amaan kocişe bıraktım baane o karar versin yosam ben seçtimdiioh ya sonunda karar verdin bacım.bebiş doğacak sen hala hangi yatak diycen haaa.
bende benim odaya kurdurttum yatağı sonra odasını yapıp oraya taşıycaz.ama en az yaza kadar yanımda olsun uykum ağırdır duymam falan korktum
amma nazlı çıktın gıııbilmiyim artık :dilcikar: düşünmem lazımm CADIARZU
:roflol: :roflol: :roflol:anaaaaaaaam şimdi tnt de bi abuk türk filmi var karı 1 saniye sancı çekti ah dedi pırt doğurdu.bide hastaneden çıkarkene nasıl zayıf nasıl zayıf.keşke gerçektede böyle olsa deelmi
bu cerenimo nerde kızlar yaaa
iyi yapmışın at adamın üstüne.amaan kocişe bıraktım baane o karar versin yosam ben seçtimdii
amma nazlı çıktın gııı
sen bu kaa nazı arife yapinmi nan :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
hee gıı ben de merak ediim onu yaaa dün gelmemiş gece de yoktu akannehir ablası gidecedü ya ondan mı yoktu kii
hoşgeldin canım.nasılsın.dün doktora gidecektin.geçmişe bakamadım bende.ne kadar olmuş kuzun.nst de sancı falan çıktımıSelam Kızlar ve Tatlıları a.s. a.s.
Umarım bir sorun yoktur kimsede bilmediğim zira geçmişe şöyle bir göz attım herşey yolunda..Kaç gündür wannayı görmüyorum kısa aralıklarla bazen denk geliyorum acayip merak ettim inşallah bir sorun yoktur
iyi yapmışın at adamın üstüne.
hoşgeldin canım.nasılsın.dün doktora gidecektin.geçmişe bakamadım bende.ne kadar olmuş kuzun.nst de sancı falan çıktımı
hoşgeldn nazlıı
Hoşbuldum fıstıklar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanne kadar oldu bilmiyorum canım monitör ve nst 19 Ekim tekrar..Nstde Allahıma çok şükür hiç bir sorun çıkmade o yüzdende tek kontrol ve sonrası doğum nasip olursa..Ordan hastaneye geçtik kontrol ettik odamızı rezerve ettik ve döndük hayırlısı inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benden önce doğurursan küserim 19undan önce doğrurummm inşallahh:roflol::roflol::roflol:
benden önce doğurursan küserim 19undan önce doğrurummm inşallahh:roflol::roflol::roflol:
ay kız ne bu aceleee akannehir
benim 5i gözüküyoo 5inde gelsin hihoyyyt
kaydirigubbakcemile5
Yok cnm ya 19 kontrol 23 ekim doğum kesin bizde Allahtan birşey olmazsa :Saruboceq: inan zamanında gelmesi içinde dua edip duruyorum tam 39. haftanın içinde oluyorum ozaman.Birde hastane vs sanki hiç doğum yapmamış gibi heyecanlandım ben doktorlarda 2, bebeklerde daha fazla olduğunu söylüyorlar bu telaşın nedenini tam bilmiyorlar bende anlatamadım zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah istediğin zaman gelir bebişin sağlıkla canım :Saruboceq::Saruboceq:
selam gıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.
ayy birilerü beni merak etmiş sankiiiiiiiiii sositososito geldim gııı cancanlarım
doğru tahmin abacumm gidecudu dun geç saate kaa ordaydımm gittiler dun gece mafoldumben
şimcide yeni uyandım kafaltımı aldım geldim pc başına kaydirigubbakcemile2
ee kk da ni var ni yok doğuran yoh deeemi nannn :jeyyar:
kartanesiiiiiiiiiii izne ayrıldın mı gıııı dün doktora gidecudun ya naptın gıı ustelikte o gece bekledim gelmedin show falan yapmadın dun reboka gidecum deyu aramadın noliy ulaa satışa mı geçtin bakem hımmmssklava:
ikincide daha bilinçli oluosun ya ondan sanırım hersey yolunda gider inşallah canımbenimkide 38 + 1 olsun gelsin sabırsızlanıom artıkkk yaaaaaaaaaazemuszemuszemuszemus
Hoşgeldin tatlım gelip gelip gelmemezlik olunca merak ediyor insan birde sancılar vs muredadan öğrenmiştim ben nasıl olduğunu zemuszemus
Hoşbuldum fıstıklar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanne kadar oldu bilmiyorum canım monitör ve nst 19 Ekim tekrar..Nstde Allahıma çok şükür hiç bir sorun çıkmade o yüzdende tek kontrol ve sonrası doğum nasip olursa..Ordan hastaneye geçtik kontrol ettik odamızı rezerve ettik ve döndük hayırlısı inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam gıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.
ayy birilerü beni merak etmiş sankiiiiiiiiii sositososito geldim gııı cancanlarım
doğru tahmin abacumm gidecudu dun geç saate kaa ordaydımm gittiler dun gece mafoldumben
şimcide yeni uyandım kafaltımı aldım geldim pc başına kaydirigubbakcemile2
ee kk da ni var ni yok doğuran yoh deeemi nannn :jeyyar:
kartanesiiiiiiiiiii izne ayrıldın mı gıııı dün doktora gidecudun ya naptın gıı ustelikte o gece bekledim gelmedin show falan yapmadın dun reboka gidecum deyu aramadın noliy ulaa satışa mı geçtin bakem hımmmssklava:
selam kızlar. bende dün gittim doktora kızım hala ters duruyo ve duruş pozisyonundan dolayı 2 haftada sadece 200 gr almış2.500 gr sizce normal mi ?? herşeye takar oldum bu ara bunada taktım dünden beri. bu arada 29 ekimde sezeryana alıcak doktorum bi terslik olmazsa..
kızlar nasılsınız ben çok kötüydüm gece acayip sancım oldu ağlıyarak uyandım uykumdan habire wcye gttimm bi ara suyum geldi sandım ama nişan denilen şey yoktuuu sabah olmadan ağlıya ağlıya çantamı hazırladım biraz uyumaya çalıştım sabahta duş alıp hastaneye koşturduk zaten 2 güns onra nstm var bugün olsun dedim amma doktorumuz ameliyattaymış öğlende gelicekmiş geri döndüm şimdilik bişey yokk sizlerde durum asıll
evet canım evlatlık vermiş.annemin çocuğu olmamış 6 aylıkken falan vermişler.ama hep allah razı olsun iyiki vermişler derim.annem melek gibiydi babamda öyle.bunların yanında olsam bende onlara benzerdim onlar gibi olurdum allah korumuş.annem vefat edince bi yıl kaldım ahh ahh neler yaşadım neler.
eminim sadece annen bakar bunlar hep böyle oluyo.onlara yapılıyo tüm fedakarlık sonra bakmaya gelince....
teyzemi bırak o kızlar varya offfff bana kocişime neler yaptılar neler dediler.iyi bakıyo adam yüzlerine.dertlerini açıklayayım hemen annemden bana ev ve bankada biraz para kaldı.kocişime gitmesin istediler evi sattırmaya çalıştılar bana.o kızlar kredi çektirmeye çalıştılar bekarken.neyse gözü açıklık ettimde uymadım onlara
anaaaaaaaam şimdi tnt de bi abuk türk filmi var karı 1 saniye sancı çekti ah dedi pırt doğurdu.bide hastaneden çıkarkene nasıl zayıf nasıl zayıf.keşke gerçektede böyle olsa deelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?