he gıı hazırlamadım dahaaaa :kedi::kedi:
şimdi toplayıp koycam çantaya ve koşcam eksikleri almayaaaa :gitme:
ben hiçbişe almadım yaaa yıkasak olmuyo muuuGidip bakmakta fayda var. Bu arada biberon sterilizasyonu için hangi marka ürün aldınız bana bir fikirin verin .
ben hiçbişe almadım yaaa yıkasak olmuyo muuu
of bi de onu mu çıkardınız başımaaa mafoldumben
bu arada uni nerdeeee
alışverişe gidecedü en son biyerlerine bişe olmamıştır inşallaahh
hadi kolay gelsin canııımhe gıı hazırlamadım dahaaaa :kedi::kedi:
şimdi toplayıp koycam çantaya ve koşcam eksikleri almayaaaa :gitme:
bu arada uni nerdeeee
Duymuşsundur eskiden bu zımbırtılar olmadığı için emzik biberonu cezvede kaynatırlarmış. Benimde kafam karıştı ama koçiş almak lazım diyor kafayı taktı ona. Benim koçiş zaten sterilizasyon hastası işinden dolayı sürekli el yıkar bunuda almak lazım diyor.
kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun opuyorumnanaktan
hadi kolay gelsin canııım
kıs kartanesi alçak:mymeka:2.5 liraya stickar alıyorsunda niye haber vermiyorsun çabuk nereden aldığını söyle evi donatacağımdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
yaww bizim daha bişeyimiz bile yok valiz hazırlamak şurda dursun haftasonu alcaz inşallah
Edacım seninde eksiğin varsa biz ne yapalım bilmiyorum.
Edacım sen biberon sterilizasyonu için hangi ürünü aldın ?
bu arada uni nerdeeee
Duymuşsundur eskiden bu zımbırtılar olmadığı için emzik biberonu cezvede kaynatırlarmış. Benimde kafam karıştı ama koçiş almak lazım diyor kafayı taktı ona. Benim koçiş zaten sterilizasyon hastası işinden dolayı sürekli el yıkar bunuda almak lazım diyor.
nan yazdım be cici topicine ii okusaydın yaa :mymeka:
nerden aldım bilinmiiii
balgat yüzüncüyılda nişantaşı pazarı deyü bişe var çarş ve ctsleri açıliii işte ordan aldııımmm bebiş için aldım ben emmee paketin üstünde mükemmel şeyler vardı yaa evin diğer odaları için dee
bayındır hastanesinin orda eskiden mavi bilg. vardı işlte orda
evet kaynatılıyor heralde
ay sağlıkçı olana sormak lazım tabi dee
bi de şu vaar ben hani öle herşey steril olsun diye uğraşırken çocuu hasta etmekten korkuyom
bi teyze demişti ilk oğlu olunca evin heryerini çamaşır suları ile silermiş sonra bi gün dışarı çıkmışlar çocuk hasta olmuş dr. kızmış sen naptın çocuk mikrop görmemişki demiş
ondan oluruna bırakmak gerekir diye düşünüyom ama biberon konusunda hiç fikrim yok yaaakafamçokkarıştı
kızlar ben almıyacağım şahsen normal kaynatıp kullanırım çocuğu steril edeceğiz diye kimyasal maddeler de almasın yanii ve çocuğunda mikroba ihtiyacı var yoksa kartanemin dediği gibi en ufak bişeyde hasta olur çocuklar
kızlar ben kaçar oğluşa gidiyorum dua edin herşey yolunda olsun
arzu buğday bebeği çok besliyomuşş
evet kaynatılıyor heralde
ay sağlıkçı olana sormak lazım tabi dee
bi de şu vaar ben hani öle herşey steril olsun diye uğraşırken çocuu hasta etmekten korkuyom
bi teyze demişti ilk oğlu olunca evin heryerini çamaşır suları ile silermiş sonra bi gün dışarı çıkmışlar çocuk hasta olmuş dr. kızmış sen naptın çocuk mikrop görmemişki demiş
ondan oluruna bırakmak gerekir diye düşünüyom ama biberon konusunda hiç fikrim yok yaaakafamçokkarıştı
kızlar iyi dilekleriniz için hepiniz sağolun
bebegi geliştirmek için neler yapabilirim yazarsanız sevinirim,
her sabah pekmez yiyorum sekerim de olmasına ragmen ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?