inşş canım benimkide yapmadı belkim bugün yapar hayırlısı neyse kızlar ben oturamıuyorum ağrım var uzaniyim görürşükk
annelik çok başka bir duygu dilmuhcum. zaten her annede o duygu olmuyor. bir dünya haberler seyrediyoruz öz evladını kesip doğrayanlar vs. Allah ırak tutsun öylelerinden. Annenden Allah razı olsun seni öz evladı gibin sevmiş bakmış.
amin canım cümlemize.
odada çok datlu değmiş okadar uğraşa
nehircim odanız çok güzel güle güle kullanın inş.
kızlar son karar park yataktan yana oldu akannehir
önce yatak odasına koymaya karar vermiş kociş sonrasında da odasına taşımaya valla bizim yatak odasına sığar mı emin değilim ama öle olcak gaabaa
kız nehir sen niye bugün erkencisin.gelmezdin pek bu saatlerde.
ya ben bi ay biraz fazla kilo almışım.nasıl oldu bilmiyorum mafoldumben
doktorda belki ödem vardır dedi bi ton tahlil yapıldı.iki gün sonra alcam sonuçları.anaaaaaam bu kiloları vermek var bide.
ya çokta komik almışım kiloyu.basen popo aynı hiç bi değişiklik yok ama göbiş yanlar falan oy oy sırf belden yukarısı almış kiloyu bari orantılı olsaydı.doğumdan sonra sırf bölgesel zayıflamayla uğraşcam.
zaten ilk doğduklarında sesleride çok az çıkıyormuş yanımızda saklamak daha mantıklı özellikle ilk zamanlar için. ama ben kıyamam uzun süre yanımda tutarım gibioh ya sonunda karar verdin bacım.bebiş doğacak sen hala hangi yatak diycen haaa.
bende benim odaya kurdurttum yatağı sonra odasını yapıp oraya taşıycaz.ama en az yaza kadar yanımda olsun uykum ağırdır duymam falan korktum
evde temizlkçi var datlummmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
zaten ilk doğduklarında sesleride çok az çıkıyormuş yanımızda saklamak daha mantıklı özellikle ilk zamanlar için. ama ben kıyamam uzun süre yanımda tutarım gibi
tubiiikk günaydııınnnn a.s.
barıştık mı gııı
anaaaaaaaam şimdi tnt de bi abuk türk filmi var karı 1 saniye sancı çekti ah dedi pırt doğurdu.bide hastaneden çıkarkene nasıl zayıf nasıl zayıf.keşke gerçektede böyle olsa deelmi
türk filminden ne bekliyom tatlım. onlar ah dese yeter doğurmaya :roflol:
ama 3 ay önce doğum yapan arkadaşım sankim hiç kilo almamış.. hamile kalmadan önceki hali gibindi hastaneden çıkarken.
bu cerenimo nerde kızlar yaaa
kız nehir sen niye bugün erkencisin.gelmezdin pek bu saatlerde.
ya ben bi ay biraz fazla kilo almışım.nasıl oldu bilmiyorum mafoldumben
doktorda belki ödem vardır dedi bi ton tahlil yapıldı.iki gün sonra alcam sonuçları.anaaaaaam bu kiloları vermek var bide.
ya çokta komik almışım kiloyu.basen popo aynı hiç bi değişiklik yok ama göbiş yanlar falan oy oy sırf belden yukarısı almış kiloyu bari orantılı olsaydı.doğumdan sonra sırf bölgesel zayıflamayla uğraşcam.
hımmm kolay gelsin canım
ben diyom yaza kadar bile çok ama bakalım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?