slm kızlar ben geldim naıslsınız?bende kaç gündür giremedim en son doktora gitmiştim bebişin suyu ve kendisi gayet iyi dedi ama hafta olarak dogması için henüz küçük ciger gelişimi açısından o yüzden dinlen bol bol yemegi bol ye kilo alsın oda dedi..beroş hala ters duruyor sıkıştı garibim galiba ayakları neredeyse kafasına geliyormuş iki büklüm kuzularımız artık içeride sıgmıyorlar ..2 300 ortalama bebişim önümüzdeki hafta gidecez kontrole şimdilik bir sorun yok bakalım umarım olmazda zamanında gelir kuzum..
sizler den ne haber yok degilmi sıkıntı ?
ya korktum şimdi muredacımyaa birazdaha sıkayım dişimi 14ünde nstem var zaten ozamana kadar bişiy olmazsaaramam baktımki daha fazla ararım canım ozaman sağol olurmu ama çok hafiften hissettim sadece adet olcakmışım gibi:uhm:
martcım ya tatlı sevmeyen ben acayip bu aralar tatlı canım cekiy
ama ben öle baklavalara yumulmuyom
hemen ağzıma bira reçel alıyom susturuyom kızımı kaydirigubbakcemile3
hatta en çok da dut pekmezi yiyom
bi de kociş aktardan üzüm çekirdeği toz halinde almış
reçellerin içine katıyom kan sorunumu da gideririm diye bir taşta iki kuş vurumkaydirigubbakcemile3
herşey yoluna girer canım sıkma canınınkızlar kendi doktorumu aradım aminisentezimi yapan doktorun ilettiklerini, soyledim
bebeğin geri kaldığını sol taraftan kan gidişinde direnç olduğunu tansiyonumun 15-10 civarında olduğunu. tum bunların tansiyondan kaynaklandığını alfamedin yanında adalat isimli bir ilaca daha baslamamı istedi gunde 2 kez
tansiyon ve bebek hareketlerini takip edin dedi
cumartesi muayenede ilk nstnizi de cekip kontrol ederiz dedi
kızlar dua edin bebeğimin gelişimi duzelsin tansiyonum da dengelensin
martcım ya tatlı sevmeyen ben acayip bu aralar tatlı canım cekiy
reçellerin içine katıyom kan sorunumu da gideririm diye bir taşta iki kuş vurumkaydirigubbakcemile3
canım inşallah herşey yoluna girer sen kendini üzme sakın moralini bozmakızlar kendi doktorumu aradım aminisentezimi yapan doktorun ilettiklerini, soyledim
bebeğin geri kaldığını sol taraftan kan gidişinde direnç olduğunu tansiyonumun 15-10 civarında olduğunu. tum bunların tansiyondan kaynaklandığını alfamedin yanında adalat isimli bir ilaca daha baslamamı istedi gunde 2 kez
tansiyon ve bebek hareketlerini takip edin dedi
cumartesi muayenede ilk nstnizi de cekip kontrol ederiz dedi
kızlar dua edin bebeğimin gelişimi duzelsin tansiyonum da dengelensin
ayy bende de oluyoo mide bulantısı yaa bugün yok ama geçende çok kötü oldum kociş korktu dr gidelim diye tutturdu sanki dr bulantıma bişe mi yapabilecekvalla bende ekşime falan yok bildiğin hamileliğin basında olan bulantılarım hortladı genelde diolar doğumla alakası var doğum yaklasınca böle oluomus anlamadım bendeee ölcem sankiiiakannehirakannehir
hoşgeldin canım gözün aydın ii dinlen erken gelmesin berraslm kızlar ben geldim naıslsınız?bende kaç gündür giremedim en son doktora gitmiştim bebişin suyu ve kendisi gayet iyi dedi ama hafta olarak dogması için henüz küçük ciger gelişimi açısından o yüzden dinlen bol bol yemegi bol ye kilo alsın oda dedi..beroş hala ters duruyor sıkıştı garibim galiba ayakları neredeyse kafasına geliyormuş iki büklüm kuzularımız artık içeride sıgmıyorlar ..2 300 ortalama bebişim önümüzdeki hafta gidecez kontrole şimdilik bir sorun yok bakalım umarım olmazda zamanında gelir kuzum..
sizler den ne haber yok degilmi sıkıntı ?
hoşgeldin canım doğurmadın dimi dahaselam kuzucuklarımmma.s.
sende hoşgeldin canımmartcım ya tatlı sevmeyen ben acayip bu aralar tatlı canım cekiy
ben bi yürüyüşe çıkam da gelem
öptüm herkesi
kartanem ne yapacağıımı şaşırdım kızzz
ben bi araştıram dediğin gibi
bide son aydayız zattın
daha da dikkat etmemiz lazım
anacım ne yapcam bilemedim
doktor kanın biraz düşük dedi ilacı günde ikiye çıkardı offff offff
pis boğaz mart sana bişey demiyom artık
evde olmayınca yiyemezsin
kocişe de söle almasın sana tatlı neyyylmaz:
ben bi yürüyüşe çıkam da gelem
öptüm herkesi
:roflol: :roflol:yedirmesin o zaman ama torunu ii beslensin diye alıyodur şimdiNe kocişi canımcım dahada kötüsü annem alıyor bunların hepsini ve ben şişmanladıkça o accaip seviniyo...
Bide üstüne bana diyoki dogumdan 6 ay sonrada diyetisyene gidip zayıflamadan dönmiycekmişim; resmen bu ne perhiz bu ne lahana tursusu:sm_cool:
Ne kocişi canımcım dahada kötüsü annem alıyor bunların hepsini ve ben şişmanladıkça o accaip seviniyo...
Bide üstüne bana diyoki dogumdan 6 ay sonrada diyetisyene gidip zayıflamadan dönmiycekmişim; resmen bu ne perhiz bu ne lahana tursusu:sm_cool:
Kartanesi naptın öğlen gidip yataklara baktınmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?