Dediğinde kesinlikle haklısın bu bahsettiğin bayan gibi bizdede bir arkadaş var eşim ona kızıyor sen işi abartıyorsun diye. Mesela bizde otururken emzik düştü hemen alır çantasına kaldırır çocuk yırtınsada yıkayıp vereyim demez. Yok evde steril edilip öyle verilecekmiş. Bende eşimde fazlasına karşıyız. Ama her zaman olmasada ara ara kulanmamız gereken bir ürün tabiyki çocuk mikropla taşınacak. Tanışmazsa vay halimize.
kızlar ben almıyacağım şahsen normal kaynatıp kullanırım çocuğu steril edeceğiz diye kimyasal maddeler de almasın yanii ve çocuğunda mikroba ihtiyacı var yoksa kartanemin dediği gibi en ufak bişeyde hasta olur çocuklar
kızlar ben kaçar oğluşa gidiyorum dua edin herşey yolunda olsun
buhar makinası aldım ama sterilizatör almiiciimm :1closedeyes:kızlar ben aldım chicconun kini hemde oğluma ladığım ilk ürün o. hep bahsediyorum benim kociş devlet hastanesinde çalışıyo diye orda bi çocuk gelişimcisi var ikide birde onun yanında sorup duruyo kadın mutlaka alın demiş bide buhar mainası alın demiş biz ikisinide aldık şimdilik
evet ta kendisi :lepi:armada nın karşısındaki bayındır demiii:uhm:
valla mıııı ay ben deli gibi mısır yedim bu yaz varyaa çok severim zaten de canım da çok çekti kociş tavuk gibisin haa diyodu :roflol: :roflol:Arzucum ne kadar doğru bilmiyorum ama bende mısır bebişe çok kilo yapıyor diye duymustum, hani şu bildiğimiz koçan mısır var ya o. İstersen bir araştır.
slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım çarşıdan geldım yenı.bebişimin ihtiyaclarını aldım akşama getircekelr kendımede pijama gecelık aldımm...çok yoruldum gezerken....
ne var ne yok herkes iyi mi
hoş geldin melekkk
bebek telsizi alan var mı pekii
ben varımmm :lepi:
almasan şaşardım zatii godomaan lülülülülülü
ne marka aldın nan
almasan şaşardım zatii godomaan lülülülülülü
ne marka aldın nan
Sen edanın egesine ait odanın fotolarını görmedin sanırım. Görseydin telsizide görürdün hatun her bişeyi almış eksik yok.
vaaaayyy süpersin yaaa demek sonra da işe yarıoooo :jeyyar: :jeyyar: bak ben bunu hiç düşünmemiştiiimmmkartenesi bende varcanım efede almıştım ben çok menunum iyikide almışım. marka felan önemli değil bence iş görmesi yeterli . efe yaz bebeğiydi o yüzden odasında yatardı. gündüzleri hep yattı ama 3 aylık oldukdan sonra ben geceleride ayırdım zaten odası ile bnenm odam yan yana idi birde telsiz olunca inan bırtlasa duyardık .. bubebeğim kış bebeği olcak amasonuçda ev kalioferli biraz büyüyünce onuda gönderecem odaya ... ben çok memnun kaldım..........
ama ben sadece bebekken kullanmadım benim oğlum şaun 6 yaşında ve anne memesigörmek yada kızlarla ikligi herhangi bir şey ilgisini cekiyor.. öpüşmek felan çok dikkali izliyor .... arkaşları ile odasında oynarken bende çaktırmadan takar ve konuştuklarını dinlerdim .... doktorculuk felan oynamasınlar diye anlatabildim mi
:roflol: :roflolSen edanın egesine ait odanın fotolarını görmedin sanırım. Görseydin telsizide görürdün hatun her bişeyi almış eksik yok.
vaay hemi de çift yönlü haachicco cnmm çift yönlüü ilerde egemde beni duyacakkk delikafaduldendelikafadulden
uyanınca sesleneceem geliyom kuzuuuuummmmm deyüüü :roflol::roflol:
vaaaayyy süpersin yaaa demek sonra da işe yarıoooo :jeyyar: :jeyyar: bak ben bunu hiç düşünmemiştiiimmm
:roflol: :rofloldayı gördüm ama o ayrıntıyı kaçırmışım bak yaa
vaay hemi de çift yönlü haa
nan beratefe gibi gizli gizli dinneyebilcenmi :jeyyar:
chicco pahalı yaa ben beko alcem gaaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?