2009 Kasm Anneleri

amaaamm elifim boşver beeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bikinili mayolu resim sankiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
takma kafanaaa opuyorumnanaktan

ayyyy kızlar tam pc yi açtım keyifli keyifli oturayım dedim...
eşim geldi, köpeğimiz vardı 2 yaşında kayınvalidemlerin bahçesinde duruyodu...hastaydı bir aydır ..bugün veteriner demişki iyileşmesi mümkün diil ötenazi yapalım (((((((((( o kadar üzüldüm ki anlatamam ((( canım kocacım 1 saattir ağlıyo...ayy bebekliği gözümün önünde..ilk geldiği gün sabaha kadar ağlamıştı kucağımızda oturmuştuk ((( ağzı dili de yok derdini de anlatamıyo....ooffff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar face de durunun fotolar var baktınız mı çohk datluuuu hele uyurken olana bayıldık onu sefiyoz kocişle 10 dk.dır.

ayyy unim yaa çok üsüldümm

biz bunu arastirdik istiyoduk yaptirmak
ama acikcasi cok pahaliya geldi
senede 1000€ yu asiyomus saklamak ve bu kanin sana ne zaman nerde lazim olcagi kac sene saklayabilecegin bilinmiyo, cok istiyodum ama vazgectik
biz zaten kocamla lösemi kan bankasinda gönüllü kayitliyiz lazim olursa birisi isterse diye
insallah kimseye lazim olmasa ama yasam neler gitiriyo bilinmiyo:sm_confused:

ayy unimmmmm yaaaa çok üzüldümmm senağlamasenağlamasenağlama
allahın takdiri be cnmm napcaksınn mafoldumben

hemen bakimmm zemuszemus

kızlar face de durunun fotolar var baktınız mı çohk datluuuu hele uyurken olana bayıldık onu sefiyoz kocişle 10 dk.dır.

aaa ben görmedimmm hemen bakimmm kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nabersiniz ben oğluşumu gördüm ordan kaynanamlara geçtik bayadır uğramıyoduk da
neyse oğluşum 2200 olmuş dr çatımada sancılanınca bakacakmış önceden bakmıyacakmış yanee
oğluşum dönmüşmü sormadım emme dr kafasını ölçerken en alttan baktı 15 gün önce soldan bakıyodu kafasına ve özellikle bugün hemen gögüsümün altında bi baskı var
2 hafta önden gidiyo erken doğabilir dedi işte haberlerimiz bu kadar

biz nasıl gönüllü olabiliriz elifcim yaaa
asebamm maaşallah kuzum Allah nazarlardan saklasın

ayy kıyamaaaam.ben çok severim köpekleri.ama acı çekmesinden iyidir tabi canım.
yok anam ben deelim
anacim bitek ismin var zaten ne resmin var ne bissiisengözlerimebaksanab
cok esrarrengiz hatunsun

kız seninki ne.ben ekleyem seni

maşallah asebammm oğluşunaaaaa.
zamanında gelsinler yaaa erken değill :Saruboceq::Saruboceq:

maşallah canım kocaman olmuuuuuş

Wannam asebam surem canlarım ne kadar güzel haberlerinizle geldiniz yaaa..Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhh a.s. a.s.

Büyüklüğü erken doğuma sebep vermiyor asebam sadece annenin doğumu zorlaşıyor bu yüzdende doktorlar kilosu yüzünden alıyorlar bebeği sezeryanla Doğamda bu sıkıntıyı yaşadım ben ve 2 ay öncesi diyete aldı doktorum 3600 le bitirdik zorla ama yine sezeryan oldu inmedi aşağıya:))))))))
Hayırlısı canım benimmm maşallah hepimize herşey yolunda
Vaktinde gelsinler bebeklerimiz sağlıkla hiçççççç acele etmesinler beklesinler günlerini :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…