yok canım yaa aynı şeyler hep en iisi sitelere gitmek kocişe dedim haftasonu sitelere gitcez vereliniortak
kızlar siz tatlı diye tutturmuşunuz bende buaralar su su su başka bişiy bilmiyorum sabah kalkıyorum su yatıyorum su hep aklıma su geliyo bol bol içme isteği var zorla değil yani
kızlar siz tatlı diye tutturmuşunuz bende buaralar su su su başka bişiy bilmiyorum sabah kalkıyorum su yatıyorum su hep aklıma su geliyo bol bol içme isteği var zorla değil yani
bende çok sıkıldım doğru düzgünde yapamıyom zati bu göbüşleselam larrr...bana en zor gelen su vucut temızlıgı ayyy uyuz oldum adam gıbı oldum yaa erkek bebekte tuyler daha uzuyomus dıyolar ozellıklede bacaklar falan ...hayırlısıyla bı dogursak ıns.safak 40 dıyom ben son 10 gunu saymıyom artık beklemekte yordu meraktan bı yandanda dıyom tadını cıkar ...
bende fazla içmiyodumda işte nolduysa :bbo:ay ne güzel canım su içiyosun bana doktorum bol bol su iç diyor ben kendimi bir bardak suda boğulacakmış gibi hissediyorum zorla yudum yudum içiyorum işte
senin istediğin çok güzelmiş canım yaa
bende çok su içiyorum gece yatmaya giderken 2 bardak gece uyandıklarımda da içiyom
başucumda sürahiyle yatıyom zatii sabah gözümü açtım ayağa bile kalkmadan kocişten istedim verdi
vallahi ve boğazım kuruyoo bugün sürekli su içiyorum ve midem de yanıyooo
ooofff bu mide bulantısı ve ayanması bi geçseydi hayırlısıyla
vallahi ve boğazım kuruyoo bugün sürekli su içiyorum ve midem de yanıyooo
ooofff bu mide bulantısı ve ayanması bi geçseydi hayırlısıyla
itek nan şu hastane cantanın listesini acil yaz bakamm hadeee kaydirigubbakcemile
kıs daha hazırlamadın mı yoksakaydirigubbakcemile3
anne için
1 adet gecelik
2 adet pjama takımı
sabahlık
terlik
çorap patik
atlet
emzirme sütyeni
çamaşır
el havlusu
hırka yada yelek
ped
göğüs pedi
sabun
diş macunu ve fırçası
peçete
havlu peçete
tuvalet kağıdı
ıslak mendil
göğüs kremi
bebek için
2 takım hast.çıkışı
ağız mendili
çorap
yelek yada hırka
battaniye
bebek bezi
pişik kremi
pamuk
ana kucağı yada oto koltuğu
patik
he gıı hazırlamadım dahaaaa :kedi::kedi:
şimdi toplayıp koycam çantaya ve koşcam eksikleri almayaaaa :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?