doktora gidenler var canım maşallah kocaman olmuş bebişler.
bide nehirin sancısı çıkmış nst de.gene sancılanıyodu burdaydı gitti aman doğurmamıştır inşallah
beni de ekleyin arzu budak günaydın
slm kızlarrrrrr nasılsınız bakalım bebişler nasıllar
benimki dısarı cıkmaya calısıyo resmen sıgmıyo artık yaa
ayyy ben diyomki 38.haftaya kadar dursunlar sonra gelsinler.ayy buyusunler minişler buyusunler daha benim 10 gun var doktora gitmeme
hayırlısı ile zamanında gelsinler bebeişler inş. yaa
ben cıktım arkadaslar yarın gorusuruz iyi geceler
nbr kıslaaaaaaar
ay düngece beni korkuttular yaa
bu gecde yalnızım püfffffffffff
nasılsın kız nasıl oldun
ben ekledim arzucumm EDA kaydirigubbakcemile3
bide grubumuz var bakk KK 2009 kasım anneleri deyüü ona gir ordan herkesi bulursun cnmm opuyorumnanaktan
anam kıı hakkat sığamıyo bebeler yerlerinee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım yaa şu terlemem tamamen geçse çok rahatlıycam
ayyy ben diyomki 38.haftaya kadar dursunlar sonra gelsinler.
bende yarın gitcem bakalım ne kadar olmuş kuzum.nst ye falan gircem çok heyecan yaptım yaaa.
iyigeceler canım
sende 36 haftadasın hee masallah benim arkadas 36+5 te dogum yapmıs
kocaman olduk masallah
bencede cok erken gelmesinler yaaa aslında gelsinlerde azıcık daha buyusunler diye gelmesinler :)
ayy bende cok heyecanlıyım belki bi dahaki gidişimde benide sokar nst ye
kacta gideceksin
saat 4 te gitcem canım.sen 10 gün sonra gitceksen senide alır nst ye.ayy arkadaşın normal doğummu yaptı.anaaam heyecanım dahada arttı iyimi.
nbr kıslaaaaaaar
ay düngece beni korkuttular yaa
bu gecde yalnızım püfffffffffff
karnımı yırtacak valla hele sag kaburgamın altına dogru bir geriniyoki karnımın seklini gorsen bazen hazırlıksız yakalıyo ayy falan diyorum herkes suratıma bakıyo anlamsız :)))
cok sert artık hareketler
ayy evet canım normal dogum yaptı gecen bebişini gormeye gittik gecenin bi yarısı suyu gelmiş uyurken anlayamamıs tuvaletini yapıyo sanmıs tutamamıs hemen doktoru aramıslar hastaneye gitmişler 6 gibi doktor 8 de gelmiş sancı takmıslar 9 da sonra 12 ye kadar beklemişler sonra epidural istemiş kısa bi sure sonrada dogumu gerceklesmiş
kim korkuttu kızzz :mymeka:
kıslarr doğurmuommm galibaaa gectiiii sancılarr
kız dedim doğurdu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?