Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerimm a.s. a.s. a.s.
Herkez temizlik iş güç derdinde bizde perşembe günü nasipse ..Bugün bir ara nts gidip gelicem hemen onun dışında mini mini süslemeler ,tv sizlerle sohpet Allahtan başka birşey çıkmazsa böyle geçer günümüz
bu arada ben dün doktora gittim bebek 2340 gr olmuş ben de 65 kiloya çıkarak şu ana dek 16 kilo alma başarısı göstermişim:) dr diycek bişi bulamadı zatii
nst ye bağlandım ilk kez ama bizim ufaklık bundan çok rahatsız oldu yatışını filan değiştirdi bi de sert tekmeler attı
oğlanın keyfi yerindeymiş ilk kez yüzünü gördüm ya yanaklarını gözlerini dudaklarını filan çok heyecanlandım
bundan sonra 15 günde bir gidicem erken doğum riski yok dr herangi bi uyarı yapmadı egzersiz verdi
çocuk en son 1 ay önce gitmiştim ya o zamandan beri 1 kilo almış ya nasıl sevindim sırf ben almamışım kiloları die:))
dün ayaklarım yere basmadı eve gelirken
bu iş hiç bitmiyor ki benim rutin temizlik halıları kasımın ilk haftası sermeyi düşünüyom şimdi buralar sıcak
bu arada ben dün doktora gittim bebek 2340 gr olmuş ben de 65 kiloya çıkarak şu ana dek 16 kilo alma başarısı göstermişim:) dr diycek bişi bulamadı zatii
nst ye bağlandım ilk kez ama bizim ufaklık bundan çok rahatsız oldu yatışını filan değiştirdi bi de sert tekmeler attı
oğlanın keyfi yerindeymiş ilk kez yüzünü gördüm ya yanaklarını gözlerini dudaklarını filan çok heyecanlandım
bundan sonra 15 günde bir gidicem erken doğum riski yok dr herangi bi uyarı yapmadı egzersiz verdi
çocuk en son 1 ay önce gitmiştim ya o zamandan beri 1 kilo almış ya nasıl sevindim sırf ben almamışım kiloları die:))
he daha da alcam:) ama umrumda deil kız ben hep kilo almaya çalıştım hayatım boyunca canm ne isterse yiyorum valla hiç kısıtlamıyorum kendimi:)sanada maşallah bebeğinede kız o ne kilo çok almışın dikkat et biraz daha zman var dahada alırısın
saol cnm yaa amin hepimize inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şekerimmmm ne güzel bir haber maşallah size canım
Herşey yolunda kısacası çok sevindim canım..Allah'ım tamamına erdirsin a.s.
gözün yadın canım maşallah büyümüş yaramazbu arada ben dün doktora gittim bebek 2340 gr olmuş ben de 65 kiloya çıkarak şu ana dek 16 kilo alma başarısı göstermişim:) dr diycek bişi bulamadı zatii
kolay gelsin canımbende dok arayayım randevu alayım yarın için temizlikte yapayım by arada bakınırım sizlere
ayy benimde daha serilmedi halılar ekim15 de kadın gelecek ama o zaman serdirmem erken olur kirlenir doğuma kadar perdeleri yıkatıp ütületirim bu sefer kasım başında yine gelecek o zaman serdirecem halıları doğume yakın olur hiç olmazsa kaydirigubbakcemile3Evet canım yaa hiç bitmiyor halılar dedin bak aklıma geldi yıkamadan yarın gelecekler perşembe temizlik sonrasında yazılır ..Ondan sonrası dediğin gibi rutin işlerimize devam yemekti ütüydü vsvs..Herşey bir yanada şu ütüyü hiç hiç hiççççççç sevmiyorum ateş fışkırıyor gözlerimden iti zamanı koca evi diptemel temizliyeyim ama ütü geldimi başa tam oluyorumakannehir akannehirakannehir
Hatta azıcık bişi var ilham gelsede yapsam bugün bir ara diye düşünüp duruyorum kötükedihüso
gözün yadın canım maşallah büyümüş yaramaz
bende dün gördüm ama yüzünü göremedik maalesef
kolay gelsin canım
ayy benimde daha serilmedi halılar ekim15 de kadın gelecek ama o zaman serdirmem erken olur kirlenir doğuma kadar perdeleri yıkatıp ütületirim bu sefer kasım başında yine gelecek o zaman serdirecem halıları doğume yakın olur hiç olmazsa kaydirigubbakcemile3
ayy bende evi süpürüp silecem bisürü ütüm var yapılcak çarşamba akşamı adanaya gidecem yaa perşembe yengemin doğumu var kocişin kıyafetlerini ütüleyip hazırlamam lazım Allah izin verirse kocişte cuma akşamı gelecek cumartesi oğluşuma ciciler alacam :lepi:
gözün yadın canım maşallah büyümüş yaramaz
bende dün gördüm ama yüzünü göremedik maalesef
kolay gelsin canım
ayy benimde daha serilmedi halılar ekim15 de kadın gelecek ama o zaman serdirmem erken olur kirlenir doğuma kadar perdeleri yıkatıp ütületirim bu sefer kasım başında yine gelecek o zaman serdirecem halıları doğume yakın olur hiç olmazsa kaydirigubbakcemile3
ayy bende evi süpürüp silecem bisürü ütüm var yapılcak çarşamba akşamı adanaya gidecem yaa perşembe yengemin doğumu var kocişin kıyafetlerini ütüleyip hazırlamam lazım Allah izin verirse kocişte cuma akşamı gelecek cumartesi oğluşuma ciciler alacam :lepi:
Kuzummm Allah yardımcın olsun bir sürü işin var seninde ..En güzeli doğuma yakın serdirmek zaten havalarda serinliyor herşey tertemiz miss gibi evlere gelsin bebekler
Hoş herzaman temiz heryer ama busefer insan daha bir başka özeniyor değilmi en ufak detayı düşünüyoruz hepimizde kaydirigubbakcemile3
Yakışıklıya ciciler gelecek oyyyyy ben varyaa en çok daha sonrasını merak ediyorum giydirip eklenecek yaa fotoğraflar nasipse işte ozamanııı bütün bebekler yok bayram cicileri yok günlük cicileri kıyamam yaaaaa Allahım göster nolur hepimize o güzel günleri :Saruboceq::Saruboceq:
Evet canım yaa hiç bitmiyor halılar dedin bak aklıma geldi yıkamadan yarın gelecekler perşembe temizlik sonrasında yazılır ..Ondan sonrası dediğin gibi rutin işlerimize devam yemekti ütüydü vsvs..Herşey bir yanada şu ütüyü hiç hiç hiççççççç sevmiyorum ateş fışkırıyor gözlerimden iti zamanı koca evi diptemel temizliyeyim ama ütü geldimi başa tam oluyorumakannehir akannehirakannehir
Hatta azıcık bişi var ilham gelsede yapsam bugün bir ara diye düşünüp duruyorum kötükedihüso
vallahi bende düşününce çok duygulanıyorum canım yaa sağ salim gelsinler hayırlısıyla
kayınvalidem 1 hastane çıkışı 3 çıtçıtlı badi almış ufak tefek bişler daha var eltimde 3 badi almış
bana dönmüş diyoki dün ne alacan ki sanki çok bişe almış gelenler getirir bi sürü diyoo ya ben millet getirecek diyee bişe almıyacam mı kışın ben çocuğumu çıplak mı bırakacam sinir oldum ben alırım gelenleride bende götürürm hediye dedim
vallahi bende düşününce çok duygulanıyorum canım yaa sağ salim gelsinler hayırlısıyla
kayınvalidem 1 hastane çıkışı 3 çıtçıtlı badi almış ufak tefek bişler daha var eltimde 3 badi almış
bana dönmüş diyoki dün ne alacan ki sanki çok bişe almış gelenler getirir bi sürü diyoo ya ben millet getirecek diyee bişe almıyacam mı kışın ben çocuğumu çıplak mı bırakacam sinir oldum ben alırım gelenleride bende götürürm hediye dedim
akşam ütü yaptım bak asebada yapıyor iş sende yap balkonları yıkadım şimdide makinayla alıp sileyim daha banyo lavabo daha çok var ya iş tekrar dönem işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?