sorma wannam yaaaa gece enes 10 defa uyanmıştır diş çıkarma evresindeyiz yine ama sağolsun onunla babası ilgileniyor
bende sağa dönüyorum orası ağrıyor sola dönüyorum orası ağrıyor bir ara gece kalkıp ağlayacaktım neredeysemafoldumben
günaydın canıııım
canım benim çok sağolŞeniz
hah adamım gelmiiiş
şimdik şöle annatiiimmm
hala işteyim dün doktora gittim dr. turp gibisin ayrılma bence dedi ben de şurda 3 gün çalışem bu hafta bitecek zati diyerek geldim kötü olursam arada bi gün izin falan alurun dedim akannehir
gece show yapamadım sabah kalktım giyindim fotomu çektim emmee bekledim de gelmediiinn
neyse dr.dan sonra reeboka gittim anam o kaa şeyden bi tanemi kalmaz allaam montlar vardı 20ye onnar bile yoktu gıı bitmiş olması imkansız kaldırdılarmı acep annamadımmm kendime de alacadum bi takım daha alamadım tabe seni de aramadım bundan sebep
bebişme gelince suyu iyuimiş kendi iimiş hareket edip duruyoduu
dilmuhcum sen doktora gidecektin ne oldu canım artık sen yaklaştın eyice nan
heeee evet çok zor yaaa geceleri dönmek artık işkence resmen
kız sen gündüzde kestiriyon belki ondan uyuyamıyon uykunu almış almış oluyosun
günaydın canıııım
canım benim çok sağolŞeniz
günaydın çıtırtı
günaydın sendemi uykusuz kaldın abowww bu gece herkese işkence olmuş haaaa
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
akannehir benimki 40da gelsiiinnne acelesi kızım 40 haftaya göre 29 ekim işte doğumtarihi 38 hafta normalde gebelik süresi acelesimi var gelsin gayrı 40 hafta durup netcekkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
normal bence tam senin gebelik haftana uyguuunn daha ne istiinnselam kızlar. bende dün gittim doktora kızım hala ters duruyo ve duruş pozisyonundan dolayı 2 haftada sadece 200 gr almış2.500 gr sizce normal mi ?? herşeye takar oldum bu ara bunada taktım dünden beri. bu arada 29 ekimde sezeryana alıcak doktorum bi terslik olmazsa..
günaydın fatoooohuuuuuuuuuuuuu
günaydın millet nasılsınız bugün bakalım
slaam neden uyuamadın gııslm millet herkes burada naaan bi ben eksik kalmışım
uykusuz bir gecenin ardından yine buradayıım:gitme:
dilmuh geçmişe baktımda sen dr.u dinleme walla herşeyi oluruna bırak bebişinin 4 kilo olacağını zannetmiyorum zaten öyle birşey olsa sezeryana alıyorlar bebeğin kilosu azken sezeryana girmekte mantıksız geliyor bana
bak ben 3400 doğurdum ama 2 gün sonra ne acı ne ağrı vardı çok rahattım
hoşbulduk canım a.s.günaydın özlem hoşgeldin
ağrılar yüzünden yaaa sağa sola dönemiyorum artıkmafoldumben
slm kızlar benımde işim yeni bitti bebk sekerlerımı yaptım aksamda sılıkonlucam kaydirigubbakcemile3
sızlerden nbr dogumada az kaldı ben hayacanlanmaya başladım delikafadulden
hoşgeldin canım a.s.slm kızlar benımde işim yeni bitti bebk sekerlerımı yaptım aksamda sılıkonlucam kaydirigubbakcemile3
sızlerden nbr dogumada az kaldı ben hayacanlanmaya başladım delikafadulden
gittim canımın içi dün.nst ye girdik sancı falan çıkmadı suyum iyiymiş.bebiş kanala inmemiş.2900 gr olmuş oğluşum.az kaldı dedi.doktor 3500 gibi doğar dedi tam zamanında gelirse.4 kiloya yakın olursa sezeryan yaparız dedi.yawww korkuttu bide beni normal doğumda bazen sezeryan kadar dikiş oluyomuş tırstım.ya sen bilin bacım kaç dikiş olmuştu sende sezeryan olunca.anaaaaam bu herif sezerayndan yanamı analamadım.gerçi biçok hastası normal doğurmuş amma bilemiyom.
dilmuh geçmişe baktımda sen dr.u dinleme walla herşeyi oluruna bırak bebişinin 4 kilo olacağını zannetmiyorum zaten öyle birşey olsa sezeryana alıyorlar bebeğin kilosu azken sezeryana girmekte mantıksız geliyor bana
bak ben 3400 doğurdum ama 2 gün sonra ne acı ne ağrı vardı çok rahattım
masallah kuzuna canim. benimde pazartesi 2300gr dedi kizima, doguma kadar 3000-3200gr arasi olur herhalde dedi. ardindanda normal doguracaksan fazlasini napicaksin zaten dedi, dogru valla.
kocam bile heyacan yaptı gııı kafamçokkarıştı ne zman cıkcak ne kadar kaldı deyip duruyoo bende az tırsım azda heyacan derken karuştum eycee laelaelaelaelaeslm.ohh şekerleride halletmişiniz
bende çok heyecanlıyım.
hoşgeldin canım a.s.
gittim canımın içi dün.nst ye girdik sancı falan çıkmadı suyum iyiymiş.bebiş kanala inmemiş.2900 gr olmuş oğluşum.az kaldı dedi.doktor 3500 gibi doğar dedi tam zamanında gelirse.4 kiloya yakın olursa sezeryan yaparız dedi.yawww korkuttu bide beni normal doğumda bazen sezeryan kadar dikiş oluyomuş tırstım.ya sen bilin bacım kaç dikiş olmuştu sende sezeryan olunca.anaaaaam bu herif sezerayndan yanamı analamadım.gerçi biçok hastası normal doğurmuş amma bilemiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?