeye gelenlere oda yakın akrabalara felan dağıtmak...
bu poponun burdan kalkmasi icin hepinizin netten cikip burda sayfalari doldurmamasi gerek. sonra kaciriyom kiz.kaydirigubbakcemile3
nazlim, bende lohusa serbeti yapmayi dusunmuyorum. oglumdada yapmamistim. gelenlere onden cikolata ve soguk birsey veririm diyorum. ama su suslerde de aklim kaldi, carsiya gidip bi bakim bakalim neler var.zemuszemus
kaydirigubbakcemile5 Evet canım yaaa şerbetin tadınıda bilmiyorumkiii bi bilsem :roflol:Bakalım napalım bilen varmı güzelmidir ama alayım yine bir koli limonata tamamdır buiş kusursa bu olsun kusurm dimi ama :bbo:canım bence hangisi kolayına geliyorsa onu yap bide lohusa halinle onlarla mı uğraşacan. limonatayı severim genelde herkes sever şerbet kaynatmaya uğraşma derim ama yinede sen bilirsin.
yaaaaaavalla kolayına kaçmak diil herşeyi yapmışız ondanmı kaçıcazda iyi bilen birileri olmalı cnm yaa tariflerlede yapılmazkii normal şerbeti bilirimm iyide olur herzaman ama bunu hiç yapmadımki ben o yüzden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sütsüz yapınca daha bi ekşi oluyo canımmm
benim eşim öylede seviyoo o yüzden süt koymuyorummm
ama bence sütle kıvamı daha bi güzel oluyoo sanki,hem daha besleyici.
sen nasıl yapıyorsun canım
bir tarifini yazar mısın rica etsem
bitti mi temizlik :roflol::roflol::roflol:
o zaman yapmak gerek tabiiii
sana kolay gelsin muredacım ..kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
ben abimin hanımın nikahında gül şerbeti içmiştim tadı çok güzel oluyor. zaten malzeme toz halinde satılıyor bildiğim kadarıyla. sanada kaynatmak düşüyor. boşver sen yinede diğerini yap o daha kolay olur hem kaydirigubbakcemile3Evet canım yaaa şerbetin tadınıda bilmiyorumkiii bi bilsem :roflol:Bakalım napalım bilen varmı güzelmidir ama alayım yine bir koli limonata tamamdır buiş kusursa bu olsun kusurm dimi ama :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?