2009 Kasm Anneleri

yeni gelen herkese hoşgelmişlerrrrrrrr sefalar getirmişlerrrrrrrrrrrr

halimizida ismarladimmmm hihoyyythihoyyyt
ayy hersey bitti sonunda galiba bitek kizim eksik :teytey:
hayırlı olsun cnm
kızında sağlıcakla gelir annişine inş.

o emzirme yastığndan bende alsammı dedim ama sankim arama sınır koyacak gibin geliyor vazcaydım

akannehir akannehir
38+2 cnm uygun tarih dedi öncesi gelirse herşey hazır hiç endişelenme dedi bana tamam dedim bende ne diim kikaydirigubbakcemile3oyy demek bugünn hayırlı haberle gel krispimm beklerim valla senden gelecek haberi bugün sabırsızlıkla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Amann sonuna kadar öyle git Elifim sakin sakin inşallahhh ama gün belli oldumu tuhaflaşıyor insan hele birde 10 lu rakamlara düşünce geriye sayım daha bi tuhaf :lepi:

Canım aslında yatak düz doğru bu denilen ve yeni çıkan yatsıklar şu hava alanan tarzda onlar kullanılıyor..Bebek uyuduğunda önemle belirteyim çekik kafa olsunlar bunu bebek doktorlarınız zaten size söyleyecekler oldu atladırlar şimdiden ben belirteyim ..
Uyurken bebeğiniz her 1 saatte bir aklınıza geldikçe sağdan sola döndürün kafa asla asla düz yatırmayın bu zaten hem boğulmasını engeller hemde düz yuvarlak bir kafatası olmasını zira çekiç kafalar zeka oranı daha farklı ve şik itibariyle çok tatlı oluyorlar bunu birkaç ay sürekli yani kendi dönene kadar yaptığınızda gerçekleşiyor ve sonu.ç mükemmel!!
Emzirme yastığı diyorum yine gereksiz tercih meselesi kollarrın ağrısınnnnn Edaa azcıkk ama şu dönmesini engelleyici yastık olabilir zira kendimiz destek yapıyorduk pratikleştirmişler cici bişi

ya sen kesin uzun boylusundur eminim.. benim boydan kaybım var sen ordan tamamlıyorsundur.
hem göbek resimlerindeki haline baktığımda öyle kilolu görünmüyorsun kiii
ben 15 kiloyu gözden çıkardım nabiim millet 5-6 kiloylan bitircek...

ben artık kiloyu geçtim kalçam ve bacağımın üstündeki kırmızı çizgilere takılmaya başladım onlar gitse hele diyom inşallah giderler

bilgiler çokgüzel saol canım
tecrübeli annenin hali başka oluyor tabii...
anladım saatte bir miniğim uyuyosa bilem rahatsız edip döndürücem onu,,,ayyy bide öper ısırırım tam olurrr yerim onu ben kaydirigubbakcemile3
öğrenicek çok şey var daha...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Amann sonuna kadar öyle git Elifim sakin sakin inşallahhh ama gün belli oldumu tuhaflaşıyor insan hele birde 10 lu rakamlara düşünce geriye sayım daha bi tuhaf :lepi:
yarin randevumuz var yien dogum sekli kesinlesirse benide heyecan basar kesin...daha 7 hafta var deyip kendimi telkin ediyorum..ilk sen dogurcan galiba baska kimsenin dogum günü belli olmadi

boyum 175 ordan yirtiyorum zaten..
bende 15 kiloyu gözden cikardim doguma 15 le giderim diyorum insallah daha az olur ...
benimde kalcalarimda damarlar belli olmus iki üc cizgi gecen kocami buyüzden azarladim ben catlamisim arkami göremiyorum diye sen niye bakip söylemiyosun dedim bakti catlak degilmis allahtan..yasli teyzelerin kalcalarida ondan olmus damarlar belli oluyo dediakannehir
sevinsem mi üzülsem mi bilememdimdelikafadulden

bende azcık kaçayım
hast.çıkış penye battaniyemizin kenarınaaa fisto dikecemmm
süslü olsun azcuk
sonrada ufaktan hast.çantasını yerleştirmeye başlarım.
öptüm şimdilik hepinizi...

o takmıyorsa sevin :)))

hakkat yaa kocalarımızda ammada dalgın yada takmıyor mu ne.. ben gösterdim de gördü..

hee nan gezecem dedimdi demii kendimi ele vermişimmm
amaa yaa ne bilem dr.dedi işteee :kedi::kedi:

Emzirme yastığı diyorum yine gereksiz tercih meselesi kollarrın ağrısınnnnn Edaa azcıkk ama şu dönmesini engelleyici yastık olabilir zira kendimiz destek yapıyorduk pratikleştirmişler cici bişi

nazlışım dr.dediyid bağadaaa akannehirakannehir
bulamadım kii zati yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nabersiniz millet ben bıraktığımda azdık ben işlere gidince çoğalmışsınız ben geldim yine bi azalma var nerelere kaçtınız beaaa

ay sırada doktor var cok heycanlı her pazartesi sancım varmı die gidiom ama hiç bişeciğim yok bakalım bu hafta ne olcak bana kalırsa 38 1 de doğurcam

ay sırada doktor var cok heycanlı her pazartesi sancım varmı die gidiom ama hiç bişeciğim yok bakalım bu hafta ne olcak bana kalırsa 38 1 de doğurcam

maşallah diğer işleri halletin yaniii
git bakam dr a ne diyecek ne zaman doğuracakmışsın

gidicem kocişi bekliom geldiği gibi gitcesss bakalım ne yapıo sıpacıkkk

gidicem kocişi bekliom geldiği gibi gitcesss bakalım ne yapıo sıpacıkkk

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım ne dicek bakalım doktorr biiz habersiz bırakmaa

bende evi süpürdüm duşa girdim belim ağrıyo kasığıma sancılar giriyoo ayaktayken anlamıyorum oturunca daha da artıyoo neyse bi namaz kılıyımm

ay delü ne iş yapıon ben hiç bşe yapmıom bu aralar elimde sakat saldım öle carsamba temizlikci gelcek yapcak aman salla canımızdan önemlimi ev işi lmaz:

güle güle gitcanım bende bugün saat 16:30 da gidecem benimki napıyoo büyümüşmü bakalım
en son gittiğimde 1536 gr dı şimdi nolmuş acep

ay sende güsel haberlerle gel aha benim kociş geldi aksama görüşürüsss durumlarııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

offff midem acayip bulanıyo yaaa heç bişe yemicem artıkkk mafoldumbenmafoldumben yedikce bulanıyooo mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…