2009 Kasm Anneleri

edada benden bende sen gibiyim seninde doğum yakın ozaman midem berbat metpamid içiom habireee

edada benden bende sen gibiyim seninde doğum yakın ozaman midem berbat metpamid içiom habireee

ben su bile içsem midem bulanıyo yaaaa mafoldumbenmafoldumben
dr.arayam soram bari ilaç bendee günlerdir geçmedii bişey yemeye korkuyomm mafoldumben
aman az daha doğurmasam eyiydi ev çok berbatt kaydirigubbakcemile3

dr.arayam soram bari ilaç bendee günlerdir geçmedii bişey yemeye korkuyomm mafoldumben

bende 2 haftadır öleyim hiç bişe yemiom hatta kilo bilem almamısım bu ayyyy tek i tarafı buuu:hulya:

mureda nehiriver bende fenayım mide konusundaa ya başlarda aşermem olmadı şimdii midem hep fenaa doğumla ilgisi var dimii dün akşam sabahladım ne yesem midemde ekşiyor sankii nane limon yaptım gece banamısın demedii

sende çayı aza indir kolaya yer bırak şekerim
sen daha girmedinmi o makineye nan sen benden öndesin kesin koyar seni bu gidişinde
he daa girmedim gıı benim dr pek rahat valla umrunda deel kadının şimdi sorcam ne zaman doğurcam ben diye dicek şimdi doğsa bile sorun olmaz deyüü sanki ben onu mu soruyom yaa :mymeka:
aaaa benim emzirme yastığım eksiikk dahaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
o olmadan doğuramammmmmmm :roflol::roflol:

slm elifsun hoşgeldiinnn opuyorumnanaktan
bende kahve kaçamağı yapim yaaaa :kedi::kedi:
edoooooşşşşş cerenimo bi link atmış ya hani şişme diyee o nasılki gııı ben de alacüm ama nasıl alcam karar veremedim

ya bel ağrısı olabiliyomuş öbür türlü bak sende de bel ağrısı var al bence
yan yatış daha önemli tabi o bebiş için emzirme senin için

slm kızlar ben geldim nasılsınız inşallah iyisinizdir geçmiş olsun sizlere benimde şikayetim var malesef adet olcakmışım gibi hissediyorum bazen 2 3 gündür böle daha yeni yani böle hissetmem kasığımdan sağ kasığım bi tuaf oluyo canım acımıyo ama adet olcakmışım gibi bişiy oluyo:sm_confused:

kızlar kendi doktorumu aradım aminisentezimi yapan doktorun ilettiklerini, soyledim
bebeğin geri kaldığını sol taraftan kan gidişinde direnç olduğunu tansiyonumun 15-10 civarında olduğunu. tum bunların tansiyondan kaynaklandığını alfamedin yanında adalat isimli bir ilaca daha baslamamı istedi gunde 2 kez
tansiyon ve bebek hareketlerini takip edin dedi
cumartesi muayenede ilk nstnizi de cekip kontrol ederiz dedi

kızlar dua edin bebeğimin gelişimi duzelsin tansiyonum da dengelensin

bende 2 haftadır öleyim hiç bişe yemiom hatta kilo bilem almamısım bu ayyyy tek i tarafı buuu:hulya:

yaa midem bulanmasınnn :sinifsinif::sinifsinif:
ben kilo almaya razıyım napaaaammm :sinifsinif::sinifsinif:

anamm destnam hakkat bu mide işi çok fena,korkumdan bişe yiyesim gelmiyoooo mafoldumben
geçmiş olsun cnm sanadaaa opuyorumnanaktan

slm fundacımm opuyorumnanaktan
dr.ara istersen cnm banada öle olmuştu dr.aradım nst ye bağlan hemen dedii.
benimki yalancı sancı çıkmıştı sende bi ara benceee kaydirigubbakcemile5

Anam ben cosmus durumdayım ben haftasonu 1 kg baklavayı neredeyse tek basıma 1 günde bitirdim, üstüne aklınıza gelecek bütün hamur işlerini yedim sonuç: son 1 haftada 2 kg almısım
cuma günü dr randevum var çok korkuyorum kesin accaip azar işiticemmafoldumben

valla bende ekşime falan yok bildiğin hamileliğin basında olan bulantılarım hortladı genelde diolar doğumla alakası var doğum yaklasınca böle oluomus anlamadım bendeee ölcem sankiiiakannehirakannehir

Canım duam seninle inş. herşey iyiy olur bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle:Saruboceq:

geçmiş olsun tatlım korkma benim arkadasımda sen ibi oldu ama maşallah bebişi gayet ii şimdi opuyorumnanaktan

cnmm dualarım seninleee :Saruboceq:
inşallah herşey düzelirrr :Saruboceq::Saruboceq:

saol caım yakın zamanda geçicek hepsi inşş bebişle uğraşıcaz fundacım banada oluyor arada şiddetleniyor son ayımızdayız normal bunlar

appple arzuu inşş herşey yolunda gider stres yapma benim arkadaşımada doğrana kadar gerilişim geriliği var dendii hep ağladı kızcağızz ama çok sağlıklı bir kızı olduu sende takibibini yaptır Allahın izniyle hiçbişeycikler olmazz

ben bi komşuya uğriyim bayadır görmedim sonrada dinlenirim bugün biraz kurabiye yapıcam doğumdan sonra ikram için çoook işim var çokk

slm kızlar ben geldim naıslsınız?bende kaç gündür giremedim en son doktora gitmiştim bebişin suyu ve kendisi gayet iyi dedi ama hafta olarak dogması için henüz küçük ciger gelişimi açısından o yüzden dinlen bol bol yemegi bol ye kilo alsın oda dedi..beroş hala ters duruyor sıkıştı garibim galiba ayakları neredeyse kafasına geliyormuş iki büklüm kuzularımız artık içeride sıgmıyorlar ..2 300 ortalama bebişim önümüzdeki hafta gidecez kontrole şimdilik bir sorun yok bakalım umarım olmazda zamanında gelir kuzum..

sizler den ne haber yok degilmi sıkıntı ?

arzucum moralini iyi tut canım
bak tansiyon sorunun olur sonra
herşey yoluna girer cnm.beklemekten başka çaremiz yok
doktor kontrolüğndesin zaten bişeycikler olmas cnm
çok çok geçmiş olsun üzme kendini sakınlmaz:
dularımız seninle bunu bil yeter

ya korktum şimdi muredacımyaa birazdaha sıkayım dişimi 14ünde nstem var zaten ozamana kadar bişiy olmazsaaramam baktımki daha fazla ararım canım ozaman sağol olurmu ama çok hafiften hissettim sadece adet olcakmışım gibi:uhm:

:1shok: anamm naptın sen martcım yaavvv :kedi:

valla bende ekşime falan yok bildiğin hamileliğin basında olan bulantılarım hortladı genelde diolar doğumla alakası var doğum yaklasınca böle oluomus anlamadım bendeee ölcem sankiiiakannehirakannehir

yaaaa :1shok::1shok: ozaman benimde yanastıııı :1shok::1shok:

selam kuzucuklarımmma.s.

slm neslicimmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

apple arzu geçmiş olsun canım inşallah bidahakine güzel hayırlı haberler alırsın inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…