2009 Kasm Anneleri

allah kolaylık versin canım.ayy az kaldı valla gün sayıyoz artık.

ayy kızlar böyle karnımda gıcık bi ağrı var benim hafif ama.kısa sürüyo.bide sert amaaaan kendimimi dinliyom gene çözemedim ne oluyo.neyse yarın çğrencem neler oluyo

ayy kızlar böyle karnımda gıcık bi ağrı var benim hafif ama.kısa sürüyo.bide sert amaaaan kendimimi dinliyom gene çözemedim ne oluyo.neyse yarın çğrencem neler oluyo

yarın doktora mı gidiyosun canım.bu gece benımde karnım da çok sertleşiyo sankı içerde sığamıyo çok acayıp bişi...Allahım hayırlısıyla kucağımıza alsak...böyle tedirgin oluyo insan bide ilk tecrübemız ne nasıl anlayamıyorum doğru düzgün

banada ağrı felan girio ama ben çok sakin davranıorum
tek panik olduğum nokta nefesimin daralması

evet canım yarın gitcem çooook heyecanlıyım tam 3 haftadır görmüyom kuzumu.2.500 kilo olmuşmudur acaba.
ayyy hayırlısıyla doğursakta alsak kucağımıza

cersucum valla tedirgin oluyom kendimi dinleyip duruyoım.

dinleme kendini canım bebeğide strese sokarsın opuyorumnanaktan

oy olmuştur cnaım ya nasıl büyümüştür annesi...yarın güsel haberlerle gelırısn inş...

Günaydın kıslar ben dün tatile girdimya uyku muyku yok önceden 1 dk daha uyumak için ölürdüm dünden moralimde bozuk ondan galiba

günaydın kızlarrr
ben yine hortladım erkenden kocişe kahvaltısını verdim yolladım geri yatıp uyuyacaktım güyaa
ama uyku tutmadı ne var uyusam 1-2 aya kadar uyumaya hasret kalacam ama ben erkenden kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…