2009 Kasm Anneleri

oyy Nazlımmı gönderdi o zaten bidanedir bidanee :asigim:

Gördükçe gönderiyorum birtanem Allah hepimizi korusun unuttuğum varsa affola inanın hiç hiç atlamadım kimseyi sadece online kısmına bakıyorum kalablığız kim varsa yolluyorum..Kasım annelerini Allah nazardan saklasın

halimizida ismarladimmmm hihoyyythihoyyyt
ayy hersey bitti sonunda galiba bitek kizim eksik :teytey:

aaaa benim emzirme yastığım eksiikk dahaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
o olmadan doğuramammmmmmm :roflol::roflol:

slm elifsun hoşgeldiinnn opuyorumnanaktan
bende kahve kaçamağı yapim yaaaa :kedi::kedi:

ee sen bende n 1 hafta önce doğurusun o zaman hadi bakem görem seni
seni takip edem ben bari sen doğurunca bende 1 haftaya doğururum

halimizida ismarladimmmm hihoyyythihoyyyt
ayy hersey bitti sonunda galiba bitek kizim eksik :teytey:

Ohhhhhhh gözün aydın canımmm inşallahh kızında gelecekk kurulacak annesine hepsine

Günaydın canımm a.s.
Bitti çok şükür canım bugün sadece içlerine örtü yazmamışlardı onları yazarım zaten başka bir işim kalmadı artık çantamızda hazır bir iki eksik vardı dünde onları almıştım çantada hazır çok şükür bundan sonrası Dualarımız herkeze diyorum nolur dua edin sağlıkla kurtulalım..Ekliycem canım resimleri dıştan hepsini çektim içleri çekmemiştim bugün hallederim nasipse :hulya:

mureda hoşbuldum canım
yaa emzirme yastığı çok gereklimi kiii
ben hiç düşünmüyorum almayııı
ondan ziyada yan yatma yastığı daha gerekli gibi geliyor bana
emzirme yastığı yerine başka yastıkta konulabilir kucağa...

ayyy kuzum zaten göndermişsin farkedememişim.tezcanlıyım işte napimmmm...teşekkür ettik teyzesi.seni öpüyoruzz...

2 haftam kalmış tamam :)

canım öyle yada böyle kilolar bana geliyor ben durduramıyorum. inş sen durdurursun ne diyim 6 hafta kaldı 73 e kadar yolum var valla

Nazlım teşekkür ettim :asigim:

nazlıcım bende istiyorum yaaaa........
Boncuğummm yollamazmıyımm birtanesiii a.s. a.s. a.s. hemen hemde göndermiştim gelmiştir:)
ee sen bende n 1 hafta önce doğurusun o zaman hadi bakem görem seni
seni takip edem ben bari sen doğurunca bende 1 haftaya doğururum

Heyecanlandırma beni yafu :asigim: Sen yazıyon sıcak basıyo bana burda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok kızz pek gezemimm gariiiii delikafadulden
hee biliyiz biz gezmiiimisslaelaelaelaelaesen degilmiydin dün gezdik geldik simdi mac var iki saat durup yine cikcaz diyenlülülülülülü

selammm sekeriiiimmma.s.
kociisi ise yoliimm vall kahve yapicam icicem simdi onun yaninda icersem cir cir öter
kolayi arada iciyorum bende haftada 1 kez falan yemekelrin yaninda iyi gidiyyy:jeyyar:

aaaa benim emzirme yastığım eksiikk dahaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
o olmadan doğuramammmmmmm :roflol::roflol:
annnamm ne büyük eksik anan seni emzirme yastiginda mi emzirdi lannn:roflol:
al kucagina bi yastik at bebeni icine ver memeni agzina emsinlülülülülülü

ohhh ne güzel canım yaaa bundan sonra bol bol dinlenirsin artık
yada kendine yapacak bişiler çıkartırsın sen kesin kaydirigubbakcemile3
etmezmiyiz hiç bebeişini kucağına ilk alacakalrdan birisin
öncelikli dualarımız seninle canım benim...allah yardımcın...yardımcımız olsun...

valla cnm benim arkadasın 5 aylık bebişi var diyokii emzirme yastığı beni acayip rahat ettirdii ve halada kullanıyomuşşş akannehir
kolların falan hiç ağrımıyo diyoo istersen 2 saat emzir diyo..
zaten yan yatma kesin almalıyız yaaa o çok gerekli allah korusun boğulmayı önlüyomuşşş :Saruboceq::Saruboceq:

neyse ben kaçtım oğluşumu uyutup bende kestireyim biraz yakında bu günleri çok özleyeceğim

ya benim kızımın beşiğide geldi ama ben resim eklemesini bilmediğim için gösteremiyoruz teyzeleri........üzgünüz

Ya yokkkk
Buna cvp yazmak istiyorum gerek yok böyle birşeyeee
Sarılın kuzunuzaa doyasıya koklaya koklaya aranıza hiç birşey sokmadan emizirin olmazkii
Hem emzirmekte ne var sıcacık oyyyy yatarak emziriyorsunuz koltukta biryere gittiğinizde hiç gerek yok inanın memeyi bırakıyor öpüyorsunuz kokluyorsunuz pat yine alıyor devam ediyor cokur cokur emmeye o arada yastığı düşünemiyorum bile almayın sakın
Zor olanda birşeyciği yokki:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayyy kuzum zaten göndermişsin farkedememişim.tezcanlıyım işte napimmmm...teşekkür ettik teyzesi.seni öpüyoruzz...

canım öyle yada böyle kilolar bana geliyor ben durduramıyorum. inş sen durdurursun ne diyim 6 hafta kaldı 73 e kadar yolum var valla

Nazlım teşekkür ettim :asigim:
Canımsınızz herşeye değersinizz bizde çok çok öperiz :lepi::1hug:a.s.

Boncuğummm yollamazmıyımm birtanesiii a.s. a.s. a.s. hemen hemde göndermiştim gelmiştir:)

Heyecanlandırma beni yafu :asigim: Sen yazıyon sıcak basıyo bana burda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız ölede doğack bölede bırak accuk heyecan yapalım
banada doktor henüz bişe demedi haftayla ilgili emme buseyi 38 haftada aldıkları için bende bunuda öle alırlar diye düşünüyom bakalım belki doktor benide 39 haftaya kadar bekletir bugün randevum var bakalım konuşacimmm ne dicek

Ohhhhhhh gözün aydın canımmm inşallahh kızında gelecekk kurulacak annesine hepsine

a.s.a.s.a.s.seni heyecan basiyo dogum yaklasinca bend edaha tik yok sanki hic dogurmicakmisim gibi geliyokafamçokkarıştı

73 müüüakannehirben hamile kaldigimda zaten 70 tim simdi 81.7 ciktim sabah yani durumum senden daha vahimkaydirigubbakcemile3ama son iki haftada kilo almamsim bravo bana
hihoyyyt

10 anneden 1 i ancak kullanıyodur heralde
eskiden böyle şeyler yoktu yaaa
kim icat etmi bilmem kaydirigubbakcemile3
önce bi emzirelim bakalım nasıl bişeymişşşş
kolumuz mu ağrıyooo çokmu zor geliyooo
yollarız birini aldırırız ne olcekkkkk.
birde bebişleri ilk aylarrr yan yatma yast.hariçççç
hiç bi şekilde yastığa yatımıcakmışızzz bu doğru mu acep????

Buldum canım yapacak birşeyler ama elişleriyle iligi devam ediyorum dediğin gibi dinleniyorumda yemin olsun şu birkaçgündür epey ağır hissediyorum kendimi kalkmak zor geliyor oturduğum yerden birşeyler üretirim diye umuyorum bakalım :hulya:
Allah Razı olsun Elifim sırayla Rabbim hepimizi kurtarsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gunaydın kızlar

Günaydın Arzucum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…