valla bende makarna hastasıyım bayılıyorum hergün olsa hayır demem
ama çok kilo aldırıyooo bu aralar yememeğe çalışıyorum.
ayyy canımmm edoşummm geldim...Şeniz
evt cumt çıktım ve eminönüne gitmek gibi bi gaflette bulundummm....anam yer gök insan doluydu...sanırsın bütün istanbul oraya doluşmuş...adım atıcak yer yok...ben de giderken annemlere diyorum ki böyle kaplumbağa gibi yürüyorum millet beni iter kakar çekil önümden diye :roflol::roflol: nerdeee yol bul da yürü yürüyebiliyosan :roflol::roflol::roflol:
neyse sadede geleyim... annemle teyzem sıcaktan ve kalabalıktan daralıp her ne kadar gönlümce herşeye bakmama izin vermeyip hadi hadi sonra gene geliriz diye beni daraltsalar da yavru kuşuma bi tane tulum gibi olan fermuarlı battaniyelerden bi tane penye battaniye aldım..(bu arada evdekileri de düşünüce battaniye işini biraz abarttım galiba kaydirigubbakcemile3)... yedek bi banyo havlusu aldım... lansinoh göğüs kremi aldım..biraz daha uninin ıslak mendillerinden aldım...hazır nevresimlerin desenleri hiç hoşuma gitmedi...annemi kandırıp nevresim için kumaş aldım...ayyy bi görseniz o kadar güzelkiiii gidip gelip bakıyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
karyolanın eteklerine yapacağımız fırfır için kumaş aldık...bi de bi küçük masam vardı ona da aynı kumaştan yere kadar fırfırlı örtü yapıp karyolanın ucuna koyucam üstüne alt açma minderini vs koyucam ...onun kumaşını da aldık...
hatta annem nevresimleri dikti şimdi bu örtüleri dikiyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kendime gecelik yine bakamadım...zaten orda bulunur muydu bilmiyorum...terlik de bakamadım...(( onları başka yerden alırım artık....
şimdi park yatağın içine yatak almam lazım...
bi de yazın nikedan çok güzel bi pembiş çanta almıştım ama onun rengi çok açık kaldı kışın kullanılmaz ... yeni bi çanta almam lazım... başka da bi eksiğim kalmadı sanki... ama biraz düşünürsem kesin bulurum.... :roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi yaa nerde bakim egemin odası beğenirsem damat olarak alırım :roflol::roflol::roflol:
slm kızlar ben geldim kız kartanesi izine ayrıldın mı yoksa ordamı doğuracan
unii nettün alışverişi hallettinmiii belin nasıl
merhaba arkadaşlar... nasılsınız. 32. haftada olan ve bebğinin kaç kg olduğunu bilen var mı ?
hoşgeldin kilo kişiden kişeye değişiyor senin ki kaç kilo
canım kişiden kişiye değişir o, ama benim böbüşüm o sıralarda idi sanırım 2156 kiloydu
ohh unim baya bişe halletmişin yaavvvv kaydirigubbakcemile5
geriye az şey kalmış hemen pijamaları hallette çantanı hazır et tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hade bak odamızaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
senin kızda sen gibin güzel olursa heç kaçırmammm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm yaremmm opuyorumnanaktan
1900 civarındaydı.. normal yani oğluşum :) sizlerin bebeklerini merak ettim bende...allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın...
bende severim ama eşim yemz ya onun yüzünden yapamıyom
doğru diyon en iyisimi domates çorbası yapayımNSE kızz bi çorba yap önden makarna olmaz yaaavvvlmaz:
bide cacıkk ohhhhh cokacimcoook
sağol tatlım :) herkesin bebesinin kilosu değişik oluyor sorun etme benimki çok az benimki çok fazla diye sağlıklı olsunlarda önemli olan omaşallah... iyiymiş bebeğinin kilosu...
ay ben eve gidince yeşil mercimek yhemeği yapcam gııyine geldim delikafadulden
yahu biber dolması yaptım bidfe salçalı makarna yapasım var yanına ne gider deyiverin hatunlarrrrrrrrrr
maşşallah yavruna kilosu çok güzel nazar değmesin inş.
edoşum kendim için 2 pijama bi de gecelik almıştım ama herkes gecelik daha kullanışlı dediği için bi tane daha almak istiyorum... çantanın içine koyacaklarımı hazır ettim bi tek bavula koyulucak işte... ama az mı oldu acaba benimkiler yav siz ne çok şey koyuyosunuz neyse bi ara yazarım tam olarak ne koyduğumu...sen de benim damadın odasının linkini at bakemmm ...şimdi çıkıyorum annem arızaya bağladı :roflol::roflol::roflol:
ayy ben de odayı yerleştiriyim de ekliyim bari... bi bak da ...belkim oğlanı iç güveysi alırımmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi aksamlar. simdi geldim doktordan. kuzum 2300 gr olmus. basini asagiya vermis kanala yerlesmis, hatta baya iyi yerlesmis dedi dr. sadece surati pek bi asikti. icerde neye ve kime kustuyse artik.kaydirigubbakcemile3
bizden bu kadarcik.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?