2009 Kasm Anneleri

amaan kocişe bıraktım baane o karar versin yosam ben seçtimdii
bilmiyim artık :dilcikar: düşünmem lazımm CADIARZU
amma nazlı çıktın gııı
sen bu kaa nazı arife yapinmi nan :mymeka:
anaaaaaaaam şimdi tnt de bi abuk türk filmi var karı 1 saniye sancı çekti ah dedi pırt doğurdu.bide hastaneden çıkarkene nasıl zayıf nasıl zayıf.keşke gerçektede böyle olsa deelmi
:roflol: :roflol: :roflol:
bu cerenimo nerde kızlar yaaa

hee gıı ben de merak ediim onu yaaa dün gelmemiş gece de yoktu akannehir ablası gidecedü ya ondan mı yoktu kii

Selam Kızlar ve Tatlıları a.s. a.s.
Umarım bir sorun yoktur kimsede bilmediğim zira geçmişe şöyle bir göz attım herşey yolunda..Kaç gündür wannayı görmüyorum kısa aralıklarla bazen denk geliyorum acayip merak ettim inşallah bir sorun yoktur

iyi yapmışın at adamın üstüne.
hoşgeldin canım.nasılsın.dün doktora gidecektin.geçmişe bakamadım bende.ne kadar olmuş kuzun.nst de sancı falan çıktımı

iyi yapmışın at adamın üstüne.

hoşgeldin canım.nasılsın.dün doktora gidecektin.geçmişe bakamadım bende.ne kadar olmuş kuzun.nst de sancı falan çıktımı

hoşgeldn nazlıı

Hoşbuldum fıstıklar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanne kadar oldu bilmiyorum canım monitör ve nst 19 Ekim tekrar..Nstde Allahıma çok şükür hiç bir sorun çıkmade o yüzdende tek kontrol ve sonrası doğum nasip olursa..Ordan hastaneye geçtik kontrol ettik odamızı rezerve ettik ve döndük hayırlısı inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benden önce doğurursan küserim 19undan önce doğrurummm inşallahh:roflol::roflol::roflol:

selam gıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.
ayy birilerü beni merak etmiş sankiiiiiiiiii sositososito geldim gııı cancanlarım
doğru tahmin abacumm gidecudu dun geç saate kaa ordaydımm gittiler dun gece mafoldumben
şimcide yeni uyandım kafaltımı aldım geldim pc başına kaydirigubbakcemile2
ee kk da ni var ni yok doğuran yoh deeemi nannn :jeyyar:
kartanesiiiiiiiiiii izne ayrıldın mı gıııı dün doktora gidecudun ya naptın gıı ustelikte o gece bekledim gelmedin show falan yapmadın dun reboka gidecum deyu aramadın noliy ulaa satışa mı geçtin bakem hımmmss klava:

benden önce doğurursan küserim 19undan önce doğrurummm inşallahh:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5

Yok cnm ya 19 kontrol 23 ekim doğum kesin bizde Allahtan birşey olmazsa :Saruboceq: inan zamanında gelmesi içinde dua edip duruyorum tam 39. haftanın içinde oluyorum ozaman.Birde hastane vs sanki hiç doğum yapmamış gibi heyecanlandım ben doktorlarda 2, bebeklerde daha fazla olduğunu söylüyorlar bu telaşın nedenini tam bilmiyorlar bende anlatamadım zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İnşallah istediğin zaman gelir bebişin sağlıkla canım :Saruboceq::Saruboceq:

ay kız ne bu aceleee akannehir
benim 5i gözüküyoo 5inde gelsin hihoyyyt

ne acelesi kızım 40 haftaya göre 29 ekim işte doğumtarihi 38 hafta normalde gebelik süresi acelesimi var gelsin gayrı 40 hafta durup netcekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ikincide daha bilinçli oluosun ya ondan sanırım hersey yolunda gider inşallah canımbenimkide 38 + 1 olsun gelsin sabırsızlanıom artıkkk yaaaaaaaaaazemuszemuszemuszemus

Hoşgeldin tatlım gelip gelip gelmemezlik olunca merak ediyor insan birde sancılar vs muredadan öğrenmiştim ben nasıl olduğunu zemuszemus

ikincide daha bilinçli oluosun ya ondan sanırım hersey yolunda gider inşallah canımbenimkide 38 + 1 olsun gelsin sabırsızlanıom artıkkk yaaaaaaaaaazemuszemuszemuszemus

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah cnm inşallahhh.Gelsin kuzucuk senin hazırsın sen sağlıkla inşallah :ecrin_bebek: :lepi:

Hoşgeldin tatlım gelip gelip gelmemezlik olunca merak ediyor insan birde sancılar vs muredadan öğrenmiştim ben nasıl olduğunu zemuszemus

dimi nazlışım daimi müşteri olunca merak edilio insan kaydirigubbakcemile3 bu da ayrı bi güzellik ya bi yerde seni duşunen arkadaşların olduğunu bilmek insana mutlu edio gerçekten canlarım benimmmm Şeniz

selam kızlar. bende dün gittim doktora kızım hala ters duruyo ve duruş pozisyonundan dolayı 2 haftada sadece 200 gr almış 2.500 gr sizce normal mi ?? herşeye takar oldum bu ara bunada taktım dünden beri. bu arada 29 ekimde sezeryana alıcak doktorum bi terslik olmazsa..

ohh ne güzel canım az kaldı artık gün saymaya başladınız.
ayy rezerve falan haletmişsiniz herşeyi ne güzel

hoşgeldin canım

maşallah canım kuzuna.doktorun kilosuna normal dediyse takma kafana.
ayy senindemi tarih belli ne güzeeeeeel.

canim Rabbim bi avazda kurtarsin insallah. bu aralar cok bisey yapma, bol bol dinlenmeye calis.a.s.

canim, yasadiklarini sadece sen bilirsin. maalesef annelik sonradan ogrenilmiyor, icgudusel birsey. o gudu varsa var. ama biyolojik annene inat ben senin cok iyi bir anne olacagina inaniyorum.opuyorumnanaktan

anaaaaaaaam şimdi tnt de bi abuk türk filmi var karı 1 saniye sancı çekti ah dedi pırt doğurdu.bide hastaneden çıkarkene nasıl zayıf nasıl zayıf.keşke gerçektede böyle olsa deelmi

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…