2009 Kasm Anneleri

dilmuh geçmişe baktımda sen dr.u dinleme walla herşeyi oluruna bırak bebişinin 4 kilo olacağını zannetmiyorum zaten öyle birşey olsa sezeryana alıyorlar bebeğin kilosu azken sezeryana girmekte mantıksız geliyor bana
bak ben 3400 doğurdum ama 2 gün sonra ne acı ne ağrı vardı çok rahattım

ayyy dis cikarma evresi cok zor.:sinifsinif: Allah kolaylik versin canim hem sana hem enese.

hic unutmuyorum, oglum 1,5 yasinda azi dislerini cikartirken esim ayagini kirmisti. Allah'im 6 hafta ne cektigimi bi ben bide Allah bilir.akannehir

günaydın canıııım
canım benim çok sağolŞeniz

Şeniz

kizim senin doktor turp gibisin diye diye is yerinde dogurtuvercek seni.:roflol:

dilmuhcum sen doktora gidecektin ne oldu canım artık sen yaklaştın eyice nan

gittim canımın içi dün.nst ye girdik sancı falan çıkmadı suyum iyiymiş.bebiş kanala inmemiş.2900 gr olmuş oğluşum.az kaldı dedi.doktor 3500 gibi doğar dedi tam zamanında gelirse.4 kiloya yakın olursa sezeryan yaparız dedi.yawww korkuttu bide beni normal doğumda bazen sezeryan kadar dikiş oluyomuş tırstım.ya sen bilin bacım kaç dikiş olmuştu sende sezeryan olunca.anaaaaam bu herif sezerayndan yanamı analamadım.gerçi biçok hastası normal doğurmuş amma bilemiyom.

heeee evet çok zor yaaa geceleri dönmek artık işkence resmen

kız sen gündüzde kestiriyon belki ondan uyuyamıyon uykunu almış almış oluyosun

buse uyumuyor mu canım gündüzleri o uyuyunca sende kestir bence enes 12-1 gibi uyuyor taaa 3.30 da kalkıyor onun için rahatım yaniii 1 saat uyuyorum gerisindede işlerimi hallediyorum

ne acelesi kızım 40 haftaya göre 29 ekim işte doğumtarihi 38 hafta normalde gebelik süresi acelesimi var gelsin gayrı 40 hafta durup netcekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
akannehir benimki 40da gelsiiinn
normal bence tam senin gebelik haftana uyguuunn daha ne istiinn
huuuuuuuuuuuuu
günaydın millet nasılsınız bugün bakalım
günaydın fatoooo
slm millet herkes burada naaan bi ben eksik kalmışım
uykusuz bir gecenin ardından yine buradayıım:gitme:
slaam neden uyuamadın gıı

slm kızlar benımde işim yeni bitti bebk sekerlerımı yaptım aksamda sılıkonlucam kaydirigubbakcemile3
sızlerden nbr dogumada az kaldı ben hayacanlanmaya başladım delikafadulden

ayyy ne güzel konuşuyon bacımŞeniz valla moral verdin.
ya sende dikiş ne kadar olmuştu.benim doktor a5 gün falan poposunun üstüne oturamıyo bazıları dedi korktum.kocişle kaldık öyle ne yapcaz diye diye

slm kızlar benımde işim yeni bitti bebk sekerlerımı yaptım aksamda sılıkonlucam kaydirigubbakcemile3
sızlerden nbr dogumada az kaldı ben hayacanlanmaya başladım delikafadulden

slm.ohh şekerleride halletmişiniz
bende çok heyecanlıyım.

masallah kuzuna canim. benimde pazartesi 2300gr dedi kizima, doguma kadar 3000-3200gr arasi olur herhalde dedi. ardindanda normal doguracaksan fazlasini napicaksin zaten dedi, dogru valla.

kaynanamda bana inşallah normal dogurursun sen sakın sezeryan isteme kızım allahdan mani olmadıgı sürece diyi kaydirigubbakcemile3 ben ben tombişim ya dikişlerim iç dikiplerim zayıflara göre daha gec kapana bılırmıs kaynanam öle didi :lepi: peküüüü anacım didim vereliniortak

itekçim işin çok zor canımmmm diş çıkartmak fena bi durummm
hem hamişsinnn hemde ufaklıkla ilgilenmen gerekkk
allah yarrdımcın olsun yaaa,inş..koaly atlatır oğluşun...

Nazlı'mmmm hadi gözünaydın...
Darısı basıma insallah... Banada sezeryan olursa 22 yada 23 ü demişti ya bende bu cuma gidiyorum dr uma artık bende kesin bir tarih alıpta odamı filan ayarlıycam inşallah......

masallah kuzuna canim. benimde pazartesi 2300gr dedi kizima, doguma kadar 3000-3200gr arasi olur herhalde dedi. ardindanda normal doguracaksan fazlasini napicaksin zaten dedi, dogru valla.

benimkide 2900 deyince ben maşallah kocaman olmuş dedim.oda maşallahta fazla kilolu olursa nasıl normal doğurcan çokta almasın dedi.4 e yakın olursa sezeryan olur dedi.seninkide maşallah kocaman olmuş
kız sen ne zaman gidiyon haftayamı

slm.ohh şekerleride halletmişiniz
bende çok heyecanlıyım.
kocam bile heyacan yaptı gııı kafamçokkarıştı ne zman cıkcak ne kadar kaldı deyip duruyoo bende az tırsım azda heyacan derken karuştum eycee laelaelaelaelae
hoşgeldin canım a.s.

hosbulduk özlemcim sen daha hazırlık yapmamıssın kafamçokkarıştı bi el at gari gıı bu işe dogurcan az kaldı

benim görümcemin de çok dikişii olmuştu normal doğumdaa
doktoru kesmiştiiii katır kutur
çok zor iyileşti vallaaa çok zorluk çektiii
hala da üşüttüğüm de sızlıyor diyor uzun zaman geçmesine rağmennn
ayyy inşallah bi kaç dikişleee atlatırız yaa...

hımmmdilmuhcum bebek 2900 olmuş son ayda zati 1 kilo alıyolar bencede 3500 üstünde doğar 40 haftayı beklersen
canım ben kaç dikiş olduğunu bilmiyorum valla ama 16 cm kesi izi var
normal doğumda 16 cm kesi yapacaklarını sanmıyorum vajinal bölge esnek olduğu için kendi kendinede açılır sadece 3,5 cm kesi yaparlar bence korkma bacım normal olursa normal yok olmazsa sezeryan bu kaaa germe kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…