2009 Kasm Anneleri

bu iş hiç bitmiyor ki benim rutin temizlik halıları kasımın ilk haftası sermeyi düşünüyom şimdi buralar sıcak

bu arada ben dün doktora gittim bebek 2340 gr olmuş ben de 65 kiloya çıkarak şu ana dek 16 kilo alma başarısı göstermişim:) dr diycek bişi bulamadı zatii
nst ye bağlandım ilk kez ama bizim ufaklık bundan çok rahatsız oldu yatışını filan değiştirdi bi de sert tekmeler attı
oğlanın keyfi yerindeymiş ilk kez yüzünü gördüm ya yanaklarını gözlerini dudaklarını filan çok heyecanlandım
bundan sonra 15 günde bir gidicem erken doğum riski yok dr herangi bi uyarı yapmadı egzersiz verdi
çocuk en son 1 ay önce gitmiştim ya o zamandan beri 1 kilo almış ya nasıl sevindim sırf ben almamışım kiloları die:))
dün ayaklarım yere basmadı eve gelirken

sanada maşallah bebeğinede kız o ne kilo çok almışın dikkat et biraz daha zman var dahada alırısın

bende dok arayayım randevu alayım yarın için temizlikte yapayım by arada bakınırım sizlere

bu iş hiç bitmiyor ki benim rutin temizlik halıları kasımın ilk haftası sermeyi düşünüyom şimdi buralar sıcak

Evet canım yaa hiç bitmiyor halılar dedin bak aklıma geldi yıkamadan yarın gelecekler perşembe temizlik sonrasında yazılır ..Ondan sonrası dediğin gibi rutin işlerimize devam yemekti ütüydü vsvs..Herşey bir yanada şu ütüyü hiç hiç hiççççççç sevmiyorum ateş fışkırıyor gözlerimden iti zamanı koca evi diptemel temizliyeyim ama ütü geldimi başa tam oluyorumakannehir akannehirakannehir
Hatta azıcık bişi var ilham gelsede yapsam bugün bir ara diye düşünüp duruyorum kötükedihüso

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şekerimmmm ne güzel bir haber maşallah size canım
Herşey yolunda kısacası çok sevindim canım..Allah'ım tamamına erdirsin a.s.

sanada maşallah bebeğinede kız o ne kilo çok almışın dikkat et biraz daha zman var dahada alırısın
he daha da alcam:) ama umrumda deil kız ben hep kilo almaya çalıştım hayatım boyunca canm ne isterse yiyorum valla hiç kısıtlamıyorum kendimi:)
heralde bi 2-3 kilo dha alıp bitiririm hamişliği diyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şekerimmmm ne güzel bir haber maşallah size canım
Herşey yolunda kısacası çok sevindim canım..Allah'ım tamamına erdirsin a.s.
saol cnm yaa amin hepimize inş
sana da kolay gelsin bana cuma günü temizliğe kadın geldi tertemiz oldu ve oh içime sindi sonunda

gözün yadın canım maşallah büyümüş yaramaz
bende dün gördüm ama yüzünü göremedik maalesef

bende dok arayayım randevu alayım yarın için temizlikte yapayım by arada bakınırım sizlere
kolay gelsin canım

ayy benimde daha serilmedi halılar ekim15 de kadın gelecek ama o zaman serdirmem erken olur kirlenir doğuma kadar perdeleri yıkatıp ütületirim bu sefer kasım başında yine gelecek o zaman serdirecem halıları doğume yakın olur hiç olmazsa kaydirigubbakcemile3

ayy bende evi süpürüp silecem bisürü ütüm var yapılcak çarşamba akşamı adanaya gidecem yaa perşembe yengemin doğumu var kocişin kıyafetlerini ütüleyip hazırlamam lazım Allah izin verirse kocişte cuma akşamı gelecek cumartesi oğluşuma ciciler alacam :lepi:

gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok

benim biraz atesim var bir de basım agrıyor migremim tutadı tutmadı dedim simdi tuttu valla

kimseden ses çıkmıo ben hemen kaçamda temizliğime bakayım
ev süpürcem silcem banyo yıkayacam toz var daha gezmeye giderken evimi temizleyim iyicede
doğurursam felan evim temiz olsun kaydirigubbakcemile3
öptümmmm opuyorumnanaktan

Kuzummm Allah yardımcın olsun bir sürü işin var seninde ..En güzeli doğuma yakın serdirmek zaten havalarda serinliyor herşey tertemiz miss gibi evlere gelsin bebekler
Hoş herzaman temiz heryer ama busefer insan daha bir başka özeniyor değilmi en ufak detayı düşünüyoruz hepimizde kaydirigubbakcemile3
Yakışıklıya ciciler gelecek oyyyyy ben varyaa en çok daha sonrasını merak ediyorum giydirip eklenecek yaa fotoğraflar nasipse işte ozamanııı bütün bebekler yok bayram cicileri yok günlük cicileri kıyamam yaaaaa Allahım göster nolur hepimize o güzel günleri
:Saruboceq::Saruboceq:

e vet cnm ben de ilk kez gördüm yüzünü:) göstermiyodu kereta.. normal değerleri şu anda tombiş bi bebek deil ama olması da şart deil sağlıklı ya... zayıf da deil:)
insan çok mutlu oluyo bebeğini görünce. ay sen sayarken işleri ben yoruldum heeee ben de doğuma yakın kasım başında bi daha alcam kadın, ben yapamıyorum öyle güzel temizlik kimse gelmese de evimi tertemiz görmek istiyorum gelince hast.den bi süre gene yapamam heralde bişi.

vallahi bende düşününce çok duygulanıyorum canım yaa sağ salim gelsinler hayırlısıyla
kayınvalidem 1 hastane çıkışı 3 çıtçıtlı badi almış ufak tefek bişler daha var eltimde 3 badi almış
bana dönmüş diyoki dün ne alacan ki sanki çok bişe almış gelenler getirir bi sürü diyoo ya ben millet getirecek diyee bişe almıyacam mı kışın ben çocuğumu çıplak mı bırakacam sinir oldum ben alırım gelenleride bende götürürm hediye dedim

akşam ütü yaptım bak asebada yapıyor iş sende yap balkonları yıkadım şimdide makinayla alıp sileyim daha banyo lavabo daha çok var ya iş tekrar dönem işe

al kız kimseyi dinleme yarın hayırlısıyla dok gidersem çarşıya çıkarım bir kaç eksik var onları alacam bitiyor ama beşik duruyor onuda halletseydik geriye evi serme iş kalıyor oda daha erken ancak kasınmın ilk haftası hayırlısı

Ya tabiki gelenler getiriyor ama bi bakıyorsun kaç ay sonrası 6 ayla uyumlu 1 yaşla uyumlu ciciler..Gelenlerde diyor bunlar yeni doğana zaten almışlardır biz birkaç aylık alalım hadi bakalım:)Alacaksın tabiki birtanem sen hemde gönlün neyi isterse ..Hiç sinir olmayın dediklerine onların gülüp geçin yapın istediklerinizi zemuszemus
akşam ütü yaptım bak asebada yapıyor iş sende yap balkonları yıkadım şimdide makinayla alıp sileyim daha banyo lavabo daha çok var ya iş tekrar dönem işe

Ben az sonra bir duşa sonra doktora ntsye geldiğimde yemek dediğim gibi ilham uğrarsa birazcık minick bir ütü te bukaa iş yeter :1no2::1no2:
Kolay gelsin canım sanada yorma kendini opuyorumnanaktan

aseba canmboşver onların dediklerini ne istiyorsan al bence
ben kaç haftadır uyku tulumu die sayıklıyorum hala gecelik alamadım beğenip de dün de beğenemedim artık 15 gün sonraki gidişimde alcam ama çok yoruluyorum artık ya keşke onları da önceden alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…