o lafları bende duyuyommmmlmaz: aaaaaaaaaaaa bilmidum öz ananmıı buuuuuuuuu aman allahımmm ne vijdanmış ondakide salla yaaaa herkes ektiğini biçer herseyin zamanı varrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy dilmuh bende ne çok özledim yatakta esneyip gerinlemeyi. merdivenleri çifter çifter inmeyi. rahatça istediğimi yapmayı. kendimi robokop gibin hissediyorum. dönerken yürürken bi saatte iş yapıyorum.kız doğurunda sıra bize gelsin.valla sabırsızlanıyom artık.şöyle koşsam hoplasam zıplasam yatakta rahatça dönsem oyyy oyyy.
kızlar bebeğin kilosu anneninde boyuyla ilgili bi durum çünkü kuzen doğurmadan doktor kaç kez ölçtü biçtii boyun kısa kaçtı dedii 1 52 olduğunu duyunca 3 buçuktanm falasını normal yapmayız dedii boylada alakası varmışş kuzendee sözü iyi dinledii tam 3 buçuk doğdu paşamızzkaydirigubbakcemile3
maalesef ama maalesef öz.işte adiliğin bu kadarı.ya valla arayasım bile gelmiyo karıyı.gerçi uzun zamandır aramıyomda o aradı geçenlerde oda kontörü azmış öyle çabuk çabuk konuştu kapattı.amaaaaan salladım artık diyom ya istemiyom gelmesini.hemde hiç.kocişe dedimki ben doğuma girince sen ara kimlere haber verilecekse haber ver beni karıştırma dedim oda tamam dei.artık doğurunca haberleri olur.Şeniz
nehircim canım yeni gördüm odanızı ohhh maşallah nasıl güzeeeeeeel.ay sağlıkla huzurla uyusun mete asrın bey
ayyy dilmuh bende ne çok özledim yatakta esneyip gerinlemeyi. merdivenleri çifter çifter inmeyi. rahatça istediğimi yapmayı. kendimi robokop gibin hissediyorum. dönerken yürürken bi saatte iş yapıyorum.
160 a kaç kilo düşer acep :roflol:kızlar bebeğin kilosu anneninde boyuyla ilgili bi durum çünkü kuzen doğurmadan doktor kaç kez ölçtü biçtii boyun kısa kaçtı dedii 1 52 olduğunu duyunca 3 buçuktanm falasını normal yapmayız dedii boylada alakası varmışş kuzendee sözü iyi dinledii tam 3 buçuk doğdu paşamızzkaydirigubbakcemile3
allah sanada banada yardım etsin sabır versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saolasın canımcım beğenmene sevindim datlummmmzemuszemuszemuszemus
:1shok: dilmuuh sen ondan mı biyolojik annem diidin gııı anaaaaaa şimdi annadııımmmmhe ya aynı olcak kızzzzz.maşallah senin kuzuda kocaman olmuuuuuuş
he ya konuşursak öyle diycem.gerçi en son konuşmada bir ay falan var dedim
aynen öyle valla.bide benimki utanmadan demezmi sen sahipsizmisin anaaaaaam beni tuttu ağlama biliyosunuz işte her bi haltı yalnız yaptım şimdi aklına gelmiş hatunun.gerçi elden utanıyoda ondan böyle yapıyo benimki.
bilmiyom sen biliyonmu bu karı beni doğuran karı.tabi ben onu kabul etmiyomda o ayrı.yıllar önce vermiş beni.neyse işte böyle olunca karı kendini sorumlu hissediyo büyük ihtimalle
günaydın canım.
ya bende anlamadım hastaları çok memnun ayrıca normal doğumda çok yaptırıyo.sezeryancı olsa son anda bişey çıkarırdı ama daha 15 gün önce kocişin arkadaşının karısı doğum yaptı normal çokta memnun.
galiba biraz rahat bi adam bilemedimki
hee o zaman ben 3.5u normal doğurabülürünnkızlar bebeğin kilosu anneninde boyuyla ilgili bi durum çünkü kuzen doğurmadan doktor kaç kez ölçtü biçtii boyun kısa kaçtı dedii 1 52 olduğunu duyunca 3 buçuktanm falasını normal yapmayız dedii boylada alakası varmışş kuzendee sözü iyi dinledii tam 3 buçuk doğdu paşamızzkaydirigubbakcemile3
yok anam yaa dün beele bi sevinçle gittim izne ayrılcam diye dr. iyisin daha ayrılma bence dedi kalakaldım neyse şurda 6 günüm kaldıkartanesi izine ayrıldın mı
gıı anlamadım ben.ben şimdi 170 boyum 3500 doğar dedi doktor normalmiki.
:1shok: dilmuuh sen ondan mı biyolojik annem diidin gııı anaaaaaa şimdi annadııımmmm
napmış annene evlatlık mı vermiş seni kafamçokkarıştı
benim annemi de okutsun diye halasına vermişler 5 yaşındayken falan ananem de aynı işte hiç annesi gibi davranmaz ne doğumda gelmiş ne bişee
babamı kaybedince annem yapayalnız kaldı yanında bile durmadı dayım tek başına naparmışş Çok üzgünüm çoook yarın dayım evlenince postalıcaklar gene anneme kalıcak da iştee :çok üzgünüm:
hee o zaman ben 3.5u normal doğurabülürünn
yok anam yaa dün beele bi sevinçle gittim izne ayrılcam diye dr. iyisin daha ayrılma bence dedi kalakaldım neyse şurda 6 günüm kaldı
kıs heralde normal daha ne olsun maşallah sen benden de uzunsun çatı ölçünde uygunsa çatır ççatır doğrurusun inşş
hıı şimdi anlaşıldı dertleriiii :mymeka:evet canım evlatlık vermiş.annemin çocuğu olmamış 6 aylıkken falan vermişler.ama hep allah razı olsun iyiki vermişler derim.annem melek gibiydi babamda öyle.bunların yanında olsam bende onlara benzerdim onlar gibi olurdum allah korumuş.annem vefat edince bi yıl kaldım ahh ahh neler yaşadım neler.
eminim sadece annen bakar bunlar hep böyle oluyo.onlara yapılıyo tüm fedakarlık sonra bakmaya gelince....
teyzemi bırak o kızlar varya offfff bana kocişime neler yaptılar neler dediler.iyi bakıyo adam yüzlerine.dertlerini açıklayayım hemen annemden bana ev ve bankada biraz para kaldı.kocişime gitmesin istediler evi sattırmaya çalıştılar bana.o kızlar kredi çektirmeye çalıştılar bekarken.neyse gözü açıklık ettimde uymadım onlara
bana haftaya vajinal muayene yapcam dedi de çatı mı olii ki oayyy inşallah yaa.
çatı muayenesi yapmadı ne zaman yapacağınıda söylemedi.acaba doğum sırasında falanmı yapacak inşallah öyle yapar yaaaa
ayyy inşallah yaa.
çatı muayenesi yapmadı ne zaman yapacağınıda söylemedi.acaba doğum sırasında falanmı yapacak inşallah öyle yapar yaaaa
hıı şimdi anlaşıldı dertleriiii :mymeka:
iyi bari canım gözü açıklık etmişsin vallaa bu çektiklerinin mükafatını alıcan öbür tarafta canım benim yaaa
bak en azındna anne sevgisini yaamışsınn
ben anneme hep çok üzülürüm halasına vermişler ama o da hiç anne gibi davranmamış kendi annesi zaten yalan
bu kadar sevgisiz büyüyen bi insanın böyle güzel annelik yapabilmesine şaşırıyom bazen gerçektenn
ayy canım annem yaa şimdi sen bişeyler yazınca hep aklıma annem geliyoo
bana haftaya vajinal muayene yapcam dedi de çatı mı olii ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?