canlarııııııııııııııım çok özledim sizi yaa.nasılsınız?varmı yeni haberler?netimde sorun vardı giremedim .aklım kaldı sizde.
bugün sorun çözüldü şükür.doktara gitmiştim bugün.5haftadır gitmemiştim.doktorda seminere gitmişti derken anca gittim.bebişim 2470 olmuş.ben hiç almamışım kilo.şaştım valla.ama sevindim.inş almaddan biter böle.1hafta sonra son aya giriyosun artık yaklaşıyo dedi.heyecan artıyo gitgide.sizler nasılsınız anlatın bakiiim
hoşgeldin fundacımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah bebişimizeeeee
bizdede bi heyecan bi çanta telaşı felan işteee zemuszemus
canlarııııııııııııııım çok özledim sizi yaa.nasılsınız?varmı yeni haberler?netimde sorun vardı giremedim .aklım kaldı sizde.
bugün sorun çözüldü şükür.doktara gitmiştim bugün.5haftadır gitmemiştim.doktorda seminere gitmişti derken anca gittim.bebişim 2470 olmuş.ben hiç almamışım kilo.şaştım valla.ama sevindim.inş almaddan biter böle.1hafta sonra son aya giriyosun artık yaklaşıyo dedi.heyecan artıyo gitgide.sizler nasılsınız anlatın bakiiim
selam kızlaarrrr....napıyosunuzzz...ayyy çok özledim sizi...gören de aylardır girmedim sanır :)))))))
geçmişe bakamadımçok merak ediyorum ne konuştunuz :)))
selam kızlaarrrr....napıyosunuzzz...ayyy çok özledim sizi...gören de aylardır girmedim sanır :)))))))
geçmişe bakamadımçok merak ediyorum ne konuştunuz :)))
iyiz canım sende alışferişe daldın haftasonu galiba???
napalım herkes muredanın egesin odasını konuştu tüm haftasonu :))))))
sen gördün mü bilmiyorum süper bi oda hazırlamış..
sen ne yaptın aldın mı dediklerini???
maşşallah yavruna kilosu çok güzel nazar değmesin inş.canlarııııııııııııııım çok özledim sizi yaa.nasılsınız?varmı yeni haberler?netimde sorun vardı giremedim .aklım kaldı sizde.
unııı geçmişe dalmadan haber ver kızz naptın nasılsıınnnn kaydirigubbakcemile
kızz bende sağa diiydim geçmişe dalmadan ses ver deyüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasıl oldun bakem çıktınmı c.tesi günüüü zemuszemus
iyiz canım sende alışferişe daldın haftasonu galiba???
napalım herkes muredanın egesin odasını konuştu tüm haftasonu :))))))
sen gördün mü bilmiyorum süper bi oda hazırlamış..
sen ne yaptın aldın mı dediklerini???
yine geldim delikafadulden
yahu biber dolması yaptım bidfe salçalı makarna yapasım var yanına ne gider deyiverin hatunlarrrrrrrrrr
maşşallah yavruna kilosu çok güzel nazar değmesin inş.
ayyy canımmm edoşummm geldim...Şeniz
evt cumt çıktım ve eminönüne gitmek gibi bi gaflette bulundummm....anam yer gök insan doluydu...sanırsın bütün istanbul oraya doluşmuş...adım atıcak yer yok...ben de giderken annemlere diyorum ki böyle kaplumbağa gibi yürüyorum millet beni iter kakar çekil önümden diye :roflol::roflol: nerdeee yol bul da yürü yürüyebiliyosan :roflol::roflol::roflol:
neyse sadede geleyim... annemle teyzem sıcaktan ve kalabalıktan daralıp her ne kadar gönlümce herşeye bakmama izin vermeyip hadi hadi sonra gene geliriz diye beni daraltsalar da yavru kuşuma bi tane tulum gibi olan fermuarlı battaniyelerden bi tane penye battaniye aldım..(bu arada evdekileri de düşünüce battaniye işini biraz abarttım galiba kaydirigubbakcemile3)... yedek bi banyo havlusu aldım... lansinoh göğüs kremi aldım..biraz daha uninin ıslak mendillerinden aldım...hazır nevresimlerin desenleri hiç hoşuma gitmedi...annemi kandırıp nevresim için kumaş aldım...ayyy bi görseniz o kadar güzelkiiii gidip gelip bakıyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
karyolanın eteklerine yapacağımız fırfır için kumaş aldık...bi de bi küçük masam vardı ona da aynı kumaştan yere kadar fırfırlı örtü yapıp karyolanın ucuna koyucam üstüne alt açma minderini vs koyucam ...onun kumaşını da aldık...
hatta annem nevresimleri dikti şimdi bu örtüleri dikiyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kendime gecelik yine bakamadım...zaten orda bulunur muydu bilmiyorum...terlik de bakamadım...(( onları başka yerden alırım artık....
şimdi park yatağın içine yatak almam lazım...
bi de yazın nikedan çok güzel bi pembiş çanta almıştım ama onun rengi çok açık kaldı kışın kullanılmaz ... yeni bi çanta almam lazım... başka da bi eksiğim kalmadı sanki... ama biraz düşünürsem kesin bulurum.... :roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi yaa nerde bakim egemin odası beğenirsem damat olarak alırım :roflol::roflol::roflol:
ya eşim makarna delisi ne yemeği olursa olsun illa o günkü yemeğin makarna istiyyy ama cacık iyi olur aslındacanım biber dolmasının yanına makarna gidermi kiiii
dolmanın yanına güzel bi cacık yap benceee
bak aklıma soktun bende bugün yapçaktım güyaaa dolma ama
unuttum gitti iyimiii
şimdiden sonrada olmaz zaten..
merhaba arkadaşlar... nasılsınız. 32. haftada olan ve bebğinin kaç kg olduğunu bilen var mı ?
ya eşim makarna delisi ne yemeği olursa olsun illa o günkü yemeğin makarna istiyyy ama cacık iyi olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?