hayır hayatım o zaman şirketteydim cvp yazamadım daha doğrusu cvp yazdım ama sanırım sanırım gelmedi ben bakayım o halde tşk. cnm
dilmuh senide ekledim gelir birazdan
cnm sen sorunu sor ama ben sgk lı diilim bilemeyebilirim elimisden geleni yaparıs yine de :) taammıımerhaba arkadaşlar daha öncede yazım ama net bir cevap alamadım çalışan ve sgk prosedürleri hk bilgisi olan varmı daha doğrusu doğum izni hk çok kısa bişi sormam gerekiyo
kabul ettim:)[
ekledim ben seni kabul et bacım
cnm sen sorunu sor ama ben sgk lı diilim bilemeyebilirim elimisden geleni yaparıs yine de :) taammıı
önüme geleni ekledim valla :)))
gidem namazımı kılamda yatam artık bu arada kız dilmuh kocanla ne çok benziyorsunuz kardeş gibin
sen yine sor canım ya merak ettim bn bilemesemde bilenler en geç yarın cvp verirler burası hepimizin paylaşım yeriok canım arkadaşın dediği gibi önceden cvp yazlılmış ama ben ulaşamamıştım. ilgine tşk ederim yinede
slm kızlarrrrrr nasılsınız bakalım bebişler nasıllar
benimki dısarı cıkmaya calısıyo resmen sıgmıyo artık yaa
ayyy popom sandalyeye yapıştı bi kalkamadım ahanda gittim. iyi geceler tatlı rüyalar hepinizee opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kıslarrr yatiim bari ben
baska kimi ekledim ben de ekleyeyimönüme geleni ekledim valla :)))
gidem namazımı kılamda yatam artık bu arada kız dilmuh kocanla ne çok benziyorsunuz kardeş gibin
hosbulduk dilmuhum bugun gecmişe bakmadım bişi yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?