:lepi::lepi::lepi:bende istiyorum o kıyafetlerden özellikle çocuk kıyafetlerikaydirigubbakcemile3
öyleyizde onun için dadluuumkaydirigubbakcemile5
canım gerçekten benimde öyle oluyor ahaaa bir yerim ağrımıyor iyiyim diyorum bi bakıyorum birşey çıkıyor:umursamaz:
enes bu gece çok iyi uyudu diyorum diğer gece uyumuyor artık çenemi tutmayı öğreneceğimkaydirigubbakcemile3
uzaktan kolay gelir herkese sıkıysa gelip yaşasınlar dimi ablam yaaakaydirigubbakcemile3
günaydınnn şekerlerr a.s.
yarın temizlik var yardımcı gelcek bende bugün hazırlık yapcam yaaavvv :sinifsinif::sinifsinif:
vitrin eşyaları,mutfak dolabındakileri makinaya koyuyorumm :sinifsinif:
oy canım bende öyleyim inankii hamilelik durumunu bu ay yaşıyorum ağrılarım oluyor kasılıyorum midem berbat ama za kaldı geçicek hepsii inşş hayırlısıyla her şey bir anda olsa bitsede kurtarsak elimizde olsa bebişlerr
bu arada ben dün doktora gittim bebek 2340 gr olmuş ben de 65 kiloya çıkarak şu ana dek 16 kilo alma başarısı göstermişim:) dr diycek bişi bulamadı zatii
nst ye bağlandım ilk kez ama bizim ufaklık bundan çok rahatsız oldu yatışını filan değiştirdi bi de sert tekmeler attı
oğlanın keyfi yerindeymiş ilk kez yüzünü gördüm ya yanaklarını gözlerini dudaklarını filan çok heyecanlandım
bundan sonra 15 günde bir gidicem erken doğum riski yok dr herangi bi uyarı yapmadı egzersiz verdi
çocuk en son 1 ay önce gitmiştim ya o zamandan beri 1 kilo almış ya nasıl sevindim sırf ben almamışım kiloları die:))
dün ayaklarım yere basmadı eve gelirken
ayy kızlar bugün bi rüyaa gördüm allah hayırlara çıkarsın :Saruboceq:
doğum yapmışım ama elime bi tanee erkek çocuğu veriyilerrr kafamçokkarıştı bölee kara çirkin bişeyy kafamçokkarıştı ben diyom benim kızım olcaktı ben istemiyom bu erkek bebeği kafamçokkarıştı soraa bi tanee pammık gibi bi kız bebek var ben ona yapışıyom bu benim bebeğim benim kızım olcaktı diyom :1shok: bidee düşünüyom ki o kaa kız eşyasını ben napıcam diyee kafamçokkarıştı soraa bi kalktımm meğersemm dötüm açıkta kalmışş kaydirigubbakcemile3
Wanna cnmm maşallah naz hanımaaa
sabret naz sabret az kaldııııııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız korkma ya bende tırsıyom ama napalım bi şeklide çıkıcak bunlar banada doktor yerleşmiş deyince korktum sancılar gelincede panikliyorum ama öyle böyle hayırlısıyla alalım da kucaklarımıza bende cumaya nstye giricem bakalım ne dicek beide benim bebek iriydii çok kilo almasa barii bbeğin çantasını hazırladım kendi çantamı hazırlamaya elim varmıyo biraz daha dursun napiyim
cnm ay yeni gördüm valla hadi bakalım gözünaydın hayırlısı olsun şekerim:)
korkma ya hepimiz doğurcaz ayol:)
bana dr kanal manal demedi duruşu normalmiş sadece onu dedi ne ben soruyorum ne o söylüyor bakalım daha ne kadar saklıcaz doğum yapıcağımı:)))
ya ben de normal doğumda bebek fazla kilolu olmasın diye düşünüyorum ama bi arkdş annesi de geçen gün bana dedi ki eğer bebek tombiş olursa kendini daha güçlü iter ve daha çabuk doğar ama çelimsiz olursa anne yorulur dedi bi yandan da diyorum tombik bebekte daha çok dikiş olur bu da sonra sıkıntı yapar. ne bileyim ya ikisi de mantıklı geliyo ama ben her zaman sağlıklı olsun da diyorum kilo nasılsa alır doğsun da:)
destnaa hazırla kız çantanıı
wannam girmiş mi kanala hadi hayırlı olsun
ben de bugün gidecem bakalım girmiş miiii
kız korkma ya bende tırsıyom ama napalım bi şeklide çıkıcak bunlar banada doktor yerleşmiş deyince korktum sancılar gelincede panikliyorum ama öyle böyle hayırlısıyla alalım da kucaklarımıza bende cumaya nstye giricem bakalım ne dicek beide benim bebek iriydii çok kilo almasa barii bbeğin çantasını hazırladım kendi çantamı hazırlamaya elim varmıyo biraz daha dursun napiyim
kartanesi kıs seni yakalamışken sorayım aldığın stickarlar renkli mi birde boyutları büyük mü yaaa bizim gördüklerimiz gibi kocişe dedim cmrtesi gidelim diye keşke pazarda açık olsaydı yaaa
adamında işine geldi 50 lirayı vermektensekaydirigubbakcemile3
benimde cuma temizlik var. kadin gelmeden evi temizlesem mi diye dusunuyorum.:roflol:
ya niye herkesin midesi bulaniyo. bende bisi yok, olmasi mi gerekiyor?
masallah kuzuna canim. gozun aydin.opuyorumnanaktan
bende tam dotun acik kalmistir diycektim, kendin fark etmissin zaten.kaydirigubbakcemile3
bende dun gece 4-5 yaslarinda bir kiz cocugunu prensesim diye seviyordum.opuyorumnanaktan
sagol canim, cok az kaldi sabredecek insallah kizim.opuyorumnanaktan
benim ilk dogum sezeryandi, onda ne olacagini biliyorum. ama normal dogumda hicbir fikrim yok. aklima geldikce basima agrilar giriyo valla. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah.
sagol canim.opuyorumnanaktan
kartanesii manyak bi hüzün kapladı 4 bir yanımıı bebğin çantasını zor hazırladım vallaa bi bebek bezi alıncak onu almamışım kendiminde herbişeyi hazırr çantaya koymak meselee dursun biraz dahaa bugün kuzenin bebişini bakmaya gidicez kayınvalidem eltimlee
kıs senin randevu kaçtaa bi de doktor doğuruyon haberin yok diomuşş kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
benimde cuma temizlik var. kadin gelmeden evi temizlesem mi diye dusunuyorum.:roflol:
bende tam dotun acik kalmistir diycektim, kendin fark etmissin zaten.kaydirigubbakcemile3
bende dun gece 4-5 yaslarinda bir kiz cocugunu prensesim diye seviyordum.opuyorumnanaktan
benim ilk dogum sezeryandi, onda ne olacagini biliyorum. ama normal dogumda hicbir fikrim yok. aklima geldikce basima agrilar giriyo valla. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah.
renkli canım beele konseptleri var işte ona göre yapıştırıyon büyük sayılır ama o gördüklerimiz kadar değil mesela bi odaya iki farklı şey yapabilirsin çok hoş şeyler var en az o 50likler kadar hoş kalite aynı değildir tabi de yapsaydım çekerdim ama odayı nasıl yerleştirez karar vermediğimizden yapamadım henüz
:roflol:temizle wanna kadı evi temiz bulsun ben öyle yapıyorum bu ay sonu gelecek o gelmeden ben bi elden geçiririm:roflol::roflol:
wannamda gelmişşş hayırlısı olsun canım benimm kanala girmiş Nazımız hayırlısı olsun inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm merabaa bu aralar rüyalarımız da sapıttı valla ben de karnımdan ayağını çıkardığını gördüm ama on cm filan çıkıyo tüüü rezil ettin beniii diye bağırıyom ben de:)ayy kızlar bugün bi rüyaa gördüm allah hayırlara çıkarsın :Saruboceq:
doğum yapmışım ama elime bi tanee erkek çocuğu veriyilerrr kafamçokkarıştı bölee kara çirkin bişeyy kafamçokkarıştı ben diyom benim kızım olcaktı ben istemiyom bu erkek bebeği kafamçokkarıştı soraa bi tanee pammık gibi bi kız bebek var ben ona yapışıyom bu benim bebeğim benim kızım olcaktı diyom :1shok: bidee düşünüyom ki o kaa kız eşyasını ben napıcam diyee kafamçokkarıştı soraa bi kalktımm meğersemm dötüm açıkta kalmışş kaydirigubbakcemile3
he çağırıyoruz kız biz bu olumsuzluklarııı:lepi::lepi::lepi:bende istiyorum o kıyafetlerden özellikle çocuk kıyafetlerikaydirigubbakcemile3
öyleyizde onun için dadluuumkaydirigubbakcemile5
canım gerçekten benimde öyle oluyor ahaaa bir yerim ağrımıyor iyiyim diyorum bi bakıyorum birşey çıkıyor:umursamaz:
enes bu gece çok iyi uyudu diyorum diğer gece uyumuyor artık çenemi tutmayı öğreneceğimkaydirigubbakcemile3
uzaktan kolay gelir herkese sıkıysa gelip yaşasınlar dimi ablam yaaakaydirigubbakcemile3
iyiyiz kız sen napıyon kuzunu mu görcen bugünnnnpişt napıonuuuz
2de rndevum olabilir valla herşeyi bekliyoomm
bi de yalnız gidiyom bugün doktor hemen doğuma alıyoz dermiş
valla mide meselesini anlaıyamıyorum ama doğuma yakın olurmuş diyor büyükler ben onların yalancısıyım:bbo: wannacım ben senin daha önce sezeryanla doğum yaptığını bilmiyodum canım ama maşşallah doktorlar genelde pek yanaşmıyorr hayırlısı olsun canım kolay geçr inşş
bol bol kivi ye canım çok faydası oluyorkizlar ya, ben sifayi kapmisim. sabah kalkamadim yataktan. haftaya bugun abbas yolcuyum hayirlisiyla. gitmeden bircok seyi halletmek icin bu haftaya birakmistim. bana acil ayakta kalma formulleri verin lutfen.mafoldumben
valla mide meselesini anlaıyamıyorum ama doğuma yakın olurmuş diyor büyükler ben onların yalancısıyım:bbo: wannacım ben senin daha önce sezeryanla doğum yaptığını bilmiyodum canım ama maşşallah doktorlar genelde pek yanaşmıyorr hayırlısı olsun canım kolay geçr inşş
cnm merabaa bu aralar rüyalarımız da sapıttı valla ben de karnımdan ayağını çıkardığını gördüm ama on cm filan çıkıyo tüüü rezil ettin beniii diye bağırıyom ben de:)
he çağırıyoruz kız biz bu olumsuzluklarııı
eşim aslında bana pres ütü alayım koy kıyafetlerini çocuğun bas geç diyodu da ben kaale almıyodum alsamıydım acepp
iyiyiz kız sen napıyon kuzunu mu görcen bugünnnn
cnm benm ben de kadın gelmeden temizlediydim evi ama kadın gelince de tezgah ocak buzdolabı perde ütüsü derken baya yormuşum kendimi kalanları da kadın yaptı zati. biz akıllanmayız ya sözde kadın çağırıyoruz eve:))
ayy ne güzel ya az kaldı kuzularımızı kucağımıza almamıza
eşim durup durup şu kadar gün kaldı biz dr.a anca iki kez gideriz kontrole üçüncüde de doğuma gideriz diye sırıtıyo o da moralimi bozuyo ya rakama dökmeye ne gerek var ama dimiii biliyoruz doğurcam işteeeeee
a.s.
temizliyim de kadina zahmet olmasin di mi.:roflol:
ayy kanala girmis dedikce korkuyorum ben ya. beni kesin son ana kadar bekletcekler. hayirlisi olsun, Rabbim en hayirli sekilde kurtarsin bizleri ve kuzularimizi insallah.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?