selammm kızzzlarrrrrrrrrrrrrr
naber millet ben yine geldim işlerim bitmedi ama daha nerdeeeee eskiden olsa kalırmıydı bu saate
bide arada yemek hazırladım kocişe yemeğe geliyo öğlene
wannam bebişin iyiymiş gözün aydın canımm kanalada girmiş demek maşallah hayırlısı olsun canım
yaw benim oğlan şimdiden 2200 gr olmuş doğana kadar 4 felan olur galibada ben naal doğuracam onu
alttaki dikişlerden konuşmuşsunuz ben çok korkuyom ondan yaaa
bide büyük olursa kesin dikişte çok olur ve benim anneminde çokmuş dikişi aylarca oturamadım dioo
napacam vallahi kafam çok karıştı sezeryan mı olsam direk diye düşünüyomm
slm kızlarrrrrrrr delikafadulden
bende bugun doktara giitim oğluşum dönmüşşş ve 1886 gr olmus yerım ben onu yaaaa
kasımın 10 sonra heran bekle dıo dr gelebilürmüş alkisalkisalkis
heyyy bebekkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
benım şeker malzemelerı geldı biraz önce seninki geldimi
maşallah oğlunaaaaaagelmedi daha bajımmm benimkii :lepi:
kıss nehiriver dün doktora gidicektin ne oldu anlatsana bacım öldüm meraktanakannehir
asebam benimkide tosun olcak 34te 2900 du aman düşünme kimisi küçük doğruyor yine dikiş atılıyor öyle böyle dikilcez 1 hafta sürüyıor oturamama kuzenim çok dikilmiştii o bile hemen toparlandı sağlıklı solsunlarda boşver düşünme bunlarıı
selammm kızzzlarrrrrrrrrrrrrr
gittim bajım nst ye girdim önce bişe yoktu sonra sancım cıktı eve geldim gecede bi ki geldi sancım doğuruom dedim ama geri gecti şimdide kasığımda minik ağrılar oluo bakalım hayırlısııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
gittim bajım nst ye girdim önce bişe yoktu sonra sancım cıktı eve geldim gecede bi ki geldi sancım doğuruom dedim ama geri gecti şimdide kasığımda minik ağrılar oluo bakalım hayırlısııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
naber millet ben yine geldim işlerim bitmedi ama daha nerdeeeee eskiden olsa kalırmıydı bu saate
bide arada yemek hazırladım kocişe yemeğe geliyo öğlene
wannam bebişin iyiymiş gözün aydın canımm kanalada girmiş demek maşallah hayırlısı olsun canım
yaw benim oğlan şimdiden 2200 gr olmuş doğana kadar 4 felan olur galibada ben naal doğuracam onu
alttaki dikişlerden konuşmuşsunuz ben çok korkuyom ondan yaaa
bide büyük olursa kesin dikişte çok olur ve benim anneminde çokmuş dikişi aylarca oturamadım dioo
napacam vallahi kafam çok karıştı sezeryan mı olsam direk diye düşünüyomm
slm kızlar nasılsınız? nehiriver sancılar başladı hee yalancı sancı bunlar ama saatlerine ve şiddetine dikkat et doktorumda bana demişti geçen hafta sancı çıkınca nstde ...hadi bakalım hayılısı ile dogurursun inşallah bacım...
nerden şipariş verdiniz gıı malzemeleriheyyy bebekkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
benım şeker malzemelerı geldı biraz önce seninki geldimi
doğacakta canım rahat rahat geçiremezsek ilk günleri bebişimize nasıl bakacaz nasıl sevecez bbneim oğluşum dönmüş bileben de en çok o dikişlerden korkuyorum canım...bi de eğer dr. zamanında kesik atmazsa kendiliğinden yırtılırsa çok daha kötü oluyomuş...
dün bi arkadaşımla konuştum o da 2,5 ay önce doğum yaptı...ilki normaldi bu sezeryan oldu...kesinlikle sezeryan yap eğer bakanın olucaksa hiç dert diil bi hafta yatar kalkarsın diğeri çekilicek gibi değil diyo... ama tabi herkeste faarklı oluyo...bunu yaşamadan göremicez.... ben hiç düşünmüyorum ...zaten daha dönmedi bile kızım... öyle ya da böyle doğacak işte... kucağımıza alınca unuturuz nasıl olsa herşeyi....
evet benimkide tosun olacak galiba dr bile öle dedikıss nehiriver dün doktora gidicektin ne oldu anlatsana bacım öldüm meraktanakannehir
asebam benimkide tosun olcak 34te 2900 du aman düşünme kimisi küçük doğruyor yine dikiş atılıyor öyle böyle dikilcez 1 hafta sürüyıor oturamama kuzenim çok dikilmiştii o bile hemen toparlandı sağlıklı solsunlarda boşver düşünme bunlarıı
anaa sancı çıktımı az kalmış senin doğurmana desenegittim bajım nst ye girdim önce bişe yoktu sonra sancım cıktı eve geldim gecede bi ki geldi sancım doğuruom dedim ama geri gecti şimdide kasığımda minik ağrılar oluo bakalım hayırlısııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
zaten hemen gitmemek gerekmiş zaten çünkü gidip saatlerceselam kızlar.
size bir tavsiye (bunu 16 yıllık ebe hemşire söledi kendide öle yapmış ama mantığını sölemedi)
eğer suyunuz gelirse öle hemen koşturmayın dr a. bi yarım saat kadar solunuza doğru yan yatın bekleyin ondan sonra düşün hastahane yoluna dedi
slm kızlar nasılsınız? nehiriver sancılar başladı hee yalancı sancı bunlar ama saatlerine ve şiddetine dikkat et doktorumda bana demişti geçen hafta sancı çıkınca nstde ...hadi bakalım hayılısı ile dogurursun inşallah bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?