2009 Kasm Anneleri

günaydınnn şekerlerr a.s.
yarın temizlik var yardımcı gelcek bende bugün hazırlık yapcam yaaavvv :sinifsinif::sinifsinif:
vitrin eşyaları,mutfak dolabındakileri makinaya koyuyorumm :sinifsinif:

yok kıssss izne ayrılmaya

ohh iyi hadi bakalım dinlenin birazz ebiscecim nasılsın ardacık nasıllar doktor kontrolun ne zaman bakalımm bende cuma günü gidecem nstye çağırdı doktor hayılrısı bakalım

muredacım sanada kolay gelsinn bende dün yapamadım kurabiyeleri bugün yapacam güyaa hastane çantası hazırlncak hiç halim yok oturdum aşağıyaa

günaydınnn şekerlerr a.s.
yarın temizlik var yardımcı gelcek bende bugün hazırlık yapcam yaaavvv :sinifsinif::sinifsinif:
vitrin eşyaları,mutfak dolabındakileri makinaya koyuyorumm :sinifsinif:
günaydın edoşşş ayy nasıl gözün alıyo kıss valla öldürselere iş güç bişi yapacak halim yok nerdeyse bayılacam yaa offff çok kötüyümm

muredacım sanada kolay gelsinn bende dün yapamadım kurabiyeleri bugün yapacam güyaa hastane çantası hazırlncak hiç halim yok oturdum aşağıyaa

sağol destnamm opuyorumnanaktan
benimde çantaya koncak eşyalar hazırda çantaya girmedii kaydirigubbakcemile3

yetişir be yaw. duyanda evinizi bk götürüyo sanır.

sanmaz cnm tam üstüne basmış olur :roflol::roflol:
halılar felan yıkandı kızz 2 haftadır yerler serili değil :1shok: ee iş yapanada yokk :kedi:

Bu arada kocişin gelmesinede 14 gün kaldı onuda sayayım hatrı kalmasın:)

martt cnm benimm kocan yanındaken kavuşcan ece hanımaa ohhhhh zemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydın edoşşş ayy nasıl gözün alıyo kıss valla öldürselere iş güç bişi yapacak halim yok nerdeyse bayılacam yaa offff çok kötüyümm

günaydın cnm benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
napam gıı pekde gözüm almıy ama mecburr mafoldumbenmafoldumben

boşver gitsin canım ya. seni az çok tanıyorsak biliyoz ki evin şuan temizdir. senin pimpirikliğinden öyle geliyo sana

ay çok fenayım her an bayılabilirim cnm yaa, dr. c.tesi gidicez bakalım geçen sefer nst girdik normaldi bu hafta gene girecez.

herkese günaydııınnnnn a.s.
bende bugün mutfağımı temizlicemm zemuszemus
lafa tutmayın benii lmaz:

ay çok fenayım her an bayılabilirim cnm yaa, dr. c.tesi gidicez bakalım geçen sefer nst girdik normaldi bu hafta gene girecez.

oy canım bende öyleyim inankii hamilelik durumunu bu ay yaşıyorum ağrılarım oluyor kasılıyorum midem berbat ama za kaldı geçicek hepsii inşş hayırlısıyla her şey bir anda olsa bitsede kurtarsak elimizde olsa bebişlerr

iyi canım sevindim eşinde geliyormuş Allah ayırmasın bir daha inşş günü belli olduğuna göre sezeryaanmı olucaksınn

Evet kocişte geliyor kısmetse, ama tabii kendi isteğimden fedakarlık etmem gerekti her zaman ki gibi:)
Normal doğumu çok istememe ragmen sırf kocişin yetişebilmesi için sezeryana döndüm. Düşündüm tasındım kociş olmadan normal doğummu, kocişle sezeryan mı. Sonunda kocişle sezeryan ağır bastı:)
Ne yapayım saglıklı sıhhatli olsunda miniğim gerisi hiç önemli degil....

canlarım günaydın havadis var mı kaç gündür giremedimmm napıyonuzzz
mart canm hayırlısı olsun az kalmış izne:)

hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhhatli mutlu bir şekildee kııznı kucağına alıcaksın inşş

bende kahvaltıya gidiyim görüşürzz

Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık ıçlerimm a.s. a.s. a.s.

Herkez temizlik iş güç derdinde bizde perşembe günü nasipse ..Bugün bir ara nts gidip gelicem hemen onun dışında mini mini süslemeler ,tv sizlerle sohpet Allahtan başka birşey çıkmazsa böyle geçer günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…