2009 Kasm Anneleri

kıslar yaa bu face de murside kim allasen yauuww
kasım anneleri böümünde herkesin rumuzu yazii baksanızaaa

unim çok üzüldüm yaa bende hastanede bi şey duydum çok kötü oldum
biz dr sıra beklerken yan tarafa bi kadın geldi küçük daha kadına ben çocuğumu aldıracam 24 haftalık sakat dedi kız dru aradı sordu oda tamam dedi galiba fiyatını sordular hiçbi güvenceleri yokmuş 420 tl dediler bişe yapamazmısınız çok pahalı dediler
ayy bi canım sıkıldı benim kocişte duydu bana durup durup canlanmış bi çocuğu nasıl aldırırlar diyoo dr nasıl alıyoo canlı çıkaracak ve ölecek diyoo ama içeri girene kadar tekrarladı bu soruları neyse dr a sordu hemen meğerse çocuğun kafa tası oluşmamış ve yeni doğum yapmıi arkasına hemen hamile kalmış bu zamana kadra heeç dra gelmemiş kadın cahillik ne zor bişe yaaa çok canım sıkıldı moralim bozuldu bari ayarla 2-3 aya bi gel dr a dimi hem kadına yazık (kadın dediğime bakmayın belki 18 felandır) hemde o yavruya canlanmış ayy küçükken olsa kendide daha az acı çekerdi hem
ama doursa bile hemen ölürmüş dr öle dedi

maşşallah oğlunaa Allahım nazarlardan korusun

bu çatı olayına bazı dr lar heç bakmıyormuş. ben bu işten bişey anlamadım
normali bakılması mı iyi bakılmaması mı. öylesine bakıcaklarsa ben göstermicem yavvv.

anam baya büyük paramış kızzz :bbo:
rabbim herkesi korusun inşallahh kimsenin böle bişeye ihtiyacı olmasınnn :Saruboceq::Saruboceq:

selam gece kuşlarııııı ben geldimm

slm cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyy Allahım sen koru daha beterlerinden çok zor bir durum.
Rabbim kaldıramayacağımız acı vermesin :Saruboceq:

asebamm maaşallah kuzum Allah nazarlardan saklasın

maşallah asebammm oğluşunaaaaa.
zamanında gelsinler yaaa erken değill :Saruboceq::Saruboceq:

maşallah canım kocaman olmuuuuuş

sağolun teyzoşlar opuyorumnanaktan
nazlım dr 2 hafta önde görünüyoo normal tarihinden ve erken gelebilir dedi
ama erken diye bi şart yok 41 haftaya kadar bekliyoruz genelde de 38-39 haftalarda geliyo bebekler dedi

ayy kıyamam insan üzülmez mi sonuçta oda bir can taşıyor. bende dayanamam yaa
sokakta aç uyuz bir köpek dahi görsem gidip bişeyler alırız yesin karnı doysun diye.

offf asebam yaaa rabbim kimseye böle acı böle keder vermesiinnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar daha öncede yazım ama net bir cevap alamadım çalışan ve sgk prosedürleri hk bilgisi olan varmı daha doğrusu doğum izni hk çok kısa bişi sormam gerekiyo

amin bütün evlatlarımızı korusun Allahım
canım bazı drlar 36. haftadan soora bakıyomuş ve çatının durumunu yani normal doğum yapıp yapamayacağını söylüyomuş,
bazı drlarda sancı başladığında bakıp söylüyomuş ona göre sezeryana felan alıyolarmış

sağolun teyzoşlar opuyorumnanaktan
nazlım dr 2 hafta önde görünüyoo normal tarihinden ve erken gelebilir dedi
ama erken diye bi şart yok 41 haftaya kadar bekliyoruz genelde de 38-39 haftalarda geliyo bebekler dedi

Aman korktum bir an geçsin doldursun dediğin tarihleri gülüm gelsin 37-38 haftalara buyursun gelsin :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Şükür birtanesii yaa içim rahatladı şimdi opuyorumnanaktan Yesin onu teyzesiii :kedi::ecrin_bebek:

Unimmm mafoldumben

Hepinize iyi geceler dünya tatlıları işte bendeki pil bu kadarrrrrrrr doğruu yatağaaa opuyorumnanaktan yaşlılık yafu kaydirigubbakcemile3Çok çok öperim sizleri ve fıstık içlerimi tatlı uykular a.s.:1hug:

slm hatunlarr nasılsınız
biraz geçmişe takılim dedim
çok yazmışsınızz
yavv benim bebişte önde gözüküyo
dr erken gelebilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…