2009 Kasm Anneleri

yaa son anlarda dayanamadıgım için epidural istedim keske en bastan sancı cekmeden epidural olsaymısım dedi
korkma canım yaa bende heyecanlıyım geriliyorum ama mutlaka yasıcaz :) ayy ne güzel alıcaz Allahın izniyle kucagımıza
bebiş 3 kilo dogmus canım suan 2.5 aylık masallah tosuncuk gibi
kuvoze falan ggirmemiş
suni sancıyı dogumu hızlandırmak için takıyorlar ilk dogumuydu arkadasın ama zor diyorlar suni sancıyı
bu arada gecen hemsirelerden biriyle konustum 8 cm olana kadar acılma dayanırsın dedi zor olan son 2 cm e dayanmakmıs zaten ona dayanan normal dogum yapıyor diyorlar
bende korkuyorum epiduralden ama o an karar vericem herseyin hayırlsı aryık

slm canlarım napıyosunuz bakımmm.akşam oğluşuma aldıklarım geldi onları yerleştırdım artık yıkanıcaklar ve bikaç ufak tefek alıncaklar kaldı.çok yoruldum ama size bakayım dedim...buarada kendıme aldıklarımıda ekledım bakarsınız

ayyy inşallah dayanırız yaa.
ben aslında buraya pek güvenemiyorum ama hiç belli olmaz tabi son anda ne olur bilmiyorum.
maşallah kız bebişin kilosu iyiymiş
bende hep suni sancı normalden daha şiddetli diye duydum amaaan sağlıkla gelsinlerde bebişler çekeriz dimi ama

annembirmelek hoşgeldin canım

sanırım sancıyı birden yasayıp birden acılma oldugu için suni sancı zor oluyor
evet bide erkek bebek erken gelmiş artık beklicez hazır olucaz bende hazırladım cantamı falan abartılı seyler koymadım ama daha ekliceklerim var
gerci benim doktorum 40 haftayı dolduruyor artık bebekler dedi seninkide doldurur sorun yok dedi bakalım hayırlısı

ayyy bende hazırladım çantamı.pek eksiğin kalmadı eminde değilim aslında.
hayırlısı olsun ya ama 40.haftaya kadarda szbrımız kalmaz gibi geliyo bana

ya biz beşiği falan kurduk ya şimdi odaya her girdiğimde bebişi içinde hayal ediyom sonra daha sabırsızlanıyom.sizde öylemisiniz yoksa benmi sabırsızım

kız ben her 10dk.bir odadayımm kaydirigubbakcemile3 bide kokliim cicileriii kaydirigubbakcemile3
allahhım içinde göstersiinn :Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktan
çok yorma kendini yavv dinlenemiyoz heçç :kedi::kedihh poyrazımııznda eksiği kalmadı şükürrr :Saruboceq::Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiin

hoşbulduk canım kız nezmandır karşılaşamıyoruz evde bi yoğunluk var ölüyorum herakşam yorgunluktan...bide 2 gecedir uyuyamıyorum ya dolanıp duruyorum evın içinde...
sen nasılsın nelr yaptın....
evt canım yaklaştıkca daha da yoruluyoruz ama olsun doğumdan sonra oğluşlarımızla keyıf yaparız inşşş....:lepi:bu yorgunluklarda unutulur tatlım sağlıcakla gelsınler yeter...
az bişi kaldı işte mevlüt takımı,otokoltuğu fln alıncak...haftaya da yıkamay başlıcam sonrada ütülemeler...akannehir

kızlarr ben kacıyom kocise verem yerimi elim kotulesmeye basladı gene iyi gecelerrrrr
iyigeceler canım dikkat et kendıne güzelım olur muuu

evet canım görüşemiyoruz bende iyiyim şükür.sen nasılsın nasıl geçiyo

arkadaşlar ben yavrularımın ikiz olması nedeniyle ekim annesi olacakmışım 40 hafta hesapladığım için kasımın 1 i sanıyordum sanırım nesli arkadaşımızdı olsun listede kal dedi ama cumartesi tamamen ekim annesi oluyorum nasip olursa kucaklayacağım yavrularımı o yüzden haber vermek istedim listeden çıkarırsınızı beni inşallah ayrıca dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Rabbim sizlerede son günlerinizi sayabilme ve o heyecanı yaşayabilme tadını versin

kendinize iyi bakın

canım bizde kasım diye hesaplıyoruz ama bebişler erken gelebilir.nasılmış bebişler..allah yatdımcımız olsun

ay hadi hayırlısı olsun cnmm bende ekim anasıyam kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayyyyy böle nasıl uykum gelio
ama yatağa girince uyuyamıyorum
çünki sağa dönsem olmuo sola dönsem olmuo
sırtüstü hiç olmuo artık sızıyorum en son hergünüm sersem gbi geçio
çok uykum var çooooooooooooook

rabbim hayırlısınla kurtarsın cnmmm :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah darısı başımızaaa :Saruboceq::Saruboceq:

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

al bendende o kaaaa kaydirigubbakcemile5

evet canım görüşemiyoruz bende iyiyim şükür.sen nasılsın nasıl geçiyo
iyiyim canım sadece çok yoruluyorum işte hazırlıklar başlıyo ben anca başlayabildim.öle böle heyecanla geciyo işte...az kaldı tatlım kavuşcaz yavrularımıza....
oyy canım benım hadi bakalım hayırlısıyla Rabbım kucağına almayı nasıp etsin bebişlerini....
Allah yardımcın olsun....dualarımız senınleee...opuyorumnanaktan

bende hiç heyecan yok yaw
hastaneye adım attığım an başlıycak heyecanım biliorum
şimdi rüyada gibiyim ve başıma geleceklerin ne oldunu tam anlamadığım için
şuursuzca takılıom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…