kasım anneleri böümünde herkesin rumuzu yazii baksanızaaakıslar yaa bu face de murside kim allasen yauuww
maşşallah oğlunaa Allahım nazarlardan korusunslm kızlar nabersiniz ben oğluşumu gördüm ordan kaynanamlara geçtik bayadır uğramıyoduk da
neyse oğluşum 2200 olmuş dr çatımada sancılanınca bakacakmış önceden bakmıyacakmış yanee
oğluşum dönmüşmü sormadım emme dr kafasını ölçerken en alttan baktı 15 gün önce soldan bakıyodu kafasına ve özellikle bugün hemen gögüsümün altında bi baskı var
2 hafta önden gidiyo erken doğabilir dedi işte haberlerimiz bu kadar
biz bunu arastirdik istiyoduk yaptirmak
ama acikcasi cok pahaliya geldi
senede 1000€ yu asiyomus saklamak ve bu kanin sana ne zaman nerde lazim olcagi kac sene saklayabilecegin bilinmiyo, cok istiyodum ama vazgectik
biz zaten kocamla lösemi kan bankasinda gönüllü kayitliyiz lazim olursa birisi isterse diye
insallah kimseye lazim olmasa ama yasam neler gitiriyo bilinmiyo:sm_confused:
selam gece kuşlarııııı ben geldimm
ayyyy Allahım sen koru daha beterlerinden çok zor bir durum.kasım anneleri böümünde herkesin rumuzu yazii baksanızaaa
unim çok üzüldüm yaa bende hastanede bi şey duydum çok kötü oldum
biz dr sıra beklerken yan tarafa bi kadın geldi küçük daha kadına ben çocuğumu aldıracam 24 haftalık sakat dedi kız dru aradı sordu oda tamam dedi galiba fiyatını sordular hiçbi güvenceleri yokmuş 420 tl dediler bişe yapamazmısınız çok pahalı dediler
ayy bi canım sıkıldı benim kocişte duydu bana durup durup canlanmış bi çocuğu nasıl aldırırlar diyoo dr nasıl alıyoo canlı çıkaracak ve ölecek diyoo ama içeri girene kadar tekrarladı bu soruları neyse dr a sordu hemen meğerse çocuğun kafa tası oluşmamış ve yeni doğum yapmıi arkasına hemen hamile kalmış bu zamana kadra heeç dra gelmemiş kadın cahillik ne zor bişe yaaa çok canım sıkıldı moralim bozuldu bari ayarla 2-3 aya bi gel dr a dimi hem kadına yazık (kadın dediğime bakmayın belki 18 felandır) hemde o yavruya canlanmış ayy küçükken olsa kendide daha az acı çekerdi hem
ama doursa bile hemen ölürmüş dr öle dedi
asebamm maaşallah kuzum Allah nazarlardan saklasın
maşallah asebammm oğluşunaaaaa.
zamanında gelsinler yaaa erken değill :Saruboceq::Saruboceq:
maşallah canım kocaman olmuuuuuş
Wannam asebam surem canlarım ne kadar güzel haberlerinizle geldiniz yaaa..Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhh a.s. a.s.
Büyüklüğü erken doğuma sebep vermiyor asebam sadece annenin doğumu zorlaşıyor bu yüzdende doktorlar kilosu yüzünden alıyorlar bebeği sezeryanla Doğamda bu sıkıntıyı yaşadım ben ve 2 ay öncesi diyete aldı doktorum 3600 le bitirdik zorla ama yine sezeryan oldu inmedi aşağıya:))))))))
Hayırlısı canım benimmm maşallah hepimize herşey yolunda
Vaktinde gelsinler bebeklerimiz sağlıkla hiçççççç acele etmesinler beklesinler günlerini :Saruboceq:
ayy kıyamam insan üzülmez mi sonuçta oda bir can taşıyor. bende dayanamam yaaayyyy kızlar tam pc yi açtım keyifli keyifli oturayım dedim...
eşim geldi, köpeğimiz vardı 2 yaşında kayınvalidemlerin bahçesinde duruyodu...hastaydı bir aydır ..bugün veteriner demişki iyileşmesi mümkün diil ötenazi yapalım(((((((((( o kadar üzüldüm ki anlatamam ((( canım kocacım 1 saattir ağlıyo...ayy bebekliği gözümün önünde..ilk geldiği gün sabaha kadar ağlamıştı kucağımızda oturmuştuk ((( ağzı dili de yok derdini de anlatamıyo....ooffff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kasım anneleri böümünde herkesin rumuzu yazii baksanızaaa
unim çok üzüldüm yaa bende hastanede bi şey duydum çok kötü oldum
biz dr sıra beklerken yan tarafa bi kadın geldi küçük daha kadına ben çocuğumu aldıracam 24 haftalık sakat dedi kız dru aradı sordu oda tamam dedi galiba fiyatını sordular hiçbi güvenceleri yokmuş 420 tl dediler bişe yapamazmısınız çok pahalı dediler
ayy bi canım sıkıldı benim kocişte duydu bana durup durup canlanmış bi çocuğu nasıl aldırırlar diyoo dr nasıl alıyoo canlı çıkaracak ve ölecek diyoo ama içeri girene kadar tekrarladı bu soruları neyse dr a sordu hemen meğerse çocuğun kafa tası oluşmamış ve yeni doğum yapmıi arkasına hemen hamile kalmış bu zamana kadra heeç dra gelmemiş kadın cahillik ne zor bişe yaaa çok canım sıkıldı moralim bozuldu bari ayarla 2-3 aya bi gel dr a dimi hem kadına yazık (kadın dediğime bakmayın belki 18 felandır) hemde o yavruya canlanmış ayy küçükken olsa kendide daha az acı çekerdi hem
ama doursa bile hemen ölürmüş dr öle dedi
amin bütün evlatlarımızı korusun Allahımmaşşallah oğlunaa Allahım nazarlardan korusun
bu çatı olayına bazı dr lar heç bakmıyormuş. ben bu işten bişey anlamadım
normali bakılması mı iyi bakılmaması mı. öylesine bakıcaklarsa ben göstermicem yavvv.
kızlar face de durunun fotolar var baktınız mı çohk datluuuu hele uyurken olana bayıldık onu sefiyoz kocişle 10 dk.dır.
sağolun teyzoşlar opuyorumnanaktan
nazlım dr 2 hafta önde görünüyoo normal tarihinden ve erken gelebilir dedi
ama erken diye bi şart yok 41 haftaya kadar bekliyoruz genelde de 38-39 haftalarda geliyo bebekler dedi
ben şimdi önüme geleni faceden ekliycem bu kim demeyin döverim heeeeeeeklava:
gidemde facemi açam
beni de ekleyin arzu budak günaydın
ama niye bana cvp yazan yok
canım geçen sefer yazdığında sana cevap verilmişti ama sen çıkmıştın.ben bilmediğim için yardımcı olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?