2009 Kasm Anneleri

ohh unim baya bişe halletmişin yaavvvv kaydirigubbakcemile5
geriye az şey kalmış hemen pijamaları hallette çantanı hazır et tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hade bak odamızaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
senin kızda sen gibin güzel olursa heç kaçırmammm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim kız kartanesi izine ayrıldın mı yoksa ordamı doğuracan

slm yaremmm opuyorumnanaktan

unii nettün alışverişi hallettinmiii belin nasıl

ehh işta canım yaa biraz kolayladım... belim dün iyiydi ..gene yordum kendimi heralde biraz düzeldim diye bugün yamuldum....

annemler bende...pc başına oturunca nedense annem cinleniyo... çağırıp duruyo gidim bakim ne istiyo ...onları uyutup gelirim...öptüm hepinizii....Şeniz

bu arada o eşofmanlar da çok kötü gözüm kaldı haberin olsun kaydirigubbakcemile

edoşum kendim için 2 pijama bi de gecelik almıştım ama herkes gecelik daha kullanışlı dediği için bi tane daha almak istiyorum... çantanın içine koyacaklarımı hazır ettim bi tek bavula koyulucak işte... ama az mı oldu acaba benimkiler yav siz ne çok şey koyuyosunuz neyse bi ara yazarım tam olarak ne koyduğumu...sen de benim damadın odasının linkini at bakemmm ...şimdi çıkıyorum annem arızaya bağladı :roflol::roflol::roflol:

ayy ben de odayı yerleştiriyim de ekliyim bari... bi bak da ...belkim oğlanı iç güveysi alırımmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

ünicim baya bişeyleri halletmişsin canımmm
ama bak yine kendini yamultmuşsunnnn
kaş yapayım derken göz çıkarıyozzz vlalla :))))

1900 civarındaydı.. normal yani oğluşum :) sizlerin bebeklerini merak ettim bende...allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın...

amin benim 33 haftadayım şu an bilmiyom dok gidince öğrenirim hayırlısıyla 2 kiloyu geçmesi gerek

NSE kızz bi çorba yap önden makarna olmaz yaaavvv lmaz:
bide cacıkk ohhhhh cokacimcoook
doğru diyon en iyisimi domates çorbası yapayım
maşallah... iyiymiş bebeğinin kilosu...
sağol tatlım :) herkesin bebesinin kilosu değişik oluyor sorun etme benimki çok az benimki çok fazla diye sağlıklı olsunlarda önemli olan o

yine geldim delikafadulden
yahu biber dolması yaptım bidfe salçalı makarna yapasım var yanına ne gider deyiverin hatunlarrrrrrrrrr

maşşallah yavruna kilosu çok güzel nazar değmesin inş.
ay ben eve gidince yeşil mercimek yhemeği yapcam gıı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hade bakam sen koyda ona göre kara verekkkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ELMUR cnmmm bak burda odamızzzz UNİ gülüm sendee aramaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/319154-2009-kasim-bebeklerinin-sirin-odalarii.html

iyi aksamlar. simdi geldim doktordan. kuzum 2300 gr olmus. basini asagiya vermis kanala yerlesmis, hatta baya iyi yerlesmis dedi dr. sadece surati pek bi asikti. icerde neye ve kime kustuyse artik.kaydirigubbakcemile3

bizden bu kadarcik.zemuszemus

oy maşallah kanalda bi bebiş daha varr yuppi
kaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla bebeğin doğduğu haberinide alırız inşş sendenn

nehiriver aseba gelmedimi halaa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…