günaydın kızlaaarr martcım benim de son 4 gün :)
yok kıssss izne ayrılmayagünaydın canım neye son 4 gün kıss benim bişeydn haberim yok doğumamı yoksammakannehir
günaydınnn şekerlerr a.s.
yarın temizlik var yardımcı gelcek bende bugün hazırlık yapcam yaaavvv :sinifsinif::sinifsinif:
vitrin eşyaları,mutfak dolabındakileri makinaya koyuyorumm :sinifsinif:
günaydın. çok yorma kendini kadın gelince yarsınız birlikte
yok kıssss izne ayrılmaya
günaydın canım neye son 4 gün kıss benim bişeydn haberim yok doğumamı yoksammakannehir
amann ne bilem gıı yetiştiremezse diyim yavvv :kedi::kedi:
günaydın edoşşş ayy nasıl gözün alıyo kıss valla öldürselere iş güç bişi yapacak halim yok nerdeyse bayılacam yaa offff çok kötüyümmgünaydınnn şekerlerr a.s.
yarın temizlik var yardımcı gelcek bende bugün hazırlık yapcam yaaavvv :sinifsinif::sinifsinif:
vitrin eşyaları,mutfak dolabındakileri makinaya koyuyorumm :sinifsinif:
Yok canımmmm izne çıkmama son 4 gün:)
Doğurmama 17 gün var:)
muredacım sanada kolay gelsinn bende dün yapamadım kurabiyeleri bugün yapacam güyaa hastane çantası hazırlncak hiç halim yok oturdum aşağıyaa
yetişir be yaw. duyanda evinizi bk götürüyo sanır.
Bu arada kocişin gelmesinede 14 gün kaldı onuda sayayım hatrı kalmasın:)
günaydın edoşşş ayy nasıl gözün alıyo kıss valla öldürselere iş güç bişi yapacak halim yok nerdeyse bayılacam yaa offff çok kötüyümm
sağol destnamm opuyorumnanaktan
benimde çantaya koncak eşyalar hazırda çantaya girmedii kaydirigubbakcemile3
sanmaz cnm tam üstüne basmış olur :roflol::roflol:
halılar felan yıkandı kızz 2 haftadır yerler serili değil :1shok: ee iş yapanada yokk :kedi:
martt cnm benimm kocan yanındaken kavuşcan ece hanımaa ohhhhh zemuszemuszemuszemuszemuszemus
günaydın cnm benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
napam gıı pekde gözüm almıy ama mecburr mafoldumbenmafoldumben
ay çok fenayım her an bayılabilirim cnm yaa, dr. c.tesi gidicez bakalım geçen sefer nst girdik normaldi bu hafta gene girecez.ohh iyi hadi bakalım dinlenin birazz ebiscecim nasılsın ardacık nasıllar doktor kontrolun ne zaman bakalımm bende cuma günü gidecem nstye çağırdı doktor hayılrısı bakalım
muredacım sanada kolay gelsinn bende dün yapamadım kurabiyeleri bugün yapacam güyaa hastane çantası hazırlncak hiç halim yok oturdum aşağıyaa
ay çok fenayım her an bayılabilirim cnm yaa, dr. c.tesi gidicez bakalım geçen sefer nst girdik normaldi bu hafta gene girecez.
iyi canım sevindim eşinde geliyormuş Allah ayırmasın bir daha inşş günü belli olduğuna göre sezeryaanmı olucaksınn
Evet kocişte geliyor kısmetse, ama tabii kendi isteğimden fedakarlık etmem gerekti her zaman ki gibi:)
Normal doğumu çok istememe ragmen sırf kocişin yetişebilmesi için sezeryana döndüm. Düşündüm tasındım kociş olmadan normal doğummu, kocişle sezeryan mı. Sonunda kocişle sezeryan ağır bastı:)
Ne yapayım saglıklı sıhhatli olsunda miniğim gerisi hiç önemli degil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?