2009 Kasm Anneleri

yuuuuuh be bu kadar olur yaniiiiiakannehirakannehirakannehir

hade asebam hayırlı haberlerle gelllll :Saruboceq::Saruboceq:

anaamm Ada kız o kadın ne ölee abartmış işiii akannehirakannehir
Bende şuan düşünmüyorum ama inşallah sütüm olur amaa olaki mama yerse ozaman düşünürüz o ihtimaliii yerimseniben

buhar makinası aldım ama sterilizatör almiiciimm :1closedeyes:
armada nın karşısındaki bayındır demiii:uhm:
evet ta kendisi :lepi:
Arzucum ne kadar doğru bilmiyorum ama bende mısır bebişe çok kilo yapıyor diye duymustum, hani şu bildiğimiz koçan mısır var ya o. İstersen bir araştır.
valla mıııı ay ben deli gibi mısır yedim bu yaz varyaa çok severim zaten de canım da çok çekti kociş tavuk gibisin haa diyodu :roflol: :roflol:
dr da ilk zamanki gelişimine bakılınca çok iri olcak sandıydım demişti acep mısırdan mı oldukiii

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım çarşıdan geldım yenı.bebişimin ihtiyaclarını aldım akşama getircekelr kendımede pijama gecelık aldımm...çok yoruldum gezerken....
ne var ne yok herkes iyi mi

izne yarılacam diyomm belki yarın belki yarından da yakın diyom sen turp gibisin diiler yaaa
sanırım izne haftaya ayrılcam dediimi haftaya doğurcam saniiler kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin melek anneee opuyorumnanaktan
ohhhh hadi güle güle kullan cnmmm :Saruboceq:

kartenesi bende varcanım efede almıştım ben çok menunum iyikide almışım. marka felan önemli değil bence iş görmesi yeterli . efe yaz bebeğiydi o yüzden odasında yatardı. gündüzleri hep yattı ama 3 aylık oldukdan sonra ben geceleride ayırdım zaten odası ile bnenm odam yan yana idi birde telsiz olunca inan bırtlasa duyardık .. bubebeğim kış bebeği olcak amasonuçda ev kalioferli biraz büyüyünce onuda gönderecem odaya ... ben çok memnun kaldım..........

ama ben sadece bebekken kullanmadım benim oğlum şaun 6 yaşında ve anne memesigörmek yada kızlarla ikligi herhangi bir şey ilgisini cekiyor.. öpüşmek felan çok dikkali izliyor .... arkaşları ile odasında oynarken bende çaktırmadan takar ve konuştuklarını dinlerdim .... doktorculuk felan oynamasınlar diye anlatabildim mi

Sen edanın egesine ait odanın fotolarını görmedin sanırım. Görseydin telsizide görürdün hatun her bişeyi almış eksik yok.

hee kadın neresinle baktı bilmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy adacımm sağoll opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

vaaaayyy süpersin yaaa demek sonra da işe yarıoooo :jeyyar: :jeyyar: bak ben bunu hiç düşünmemiştiiimmm
Sen edanın egesine ait odanın fotolarını görmedin sanırım. Görseydin telsizide görürdün hatun her bişeyi almış eksik yok.
:roflol: :rofloldayı gördüm ama o ayrıntıyı kaçırmışım bak yaa
chicco cnmm çift yönlüü ilerde egemde beni duyacakkk delikafaduldendelikafadulden
uyanınca sesleneceem geliyom kuzuuuuummmmm deyüüü :roflol::roflol:
vaay hemi de çift yönlü haa
nan beratefe gibi gizli gizli dinneyebilcenmi :jeyyar:

chicco pahalı yaa ben beko alcem gaaba

hee gııı ayrıntılara dikkat etmedinmiiii düdükkk lülülülülülü
yaa ne bilem ben chicco aldım ama ölee özellikle almadımm yaniiii :kedi:

canlarııııııııııııııım çok özledim sizi yaa.nasılsınız?varmı yeni haberler?netimde sorun vardı giremedim .aklım kaldı sizde.
bugün sorun çözüldü şükür.doktara gitmiştim bugün.5haftadır gitmemiştim.doktorda seminere gitmişti derken anca gittim.bebişim 2470 olmuş.ben hiç almamışım kilo.şaştım valla.ama sevindim.inş almaddan biter böle.1hafta sonra son aya giriyosun artık yaklaşıyo dedi.heyecan artıyo gitgide.sizler nasılsınız anlatın bakiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…