2009 Kasm Anneleri

günaydın millettt
kıyamam kimse uyuyamamışmı yaaa
falla ben eele bi uyuyomkiii maç başlayınca sızdım kaldım gene koltuk başında

günaydın adamımmmmmmmmm
yauww çalışırken ele olii nan bende annamidim bu millet nası uyuyamiyy deyu ben yataklara çarşaflara yapişidimmm :roflol:

oyy cerenimomm geçmedi mi gıı senin o iltihabın.
geçen tahlil sonuçlarını alcaktın noldu sonuçlarıı

kasım yamukları haaa :roflol::roflol:
harbi nan herkeş arızanın başkanı oldu çıktı haaaaaaaaa lülülülülülü
ayy kafaltı hazırladın haaa oo niler yaptın nann bende geliom hemide sarı gömleemnennnn :roflol:

abbbaooww kızımm sağa doğum iiyiliği gelmiş olmasınnn delikafadulden
arife geliy olmasın gıııııııııı otur oturduğun yerde bırak temizliğiiii sora ıkınamicüünnn allah korusunn akannehir

anam sen ve kahvaltuu hazırlamak heee gözlerime inanamıyorumm :1shok: :roflol:
bende geleyim mii nan
hadi nan gidekkkk kaydirigubbakcemile

öle deme nan tırsıyomm :1shok:

oyy cerenimomm geçmedi mi gıı senin o iltihabın.
geçen tahlil sonuçlarını alcaktın noldu sonuçlarıı

dr kültür istediydi ya aldım sonuçları bakterim dirençli çıkmış gıı geberesice yapıştı kaldı rahat heral içersi :roflol:
gene ilaç verdi nan hapçı oldum çıktım göya millet gebeşken ilaç içmiii ben antibiotik bağamlısı oldum naaannn kafamçokkarıştı

canım benim eşinin olayın farkında olması güzel
peki hiç mii annesine gönderme olasılığı yok be canımm
bebek olunca çok zorlanıcaksın

canım zaten şu an en büyük korkum o allah korusun çocuk 12
yaşında ve acayip bir hırs sahibi hasis çok korkuyorum bebeğime birşey yaparsa kıyıda köşede diye içim hiç rahat değil.ben daha dün bile veli toplantısına gittim şu halimde.kadın ortalarda yok.ve toplantı kağıdını da odasında ben gördüm öğrendim.aklı sıra bize değil annesine söyleyecekmiş veli toplentısını.benim burada göbeğim çatlıyo performens ödevlerini yaptıırken sürekli nasihat verirken ödevlerini yaptırırken bir satır kitabı okuturken.o ve annesi hariç bi görseniz komşularım ilk okul öğretmeni anneyi daha öanceki yıllardan tanıyan diğer çocukların velileri hep beni takdir ediyor iki senedir o kadar değişti ki bu çocuk diye hep ilgiyle olduğunu söylüyorlar.eşim bile dedi artık kan beynine sıçradı sende bende bu zamana kadar kahvaltı yüz sıcak yemek yüzümü gördün okula kalkıp yolcu eden bi insan oldumu sen bu zamana kadar elif ablana kadar dedi.ütülü bi tane çamaşırmı giydin donuna kadar ütlü giydiriyo bu nankörlüğünün sebebi bumu bunu hakedecejk ne yaptı sana bu kadın dedi adam artık isyan etti yaaaa.....................

canım hatırlıyorum ilk başlarda da böyle problemlerin olmuştu senin valla nasıl davranışlar yapıyor çocuk bi de kaç yaşında eşin ne diyor bu duruma

hee bende okudum onu ama tubaanın doğurmaması lazım dahaaa

he gıı tuba hadi gidekkk belki şu geçen gün yemediğimiz şey vardı ya ondan yapmıştırrr cokacimcoook

kızlar günaydınnn herkese...
mart09 bi ara bende takıntı yapmıştım bebek hareketlerini bi internet sitesinde 1 saat içinde 10 kereden az oynarsa dr arayın diyodu dr uma sordum her yazana inanma günde 5-6 kere oynasa bile yeterli bizim için dedi moralini bozma yani içini ferah tut ayrıca üzerine yatsan bile suyu bebeklerimizi korurumus..

ulan bakterinin bile cinsi seni buluyoo heee ne cins karısınn hee :roflol::roflol:

Canım, bak herseyden önce tabiiki senin yasadığını yine en iyi sen bilirsin. Sakın bana yazacaklarım için gücenme ama birde olaya diğer tarafından bakman gerektiğini düşünüyorum.
O cocugun içindede kim bilir nasıl fırtınalar kopuyordur simdi, bir düşünsene çocukların aynı anne ve babadan kardesleri olunca bile büyük olanlar çılgın bir kıskançlık duygusuna kapılıp sorun yasıyorlar. Aranızda hiç küçük kardesini bebekken hırpalayan, kilitleyen, evden atmaya çalısan olmadımı??? Kaldıki bu çocuk için, birde üstüne kendisinin asla sahip olamadığı "anne ve baba" ya birlikte sahip olacak bir bebek geliyor. Bak ne güzel sana anne demek istemiş, ama düşünki önce sana sormuş, o kendisinin annesi olmadığını elbette biliyor ve sen yeni gelen bebeğin gerçek annesisin. Ne büyük bir kıskançlık sebebi bu.

Kaldı ki kendi annesi sorumsuz diyorsun, annelik yapmıyor diyorsun. Şimdi kendi annesine doğru kayıpta onu olduğundan daha iyi görmeye calısması normal, büyük ihtimalle sana, bak senin kendi çocugun varsa benimde kendi annem var diye gösterme çabası bu.

Hem senin için hemde onun için gerçekten çok ama çok zorlu bir süreç bu, insallah en kısa zamanda atlatırsınız. Bana kalırsa bebek doğduktan sonra onu evin içinde dıslamamayı, yani bebeğe gösterdiğiniz ilgi kadar ilgiyi onada gösterebilmeyi basarırsanız bu sorun çözülebilecektir. Unutma ki öz kardeşlerde bile böyle sorunlar oluyor.
Tabii yine zor görev seni bekliyor ama eşine olan sevgin sana yardımcı olacaktır...

boncukcum günaydın gerçekten zor bi durum ama burada en büyük görev eşine düşüyor çünkü sen iyi bile bişey söylesen eminim kötü anlaşılıyordur annesi neden bakmıyor genelde ayrılma durumunda anneler bakar çocuklara hem çocuğuna baktırıyor hemde utanmadan sana karşı tavırmı aldırıyor canım sen meleğini düşün kendini üzmemeye çalış

boncux canım durum gerçekten çok zor farkındayım gerçi yaşamayan bilemez ama sen allah rızası için yap yaptıklarını nolursa olsun doğru olan senin yaptığın
çocuk çok küçük değil gerçi ama sonuçta çocuk ya annesizlik helede anne yaşarken annesizlik bu kadar ilgisizlik onun psikolojisini bozmuştur eminim hani kadın kötü olmasına rağmen savunuyo falan diyosun ya çok görme bence etrafında göruyo insanların annesini özeniyo yazık belki de bi hayal dunyasında annesininde öle olduğuna inandırıyo kendini yada sen olmasan kesin annesilen babasının çok mutlu olucanı falan duşunuyo yani
sen kendini harap etme çok zor bu kadar hassas bi dönemde bide böle şeylerle uğraşmak ama napıcan canımmmm allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesss
bak sen hamilesin duaların kabul olurrr bol bol dua et canımmmmm

annesi almıyo ama farkındayım bu evi karıştırmak için sürekli dolduruyo onun istediği çocuğa bu hal ve hareketlerin neticesinde artık seninle yaşamak istemiyorum dememi bekliyo yani yıldırma politikası uygulanıyor şu an ciddi şekilde.eşimde farkında.diyorum ya kadın bu çocuğa bakama.z çünki herhangi bir işde çalışmadan hayatını idame ettiriyor.ve gece orası senin burası benim bi insan.12 yaşında bir çocuk ona ayak bağı olur.bide evlendiğimizzde hep çocuğa bir seneyi tamamlasın seninle sorunsuz onu anlından öpücem diyomuş sonra bu iki seneye çıktı oda olmadı. şimdii de kendi çocuğu olsunda bak görürsün sen demeye durdu.yani onun derdi beni isyan ettirip çocuğu bu evden yollatmak.böylece ben dememişmiydim diyecek.allah katında vicdanım rahat ve böyle desem bile şu son hafta bana yaşattıklarınla kesinlikle aslında bunu hak etti.ama kendimi tutuyorum.

günaydın kk nın en güzel, en sexüü, en bakımlı , en kokoşş, en sevimli ve en çatlak anneleriiiii kaydirigubbakcemile3

off canım yaa işin çok zorr insan kendi çocuğuna bile sırası geliyo tahammül edemiyoo o zaman bağırır çağırısın ama şimdi bu cocuğaa bağırsan bile üvey annelik yapmış gibi görünürsün yaptığın iyilikler hiç görünmez bilee
senin bu cocuğuu bi şekildee anasına postalaman lazımm
hee bende okudum onu ama tubaanın doğurmaması lazım dahaaa
hee gıı daha doğurmamam lazımm :bbo:
kız şuursuzz nen pas vermiyin nan
yoksam hala eminönü şokunda mısın :roflol:
he gıı tuba hadi gidekkk belki şu geçen gün yemediğimiz şey vardı ya ondan yapmıştırrr cokacimcoook
kız yok o yapmamıştır ölee uğraşamaz oo tembel karuu
ama murat enişte yapıp gittiyse bilmem :roflol:
sofrada zeytin peynir domates varsaa öpte başına koy bacııımmmm kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler canım oynamaya başladı biraz biraz ama ben takıntı yaptım ya hala huzursuzum gitsemmi diye düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…