hayırlı olsun cnmhalimizida ismarladimmmm hihoyyythihoyyyt
ayy hersey bitti sonunda galiba bitek kizim eksik :teytey:
ay ben çıkıyorum konuşturmayın beni yavvv
kız ölede doğack bölede bırak accuk heyecan yapalım
banada doktor henüz bişe demedi haftayla ilgili emme buseyi 38 haftada aldıkları için bende bunuda öle alırlar diye düşünüyom bakalım belki doktor benide 39 haftaya kadar bekletir bugün randevum var bakalım konuşacimmm ne dicek
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Amann sonuna kadar öyle git Elifim sakin sakin inşallahhh ama gün belli oldumu tuhaflaşıyor insan hele birde 10 lu rakamlara düşünce geriye sayım daha bi tuhaf :lepi:a.s.a.s.a.s.seni heyecan basiyo dogum yaklasinca bend edaha tik yok sanki hic dogurmicakmisim gibi geliyokafamçokkarıştı
73 müüüakannehirben hamile kaldigimda zaten 70 tim simdi 81.7 ciktim sabah yani durumum senden daha vahimkaydirigubbakcemile3ama son iki haftada kilo almamsim bravo bana
hihoyyyt
10 anneden 1 i ancak kullanıyodur heralde
eskiden böyle şeyler yoktu yaaa
kim icat etmi bilmem kaydirigubbakcemile3
önce bi emzirelim bakalım nasıl bişeymişşşş
kolumuz mu ağrıyooo çokmu zor geliyooo
yollarız birini aldırırız ne olcekkkkk.
birde bebişleri ilk aylarrr yan yatma yast.hariçççç
hiç bi şekilde yastığa yatımıcakmışızzz bu doğru mu acep????
ya sen kesin uzun boylusundur eminim.. benim boydan kaybım var sen ordan tamamlıyorsundur.a.s.a.s.a.s.seni heyecan basiyo dogum yaklasinca bend edaha tik yok sanki hic dogurmicakmisim gibi geliyokafamçokkarıştı
73 müüüakannehirben hamile kaldigimda zaten 70 tim simdi 81.7 ciktim sabah yani durumum senden daha vahimkaydirigubbakcemile3ama son iki haftada kilo almamsim bravo bana
hihoyyyt
Canım aslında yatak düz doğru bu denilen ve yeni çıkan yatsıklar şu hava alanan tarzda onlar kullanılıyor..Bebek uyuduğunda önemle belirteyim çekik kafa olsunlar bunu bebek doktorlarınız zaten size söyleyecekler oldu atladırlar şimdiden ben belirteyim ..
Uyurken bebeğiniz her 1 saatte bir aklınıza geldikçe sağdan sola döndürün kafa asla asla düz yatırmayın bu zaten hem boğulmasını engeller hemde düz yuvarlak bir kafatası olmasını zira çekiç kafalar zeka oranı daha farklı ve şik itibariyle çok tatlı oluyorlar bunu birkaç ay sürekli yani kendi dönene kadar yaptığınızda gerçekleşiyor ve sonu.ç mükemmel!!
Emzirme yastığı diyorum yine gereksiz tercih meselesi kollarrın ağrısınnnnn Edaa azcıkk ama şu dönmesini engelleyici yastık olabilir zira kendimiz destek yapıyorduk pratikleştirmişler cici bişi
yarin randevumuz var yien dogum sekli kesinlesirse benide heyecan basar kesin...daha 7 hafta var deyip kendimi telkin ediyorum..ilk sen dogurcan galiba baska kimsenin dogum günü belli olmadikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Amann sonuna kadar öyle git Elifim sakin sakin inşallahhh ama gün belli oldumu tuhaflaşıyor insan hele birde 10 lu rakamlara düşünce geriye sayım daha bi tuhaf :lepi:
ya sen kesin uzun boylusundur eminim.. benim boydan kaybım var sen ordan tamamlıyorsundur.
hem göbek resimlerindeki haline baktığımda öyle kilolu görünmüyorsun kiii
ben 15 kiloyu gözden çıkardım nabiim millet 5-6 kiloylan bitircek...
ben artık kiloyu geçtim kalçam ve bacağımın üstündeki kırmızı çizgilere takılmaya başladım onlar gitse hele diyom inşallah giderler
o takmıyorsa sevin :)))boyum 175 ordan yirtiyorum zaten..
bende 15 kiloyu gözden cikardim doguma 15 le giderim diyorum insallah daha az olur ...
benimde kalcalarimda damarlar belli olmus iki üc cizgi gecen kocami buyüzden azarladim ben catlamisim arkami göremiyorum diye sen niye bakip söylemiyosun dedim bakti catlak degilmis allahtan..yasli teyzelerin kalcalarida ondan olmus damarlar belli oluyo dediakannehir
sevinsem mi üzülsem mi bilememdimdelikafadulden
hee biliyiz biz gezmiiimisslaelaelaelaelaesen degilmiydin dün gezdik geldik simdi mac var iki saat durup yine cikcaz diyenlülülülülülü
annnamm ne büyük eksik anan seni emzirme yastiginda mi emzirdi lannn:roflol:
al kucagina bi yastik at bebeni icine ver memeni agzina emsinlülülülülülü
Emzirme yastığı diyorum yine gereksiz tercih meselesi kollarrın ağrısınnnnn Edaa azcıkk ama şu dönmesini engelleyici yastık olabilir zira kendimiz destek yapıyorduk pratikleştirmişler cici bişi
ay sırada doktor var cok heycanlı her pazartesi sancım varmı die gidiom ama hiç bişeciğim yok bakalım bu hafta ne olcak bana kalırsa 38 1 de doğurcam
gidicem kocişi bekliom geldiği gibi gitcesss bakalım ne yapıo sıpacıkkk
gidicem kocişi bekliom geldiği gibi gitcesss bakalım ne yapıo sıpacıkkk
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım ne dicek bakalım doktorr biiz habersiz bırakmaa
bende evi süpürdüm duşa girdim belim ağrıyo kasığıma sancılar giriyoo ayaktayken anlamıyorum oturunca daha da artıyoo neyse bi namaz kılıyımm
güle güle gitcanım bende bugün saat 16:30 da gidecem benimki napıyoo büyümüşmü bakalım
en son gittiğimde 1536 gr dı şimdi nolmuş acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?