selam kızlar. bende dün gittim doktora kızım hala ters duruyo ve duruş pozisyonundan dolayı 2 haftada sadece 200 gr almış2.500 gr sizce normal mi ?? herşeye takar oldum bu ara bunada taktım dünden beri. bu arada 29 ekimde sezeryana alıcak doktorum bi terslik olmazsa..
ne acelesi kızım 40 haftaya göre 29 ekim işte doğumtarihi 38 hafta normalde gebelik süresi acelesimi var gelsin gayrı 40 hafta durup netcekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
slm millet herkes burada naaan bi ben eksik kalmışım
uykusuz bir gecenin ardından yine buradayıım:gitme:
opuyorumnanaktangünaydınnngünaydın kızlar, nasılsınız
slm millet herkes burada naaan bi ben eksik kalmışım
selam kızlar. bende dün gittim doktora kızım hala ters duruyo ve duruş pozisyonundan dolayı 2 haftada sadece 200 gr almış2.500 gr sizce normal mi ?? herşeye takar oldum bu ara bunada taktım dünden beri. bu arada 29 ekimde sezeryana alıcak doktorum bi terslik olmazsa..
canım bu sene çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla erkekler 38.haftayı zor bekliyor kızlar 40 ı geçiyor doğmuyor normal doğumlarda sezeryan zaten 38.ve 39 da yapılıyii
tabii bana gittiğimde doğum dersee erkenmi gelmiş olucak miadı dolmuş oluor amma
canım bu sene çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla erkekler 38.haftayı zor bekliyor kızlar 40 ı geçiyor doğmuyor normal doğumlarda sezeryan zaten 38.ve 39 da yapılıyii
tabii bana gittiğimde doğum dersee erkenmi gelmiş olucak miadı dolmuş oluor amma
hoşbulduk canım cicişlerin çok hoş valla bayıldım renklerinekaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktangünaydınnn
hoşgeldinnopuyorumnanaktan
maşallah gayett ii sıkma canınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah Allah. bu gecede herkes uykusuz kalmis. benimde esimin bogazlari sismis, sabaha kadar dondu. ben zaten uyuyamiyorum, o dondukce daha da uykusuz kaldim. bende sersem gibiyim.:bbo:
maşallah canım kuzuna.doktorun kilosuna normal dediyse takma kafana.
ayy senindemi tarih belli ne güzeeeeeel.
canim daha ne olsun. kilosu gayet guzel masallah, kuzularimizin hepsi kurtardi kendini masallah.
bebisde doktorlara gore ters duruyo ama bize gore duz.kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktangünaydınnn
hoşgeldinnopuyorumnanaktan
maşallah gayett ii sıkma canınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canıııımcanim Rabbim bi avazda kurtarsin insallah. bu aralar cok bisey yapma, bol bol dinlenmeye calis.a.s.
canim, yasadiklarini sadece sen bilirsin. maalesef annelik sonradan ogrenilmiyor, icgudusel birsey. o gudu varsa var. ama biyolojik annene inat ben senin cok iyi bir anne olacagina inaniyorum.opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:
huuuuuuuuuuuuu
günaydın millet nasılsınız bugün bakalım
günaydın sendemi uykusuz kaldın abowww bu gece herkese işkence olmuş haaaaslm millet herkes burada naaan bi ben eksik kalmışım
günaydın kızlar, nasılsınız
günaydın özlem hoşgeldingünaydın kızlar, nasılsınız
ne oldu nan neyn uyuyamadın
selam gıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.
ayy birilerü beni merak etmiş sankiiiiiiiiii sositososito geldim gııı cancanlarım
doğru tahmin abacumm gidecudu dun geç saate kaa ordaydımm gittiler dun gece mafoldumben
şimcide yeni uyandım kafaltımı aldım geldim pc başına kaydirigubbakcemile2
ee kk da ni var ni yok doğuran yoh deeemi nannn :jeyyar:
kartanesiiiiiiiiiii izne ayrıldın mı gıııı dün doktora gidecudun ya naptın gıı ustelikte o gece bekledim gelmedin show falan yapmadın dun reboka gidecum deyu aramadın noliy ulaa satışa mı geçtin bakem hımmmssklava:
canim, cogumuzun bebisinin miadi doldu artik. gelseler bile erken sayilmaz, bundan sonra sadece kilo aliyorlar. en fazla kilosu dusuk olur biraz. onuda dogunca kat kat alir insallah.zemuszemus
heeee evet çok zor yaaa geceleri dönmek artık işkence resmengünaydın özlem hoşgeldin
ağrılar yüzünden yaaa sağa sola dönemiyorum artıkmafoldumben
yaaa artık gece olsun istemiyorum resmen işkence yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?