2009 Kasm Anneleri

wannababy canım ne güzel haber almışsın ne güzel başıda aşağıda kanalada girmiş ohhhhhhh darısı bizim başımıza inşallah bu haberi duymaya

kıslar ben geldim nst cekildim sancım cıktı 100 e vurdu ama sonra gecti şimdi tekrar geldi anam doğurabilirmişimde sıklasırsa gel didi doktorrr şimdi var meselaaaaaa

kıslar ben geldim nst cekildim sancım cıktı 100 e vurdu ama sonra gecti şimdi tekrar geldi anam doğurabilirmişimde sıklasırsa gel didi doktorrr şimdi var meselaaaaaa

kız geliyomu seninki.ayyyyyyy çok heyecanlı.dakika falan tut bacım.anaaaaaaaam ikinci bebiş seninkimi oluyo acabaaaaaa

kız geliyomu seninki.ayyyyyyy çok heyecanlı.dakika falan tut bacım.anaaaaaaaam ikinci bebiş seninkimi oluyo acabaaaaaa

ay ne bilem dakka tutamıom ayırtedemiom anca suyum gelecek anlayacam sanırım bugün doğurmassam doğurmam 2 hafta dahaaaa:hulya:

ay ne bilem dakka tutamıom ayırtedemiom anca suyum gelecek anlayacam sanırım bugün doğurmassam doğurmam 2 hafta dahaaaa:hulya:

ayyy ne bilem dakka tutun diyolar ya bende bilmiyom nasıl tutulur.ya bu sancı karında hafif ağrı böyle belde hafif ağrı rahatsız edici bişeymi.bende bu hafta böyle bişey başladıda nedir anlayamadım.
yarın nst var benimde bakalım ne olcak

anam bende anlamıom bakalım gelecekse gelecek işteeakannehirakannehir

kıslar slm doktordan geldim bebişim 2061gr olmuş bende 1 kilo almışım yanlız caanımız sıkıldı biraz plesenta kireçlenmiş biraz dedi kontrollu olmalıyız dedi bizde korktuk inş.kuzumu 39. haftaya kadar idare eder bu durumda olan varmı aranızda yada yaşayanı bildiğiniz en kötü ne olabilir.nehir hakkında hayırlısı olsun canım

bebişine maşallah cnmm
geçmiş olsun tatlım allahım sağlıkla kucaklamak nasip etsinn :Saruboceq::Saruboceq:

masallah cemreyeeee kilo almicak diye üzülüyodun bak büyümüs biel zeynepimm
ne demek kiz plasenta kireclenmesi :uhm:nasil oluyomus niye oluyomus söylemedi mi doktr amcaniz

maşallah bebişine canım
bende bugün güzel haberler aldım,kilosu hep sınırdaydı benim oğluşun,2.500 kilo olmuş ve başı aşağıya yerleşmiş dedi doktor,kilosuda gayet iyi dedi,çok mutlu oldum:)
nazar değmesin bebişlerimize maşallah

maşallah canım kocaman olmuş

wanna canım maşallah kuzun kocaman olmuş

ayyy bende yarın gitcem çok heyecanlanıyorum.nst tahlil falan bakalım nasılmış minik oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…