2009 Kasm Anneleri

destnaa hazırla kız çantanıı
wannam girmiş mi kanala hadi hayırlı olsun
ben de bugün gidecem bakalım girmiş miiii

kartanesi kıs seni yakalamışken sorayım aldığın stickarlar renkli mi birde boyutları büyük mü yaaa bizim gördüklerimiz gibi kocişe dedim cmrtesi gidelim diye keşke pazarda açık olsaydı yaaa
adamında işine geldi 50 lirayı vermektensekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Az kaldı ablam meslek zaten tekstil elbet olacak bir gün bu dediğim..Çokmu şey istiyoırum yaaa bütün dünya kadınını kurtaracak :lepi::lepi::lepi: :roflol::roflol:

günaydınnn şekerlerr a.s.
yarın temizlik var yardımcı gelcek bende bugün hazırlık yapcam yaaavvv :sinifsinif::sinifsinif:
vitrin eşyaları,mutfak dolabındakileri makinaya koyuyorumm :sinifsinif:

benimde cuma temizlik var. kadin gelmeden evi temizlesem mi diye dusunuyorum.:roflol:

ya niye herkesin midesi bulaniyo. bende bisi yok, olmasi mi gerekiyor?

masallah kuzuna canim. gozun aydin.opuyorumnanaktan

bende tam dotun acik kalmistir diycektim, kendin fark etmissin zaten.kaydirigubbakcemile3

bende dun gece 4-5 yaslarinda bir kiz cocugunu prensesim diye seviyordum.opuyorumnanaktan

Wanna cnmm maşallah naz hanımaaa
sabret naz sabret az kaldııııııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagol canim, cok az kaldi sabredecek insallah kizim.opuyorumnanaktan

benim ilk dogum sezeryandi, onda ne olacagini biliyorum. ama normal dogumda hicbir fikrim yok. aklima geldikce basima agrilar giriyo valla. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah.

sagol canim.opuyorumnanaktan

destnaa hazırla kız çantanıı
wannam girmiş mi kanala hadi hayırlı olsun
ben de bugün gidecem bakalım girmiş miiii

kartanesii manyak bi hüzün kapladı 4 bir yanımıı bebğin çantasını zor hazırladım vallaa bi bebek bezi alıncak onu almamışım kendiminde herbişeyi hazırr çantaya koymak meselee dursun biraz dahaa bugün kuzenin bebişini bakmaya gidicez kayınvalidem eltimlee

kıs senin randevu kaçtaa bi de doktor doğuruyon haberin yok diomuşş kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

renkli canım beele konseptleri var işte ona göre yapıştırıyon büyük sayılır ama o gördüklerimiz kadar değil mesela bi odaya iki farklı şey yapabilirsin çok hoş şeyler var en az o 50likler kadar hoş kalite aynı değildir tabi de yapsaydım çekerdim ama odayı nasıl yerleştirez karar vermediğimizden yapamadım henüz

:roflol:temizle wanna kadı evi temiz bulsun ben öyle yapıyorum bu ay sonu gelecek o gelmeden ben bi elden geçiririm:roflol::roflol:

wannamda gelmişşş hayırlısı olsun canım benimm kanala girmiş Nazımız hayırlısı olsun inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kartanem güzel haberle gel canım sende :Saruboceq:

kizlar ya, ben sifayi kapmisim. sabah kalkamadim yataktan. haftaya bugun abbas yolcuyum hayirlisiyla. gitmeden bircok seyi halletmek icin bu haftaya birakmistim. bana acil ayakta kalma formulleri verin lutfen.mafoldumben

2de rndevum olabilir valla herşeyi bekliyoomm
bi de yalnız gidiyom bugün doktor hemen doğuma alıyoz dermiş

valla mide meselesini anlaıyamıyorum ama doğuma yakın olurmuş diyor büyükler ben onların yalancısıyım:bbo: wannacım ben senin daha önce sezeryanla doğum yaptığını bilmiyodum canım ama maşşallah doktorlar genelde pek yanaşmıyorr hayırlısı olsun canım kolay geçr inşş

aman büyük olması önemli değil ben 50 liralık alırım o kaaaa büyümüş olur 2 bebişimin odasına da yapacağım güsel birşeyler bulursam yatak odamada yaparım

:roflol:temizle wanna kadı evi temiz bulsun ben öyle yapıyorum bu ay sonu gelecek o gelmeden ben bi elden geçiririm:roflol::roflol:

temizliyim de kadina zahmet olmasin di mi.:roflol:

wannamda gelmişşş hayırlısı olsun canım benimm kanala girmiş Nazımız hayırlısı olsun inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy kanala girmis dedikce korkuyorum ben ya. beni kesin son ana kadar bekletcekler. hayirlisi olsun, Rabbim en hayirli sekilde kurtarsin bizleri ve kuzularimizi insallah.:1hug:

cnm merabaa bu aralar rüyalarımız da sapıttı valla ben de karnımdan ayağını çıkardığını gördüm ama on cm filan çıkıyo tüüü rezil ettin beniii diye bağırıyom ben de:)
he çağırıyoruz kız biz bu olumsuzluklarııı
eşim aslında bana pres ütü alayım koy kıyafetlerini çocuğun bas geç diyodu da ben kaale almıyodum alsamıydım acepp
pişt napıonuuuz
iyiyiz kız sen napıyon kuzunu mu görcen bugünnnn

cnm benm ben de kadın gelmeden temizlediydim evi ama kadın gelince de tezgah ocak buzdolabı perde ütüsü derken baya yormuşum kendimi kalanları da kadın yaptı zati. biz akıllanmayız ya sözde kadın çağırıyoruz eve:))
ayy ne güzel ya az kaldı kuzularımızı kucağımıza almamıza
eşim durup durup şu kadar gün kaldı biz dr.a anca iki kez gideriz kontrole üçüncüde de doğuma gideriz diye sırıtıyo o da moralimi bozuyo ya rakama dökmeye ne gerek var ama dimiii biliyoruz doğurcam işteeeeee
a.s.

canim, burda olsa yine sezeryan olur ama haftaya yurt disina gidiyorum ya orda ilki sezeryan olsa bile ikincide normal geliyosa bekletiyorlar. bakalim gidince ne diycekler. hepimizinki kolay gecer insallah canim.a.s.

kizlar ya, ben sifayi kapmisim. sabah kalkamadim yataktan. haftaya bugun abbas yolcuyum hayirlisiyla. gitmeden bircok seyi halletmek icin bu haftaya birakmistim. bana acil ayakta kalma formulleri verin lutfen.mafoldumben
bol bol kivi ye canım çok faydası oluyor

yaaa wannam senin ilki sezeryandı şimdi normal yapacaklar mı peki:uhm:

bana geliyor evde birşey yokki diyor tabi ben dün temizledim diyemiyorum:roflol::roflol::roflol:

temizliyim de kadina zahmet olmasin di mi.:roflol:

ayy kanala girmis dedikce korkuyorum ben ya. beni kesin son ana kadar bekletcekler. hayirlisi olsun, Rabbim en hayirli sekilde kurtarsin bizleri ve kuzularimizi insallah.:1hug:

Korkma canım benim yaa hayırlısısyla kurtaracak Rabbim birbir hepimizi biliyorsun son ana kadar belli olmuyor doğumda birşeyler o yüzden sen hep ferah ferah düşün hem normal doğum çok güzellll uygunda görülüyorsa ne güzel olacak bak Yağmuşa inmiyor teyzesi hep hayırlısı sağlıkla bizlerde bebeklerimizde kurtulsunda opuyorumnanaktan Son ana yaklaşınca insan başka birşey düşünemiyor yaaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…