iyiyim canım sadece çok yoruluyorum işte hazırlıklar başlıyo ben anca başlayabildim.öle böle heyecanla geciyo işte...az kaldı tatlım kavuşcaz yavrularımıza....
oyy canım benım hadi bakalım hayırlısıyla Rabbım kucağına almayı nasıp etsin bebişlerini....
Allah yardımcın olsun....dualarımız senınleee...opuyorumnanaktan
ayy kızlar böyle karnımda gıcık bi ağrı var benim hafif ama.kısa sürüyo.bide sert amaaaan kendimimi dinliyom gene çözemedim ne oluyo.neyse yarın çğrencem neler oluyo
ayy kızlar böyle karnımda gıcık bi ağrı var benim hafif ama.kısa sürüyo.bide sert amaaaan kendimimi dinliyom gene çözemedim ne oluyo.neyse yarın çğrencem neler oluyo
yarın doktora mı gidiyosun canım.bu gece benımde karnım da çok sertleşiyo sankı içerde sığamıyo çok acayıp bişi...Allahım hayırlısıyla kucağımıza alsak...böyle tedirgin oluyo insan bide ilk tecrübemız ne nasıl anlayamıyorum doğru düzgün
evet canım yarın gitcem çooook heyecanlıyım tam 3 haftadır görmüyom kuzumu.2.500 kilo olmuşmudur acaba.
ayyy hayırlısıyla doğursakta alsak kucağımıza
cersucum valla tedirgin oluyom kendimi dinleyip duruyoım.
dinleme kendini canım bebeğide strese sokarsın opuyorumnanaktan
doğru dityon valla
evet canım yarın gitcem çooook heyecanlıyım tam 3 haftadır görmüyom kuzumu.2.500 kilo olmuşmudur acaba.
ayyy hayırlısıyla doğursakta alsak kucağımıza
cersucum valla tedirgin oluyom kendimi dinleyip duruyoım.
bana ebe söledi nstye girdiğimde heyecan stres yapma
bebek etkilenir sakin ol dedi bende relax takılıom elimden geldiğince
oy olmuştur cnaım ya nasıl büyümüştür annesi...yarın güsel haberlerle gelırısn inş...
ben kaçıyorum artık
iyi geceler dilmuhcum opuyorumnanaktan
dılmuhcum bende kaçıyorum iyi geceler tatlımm Allah rahatlık versın.öptüm tatlımm
Günaydın bayanlar, bugün salı, son 4 günzemuszemus
Günaydın bayanlar, bugün salı, son 4 günzemuszemus
günaydın kızlaaarr martcım benim de son 4 gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?