2009 Kasm Anneleri

niye kadin alip bide ustune para veriyosak.kaydirigubbakcemile3 ben esimden rica edeyim, ustune bide yemek ismarlarim olur.

aman birak saysinlar. benim kiz 2300gr olmus. dr. 3000-3200gr arasi olur herhalde dogumda dedi. zaten normal olucaksa daha fazlasini napicaksin dedi. dogru soyluyo, cok kilolu oluca cok yirtiliyo ve dikisler fazla oluyo.:sinifsinif:

yaaa bende ondan korkuyorum enes 3400 doğdu bu daha fazla olmasın diyorum çok korkuyorum yaa zor doğum olursa diye yaaaakannehir

2de rndevum olabilir valla herşeyi bekliyoomm
bi de yalnız gidiyom bugün doktor hemen doğuma alıyoz dermiş

kizim seninki kolay kolay gelmez. daha hic kasilmadin bile. adini koymani bekliyo, isimsiz gelemem diyo.:roflol:

bol bol kivi ye canım çok faydası oluyor

yaaa wannam senin ilki sezeryandı şimdi normal yapacaklar mı peki:uhm:

sagol canim, daha sonra cikip alayim bari kivi.

canim yurt disinda boyle. ilki sezeryan olsa bile, ikincide hersey yolundaysa bekletiyorlar. hayirlisi artik.

Insallah kurtarcak Rabbim hepimizi Nazlim. burda dogurmiycam diye benim dr. dogumu hic konusmuyor benle. buda beni daha cok geriyor. hayirlisiyla gittigimde bunlar konusulunca belki rahatlarim biraz.

destnaa hazırla kız çantanıı
wannam girmiş mi kanala hadi hayırlı olsun
ben de bugün gidecem bakalım girmiş miiii

hee valla girmis, hemde baya iyi yerlesmis dedi dr.
sende hayirli haberlerle don insallah.

yaaa bende ondan korkuyorum enes 3400 doğdu bu daha fazla olmasın diyorum çok korkuyorum yaa zor doğum olursa diye yaaaakannehir

Aman olmasın cidden canlarım normal kilo bu sonra emzirdikçe büyüsünler.Zira Doğada normal doğum bekliyorduk 3500 kilodan sonra şeker testleri hemde 100lükler vs direk sonra diyetler birde onlarla uğraştırdılar 3800 filandı en son .... normal doğum olmaz dedi doktor sonra inmedi zaten sezeryan oldu..Doğduktan sonrada 3600 sabit kilosuydu şişlikler inince Ama 3000 kilo Doğanda aynı canı yerinde olsun bizlerede kolaylık sağlayacak kiloda olsunlar inşallahhhhh :Saruboceq::Saruboceq:

ınşallah wannammm Allahım herşeyi o güzel kalbine göre nasip etsin canım :Saruboceq: Naz'ımız annesini hiç üzmeyecekkk :lepi:

benimki cok kilolu olmaz herhalde canim. ama senin enesinde iyiymis dogum kilosu. cok kilolu olunca normal dogum o kadar zor bence.

bir tanidigimiz 4,5 kilo (belkide daha fazla) normal dogum yapmisti seneler once. cok fena yirtilmisti, bir suru dikisi vardi. ustelik 3. bebegiydi.

yaaa 2.doğum daha kolay oluyor diyorlar bende kendimi öyle avutuyorum hast.gidip saatlerce yatmak istemiyorum kocişe diyorum sancı başlayınca hast.bahçesine gidelim çok ağırlaşırsam hemen girelim içeri diyorumkaydirigubbakcemile3

kizlar ya, ben sifayi kapmisim. sabah kalkamadim yataktan. haftaya bugun abbas yolcuyum hayirlisiyla. gitmeden bircok seyi halletmek icin bu haftaya birakmistim. bana acil ayakta kalma formulleri verin lutfen.mafoldumben

cnm annemin tavsiyesi ben hamişken de yapıp içtim boğaz ağrısına ii geliyo:

bir elma bir portakal veya mandalina (olmasa da olur) bir limon kabuklarıyla konur kaynatılır içine nane tarçın ve bal da katılır içilir.

boğaza iyi geliyor hemen toparlıyor ve doğal bişey sonuçta canm
çok geçmiş olsunn

benim kayınvalidem eşimi 6 kilo normal doğumla doğurmuş hayret edrim halaaaaaakannehirakannehir

ohhh masallah Dogada tosunmus dogdugunda.kaydirigubbakcemile3 ama dedigin gibi en onemlisi saglik. benim oglan 2580gr dogdu. ama masallah herseyi tamam oldugu icin surekli kilo alarak buyudu. hala daha almaya devam ediyor.kaydirigubbakcemile3

sende nst den hayirli haberlerle gel insallah canim.

sagol canim. aksama dogru yapayim bari, oglusumda icsin. oda pek iyi degil, burnu tikali vs.a.s.

benim kayınvalidem eşimi 6 kilo normal doğumla doğurmuş hayret edrim halaaaaaakannehirakannehir

heyyy masallah. baska dogurmus mu ondan sonra?

sagol canim. aksama dogru yapayim bari, oglusumda icsin. oda pek iyi degil, burnu tikali vs.a.s.

yok canım yaaa eşim 3.zaten sıkıyorsa bir daha doğursun yaniii:jeyyar:
neyse ben kaçıyım biraz kestireyim gecede hiç uyuyamıyorum artıık:sinifsinif:
hast.gidecekler güsel haberlerle gelir inş.

ay benimki accık tombiş olcak heralde yaaa kaç kilo dğar acep ben de çok dikişten korkuyorum bakımı geçmesi zor olur die. hayırlısı
ayy ben de ben de korkuyorummmm :)
tabii temizlikçiye kalmıyo bişi dimii bana da kadın dedi ki aaa dün gittiğim eve göre ne kaa temiz bu evvv ben de bi süpürdüm cnm diyemediydim:)

ya ben de orda o kadar beklemek istemiyorum dün dr eğer kanlı akıntın olursa (nişan yani) çok acele gelmene gerek yok ama suyun boşalırsa acele gel dedi bi de bi saat yol gitçez biliyo ya ondan öyle diyo. ben iice korkuyorum erkenden gidip de saatlerce orda o ortamda o psikolojiyle bekleyemem yaaaa
bilg başında sizinle geçiririm diyorum:)

az önce annem aradı o da yedi aylık yeğenim de grip olmuş annem hemen kaynatmış ılınınca ikisi de içecekmiş bu karışımdan bi tür sıcak meyve suyu işte ne zararı olcak tabii bebeğe verirken bal konmıcak o kaaa naneyi de çok koyma istersen hamilelere yasak biliyosun:) tekrar geçmiş olsun cnm
ne demek ne biliyosak paylaşcaz ama bence bol bol c vitamini al evde yeşil biber filan varsa ye onda bolca c vitamini var biliyosun ya da portakal limon filan da tüketebilirsin evde ne varsa artık:)

yok canım yaaa eşim 3.zaten sıkıyorsa bir daha doğursun yaniii:jeyyar:
neyse ben kaçıyım biraz kestireyim gecede hiç uyuyamıyorum artıık:sinifsinif:
hast.gidecekler güsel haberlerle gelir inş.
abov o da ne kaa çok doğurmuş ama çok yırtılır yaaaa onu da düşünüyom ben kara kara

cnm artık zorlaşıyo uyumak iyi uykularrrrr

ne kadar korkarsak korkalim, bi sekilde dogacaklar insallah. Rabbim tez kurtarsin insallah.

canim bunlarin hepsini ayni anda kaynatip icicez di mi?

herkese günaydiiinna.s.
nasilsiniz hatunlarr
birazdan doktor teyzemize gitcez gitmeden bir ugrayayim dedimzemuszemus

ne kadar korkarsak korkalim, bi sekilde dogacaklar insallah. Rabbim tez kurtarsin insallah.

canim bunlarin hepsini ayni anda kaynatip icicez di mi?
ewet canm hepsini bi cezveye koy kabuğuyla kaynat süz sonra tarçın bal nane kat o kadar
nane limon gibi ama bikaç şey daha eklenmiş işte

ewet doğacaklar bakalımmmm
herkese günaydiiinna.s.
nasilsiniz hatunlarr
birazdan doktor teyzemize gitcez gitmeden bir ugrayayim dedimzemuszemus
günaydınnnn iyi haberlerle dön inş cnmmmm

Oğluşumu yolladım şimdide hazırlanma vakti ara ara bakıyorum ama gidip gelince yazarım nasipse..Görüşürüz fıstıklarım a.s. a.s.

slm cnm
maşallah canısı
günaydın kasımın en cillop anneleri opuyorumnanaktan
slm cnm
pişt napıonuuuz
kıss napiosun ? ya haftasonu c.tesi kuaföre gidicem gelcek misin?

ewet canm hepsini bi cezveye koy kabuğuyla kaynat süz sonra tarçın bal nane kat o kadar
nane limon gibi ama bikaç şey daha eklenmiş işte

ewet doğacaklar bakalımmmm

sagol canim, aksama mutlaka yapicam.opuyorumnanaktan

Oğluşumu yolladım şimdide hazırlanma vakti ara ara bakıyorum ama gidip gelince yazarım nasipse..Görüşürüz fıstıklarım a.s. a.s.

hayirli haberlerle don insallah canim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…