2009 Kasm Anneleri

inşş canım benimkide yapmadı belkim bugün yapar hayırlısı neyse kızlar ben oturamıuyorum ağrım var uzaniyim görürşükk

kız dakika falan tut.ayy doğum sancısı nasıl bişeydir bilmiyoruzki offfffffff sen uzanda doktora git sonra.haber ver bizede emi.

ayyy alah razı olsun valla öz anneden dahada iyi baktı sevdi yemin ederim.hiç bi dediğim iki edilmedi.her istediğim yapıldı.zaten babamda ben 9 yaşındayken vefat etmişti annemle yalnız kaldık ayyy hiç beni yanından ayırmazdı bensiz bişyere gittiyse ve orda atıyorum şekermi tuttular alıyo yemiyo bana getiriyo.ahhhh canım annem allah rahmet eylesin

kız nehir sen niye bugün erkencisin.gelmezdin pek bu saatlerde.

ya ben bi ay biraz fazla kilo almışım.nasıl oldu bilmiyorum mafoldumben
doktorda belki ödem vardır dedi bi ton tahlil yapıldı.iki gün sonra alcam sonuçları.anaaaaaam bu kiloları vermek var bide.
ya çokta komik almışım kiloyu.basen popo aynı hiç bi değişiklik yok ama göbiş yanlar falan oy oy sırf belden yukarısı almış kiloyu bari orantılı olsaydı.doğumdan sonra sırf bölgesel zayıflamayla uğraşcam.

kızlar son karar park yataktan yana oldu akannehir
önce yatak odasına koymaya karar vermiş kociş sonrasında da odasına taşımaya valla bizim yatak odasına sığar mı emin değilim ama öle olcak gaabaa

kızlar son karar park yataktan yana oldu akannehir
önce yatak odasına koymaya karar vermiş kociş sonrasında da odasına taşımaya valla bizim yatak odasına sığar mı emin değilim ama öle olcak gaabaa

oh ya sonunda karar verdin bacım.bebiş doğacak sen hala hangi yatak diycen haaa.
bende benim odaya kurdurttum yatağı sonra odasını yapıp oraya taşıycaz.ama en az yaza kadar yanımda olsun uykum ağırdır duymam falan korktum

ben dün akşam annemgile gittiydim orda tartıldım kilom tam 70 yaaaaaaaaaa kızlar tam 13 kilom var ne edecem bennn yandımkine yandım :sinifsinif:

evde temizlkçi var datlummmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

zaten ilk doğduklarında sesleride çok az çıkıyormuş yanımızda saklamak daha mantıklı özellikle ilk zamanlar için. ama ben kıyamam uzun süre yanımda tutarım gibi

evde temizlkçi var datlummmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hımmm kolay gelsin canım
zaten ilk doğduklarında sesleride çok az çıkıyormuş yanımızda saklamak daha mantıklı özellikle ilk zamanlar için. ama ben kıyamam uzun süre yanımda tutarım gibi

ben diyom yaza kadar bile çok ama bakalım ya.

anaaaaaaaam şimdi tnt de bi abuk türk filmi var karı 1 saniye sancı çekti ah dedi pırt doğurdu.bide hastaneden çıkarkene nasıl zayıf nasıl zayıf.keşke gerçektede böyle olsa deelmi

anaaaaaaaam şimdi tnt de bi abuk türk filmi var karı 1 saniye sancı çekti ah dedi pırt doğurdu.bide hastaneden çıkarkene nasıl zayıf nasıl zayıf.keşke gerçektede böyle olsa deelmi

türk filminden ne bekliyom tatlım. onlar ah dese yeter doğurmaya :roflol:
ama 3 ay önce doğum yapan arkadaşım sankim hiç kilo almamış.. hamile kalmadan önceki hali gibindi hastaneden çıkarken.

bende gidem de şu yeni gördüğüm bebek fesine başlıyam ellerimde uyuşmasa bariii
gittim ben...
sende git uyu dilmuh hazır uykun gelmişken git dinlen.

türk filminden ne bekliyom tatlım. onlar ah dese yeter doğurmaya :roflol:
ama 3 ay önce doğum yapan arkadaşım sankim hiç kilo almamış.. hamile kalmadan önceki hali gibindi hastaneden çıkarken.

ohh ne güzel bende çok merak ediyom hastaneden çıkarken ne durumda olcam.

hımmm kolay gelsin canım

ben diyom yaza kadar bile çok ama bakalım ya.

saol cnm ben uzandım yatımmmmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…