cnm benm ben de kadın gelmeden temizlediydim evi ama kadın gelince de tezgah ocak buzdolabı perde ütüsü derken baya yormuşum kendimi kalanları da kadın yaptı zati. biz akıllanmayız ya sözde kadın çağırıyoruz eve:))
ayy ne güzel ya az kaldı kuzularımızı kucağımıza almamıza
eşim durup durup şu kadar gün kaldı biz dr.a anca iki kez gideriz kontrole üçüncüde de doğuma gideriz diye sırıtıyo o da moralimi bozuyo ya rakama dökmeye ne gerek var ama dimiii biliyoruz doğurcam işteeeeee
a.s.
niye kadin alip bide ustune para veriyosak.kaydirigubbakcemile3 ben esimden rica edeyim, ustune bide yemek ismarlarim olur.
aman birak saysinlar. benim kiz 2300gr olmus. dr. 3000-3200gr arasi olur herhalde dogumda dedi. zaten normal olucaksa daha fazlasini napicaksin dedi. dogru soyluyo, cok kilolu oluca cok yirtiliyo ve dikisler fazla oluyo.:sinifsinif:
2de rndevum olabilir valla herşeyi bekliyoomm
bi de yalnız gidiyom bugün doktor hemen doğuma alıyoz dermiş
bol bol kivi ye canım çok faydası oluyor
yaaa wannam senin ilki sezeryandı şimdi normal yapacaklar mı peki:uhm:
Korkma canım benim yaa hayırlısısyla kurtaracak Rabbim birbir hepimizi biliyorsun son ana kadar belli olmuyor doğumda birşeyler o yüzden sen hep ferah ferah düşün hem normal doğum çok güzellll uygunda görülüyorsa ne güzel olacak bak Yağmuşa inmiyor teyzesi hep hayırlısı sağlıkla bizlerde bebeklerimizde kurtulsunda opuyorumnanaktan Son ana yaklaşınca insan başka birşey düşünemiyor yaaakafamçokkarıştı
destnaa hazırla kız çantanıı
wannam girmiş mi kanala hadi hayırlı olsun
ben de bugün gidecem bakalım girmiş miiii
niye kadin alip bide ustune para veriyosak.kaydirigubbakcemile3 ben esimden rica edeyim, ustune bide yemek ismarlarim olur.
aman birak saysinlar. benim kiz 2300gr olmus. dr. 3000-3200gr arasi olur herhalde dogumda dedi. zaten normal olucaksa daha fazlasini napicaksin dedi. dogru soyluyo, cok kilolu oluca cok yirtiliyo ve dikisler fazla oluyo.:sinifsinif:
yaaa bende ondan korkuyorum enes 3400 doğdu bu daha fazla olmasın diyorum çok korkuyorum yaa zor doğum olursa diye yaaaakannehir
yaaa bende ondan korkuyorum enes 3400 doğdu bu daha fazla olmasın diyorum çok korkuyorum yaa zor doğum olursa diye yaaaakannehir
Aman olmasın cidden canlarım normal kilo bu sonra emzirdikçe büyüsünler.Zira Doğada normal doğum bekliyorduk 3500 kilodan sonra şeker testleri hemde 100lükler vs direk sonra diyetler birde onlarla uğraştırdılar 3800 filandı en son .... normal doğum olmaz dedi doktor sonra inmedi zaten sezeryan oldu..Doğduktan sonrada 3600 sabit kilosuydu şişlikler ininceAma 3000 kilo Doğanda aynı canı yerinde olsun bizlerede kolaylık sağlayacak kiloda olsunlar inşallahhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
kizlar ya, ben sifayi kapmisim. sabah kalkamadim yataktan. haftaya bugun abbas yolcuyum hayirlisiyla. gitmeden bircok seyi halletmek icin bu haftaya birakmistim. bana acil ayakta kalma formulleri verin lutfen.mafoldumben
benimki cok kilolu olmaz herhalde canim. ama senin enesinde iyiymis dogum kilosu. cok kilolu olunca normal dogum o kadar zor bence.
bir tanidigimiz 4,5 kilo (belkide daha fazla) normal dogum yapmisti seneler once. cok fena yirtilmisti, bir suru dikisi vardi. ustelik 3. bebegiydi.
Aman olmasın cidden canlarım normal kilo bu sonra emzirdikçe büyüsünler.Zira Doğada normal doğum bekliyorduk 3500 kilodan sonra şeker testleri hemde 100lükler vs direk sonra diyetler birde onlarla uğraştırdılar 3800 filandı en son .... normal doğum olmaz dedi doktor sonra inmedi zaten sezeryan oldu..Doğduktan sonrada 3600 sabit kilosuydu şişlikler ininceAma 3000 kilo Doğanda aynı canı yerinde olsun bizlerede kolaylık sağlayacak kiloda olsunlar inşallahhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
cnm annemin tavsiyesi ben hamişken de yapıp içtim boğaz ağrısına ii geliyo:
bir elma bir portakal veya mandalina (olmasa da olur) bir limon kabuklarıyla konur kaynatılır içine nane tarçın ve bal da katılır içilir.
boğaza iyi geliyor hemen toparlıyor ve doğal bişey sonuçta canm
çok geçmiş olsunn
benim kayınvalidem eşimi 6 kilo normal doğumla doğurmuş hayret edrim halaaaaaakannehirakannehir
sagol canim. aksama dogru yapayim bari, oglusumda icsin. oda pek iyi degil, burnu tikali vs.a.s.
heyyy masallah. baska dogurmus mu ondan sonra?
ay benimki accık tombiş olcak heralde yaaa kaç kilo dğar acep ben de çok dikişten korkuyorum bakımı geçmesi zor olur die. hayırlısıniye kadin alip bide ustune para veriyosak.kaydirigubbakcemile3 ben esimden rica edeyim, ustune bide yemek ismarlarim olur.
ayy ben de ben de korkuyorummmm :)yaaa bende ondan korkuyorum enes 3400 doğdu bu daha fazla olmasın diyorum çok korkuyorum yaa zor doğum olursa diye yaaaakannehir
yaaa 2.doğum daha kolay oluyor diyorlar bende kendimi öyle avutuyorum hast.gidip saatlerce yatmak istemiyorum kocişe diyorum sancı başlayınca hast.bahçesine gidelim çok ağırlaşırsam hemen girelim içeri diyorumkaydirigubbakcemile3
az önce annem aradı o da yedi aylık yeğenim de grip olmuş annem hemen kaynatmış ılınınca ikisi de içecekmiş bu karışımdan bi tür sıcak meyve suyu işte ne zararı olcak tabii bebeğe verirken bal konmıcak o kaaa naneyi de çok koyma istersen hamilelere yasak biliyosun:) tekrar geçmiş olsun cnmsagol canim. aksama dogru yapayim bari, oglusumda icsin. oda pek iyi degil, burnu tikali vs.a.s.
heyyy masallah. baska dogurmus mu ondan sonra?
abov o da ne kaa çok doğurmuş ama çok yırtılır yaaaa onu da düşünüyom ben kara karayok canım yaaa eşim 3.zaten sıkıyorsa bir daha doğursun yaniii:jeyyar:
neyse ben kaçıyım biraz kestireyim gecede hiç uyuyamıyorum artıık:sinifsinif:
hast.gidecekler güsel haberlerle gelir inş.
ay benimki accık tombiş olcak heralde yaaa kaç kilo dğar acep ben de çok dikişten korkuyorum bakımı geçmesi zor olur die. hayırlısı
ayy ben de ben de korkuyorummmm :)
tabii temizlikçiye kalmıyo bişi dimii bana da kadın dedi ki aaa dün gittiğim eve göre ne kaa temiz bu evvv ben de bi süpürdüm cnm diyemediydim:)
ya ben de orda o kadar beklemek istemiyorum dün dr eğer kanlı akıntın olursa (nişan yani) çok acele gelmene gerek yok ama suyun boşalırsa acele gel dedi bi de bi saat yol gitçez biliyo ya ondan öyle diyo. ben iice korkuyorum erkenden gidip de saatlerce orda o ortamda o psikolojiyle bekleyemem yaaaa
bilg başında sizinle geçiririm diyorum:)
az önce annem aradı o da yedi aylık yeğenim de grip olmuş annem hemen kaynatmış ılınınca ikisi de içecekmiş bu karışımdan bi tür sıcak meyve suyu işte ne zararı olcak tabii bebeğe verirken bal konmıcak o kaaa naneyi de çok koyma istersen hamilelere yasak biliyosun:) tekrar geçmiş olsun cnm
ne demek ne biliyosak paylaşcaz ama bence bol bol c vitamini al evde yeşil biber filan varsa ye onda bolca c vitamini var biliyosun ya da portakal limon filan da tüketebilirsin evde ne varsa artık:)
ewet canm hepsini bi cezveye koy kabuğuyla kaynat süz sonra tarçın bal nane kat o kadarne kadar korkarsak korkalim, bi sekilde dogacaklar insallah. Rabbim tez kurtarsin insallah.
canim bunlarin hepsini ayni anda kaynatip icicez di mi?
günaydınnnn iyi haberlerle dön inş cnmmmmherkese günaydiiinna.s.
nasilsiniz hatunlarr
birazdan doktor teyzemize gitcez gitmeden bir ugrayayim dedimzemuszemus
slm cnmGünaydın Fıstıklarım ve Fıstık İçlerimm a.s. a.s. a.s.
Herkez temizlik iş güç derdinde bizde perşembe günü nasipse ..Bugün bir ara nts gidip gelicem hemen onun dışında mini mini süslemeler ,tv sizlerle sohpet Allahtan başka birşey çıkmazsa böyle geçer günümüz
maşallah canısıbu arada ben dün doktora gittim bebek 2340 gr olmuş ben de 65 kiloya çıkarak şu ana dek 16 kilo alma başarısı göstermişim:) dr diycek bişi bulamadı zatii
nst ye bağlandım ilk kez ama bizim ufaklık bundan çok rahatsız oldu yatışını filan değiştirdi bi de sert tekmeler attı
oğlanın keyfi yerindeymiş ilk kez yüzünü gördüm ya yanaklarını gözlerini dudaklarını filan çok heyecanlandım
bundan sonra 15 günde bir gidicem erken doğum riski yok dr herangi bi uyarı yapmadı egzersiz verdi
çocuk en son 1 ay önce gitmiştim ya o zamandan beri 1 kilo almış ya nasıl sevindim sırf ben almamışım kiloları die:))
dün ayaklarım yere basmadı eve gelirken
slm cnmgünaydın kasımın en cillop anneleri opuyorumnanaktan
kıss napiosun ? ya haftasonu c.tesi kuaföre gidicem gelcek misin?pişt napıonuuuz
ewet canm hepsini bi cezveye koy kabuğuyla kaynat süz sonra tarçın bal nane kat o kadar
nane limon gibi ama bikaç şey daha eklenmiş işte
ewet doğacaklar bakalımmmm
Oğluşumu yolladım şimdide hazırlanma vakti ara ara bakıyorum ama gidip gelince yazarım nasipse..Görüşürüz fıstıklarım a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?