2009 Kasm Anneleri

doktora gidenler var canım maşallah kocaman olmuş bebişler.
bide nehirin sancısı çıkmış nst de.gene sancılanıyodu burdaydı gitti aman doğurmamıştır inşallah

ayy buyusunler minişler buyusunler daha benim 10 gun var doktora gitmeme
hayırlısı ile zamanında gelsinler bebeişler inş. yaa

beni de ekleyin arzu budak günaydın

ben ekledim arzucumm EDA kaydirigubbakcemile3
bide grubumuz var bakk KK 2009 kasım anneleri deyüü ona gir ordan herkesi bulursun cnmm opuyorumnanaktan

slm kızlarrrrrr nasılsınız bakalım bebişler nasıllar
benimki dısarı cıkmaya calısıyo resmen sıgmıyo artık yaa

anam kıı hakkat sığamıyo bebeler yerlerinee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy buyusunler minişler buyusunler daha benim 10 gun var doktora gitmeme
hayırlısı ile zamanında gelsinler bebeişler inş. yaa
ayyy ben diyomki 38.haftaya kadar dursunlar sonra gelsinler.
bende yarın gitcem bakalım ne kadar olmuş kuzum.nst ye falan gircem çok heyecan yaptım yaaa.
ben cıktım arkadaslar yarın gorusuruz iyi geceler

iyigeceler canım

karnımı yırtacak valla hele sag kaburgamın altına dogru bir geriniyoki karnımın seklini gorsen bazen hazırlıksız yakalıyo ayy falan diyorum herkes suratıma bakıyo anlamsız :)))
cok sert artık hareketler

ayyy ben diyomki 38.haftaya kadar dursunlar sonra gelsinler.
bende yarın gitcem bakalım ne kadar olmuş kuzum.nst ye falan gircem çok heyecan yaptım yaaa.

iyigeceler canım

sende 36 haftadasın hee masallah benim arkadas 36+5 te dogum yapmıs
kocaman olduk masallah
bencede cok erken gelmesinler yaaa aslında gelsinlerde azıcık daha buyusunler diye gelmesinler :)
ayy bende cok heyecanlıyım belki bi dahaki gidişimde benide sokar nst ye
kacta gideceksin

saat 4 te gitcem canım.sen 10 gün sonra gitceksen senide alır nst ye.ayy arkadaşın normal doğummu yaptı.anaaam heyecanım dahada arttı iyimi.

saat 4 te gitcem canım.sen 10 gün sonra gitceksen senide alır nst ye.ayy arkadaşın normal doğummu yaptı.anaaam heyecanım dahada arttı iyimi.

ayy evet canım normal dogum yaptı gecen bebişini gormeye gittik gecenin bi yarısı suyu gelmiş uyurken anlayamamıs tuvaletini yapıyo sanmıs tutamamıs hemen doktoru aramıslar hastaneye gitmişler 6 gibi doktor 8 de gelmiş sancı takmıslar 9 da sonra 12 ye kadar beklemişler sonra epidural istemiş kısa bi sure sonrada dogumu gerceklesmiş

nbr kıslaaaaaaar
ay düngece beni korkuttular yaa
bu gecde yalnızım püfffffffffff

kim korkuttu kızzz :mymeka:

karnımı yırtacak valla hele sag kaburgamın altına dogru bir geriniyoki karnımın seklini gorsen bazen hazırlıksız yakalıyo ayy falan diyorum herkes suratıma bakıyo anlamsız :)))
cok sert artık hareketler

hakkatten yaa hop hop hopluyozzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy ben korkuyomda yaaa.kociş işteyken gelirse suyum falan panik olurum ben.hele gece ayyy.
ayyy biraz erken gelmiş ama nasıldı bebiş.gerçi bu haftalarda kuveze gerek kalmıyomuş diye biliyom ama.suni sancı daha zor diyolar doğrumuymuş kız.ben epidural istemiyom ya.korkuyom burda ne olur ne olmaz

ya biz beşiği falan kurduk ya şimdi odaya her girdiğimde bebişi içinde hayal ediyom sonra daha sabırsızlanıyom.sizde öylemisiniz yoksa benmi sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…