2009 Kasm Anneleri

herkese günaydııınnnnn a.s.
bende bugün mutfağımı temizlicemm zemuszemus
lafa tutmayın benii lmaz:

tutmuyoz cnm hadeee anca gidersiinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm nazlım,
hadi bakalım çıkmasın bişecik nst dee :Saruboceq:

günaydın kızlar temizliğe başlamadan bakınıyım sizlere

anamm hepimizdede bi hamaratlıkk kaydirigubbakcemile3

şekerim özlettin kendiniii opuyorumnanaktan
maşalalh sanada tarık bebişimizedeee

ayyy bendee ütüyü heç sevmimm nazlım yaaaaaaaa :kedi::kedi:

gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok

benim biraz atesim var bir de basım agrıyor migremim tutadı tutmadı dedim simdi tuttu valla

arzucum geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan
ayyy miğren haaaa dinlencnm karanlıktaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Vayy fıstıkımda gelmiş hoşgeldin birtanem a.s. a.s.
Şimdi konuştum eşimlede 1-1,30 gibi gideriz dedik inşallah gülüm çıkmasın birşey ben beynimi 23ne hazırladım yani kaydirigubbakcemile3
Ütü sevmezler derneği kurucam hazır ütülenmiş ürünler icat edicem kötükedihüso :lepi:

gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok

benim biraz atesim var bir de basım agrıyor migremim tutadı tutmadı dedim simdi tuttu valla
cnm yaaa kötü şeyleri aklınahiç getirmemek lazım ben de üç gün önce aaa ne güzel hemoroitim çıkmıyo olee dedim ertesi sabah çıktı meret düşününce mi oluyo nedir sinir oldum yaaa sanki ben çağırmışım gibi oldu artık hep güzel şeyler düşüncem cnm ööle bi karar aldım

günaydın kasımın en cillop anneleri opuyorumnanaktan

günaydın itekcimmm bitanem benm ne kaa güzel bi günaydın yazmışsın ööle kızzzz

tabiiii güsel olacak çünkü öyleyiz melekleri karnımızda taşımak kolay mıkaydirigubbakcemile3

Ayy ayy ayyyyyyyyyy tutmayın beni naptın küçük annem bugün bu havayla biz ooo neler yaparız neler zemuszemus zemuszemus zemuszemusHiçç kolay diil canım kolay diğenler buyurp gelsinler azıcık yardımları olur belkim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy bugün herkesin iş günü sanırım benimde gıcık ütüler duruyor artık öğleden sonra yapıyım bariii

oy maşallah kanalda bi bebiş daha varr yuppi
kaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla bebeğin doğduğu haberinide alırız inşş sendenn

Amin canim, kanala girmis ama ben acayip tirsiyorum.:sinifsinif:

wannababy canım ne güzel haber almışsın ne güzel başıda aşağıda kanalada girmiş ohhhhhhh darısı bizim başımıza inşallah bu haberi duymaya

sagol canim, sizinkide girer insallah ama bu seferde tirsmaya baasladim.

senin kuzuyada masallah canim. benim kuzunun normal sinirlar icinde iste. zaten kanala girmis, normal dogum olursa cok kiloyu napican dedi doktor. dogru soyluyo.

wanna canım maşallah kuzun kocaman olmuş

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Wannam asebam surem canlarım ne kadar güzel haberlerinizle geldiniz yaaa..Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhh a.s. a.s.

canim col sagol. hepimiz hep guzel haberler alalim insallah. ama kanala yerlesmis ya, beni kesin bekletirler normal dogum icin. gerci hersey gidince belli olucak ama acayip tirsiyorum.akannehir

cnm meraba yaaa benm bilg.a virüs girmiş güzelim 3 gün bilg.da kaldı pazar da tatildi dün de geç geldik eve anca yattık işte bu sabah açabildim bilg.ı ben de çok özledim sizi:)))
he tarıka maşallah da anası daha azimli kilo alma konusunda daha da tıkıştırıyo canı ne çekerse ama en büyük avuntum bari bu kaa kilo alıyorum bebek zayıf olmıcak ya:)))
kız ne güzel olmuş odanız bayıldım vallaaaaa topiğe de yazdım gerçi ama şanslı yav ufaklık:)
ben bayılırım ütüye:) ama ütü istemeyen cinsten kıyafetler de alırım sık sık acil durumlarda ii oluyo:)

ayy kızlar bugün bi rüyaa gördüm allah hayırlara çıkarsın :Saruboceq:
doğum yapmışım ama elime bi tanee erkek çocuğu veriyilerrr kafamçokkarıştı bölee kara çirkin bişeyy kafamçokkarıştı ben diyom benim kızım olcaktı ben istemiyom bu erkek bebeği kafamçokkarıştı soraa bi tanee pammık gibi bi kız bebek var ben ona yapışıyom bu benim bebeğim benim kızım olcaktı diyom :1shok: bidee düşünüyom ki o kaa kız eşyasını ben napıcam diyee kafamçokkarıştı soraa bi kalktımm meğersemm dötüm açıkta kalmışş kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nazlım yaaaa hazır ütülenmiş şey icat etmesekteee ütüyü icatlardan kaldırsak nasıl olurrr :roflol::roflol::roflol: :lepi::lepi:

Wanna cnmm maşallah naz hanımaaa
sabret naz sabret az kaldııııııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:lepi::lepi::lepi:bende istiyorum o kıyafetlerden özellikle çocuk kıyafetlerikaydirigubbakcemile3
öyleyizde onun için dadluuumkaydirigubbakcemile5
canım gerçekten benimde öyle oluyor ahaaa bir yerim ağrımıyor iyiyim diyorum bi bakıyorum birşey çıkıyor:umursamaz:
enes bu gece çok iyi uyudu diyorum diğer gece uyumuyor artık çenemi tutmayı öğreneceğimkaydirigubbakcemile3

uzaktan kolay gelir herkese sıkıysa gelip yaşasınlar dimi ablam yaaakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüüüü :roflol::roflol:
ininizz soğuk oliiigalibaaa :roflol::roflol:

kız korkma ya bende tırsıyom ama napalım bi şeklide çıkıcak bunlar banada doktor yerleşmiş deyince korktum sancılar gelincede panikliyorum ama öyle böyle hayırlısıyla alalım da kucaklarımıza bende cumaya nstye giricem bakalım ne dicek beide benim bebek iriydii çok kilo almasa barii bbeğin çantasını hazırladım kendi çantamı hazırlamaya elim varmıyo biraz daha dursun napiyim

ayyy bugün herkesin iş günü sanırım benimde gıcık ütüler duruyor artık öğleden sonra yapıyım bariii
hmm ben bugün tembellik edicem bi ara eczaneye gidip ilaçlarımı alcam o kaaa bi de yemek yapcam oturcam durcam oh:)))

cnm ay yeni gördüm valla hadi bakalım gözünaydın hayırlısı olsun şekerim:)
korkma ya hepimiz doğurcaz ayol:)
bana dr kanal manal demedi duruşu normalmiş sadece onu dedi ne ben soruyorum ne o söylüyor bakalım daha ne kadar saklıcaz doğum yapıcağımı:)))
ya ben de normal doğumda bebek fazla kilolu olmasın diye düşünüyorum ama bi arkdş annesi de geçen gün bana dedi ki eğer bebek tombiş olursa kendini daha güçlü iter ve daha çabuk doğar ama çelimsiz olursa anne yorulur dedi bi yandan da diyorum tombik bebekte daha çok dikiş olur bu da sonra sıkıntı yapar. ne bileyim ya ikisi de mantıklı geliyo ama ben her zaman sağlıklı olsun da diyorum kilo nasılsa alır doğsun da:)

:roflol::roflol::roflol:iyi kapat birdaha kıs dötünü:roflol:kıs kıyafetleri ne yapacaksın kasım analarına dağıtırdın artık:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aboo erkek çıksa istemicin miiii tubiiikk

edoooş erin yok mu gııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…