herkese günaydııınnnnn a.s.
bende bugün mutfağımı temizlicemm zemuszemus
lafa tutmayın beniilmaz:
Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerimm a.s. a.s. a.s.
Herkez temizlik iş güç derdinde bizde perşembe günü nasipse ..Bugün bir ara nts gidip gelicem hemen onun dışında mini mini süslemeler ,tv sizlerle sohpet Allahtan başka birşey çıkmazsa böyle geçer günümüz
günaydın kızlar temizliğe başlamadan bakınıyım sizlere
bu arada ben dün doktora gittim bebek 2340 gr olmuş ben de 65 kiloya çıkarak şu ana dek 16 kilo alma başarısı göstermişim:) dr diycek bişi bulamadı zatii
nst ye bağlandım ilk kez ama bizim ufaklık bundan çok rahatsız oldu yatışını filan değiştirdi bi de sert tekmeler attı
oğlanın keyfi yerindeymiş ilk kez yüzünü gördüm ya yanaklarını gözlerini dudaklarını filan çok heyecanlandım
bundan sonra 15 günde bir gidicem erken doğum riski yok dr herangi bi uyarı yapmadı egzersiz verdi
çocuk en son 1 ay önce gitmiştim ya o zamandan beri 1 kilo almış ya nasıl sevindim sırf ben almamışım kiloları die:))
dün ayaklarım yere basmadı eve gelirken
Evet canım yaa hiç bitmiyor halılar dedin bak aklıma geldi yıkamadan yarın gelecekler perşembe temizlik sonrasında yazılır ..Ondan sonrası dediğin gibi rutin işlerimize devam yemekti ütüydü vsvs..Herşey bir yanada şu ütüyü hiç hiç hiççççççç sevmiyorum ateş fışkırıyor gözlerimden iti zamanı koca evi diptemel temizliyeyim ama ütü geldimi başa tam oluyorumakannehir akannehirakannehir
Hatta azıcık bişi var ilham gelsede yapsam bugün bir ara diye düşünüp duruyorum kötükedihüso
gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok
benim biraz atesim var bir de basım agrıyor migremim tutadı tutmadı dedim simdi tuttu valla
Küçük Annem günaydın opuyorumnanaktan o nasıl güzel bir Günaydın öyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tutmuyoz cnm hadeee anca gidersiinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm nazlım,
hadi bakalım çıkmasın bişecik nst dee :Saruboceq:
anamm hepimizdede bi hamaratlıkk kaydirigubbakcemile3
şekerim özlettin kendiniii opuyorumnanaktan
maşalalh sanada tarık bebişimizedeee
ayyy bendee ütüyü heç sevmimm nazlım yaaaaaaaa :kedi::kedi:
arzucum geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan
ayyy miğren haaaa dinlencnm karanlıktaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm yaaa kötü şeyleri aklınahiç getirmemek lazım ben de üç gün önce aaa ne güzel hemoroitim çıkmıyo olee dedim ertesi sabah çıktı meret düşününce mi oluyo nedir sinir oldum yaaa sanki ben çağırmışım gibi oldu artık hep güzel şeyler düşüncem cnm ööle bi karar aldımgunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok
benim biraz atesim var bir de basım agrıyor migremim tutadı tutmadı dedim simdi tuttu valla
günaydın kasımın en cillop anneleri opuyorumnanaktan
tabiiii güsel olacak çünkü öyleyiz melekleri karnımızda taşımak kolay mıkaydirigubbakcemile3
oy maşallah kanalda bi bebiş daha varr yuppi
kaydirigubbakcemile2 hayırlısıyla bebeğin doğduğu haberinide alırız inşş sendenn
wannababy canım ne güzel haber almışsın ne güzel başıda aşağıda kanalada girmiş ohhhhhhh darısı bizim başımıza inşallah bu haberi duymaya
maşallah bebişine canım
bende bugün güzel haberler aldım,kilosu hep sınırdaydı benim oğluşun,2.500 kilo olmuş ve başı aşağıya yerleşmiş dedi doktor,kilosuda gayet iyi dedi,çok mutlu oldum:)
nazar değmesin bebişlerimize maşallah
wanna canım maşallah kuzun kocaman olmuş
Wannam asebam surem canlarım ne kadar güzel haberlerinizle geldiniz yaaa..Allahım tamamına erdirsin inşallahhhhh a.s. a.s.
tutmuyoz cnm hadeee anca gidersiinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm nazlım,
hadi bakalım çıkmasın bişecik nst dee :Saruboceq:
anamm hepimizdede bi hamaratlıkk kaydirigubbakcemile3
şekerim özlettin kendiniii opuyorumnanaktan
maşalalh sanada tarık bebişimizedeee
ayyy bendee ütüyü heç sevmimm nazlım yaaaaaaaa :kedi::kedi
arzucum geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan
ayyy miğren haaaa dinlencnm karanlıktaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Vayy fıstıkımda gelmiş hoşgeldin birtanem a.s. a.s.
Şimdi konuştum eşimlede 1-1,30 gibi gideriz dedik inşallah gülüm çıkmasın birşey ben beynimi 23ne hazırladım yani kaydirigubbakcemile3
Ütü sevmezler derneği kurucam hazır ütülenmiş ürünler icat edicem kötükedihüso :lepi:
:lepi::lepi::lepi:bende istiyorum o kıyafetlerden özellikle çocuk kıyafetlerikaydirigubbakcemile3Vayy fıstıkımda gelmiş hoşgeldin birtanem a.s. a.s.
Şimdi konuştum eşimlede 1-1,30 gibi gideriz dedik inşallah gülüm çıkmasın birşey ben beynimi 23ne hazırladım yani kaydirigubbakcemile3
Ütü sevmezler derneği kurucam hazır ütülenmiş ürünler icat edicem kötükedihüso :lepi:
öyleyizde onun için dadluuumkaydirigubbakcemile5cnm yaaa kötü şeyleri aklınahiç getirmemek lazım ben de üç gün önce aaa ne güzel hemoroitim çıkmıyo olee dedim ertesi sabah çıktı meret düşününce mi oluyo nedir sinir oldum yaaa sanki ben çağırmışım gibi oldu artık hep güzel şeyler düşüncem cnm ööle bi karar aldım
günaydın itekcimmm bitanem benm ne kaa güzel bi günaydın yazmışsın ööle kızzzz
Ayy ayy ayyyyyyyyyy tutmayın beni naptın küçük annem bugün bu havayla biz ooo neler yaparız neler zemuszemus zemuszemus zemuszemusHiçç kolay diil canım kolay diğenler buyurp gelsinler azıcık yardımları olur belkim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy kızlar bugün bi rüyaa gördüm allah hayırlara çıkarsın :Saruboceq:
doğum yapmışım ama elime bi tanee erkek çocuğu veriyilerrr kafamçokkarıştı bölee kara çirkin bişeyy kafamçokkarıştı ben diyom benim kızım olcaktı ben istemiyom bu erkek bebeği kafamçokkarıştı soraa bi tanee pammık gibi bi kız bebek var ben ona yapışıyom bu benim bebeğim benim kızım olcaktı diyom :1shok: bidee düşünüyom ki o kaa kız eşyasını ben napıcam diyee kafamçokkarıştı soraa bi kalktımm meğersemm dötüm açıkta kalmışş kaydirigubbakcemile3
Amin canim, kanala girmis ama ben acayip tirsiyorum.:sinifsinif:
sagol canim, sizinkide girer insallah ama bu seferde tirsmaya baasladim.
senin kuzuyada masallah canim. benim kuzunun normal sinirlar icinde iste. zaten kanala girmis, normal dogum olursa cok kiloyu napican dedi doktor. dogru soyluyo.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim col sagol. hepimiz hep guzel haberler alalim insallah. ama kanala yerlesmis ya, beni kesin bekletirler normal dogum icin. gerci hersey gidince belli olucak ama acayip tirsiyorum.akannehir
hmm ben bugün tembellik edicem bi ara eczaneye gidip ilaçlarımı alcam o kaaa bi de yemek yapcam oturcam durcam oh:)))ayyy bugün herkesin iş günü sanırım benimde gıcık ütüler duruyor artık öğleden sonra yapıyım bariii
Amin canim, kanala girmis ama ben acayip tirsiyorum.:sinifsinif:
senin kuzuyada masallah canim. benim kuzunun normal sinirlar icinde iste. zaten kanala girmis, normal dogum olursa cok kiloyu napican dedi doktor. dogru soyluyo.
canim col sagol. hepimiz hep guzel haberler alalim insallah. ama kanala yerlesmis ya, beni kesin bekletirler normal dogum icin. gerci hersey gidince belli olucak ama acayip tirsiyorum.akannehir
ayy kızlar bugün bi rüyaa gördüm allah hayırlara çıkarsın :Saruboceq:
doğum yapmışım ama elime bi tanee erkek çocuğu veriyilerrr kafamçokkarıştı bölee kara çirkin bişeyy kafamçokkarıştı ben diyom benim kızım olcaktı ben istemiyom bu erkek bebeği kafamçokkarıştı soraa bi tanee pammık gibi bi kız bebek var ben ona yapışıyom bu benim bebeğim benim kızım olcaktı diyom :1shok: bidee düşünüyom ki o kaa kız eşyasını ben napıcam diyee kafamçokkarıştı soraa bi kalktımm meğersemm dötüm açıkta kalmışş kaydirigubbakcemile3
pişt napıonuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?