2009 Kasm Anneleri

Gidip bakmakta fayda var. Bu arada biberon sterilizasyonu için hangi marka ürün aldınız bana bir fikirin verin .
ben hiçbişe almadım yaaa yıkasak olmuyo muuu
of bi de onu mu çıkardınız başımaaa mafoldumben
bu arada uni nerdeeee
alışverişe gidecedü en son biyerlerine bişe olmamıştır inşallaahh

kızlar iyi dilekleriniz için hepiniz sağolun
bebegi geliştirmek için neler yapabilirim yazarsanız sevinirim,
her sabah pekmez yiyorum sekerim de olmasına ragmen ne yapayım

bu arada uni nerdeeee

Duymuşsundur eskiden bu zımbırtılar olmadığı için emzik biberonu cezvede kaynatırlarmış. Benimde kafam karıştı ama koçiş almak lazım diyor kafayı taktı ona. Benim koçiş zaten sterilizasyon hastası işinden dolayı sürekli el yıkar bunuda almak lazım diyor.

he gıı hazırlamadım dahaaaa :kedi::kedi:
şimdi toplayıp koycam çantaya ve koşcam eksikleri almayaaaa :gitme:
hadi kolay gelsin canııım
bu arada uni nerdeeee

kıs kartanesi alçak:mymeka:2.5 liraya stickar alıyorsunda niye haber vermiyorsun çabuk nereden aldığını söyle evi donatacağımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

evet kaynatılıyor heralde
ay sağlıkçı olana sormak lazım tabi dee
bi de şu vaar ben hani öle herşey steril olsun diye uğraşırken çocuu hasta etmekten korkuyom
bi teyze demişti ilk oğlu olunca evin heryerini çamaşır suları ile silermiş sonra bi gün dışarı çıkmışlar çocuk hasta olmuş dr. kızmış sen naptın çocuk mikrop görmemişki demiş
ondan oluruna bırakmak gerekir diye düşünüyom ama biberon konusunda hiç fikrim yok yaaakafamçokkarıştı

kızlar ben kızımın hastane çantasını hazırladımmm
bi iki eksiğim var onları da sonra ilave edicem
şindik resmini ekliyorummmm
bi bakarsınız...

nan yazdım be cici topicine ii okusaydın yaa :mymeka:
nerden aldım bilinmiiii
balgat yüzüncüyılda nişantaşı pazarı deyü bişe var çarş ve ctsleri açıliii işte ordan aldııımmm bebiş için aldım ben emmee paketin üstünde mükemmel şeyler vardı yaa evin diğer odaları için dee
bayındır hastanesinin orda eskiden mavi bilg. vardı işlte orda

yaww bizim daha bişeyimiz bile yok valiz hazırlamak şurda dursun haftasonu alcaz inşallah

hazırlarsın asebam yaa ben 3 hafta önündeyim kızz tutuştumm akannehirakannehir

Edacım seninde eksiğin varsa biz ne yapalım bilmiyorum.

kaydirigubbakcemile3 öle deme gııı kaydirigubbakcemile3

Edacım sen biberon sterilizasyonu için hangi ürünü aldın ?

almadım cnm yaaa kocişte tutturdu ama ben almıcam yaaa kaynatırım olur biter.
hem bakalım mamamı yicekk şimdiden sende almaa bence

bu arada uni nerdeeee

hakkat dün bi ara girdii seslendim görmediiiiii :kedi::kedi:

senin kociş daha çok takar tabe kaydirigubbakcemile3

kızlar ben aldım chicconun kini hemde oğluma ladığım ilk ürün o. hep bahsediyorum benim kociş devlet hastanesinde çalışıyo diye orda bi çocuk gelişimcisi var ikide birde onun yanında sorup duruyo kadın mutlaka alın demiş bide buhar mainası alın demiş biz ikisinide aldık şimdilik

armada nın karşısındaki bayındır demiii:uhm:

kızlar ben almıyacağım şahsen normal kaynatıp kullanırım çocuğu steril edeceğiz diye kimyasal maddeler de almasın yanii ve çocuğunda mikroba ihtiyacı var yoksa kartanemin dediği gibi en ufak bişeyde hasta olur çocuklar

kızlar ben kaçar oğluşa gidiyorum dua edin herşey yolunda olsun

hadi güsel haberlerle gel tatlııımopuyorumnanaktan
walla bende almadım suluğunu falan hep fırçayla yıkıyorum mis gibi oluyorkaydirigubbakcemile3

Dediğinde kesinlikle haklısın bu bahsettiğin bayan gibi bizdede bir arkadaş var eşim ona kızıyor sen işi abartıyorsun diye. Mesela bizde otururken emzik düştü hemen alır çantasına kaldırır çocuk yırtınsada yıkayıp vereyim demez. Yok evde steril edilip öyle verilecekmiş. Bende eşimde fazlasına karşıyız. Ama her zaman olmasada ara ara kulanmamız gereken bir ürün tabiyki çocuk mikropla taşınacak. Tanışmazsa vay halimize.

kızlar iyi dilekleriniz için hepiniz sağolun
bebegi geliştirmek için neler yapabilirim yazarsanız sevinirim,
her sabah pekmez yiyorum sekerim de olmasına ragmen ne yapayım

Arzucum ne kadar doğru bilmiyorum ama bende mısır bebişe çok kilo yapıyor diye duymustum, hani şu bildiğimiz koçan mısır var ya o. İstersen bir araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…