2009 Kasm Anneleri

o lafları bende duyuyommmmlmaz: aaaaaaaaaaaa bilmidum öz ananmıı buuuuuuuuu aman allahımmm ne vijdanmış ondakide salla yaaaa herkes ektiğini biçer herseyin zamanı varrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maalesef ama maalesef öz.işte adiliğin bu kadarı.ya valla arayasım bile gelmiyo karıyı.gerçi uzun zamandır aramıyomda o aradı geçenlerde oda kontörü azmış öyle çabuk çabuk konuştu kapattı.amaaaaan salladım artık diyom ya istemiyom gelmesini.hemde hiç.kocişe dedimki ben doğuma girince sen ara kimlere haber verilecekse haber ver beni karıştırma dedim oda tamam dei.artık doğurunca haberleri olur.Şeniz

şuan herkes bir birine yakın haftalarda. bakalım hangimizin böbüşü erkenci çıkacak.

benim arkadaşta doğuralı 3 ay oldu. dr u nst de hep sancı görüyordu. erken doğuma hazırlıklı ol dedi aynende dediği gibi çıktı 38. haftada geldi bebişi kilosuda 3lü bişeydi...

kızlar bebeğin kilosu anneninde boyuyla ilgili bi durum çünkü kuzen doğurmadan doktor kaç kez ölçtü biçtii boyun kısa kaçtı dedii 1 52 olduğunu duyunca 3 buçuktanm falasını normal yapmayız dedii boylada alakası varmışş kuzendee sözü iyi dinledii tam 3 buçuk doğdu paşamızzkaydirigubbakcemile3

nehircim canım yeni gördüm odanızı ohhh maşallah nasıl güzeeeeeeel.ay sağlıkla huzurla uyusun mete asrın bey

kız doğurunda sıra bize gelsin.valla sabırsızlanıyom artık.şöyle koşsam hoplasam zıplasam yatakta rahatça dönsem oyyy oyyy.
ayyy dilmuh bende ne çok özledim yatakta esneyip gerinlemeyi. merdivenleri çifter çifter inmeyi. rahatça istediğimi yapmayı. kendimi robokop gibin hissediyorum. dönerken yürürken bi saatte iş yapıyorum.

gıı anlamadım ben.ben şimdi 170 boyum 3500 doğar dedi doktor normalmiki.

allah sanada banada yardım etsin sabır versinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nehircim canım yeni gördüm odanızı ohhh maşallah nasıl güzeeeeeeel.ay sağlıkla huzurla uyusun mete asrın bey

saolasın canımcım beğenmene sevindim datlummmmzemuszemuszemuszemus

ayyy dilmuh bende ne çok özledim yatakta esneyip gerinlemeyi. merdivenleri çifter çifter inmeyi. rahatça istediğimi yapmayı. kendimi robokop gibin hissediyorum. dönerken yürürken bi saatte iş yapıyorum.

ayyy gerinmek deme bana sabah her uyandığımda kendimi zor tutuyom bi özledimki.
geçenlerde kocişin telefon çalıyodu oda koştu dişer odaya diyomki adama ayyyyyy ne güzel koşuyoooooon çok özendim.dalgamı geçiyom anlamadı adam tabi nerden bilcek bizim durumumuzu

160 a kaç kilo düşer acep :roflol:

:1shok: dilmuuh sen ondan mı biyolojik annem diidin gııı anaaaaaa şimdi annadııımmmm
napmış annene evlatlık mı vermiş seni kafamçokkarıştı
benim annemi de okutsun diye halasına vermişler 5 yaşındayken falan ananem de aynı işte hiç annesi gibi davranmaz ne doğumda gelmiş ne bişee
babamı kaybedince annem yapayalnız kaldı yanında bile durmadı dayım tek başına naparmışş Çok üzgünüm çoook yarın dayım evlenince postalıcaklar gene anneme kalıcak da iştee :çok üzgünüm:
hee o zaman ben 3.5u normal doğurabülürünn

kartanesi izine ayrıldın mı
yok anam yaa dün beele bi sevinçle gittim izne ayrılcam diye dr. iyisin daha ayrılma bence dedi kalakaldım neyse şurda 6 günüm kaldı

evet canım evlatlık vermiş.annemin çocuğu olmamış 6 aylıkken falan vermişler.ama hep allah razı olsun iyiki vermişler derim.annem melek gibiydi babamda öyle.bunların yanında olsam bende onlara benzerdim onlar gibi olurdum allah korumuş.annem vefat edince bi yıl kaldım ahh ahh neler yaşadım neler.
eminim sadece annen bakar bunlar hep böyle oluyo.onlara yapılıyo tüm fedakarlık sonra bakmaya gelince....
teyzemi bırak o kızlar varya offfff bana kocişime neler yaptılar neler dediler.iyi bakıyo adam yüzlerine.dertlerini açıklayayım hemen annemden bana ev ve bankada biraz para kaldı.kocişime gitmesin istediler evi sattırmaya çalıştılar bana.o kızlar kredi çektirmeye çalıştılar bekarken.neyse gözü açıklık ettimde uymadım onlara

kıs heralde normal daha ne olsun maşallah sen benden de uzunsun çatı ölçünde uygunsa çatır ççatır doğrurusun inşş

ayyy inşallah yaa.
çatı muayenesi yapmadı ne zaman yapacağınıda söylemedi.acaba doğum sırasında falanmı yapacak inşallah öyle yapar yaaaa

hıı şimdi anlaşıldı dertleriiii :mymeka:
iyi bari canım gözü açıklık etmişsin vallaa bu çektiklerinin mükafatını alıcan öbür tarafta canım benim yaaa
bak en azındna anne sevgisini yaamışsınn
ben anneme hep çok üzülürüm halasına vermişler ama o da hiç anne gibi davranmamış kendi annesi zaten yalan
bu kadar sevgisiz büyüyen bi insanın böyle güzel annelik yapabilmesine şaşırıyom bazen gerçektenn
ayy canım annem yaa şimdi sen bişeyler yazınca hep aklıma annem geliyoo
ayyy inşallah yaa.
çatı muayenesi yapmadı ne zaman yapacağınıda söylemedi.acaba doğum sırasında falanmı yapacak inşallah öyle yapar yaaaa
bana haftaya vajinal muayene yapcam dedi de çatı mı olii ki o

ayyy inşallah yaa.

inşş canım benimkide yapmadı belkim bugün yapar hayırlısı neyse kızlar ben oturamıuyorum ağrım var uzaniyim görürşükk

ayyy canım benim yaa.annen anne sevgisi görmeden maşallah ne güzel anne sevgisi yaşatmış sizlere.rabbim merhamet versin ne diyeyim

çatı muayenesidir o canım.benimki demedi bişey bakalım ne olcak

annelik çok başka bir duygu dilmuhcum. zaten her annede o duygu olmuyor. bir dünya haberler seyrediyoruz öz evladını kesip doğrayanlar vs. Allah ırak tutsun öylelerinden. Annenden Allah razı olsun seni öz evladı gibin sevmiş bakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…