2009 Kasm Anneleri

slm millet herkes burada naaan bi ben eksik kalmışım
uykusuz bir gecenin ardından yine buradayıım:gitme:

canim daha ne olsun. kilosu gayet guzel masallah, kuzularimizin hepsi kurtardi kendini masallah.

bebisde doktorlara gore ters duruyo ama bize gore duz.kaydirigubbakcemile3

ne acelesi kızım 40 haftaya göre 29 ekim işte doğumtarihi 38 hafta normalde gebelik süresi acelesimi var gelsin gayrı 40 hafta durup netcekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım bu sene çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla erkekler 38.haftayı zor bekliyor kızlar 40 ı geçiyor doğmuyor normal doğumlarda sezeryan zaten 38.ve 39 da yapılıyii
tabii bana gittiğimde doğum dersee erkenmi gelmiş olucak miadı dolmuş oluor amma

Allah Allah. bu gecede herkes uykusuz kalmis. benimde esimin bogazlari sismis, sabaha kadar dondu. ben zaten uyuyamiyorum, o dondukce daha da uykusuz kaldim. bende sersem gibiyim.:bbo:

günaydın kızlar, nasılsınız
opuyorumnanaktangünaydınnn

hoşgeldinnopuyorumnanaktan

maşallah gayett ii sıkma canınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim, cogumuzun bebisinin miadi doldu artik. gelseler bile erken sayilmaz, bundan sonra sadece kilo aliyorlar. en fazla kilosu dusuk olur biraz. onuda dogunca kat kat alir insallah.zemuszemus

ayy doğsunlar tabiiiii 38 gayett iii kilolarıda normal ne bekliycekler cıksınlarda görek dmiii:lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım cicişlerin çok hoş valla bayıldım renklerinekaydirigubbakcemile2
Allah Allah. bu gecede herkes uykusuz kalmis. benimde esimin bogazlari sismis, sabaha kadar dondu. ben zaten uyuyamiyorum, o dondukce daha da uykusuz kaldim. bende sersem gibiyim.:bbo:

sorma wannam yaaaa gece enes 10 defa uyanmıştır diş çıkarma evresindeyiz yine ama sağolsun onunla babası ilgileniyor
bende sağa dönüyorum orası ağrıyor sola dönüyorum orası ağrıyor bir ara gece kalkıp ağlayacaktım neredeysemafoldumben

maşallah canım kuzuna.doktorun kilosuna normal dediyse takma kafana.
ayy senindemi tarih belli ne güzeeeeeel.

canim daha ne olsun. kilosu gayet guzel masallah, kuzularimizin hepsi kurtardi kendini masallah.

bebisde doktorlara gore ters duruyo ama bize gore duz.kaydirigubbakcemile3

teşekkürler kızlar. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz aşağı yukarı. walla sizle paylaşınca rahatlıyorum ancak :) 39. haftada giricem sezeryana bakalım kaçıncı olucam sıralamada :)

günaydın kızlarrrr
uykusuz bi gece geçirmiş çoğumuzzz
bundan sonra çok sık yaşayacaz sanırım bu durummu...

bende bu sabah koltuklarımı sildimmmm mis gibi oldularrrr
doğum temizliği için bir tek onlar kalmıştı oda bittii
bi işim yok artık çok şükürrrr
artık ablama da gerek yok oda kalmıyor bendeee
doğuma yakın dip köşe her yer silinir süpürülür o kadarrrr..
haftasonuda koçişeee duvarları sildirmiştim çamaşır suyuylannn
ohhh her yer mis gibimmm oldu içim çok rahat..
artık kelebeği mi bekleyecez,onu kalan eksiklerini tamamlıcaz
bakalım zaman geçecek mi bizleree...

nazlıcım hadi bakalım en kesin senin doğum tarihin
eğer bir sürpriz olmassa son anda karakızdan sonra ilk sen doğurucannnn
kolay doğumlar nasip etsin rabbim önce sana sonra bizlere...

günaydın canıııım
canım benim çok sağolŞeniz
huuuuuuuuuuuuu
günaydın millet nasılsınız bugün bakalım

günaydın çıtırtı
günaydın sendemi uykusuz kaldın abowww bu gece herkese işkence olmuş haaaa
günaydın kızlar, nasılsınız

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

hah adamım gelmiiiş
şimdik şöle annatiiimmm
hala işteyim dün doktora gittim dr. turp gibisin ayrılma bence dedi ben de şurda 3 gün çalışem bu hafta bitecek zati diyerek geldim kötü olursam arada bi gün izin falan alurun dedim akannehir
gece show yapamadım sabah kalktım giyindim fotomu çektim emmee bekledim de gelmediiinn
neyse dr.dan sonra reeboka gittim anam o kaa şeyden bi tanemi kalmaz allaam montlar vardı 20ye onnar bile yoktu gıı bitmiş olması imkansız kaldırdılarmı acep annamadımmm kendime de alacadum bi takım daha alamadım tabe seni de aramadım bundan sebep
bebişme gelince suyu iyuimiş kendi iimiş hareket edip duruyoduu

canim, cogumuzun bebisinin miadi doldu artik. gelseler bile erken sayilmaz, bundan sonra sadece kilo aliyorlar. en fazla kilosu dusuk olur biraz. onuda dogunca kat kat alir insallah.zemuszemus

haklsınn canım sonlara yaklaşınca insanda hem telaaş hem endişe oluyor bebim bebk 34.haftada 2900 dü zaten almıştır yine inşş

nehircim öldürdün beni yawss sen benden beter gelsinde gelsin hayırlsıyla inşş bende mutfağı toparliyim fazedin doğum olduu evii şey götürüyoo tövbe övbee

günaydın özlem hoşgeldin

ağrılar yüzünden yaaa sağa sola dönemiyorum artıkmafoldumben
heeee evet çok zor yaaa geceleri dönmek artık işkence resmen
yaaa artık gece olsun istemiyorum resmen işkence yaaaa

kız sen gündüzde kestiriyon belki ondan uyuyamıyon uykunu almış almış oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…