2009 Kasm Anneleri

aseba cnm valla herkes beroş diyordu be bacım zaten hep bende alıştım öyle ama dur bundan sonra daha dikkatli söyleyeyim başkalarının yanında..ayy bende acıktım cnm tatlı çekti bee akşam kocise söyleyeyimde alsın..zaten doktor ye dedi bana bişecik olmaz mart özendim sana tatlı diye diye normalde yemezdim hamilelikte amam bir kilo tatşlı nasıl yedin bacım neyse dikkat ette kilodan başka sorun çıkmasın..neyse ben karnımı doyurayım..hadi görüşürz.

kızlar siz tatlı diye tutturmuşunuz bende buaralar su su su başka bişiy bilmiyorum sabah kalkıyorum su yatıyorum su hep aklıma su geliyo bol bol içme isteği var zorla değil yani

kızlar siz tatlı diye tutturmuşunuz bende buaralar su su su başka bişiy bilmiyorum sabah kalkıyorum su yatıyorum su hep aklıma su geliyo bol bol içme isteği var zorla değil yani

ay ne güzel canım su içiyosun bana doktorum bol bol su iç diyor ben kendimi bir bardak suda boğulacakmış gibi hissediyorum zorla yudum yudum içiyorum işte

senin istediğin çok güzelmiş canım yaa
bende çok su içiyorum gece yatmaya giderken 2 bardak gece uyandıklarımda da içiyom
başucumda sürahiyle yatıyom zatii sabah gözümü açtım ayağa bile kalkmadan kocişten istedim verdi
vallahi ve boğazım kuruyoo bugün sürekli su içiyorum ve midem de yanıyooo
ooofff bu mide bulantısı ve ayanması bi geçseydi hayırlısıyla

selam larrr...bana en zor gelen su vucut temızlıgı ayyy uyuz oldum adam gıbı oldum yaa erkek bebekte tuyler daha uzuyomus dıyolar ozellıklede bacaklar falan ...hayırlısıyla bı dogursak ıns.safak 40 dıyom ben son 10 gunu saymıyom artık beklemekte yordu meraktan bı yandanda dıyom tadını cıkar ...

arzucum dualarım senınle en kısa surede gecer ıns ...bu arada hurma yemenınde cok faydası varmıs hem bebege hem anneye hz meryem e dıyoya hurma ye dıye kuranda...

ooofff bu mide bulantısı ve ayanması bi geçseydi hayırlısıyla[/QUOTE]

ban gavıskon verdı doktorum baya ıyı gelıyo bulantılarıma ve yanmalarıma bı sor doktoruna ıstersen ....coook gecmıs olsun hepımıze inş mutlu gunler yakın

ayyy yine ciciş topiği cicişlerle dolmuş valla hepsine bayıldıııım

bende çok sıkıldım doğru düzgünde yapamıyom zati bu göbüşle
normal göbek olsa eğer bükersin ama şimdi dokunmaya bile korkuyoo insan kafamçokkarıştı

ay ne güzel canım su içiyosun bana doktorum bol bol su iç diyor ben kendimi bir bardak suda boğulacakmış gibi hissediyorum zorla yudum yudum içiyorum işte
bende fazla içmiyodumda işte nolduysa :bbo:

inşallah geçer canım ya benimde taa geçenlerde olmuştu mide yanması ama gerçekten yanıyo böle bişiy olamaz oda çok tuaf bişiy geçmiş olsun biran önce geçer inşallah:Saruboceq:

ooofff bu mide bulantısı ve ayanması bi geçseydi hayırlısıyla

ban gavıskon verdı doktorum baya ıyı gelıyo bulantılarıma ve yanmalarıma bı sor doktoruna ıstersen ....coook gecmıs olsun hepımıze inş mutlu gunler yakın[/QUOTE]

canım benimde var mide şurubu rennie vermişti dr ama çok işe yaramıyoo içiyosun aradan zaman geçiyoo en ufak bişe bile yesen tekrardan yanmaya başlıyoo o yüzden çok fazla içmek istemiyorum

ayy kızlar benim oğluş sağ tarafta ayy karnımı yamulttu bu çocuk solda var bi kısmı ama özellikle sağda bi şişkinlik var

kıs daha hazırlamadın mı yoksakaydirigubbakcemile3
anne için
1 adet gecelik
2 adet pjama takımı
sabahlık
terlik
çorap patik
atlet
emzirme sütyeni
çamaşır
el havlusu
hırka yada yelek
ped
göğüs pedi
sabun
diş macunu ve fırçası
peçete
havlu peçete
tuvalet kağıdı
ıslak mendil
göğüs kremi
bebek için
2 takım hast.çıkışı
ağız mendili
çorap
yelek yada hırka
battaniye
bebek bezi
pişik kremi
pamuk
ana kucağı yada oto koltuğu
patik

evet asebacım öle öle valla benimde hergün sağım şişiyo sol aşağıda neresine noluyosaakaydirigubbakcemile3

he gıı hazırlamadım dahaaaa :kedi::kedi:
şimdi toplayıp koycam çantaya ve koşcam eksikleri almayaaaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…