2009 Kasm Anneleri

masallah cemreyeeee kilo almicak diye üzülüyodun bak büyümüs biel zeynepimm
ne demek kiz plasenta kireclenmesi :uhm:nasil oluyomus niye oluyomus söylemedi mi doktr amcaniz

Evet canım kilo aldırabiliyomuşum istersm ama şu kireçlenme işi kötü yaşlanmaya sebeb olabiliyomuş plesentanın plesentada bebişi besliyo kanı gönderiyo oksijeni falan işlevini tam yerine getiremeyebilir durum ilerlerse bebek için tehlikeli dok yapacak bişi yok sık sık kontrol dedi aksilik sehir dışına çıkıyor 22 sinden sona gelicek ama ben başka dok giderim bu arada tabi ne yapayım herşey bir kere tam ii gitmezmi anlamadım ömrümden ömür gidiyor ya:1no2:

selam kızlar 1.200 tl bi oda tkm buldum baksanıza sizce nasııl?
.:: Mondi | Sizin de eviniz güzel olacak! ::.

güzelmis kirmizi olsun üc kurus fazla olsun:jeyyar:

canim kontrol altinda olursan sorun olmaz insallah...insallah ilerleme yapmaz..sen moralini yüksek tut biseycik olmaz allah in izniyle..hem surda 37.haftayada bisey kalmadi olmadi daha erken kavusursun yavrunazemuszemus

hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda özgeee :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol yaaa ewe geldiğimden beri 3tür ağrı giriooo terledimm cokkkkkkkkkkkkakannehirakannehir

benim arkadas yasadı bunu 3 ay oluo bebişi 38 haftada 1600 gr doğdu şimdi tosun olduuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol cnmm bu aradaaaakaydirigubbakcemile3

allah im deli olacaaammmmakannehir
facebookta nst deyken cekilmis resmimi eklemistim ailem görsün diye sonra sildim
esimin türkiyedeki herseyi abartan teyzeleride görmüs kaynanama telefon acmislar o resmin orda ne isi varmis yadirgamislar..milletin agzina laf olmus benim göbegim..delikafaduldenkaynanam da esimi arayip beni sikayet etmis niye elif öyle resim koydu diye benimkide bana telefon aciyo sirf onu sormak icin..resim iki saat durdu sonra sildim halbuki
sinir oldum aksam aksam seytan diyo ara ver cevaplarini sinirlerimi oynattilar

yavrum sıkma canını milletin canı sıkılıyo laf arıyo kendine boşveeeer.
gerçi ne geri kafalılar yahu kalkıp bide kaynanayı aramışler ayyy nasıl ortalığı karıştırmışlar.sen sıkma canını muhattapta olma yeri gelir bi gün sokarsın ağızlarına lafı.ayyy ne ayıpklava:

suremim maşallah bebişineeeeee

saol yaaa ewe geldiğimden beri 3tür ağrı giriooo terledimm cokkkkkkkkkkkkakannehirakannehir

hade bakalım ağrısız acısız olsun inşallahhh :Saruboceq:

Ebişimm oda takımı gözelmişş gııııı parasıda çok eyiiiiiii :lepi:
Haydaaaaa elifim yaa ne varmışşş resimdeee annamadııımmm klava:klava: bende gördümdüüüü heçte tuhaf bişe yoktuuu töbeeeeeeeeeeeeeeeeee klava:

evetttt nazlımda odasını koyduuuu bakın bakalımmm :dance::dance::dance:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/319154-2009-kasim-bebeklerinin-sirin-odalarii.html

ay ne bilimm yaa sanki face onlarin tekelinde benimde ailem var herhalde görsünler diye ekledim iki dakka sildim...dedikodu yapcaklar ya taa türkiyeden onun icin telefon acmislar.ama ben unutmam bunu yeri gelince alirlar cevaplarini..kaynanam da beni aramiyo yalniz bilio kizcagimi kocami ariyo

ne yapıım kafa dağğıtıom uzanığım zatennnnkaydirigubbakcemile3

sanci saymiyomusun dakika tut agri esigin yüksekse anlamazsin belki

Haydaaaaa elifim yaa ne varmışşş resimdeee annamadııımmm klava:klava: bende gördümdüüüü heçte tuhaf bişe yoktuuu töbeeeeeeeeeeeeeeeeee klava:
neeyani iste demi sende baktin sadece göbek.hatta yorum yazmissin sonradan sildim ben o resmi.sinir ettiler aksam aksam:mymeka:

aman yaaa salla gitsin.hem kocişin bişey demediyse kime ne.
ya ben görmedim offfff görüyonmu.

saymıom anlamıomdaaa:hulya::hulya:

çok güzelmiş hemde fiyatı uygun
efet yaaa çok beendim ama odam yok ki alamıcam bunu.
he gıı 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…