canımm e.c.k. benim gıı karıştırma haa
he bacım tamam işte o karıştırmamışım.ben meryem b...
hehehehe karıştırmışııım pardoooooooooooon.cevapta bile karıştırdım iyimi Şeniz
hee gıııı :roflol::roflol::roflol: canlizide geçtin :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa bende bi elif var onu sen sanıyom ben
ayyy unim yaa çok üsüldümmayyyy kızlar tam pc yi açtım keyifli keyifli oturayım dedim...
eşim geldi, köpeğimiz vardı 2 yaşında kayınvalidemlerin bahçesinde duruyodu...hastaydı bir aydır ..bugün veteriner demişki iyileşmesi mümkün diil ötenazi yapalım(((((((((( o kadar üzüldüm ki anlatamam ((( canım kocacım 1 saattir ağlıyo...ayy bebekliği gözümün önünde..ilk geldiği gün sabaha kadar ağlamıştı kucağımızda oturmuştuk ((( ağzı dili de yok derdini de anlatamıyo....ooffff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayyyy kızlar tam pc yi açtım keyifli keyifli oturayım dedim...
eşim geldi, köpeğimiz vardı 2 yaşında kayınvalidemlerin bahçesinde duruyodu...hastaydı bir aydır ..bugün veteriner demişki iyileşmesi mümkün diil ötenazi yapalım(((((((((( o kadar üzüldüm ki anlatamam ((( canım kocacım 1 saattir ağlıyo...ayy bebekliği gözümün önünde..ilk geldiği gün sabaha kadar ağlamıştı kucağımızda oturmuştuk ((( ağzı dili de yok derdini de anlatamıyo....ooffff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar face de durunun fotolar var baktınız mı çohk datluuuu hele uyurken olana bayıldık onu sefiyoz kocişle 10 dk.dır.
biz nasıl gönüllü olabiliriz elifcim yaaabiz bunu arastirdik istiyoduk yaptirmak
ama acikcasi cok pahaliya geldi
senede 1000€ yu asiyomus saklamak ve bu kanin sana ne zaman nerde lazim olcagi kac sene saklayabilecegin bilinmiyo, cok istiyodum ama vazgectik
biz zaten kocamla lösemi kan bankasinda gönüllü kayitliyiz lazim olursa birisi isterse diye
insallah kimseye lazim olmasa ama yasam neler gitiriyo bilinmiyo:sm_confused:
asebamm maaşallah kuzum Allah nazarlardan saklasınslm kızlar nabersiniz ben oğluşumu gördüm ordan kaynanamlara geçtik bayadır uğramıyoduk da
neyse oğluşum 2200 olmuş dr çatımada sancılanınca bakacakmış önceden bakmıyacakmış yanee
oğluşum dönmüşmü sormadım emme dr kafasını ölçerken en alttan baktı 15 gün önce soldan bakıyodu kafasına ve özellikle bugün hemen gögüsümün altında bi baskı var
2 hafta önden gidiyo erken doğabilir dedi işte haberlerimiz bu kadar
ayyyy kızlar tam pc yi açtım keyifli keyifli oturayım dedim...
yok anam ben deelim
anacim bitek ismin var zaten ne resmin var ne bissiisengözlerimebaksanab
cok esrarrengiz hatunsun
slm kızlar nabersiniz ben oğluşumu gördüm ordan kaynanamlara geçtik bayadır uğramıyoduk da
neyse oğluşum 2200 olmuş dr çatımada sancılanınca bakacakmış önceden bakmıyacakmış yanee
oğluşum dönmüşmü sormadım emme dr kafasını ölçerken en alttan baktı 15 gün önce soldan bakıyodu kafasına ve özellikle bugün hemen gögüsümün altında bi baskı var
slm kızlar nabersiniz ben oğluşumu gördüm ordan kaynanamlara geçtik bayadır uğramıyoduk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?